2014 Kasım Anneleri

kızlar lütfen yardımmmm ben şimdi çalışabilir raporu aldım özel hataneden acaba aile hekimime onu bzdurabilir miyiz bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Düsük tehlikesi yada riskli doğum gibi bir sorunun olması gerekiyormus çalısamaz raporu alabilmek için bunun içinde ultrason gerekliymis.Aile hekimlerinde ultrason olmadığından raporu kadın doğum doktoru bozabiliyormus.

Kızlarr bu hemoroid midir basur mudur ne . oktur nasıl geçer bu yaaaa anneme sormaya çekiniyorum sanırım ishalden dolayı oldu minik bi çıkıntı olmuş offf yardım edin

caanım zeyy bende aynı dertten muzdaribim ılık suya oturmak gerek normalde ama şimdi hamileyiz ya yasak olabilir ben hep hamilelikten sonra geçer diye düşünüyorumbi çözüm bulursan bana da söyle

Bu saatte bu kadar sessiz olmazdı bura herkes faceden mi takılmaya basladı

İnsallah öyledir ben yatakta yatamıyorum artık koltukta uyuyorum oturur sekilde sağım solum yastık dolu artık ne zaman sızarsam

sen benden öncesin ben de kötü haldeyim senin haftana gelsem ne olacak bilmiyorum 5 yastıkla koltukta debeleniyorum
oysaki ne güzel mis gibi visco yatağım var yatak odamda ama orası hayal oldu düz yatınca nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…