Siz deyince bende baktım simdi top 10 da 2 sıra gerileyerek 10 numaraya düsmüsüm ya olmadı buanaaaaaaaaaaaa birgennnnnnnn
bir bakayım dedim 1.sayfaya çok olmuştu bakmayalı kızlar ben de yokum valla
ilahi birgen kıdemli kademeli ablanı nasıl atlarsın
ben de tam bugun 28.ci haftaya girdimBiraz daha zormus ilerleyince özellikle 28. haftadan sonrası hamilelik zor dedirtiyor herkese göre değisir tabi burda bazı arkadaslar kaburga ağrısından,sırt ağrısından sikayeçi bende bunlar olmadı uyusma ve nefes darlığı çok oluyor bu haftalarda.Bunları yasayarak sabretmeyi öğreniyoruz belki de...
Saygi durusu da var magnetlerin onundeİstiklal marsı ve kapanıs diyon
Bundan sonrası iyi olur insallah hamileliğinin sefasını kısa sürede olsa sürersin.Prensesin olacak sanırım?ben de tam bugun 28.ci haftaya girdim
Neyse bundan sonrasi nasil gececek bekleyip görecegiz artik yapacak bisey yok :)
Ben hamileligimin baslarinda (hatta gecen aya kadar sürdü) bulanti kusma ve koku hassasiyetinden cok cektim hatta komple evimden tiksindim cok zor günlerdi tam 10 kilo vermistim.
Insallah bu son üc aydada hamilelik slklntllarini doruklarda yasamayiz :)
Allah kabul etsin ne deyimSaygi durusu da var magnetlerin onunde
Amin canim tsk ederim. Evet insallah kizim olacak su aralar gündemimizde isim konusu var burdaki cogu anne gibiBundan sonrası iyi olur insallah hamileliğinin sefasını kısa sürede olsa sürersin.Prensesin olacak sanırım?
oylemi canım denerimBen uyanır uyanmaz elleri yukarı kaldırıyorum kan akışı hızlansın uyuşması azalıp şişliği insin diye sende öyle yap canım
Yarar canım dene muhakkak krampların oluyorsada hergün muhakkak bir tane muz yeoylemi canım denerim
inşallah işe yarar sağol
yok öyle betonlasma gibi değilÖyle betonlasma gibi bir uyusmaysa doktoruna mutlaka sor canım ya benm karınca ısırır gibi oluyor o da normalmis.
Kızlar böyle gelisini belli ediyor bulantılarla kusmalarla sağ salim kucağımıza alınca bunları unutcaz nasılsa.İsim için topik açmıstık oraya da bakarsın anlamlarıyla falan paylasmıstık fikir olurAmin canim tsk ederim. Evet insallah kizim olacak su aralar gündemimizde isim konusu var burdaki cogu anne gibi
Kızlar siz resmen kendi kendinizin doktoru olmuşsunuz maşallah...:)) çok güzel bilgiler bunlar :))Yarar canım dene muhakkak krampların oluyorsada hergün muhakkak bir tane muz ye
Siz deyince bende baktım simdi top 10 da 2 sıra gerileyerek 10 numaraya düsmüsüm ya olmadı bu
canım bende bu aralar isim arayışı içerisindeyim bahsettigin topik nerdeKızlar böyle gelisini belli ediyor bulantılarla kusmalarla sağ salim kucağımıza alınca bunları unutcaz nasılsa.İsim için topik açmıstık oraya da bakarsın anlamlarıyla falan paylasmıstık fikir olur
Bu kadar acemiyi bir arada hayatta bulamazsın birsey duyduk mu topluca deniyoruzKızlar siz resmen kendi kendinizin doktoru olmuşsunuz maşallah...:)) çok güzel bilgiler bunlar :))
Bebişler gelene kadar ohoo daha çok şey öğrencez minnaklar saolsunKızlar siz resmen kendi kendinizin doktoru olmuşsunuz maşallah...:)) çok güzel bilgiler bunlar :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...acağımız-isimleri-burdan-paylaşalımmı.740323/canım bende bu aralar isim arayışı içerisindeyim bahsettigin topik nerde
bende bi göz atayım :)
Bu kadar acemiyi bir arada hayatta bulamazsın birsey duyduk mu topluca deniyoruz
ne güzel ama yaa :) :) :).Bu kadar acemiyi bir arada hayatta bulamazsın birsey duyduk mu topluca deniyoruz
Kızlar böyle gelisini belli ediyor bulantılarla kusmalarla sağ salim kucağımıza alınca bunları unutcaz nasılsa.İsim için topik açmıstık oraya da bakarsın anlamlarıyla falan paylasmıstık fikir olur[/QUOT
Evet bunu söyleyen cok oldu kizlarda bulanti daha fazla oluyor diye.
Dedigin konuyu da hemen inceliyorum cok tsk ederim fikir edinirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?