Cook saoll canimcimm tavsiyelerin icin hakkaten cok faydali olduHic tedirgin olma cnim baska yre git olmadi gel bana :) benim kendime faydam yok ama suadan sana olur :) :) birde agdaya gitmeden once mutlaka batikon sur cnim agda yapan kisinin elinden mikrop enfeksiyon kapmamak iicn eve gelince yikayiptekrar batikon sur bikini bolgenen ben musterilerime hep eldiven kullniyorum ama hekres kullanmio sonucta mikrop kapmak en kotusu sey su donemde ben sureklibusekilde yapiyorum musterimede uyguluyorum camasir biraz batikon olabilioama yikaninca cikio
onları da yaptırıcam valla ınternetten zaten benım kolonya sısesı su sısesı etıketlerımde yapılcak afısde yaptırcam hepsını bı yere yaptırırım artıkSağol canım ya valla aklıma yattı ama üzerindeki etiketleri nasıl yapcaksın
Ben hala normal ayakta kiliyorum zarari var mi ki?kızlarr namazınızı nasıl kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?
Sadece tepsi yada sepette hoşgeldin yazili olsa cikolatalar normal ambalajli olsa nadil olurSağol canım bunu hiç düşünmemiştim daha mı ucuza gelir ki netten baktımda begenmedim modelleri ya
Hmm varmı bunları yapan siteler canım ben hiç bilmiyorum da varsa verrmisin adresini bende yaptırayımonları da yaptırıcam valla ınternetten zaten benım kolonya sısesı su sısesı etıketlerımde yapılcak afısde yaptırcam hepsını bı yere yaptırırım artık
Bilmemki canım üzerinde isim yazarsa yada istediğimiz bi kaç kelime daha hoş olur sankiSadece tepsi yada sepette hoşgeldin yazili olsa cikolatalar normal ambalajli olsa nadil olur
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunBugün evlilik yil donumumuz 3 sene oldu oglum yaman izin verirse aksam yemek yicez kaburgamdan oturamiuorum ama olsun en buyuk hediyemizde bu sene eslik etcek bize
Canım benim başımın üstünde yerin var her zaman :)) instagramdan modasabunlari diye bir sayfa var oradan canım.
henüz bakmadım cnm da bugun kızlar baya bahsetmısler etiketten eskı yazışmaları okursan bulabılırsın onlardanHmm varmı bunları yapan siteler canım ben hiç bilmiyorum da varsa verrmisin adresini bende yaptırayım
Ay canim ya cok Sağol :) bu gece senin sayende daha guzelEki Görüntüle 1245840 Eki Görüntüle 1245841 Eki Görüntüle 1245842 bu filmde gülmekten elmacık kemiklerimi hissetmez olmuştum şiddetle tavsiye ederim :)
Pınar olması lazımkızlar bebeğine "mina" ismini koyacak olan kimdi??
pınar dı canmmkız sen bilirsin bebeğine "mina" ismini koyacak olan kimdi??
saolun kızlar dınlenıyoruz sureklı gelmesınler dıye yatıyorum bakalım drumuz ne dıyecek yarın kontrolumuz var
Canım peki o tülüyle mi geliyor?
Pinaryavuz degil mi..kız sen bilirsin bebeğine "mina" ismini koyacak olan kimdi??
Eşlerinizle fotograf cektirmeyi unutmayin biz hic beraber cekilmemmisiz bugun hallettik
Kapi susu ve sabun kutumuz ayrica dpgum icin bu renkli kolonyalardan dusunuyorumEki Görüntüle 1245809 Eki Görüntüle 1245820
Canim birgen e messj gondersene ozelden bilgilerini tekrar..neden kimse bana cvp vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?