sen benden öncesin ben de kötü haldeyim senin haftana gelsem ne olacak bilmiyorum 5 yastıkla koltukta debeleniyorum
oysaki ne güzel mis gibi visco yatağım var yatak odamda ama orası hayal oldu düz yatınca nefes alamıyorum
Zormus hamilelik oğlusum beni hiç üzmedi saolsun öyle bulantı kusma falan yasatmadı bana hamileliğin rutin zorlukları birde kist var bende uterusun altında kese baskı yaptıkça ağrım oluyor en çok bundan zorlanıyorum.Zeyy senin yerinde olsam hiç yerimden kalkamazdım sanırım Allah sabır versin hepimize.
canım ilk sayfadaki listeyi alıntılayarak gerekli bilgilerini (yaş şehir kaçıncı bebek cinsiyet falan) yazarsan birgen arkadaşımız seni de listeye ekler...
Allah iyilik versin hepimize ve meleklerimize
Cok sukur canim iyiyim uykusu olmayanlar listesine beni de yazin bari ne zaman yatmaya kalksam kizima bi enerji geliyor uyutmuyor :)
sen benden öncesin ben de kötü haldeyim senin haftana gelsem ne olacak bilmiyorum 5 yastıkla koltukta debeleniyorum
oysaki ne güzel mis gibi visco yatağım var yatak odamda ama orası hayal oldu düz yatınca nefes alamıyorum
Seninle aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum wc bir yandan birde karnım geriliyor ki sorma gitsin kremimi sürdüm simdi kasınıyorda pifff hasta bezini denesek mi acaba wc olayı için