- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş kurdanlar daha önce böyle birşey gözüme çarpmamıştı bakıyım bendeEki Görüntüle 1246150 Dediğim tam olarak böyle bişey
Bende baktım ama bulamadım inşallah bulursun haber vermeyi unutmaÇok güzelmiş kurdanlar daha önce böyle birşey gözüme çarpmamıştı bakıyım bende
günaydınlar hayırlı günler arkadaşlarım
benim gece sol tarafım tutuldu çok ağrım var kendimi çok kötü hissediyorum
ayy evet canım ya en rahat sol tarafa yatabiliyorum bende ama oda bazen uyanıyorum sol kalçam çok ağrımış sağa dönmek zorunda kalıyorum mecbur o taraftada ellerim uyuşuyo Allah beterinden korusun yinede iyiyim şükür uykusuzluk falan olmuyoGünaydın hanımlar, yine zor bir gecenin sabahından sesleniyorum size. Gece saat 03:44'tü ben mutfak camından bakınıyordum, sonra yattım ama uyuyamadım sabah ezanı okundu, sonra bir dalmışım saat 06:30'da uyandım bel ağrısı, kol uyuşukluğu ile kendimi salonda ki köşe koltuğa attım 7 buçuğa kadar uyumuşum neyseki. Ancak sırf bu uykusuzluk yüzünden iş dayanılmaz hale geldi. 37 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım bayram sonrası ayrılıcam izne.
Evet canım süslenmiş haliyle geliyor.
Aynen canım yalnız değilsin, sağa yatıyorum bir süre sonra uyuşuyor kalça kemiğim ağrıyor sola dönüyorum, bu seferde orası uyuşup ağrıyor tekrar dönüyorum. Zaten sağdan sola dönmek tam bir eziyet. Eşim de dalga geçiyor "açılın yengeniz dönüyor" diye
Ya ben birşey sorucam, eve her göz aydına gelene hediye mi vereceksiniz? E o zaman mevlüd içinde ayrı hediyelik olacak. Bizde eve gelene lohusa şerbeti, ikramlık birşeyler ve de bebek çikolatası verilir. Hem hastane de, hem evde hem de mevlütte mi hediye vereceksiniz?
Tamam canım araştırıcam şimdi acaba bebek süsleri satan dükkanlarda falan olur mu netten de bakıcamBende baktım ama bulamadım inşallah bulursun haber vermeyi unutma
Eki Görüntüle 1246150 Dediğim tam olarak böyle bişey
Eki Görüntüle 1246150 Dediğim tam olarak böyle bişey
Tamam canım araştırıcam şimdi acaba bebek süsleri satan dükkanlarda falan olur mu netten de bakıcam
Kızlar bende bebek kurabiyesinin yanına kolonya yapmak yada yaptırmak istiyorum sizce malzemelrini alıp kendim mi yapayım yoksa sipariş mi vereyim hangisi daha uygun olur bayağı aranızda bu işe kolları sıvayıp girişenler var banada bi el atın![]()
Tekrar tüm topiğe kocaman bir günaydınnnn...
Kızlar ben sizin gibi becerikli değilimmm... Ben daha ne bebek hediyelerini ne başka bişiyi o tarz işlere hiç kalkışmadım... Hastanede en fazla çikolata tarzında bişi verebilirim çünkü burda kimsemiz yok gelecek kimsemiz de yok... Evde gelenler için sabun mu magnet mi nasıl bişi versem daha kalıcı güzel olur? Bunu kararlaştırayım ki sipariş vereyim istiyorum...
kızlar günaydınn..
dün tam iş çıkışı resmen afet yağdı konyaya..gök yarıldı resmen..
öle bir dolu yağdıki araba camları falan kırıldı..
mahsur kaldık iş yerinde neyseki durdu sonunda..
ama her yer buzdan bembeyazdı ayaklarımız kayıyor sular dalga dalgaydı..
kendimi öle bir sıkmışımki düşmemek için..
akşam çok ağrım oldu..
şükür bugün iyiyim..
rabbim büyük afetlerde korusun bizleri
Günaydın hanımlar, yine zor bir gecenin sabahından sesleniyorum size. Gece saat 03:44'tü ben mutfak camından bakınıyordum, sonra yattım ama uyuyamadım sabah ezanı okundu, sonra bir dalmışım saat 06:30'da uyandım bel ağrısı, kol uyuşukluğu ile kendimi salonda ki köşe koltuğa attım 7 buçuğa kadar uyumuşum neyseki. Ancak sırf bu uykusuzluk yüzünden iş dayanılmaz hale geldi. 37 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım bayram sonrası ayrılıcam izne.
