2014 Kasım Anneleri

Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlar film önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?
canım benim son olarak izlediğim bir tane var dur bulayım adını sana yazıyıyım bugun gececi olursam yazarım muhakkak

Kızlaaarr ben bebek çikolatası yaptırcam da önerebilceğiniz bi yer varmı nette uygun fiyatlı

kızlar park yatağımızı beğendik kv siparişini vereecek..bunu beğendikk..

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-lullaby-lx-oyun-parki-visco-yatak-hediy-127833096
merhaba canim bi yorumda bulunmak istedim.park yatak konusunda bende uzun zamandir arastirma icindeyim.chicconun bu yatagini bende cok begeniyorum ozellikle gri olanini ve suan indirimde 395 gibi filan ama yatak hediye degil benim baktigimda.yapmak istedigim yorum suki olculeri kucuk bu yatagin bebegimize biz bi 3 yasina kadar oda yapmayi dusunmuyoruz yatak odamizda park yataginda yatirmayi dusunuyoruz ve en ideali 70*120 olculer sigabilmesi icin.tabi siz ne kadar yatiracaksiniz bilemem yani bu begendiginiz 1 sene sonra kullanilmaz bence.ayrica sallanma ozelligi yok.benimki sadece bi fikir.okuyunca yazmak istedim.

Canım bende sana bi öneride bulunuym ozaman madem yatak araştırıyosun benim aldığım yatak joie illusion park yatak ölçüleri iç genişliği çok güzel sade bi yatak ama ben öyle çok süslü renkli şeyleri sevmiyorum zaten kullananlarda çok memnunmuş bende 3 yaşına kadar oda yapmycm için bundan aldım sadece e- bebekte var 400 tl galiba istersen bi araştır

He Hemen bakiyorum cok tesekkurler ilgine.

He
Hemen bakiyorum cok tesekkurler ilgine.
Önemli değil canım çok sağlam bişey özellikle ara kat çok ideal yatak koyunca bile çok yükselmedi satıcı çocuk 6 aya kadar bile burda yatırabilirsiniz dedi gerçekten öyle düşme ihtimali yok gibi kraft a da baktım ben ama naylondu hep kenarları hoşuma gitmedi benim içime sindi umarım sanada yardımcı olabilirim

[QUOTEmdki, post: 36953160, member: 138610"]Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlar film önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?[/QUOTE]
Zaman makinasi diye yerli bir film var gecende izledim eglenceli ve seviyeliydi begendim.. Dugun dernek izlemediysen oda komik..

[QUOTEmdki, post: 36953160, member: 138610"]Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlar film önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?
Zaman makinasi diye yerli bir film var gecende izledim eglenceli ve seviyeliydi begendim.. Dugun dernek izlemediysen oda komik..[/QUOTE]

entel köy efe köye karşı filmi de eğlenceli izlenebilir

Kızlarr bu hemoroid midir basur mudur ne . oktur nasıl geçer bu yaaaa anneme sormaya çekiniyorum sanırım ishalden dolayı oldu minik bi çıkıntı olmuş offf yardım edin

Kızlarr bu hemoroid midir basur mudur ne . oktur nasıl geçer bu yaaaa anneme sormaya çekiniyorum sanırım ishalden dolayı oldu minik bi çıkıntı olmuş offf yardım edin
caanım zeyy bende aynı dertten muzdaribim ılık suya oturmak gerek normalde ama şimdi hamileyiz ya yasak olabilir ben hep hamilelikten sonra geçer diye düşünüyorumbi çözüm bulursan bana da söyle

caanım zeyy bende aynı dertten muzdaribim ılık suya oturmak gerek normalde ama şimdi hamileyiz ya yasak olabilir ben hep hamilelikten sonra geçer diye düşünüyorumbi çözüm bulursan bana da söyle

Netten biraz baktım da çok şükür ileri seviyede değil kanamalı falan..su işini bende biliyorumda olmaz şimdi evet..2-3 günde kaybolmazsa doktora başvurun diyo..bir de üstüne oturmamak lazımmış yan oturcaz yani..
bugün ağdaya gittim ondan sonra farkettim acaba ondan da olmuş olabilir mi ki tahriş mi oldu acaba kaç gün ishaldim ondan diye düşündüm ama bilmiyorum..anneme sorcam mecbur..çözümü varsa yazarım canım tabiki..

inşallah geçer bende kabızlık çekiyorum tam aksi oturunca rahatladığımı hissediyodum bi de hala ağda yaptırabiliyomsun canım ben de hafta sonu gittim kuaförüm artık yasak dedi kasılmalar erken doğuma sebep olabilir filan dedi?

Ben yaptırıyorum valla kimse öyle bişey demedi annemde demedi canım..zaten kendim almamın imkanı yok artık..
Birde 10 dk sürmüyo ve kadın bekleyerek yapıyo ağda sırasında kasılmam olmadı hiç..eğer bebekler beklerse inşallah bide bayramdan sonra gidicem hamilelikte son kez..

Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.

8 kg aldim karnimda var kasinti cnim hergun bebe yagi ve kantorn otu yagi kullaniyorum cok sukur catlak olmadi sadecedaha onceden karnimda bir iz vardi minik karnim buyudukce oda yukariya dogru geldi bacaklarimda kasinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…