Aynen canım yalnız değilsin, sağa yatıyorum bir süre sonra uyuşuyor kalça kemiğim ağrıyor sola dönüyorum, bu seferde orası uyuşup ağrıyor tekrar dönüyorum. Zaten sağdan sola dönmek tam bir eziyet. Eşim de dalga geçiyor "açılın yengeniz dönüyor" diye
Ya ben birşey sorucam, eve her göz aydına gelene hediye mi vereceksiniz? E o zaman mevlüd içinde ayrı hediyelik olacak. Bizde eve gelene lohusa şerbeti, ikramlık birşeyler ve de bebek çikolatası verilir. Hem hastane de, hem evde hem de mevlütte mi hediye vereceksiniz?
Eşim doğumuma girecek Allah'ın izniyle.Kızlar dün akşam eşimle çok güzel bir konuşma geçti aramızda. Eşim benim başından beri normal doğum taraftarı, doktorun yapabilirsin diyorsa yapabilirsin; bu senin ve bebek için en iyisi diyordu hep. Son olarak doktorumuzda normal doğum için olumlu konuşunca ben işin ciddiyetine vardım sanırım. Daha önce eşimle doğuma girip girmemek konusunda konuşmuştuk, o da bana girmek istemediğini, dayanamayacağını söylemişti. Sonuçta iki tarafında anlaşması gereken bir konu olduğu için bende eşime kırılmadım, kızmadım. Dün akşam bana "doğum anında yanında olamam dayanamam ama sancılarını çekerken elini tutacağım" dedi. Ya nasıl oldu bilmiyorum, bu tek cümle beni nasıl bu kadar harekete geçirdi bilmiyorum ama kendimde inanılmaz bir güç hissettim. Yapabilirim dedim. Tabi ki bebeğimin durumu, benim fiziksel durumum risk oluşturmadığı sürece, evet ben normal doğum yapabilirim. O anı yaşamak istiyorum çünkü, bebeğimi doğduğu an görmek, göğsümde hissetmek istiyorum.
Maşallahhhhhh size.Oğlum ve ben teyzeleri
Tesekkür ederiz canımBen buldum size kürdan
http://www.partisepeti.com/urun/2218/48-li-kalp-kopuk-pembe.aspx ( Bu pembesi)
http://www.partisepeti.com/urun/2217/48-li-kalp-kopuk-beyaz.aspx (Bu beyazı)
http://www.partisepeti.com/urun/2216/48-li-kalp-kopuk-kirmizi.aspx (Bu kırmızı)
http://www.herfirsatbizde.com/48-ly-kalp-kopuk-mavy (Bu mavisi)
canım sanki kolum bille felç gibi ağrıyorcanım benim de koltukta yuvarlanmaktan heralde sağ tarafım felaket bel fıtığım da var gayret et gece kötü yatmışsındır ondandır düzelir inşallah ilerleyen saatlerde
bunları biz evde yapabilir miyiz acaba canım?Tesekkür ederiz canım
canım ben bu bayrama kadar çalışacaktım sözde ama bu hafta sonunda ayrılacam ayy ne yapayım rapor çakacam iki hafta artık bende hastanede çikolata verecem eve gelene lavantalı magnet ve şeker verecem kendim süsleyecemGünaydın hanımlar, yine zor bir gecenin sabahından sesleniyorum size. Gece saat 03:44'tü ben mutfak camından bakınıyordum, sonra yattım ama uyuyamadım sabah ezanı okundu, sonra bir dalmışım saat 06:30'da uyandım bel ağrısı, kol uyuşukluğu ile kendimi salonda ki köşe koltuğa attım 7 buçuğa kadar uyumuşum neyseki. Ancak sırf bu uykusuzluk yüzünden iş dayanılmaz hale geldi. 37 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sanırım bayram sonrası ayrılıcam izne.
Yapamayız galiba canım o küçük kalplerden bulsak kurdanı belki silikonla yapıştırsak uğraştırıcı olabilir gibi denemeye değmez 12 tanesi bi sitede 8 tlbunları biz evde yapabilir miyiz acaba canım?