merhaba roose, maşallahçok güzel ikinci kese sonradan görülebiliniyor mu? benmde değerlerim yüksek iki embriyo transfer edilmişti dr m kesin ikiz demşti 4+6 dayken tek kese gördk yarn yine randevumz var inş bizde görrz.Rabbim hayırlsını versin inş
Erken baktırmışsın canım maşallah keselerinde erken görünmüş benim daha 3 gün önce bir kese göründü ozaman 5 mmdi bugün gittiğimde iki tane göründü.Ben basından beri ikiz olduğunu düşünüyordum ve haklı çıktım.İnşallah sağ salim kucağımıza alırızz
6 haftanın içindeyim ben son kürtajım 8 ay önceydi(
drum bile bu kez umutluyum dedidekorta güveniyoruz açıkçası önce ki gebeliğimde 3500 hibor ve coraspin yeterli gelmedi 8. haftaya ulaştık sadece
bu kez bende umutluyum bence benimkiler yine ikiz ama dr görmeden bişey diyemem dedi ben dün 1 kese daha gördüm ama emin değilim dedi
burdan paylaşalım takip edelim birbirimiziadın tuba mı öyle anladım
şekercim üzülme bişeycik olmaz moralini yüksek tut yemene içmene dikkat et et suyu ile yapılmış sebze çorbası ye sıcak sıcak içmeye zen göster bide üzerini kalın giyinip yatakta istiraat etmeye çalış doğal yollardan terlemeye çalış ki toksinleri atabilesin mikroplarla birlikte suyu da içmeyi sakın ihmal etme su ile de atabilirsin c vitamini slemeye gerek yok sanırım narenciye kivi biber de bol bulunur :)
ben de aranızdayım artıkdün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin
Rabbime bin şükürler olsun Allah'ımmm nasıl güzel bir duyguymuş o pıt pıtlar.. Minnacık bir varlığın kalbinin sesi kendinden ne kadar büyük de çıkıyor ne mucize Rabbim güm güm güm güm... Hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum öyle güzel bir duyguymuş ki.. Rabbim duymayanlara hayırlısıyla duymayı nasip etsin inşallah.. Duyanlara da sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Şükür ki ilk gebeliğimdeki gibi olmadı o güm güm'ü duydum mercimeğimin ya kurban olurum onu yaradana..
Eki Görüntüle 1029642
Sevgili cici anneler bizde geldik bugün ultrasona girdik henüz 5+3 müşüz ve ikizmişizzzz
merhaba arkadaşlar,
benimde 6 ay önce bir kürtajım var(bende salı günü dr a gittim benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı dr da tam tarih söyleyemedi ama minicik çok küçük kesemiz göründü 0,5mm imiş...1 Nisanda tam tarih ve kalp atışı için tekrar çağırdı...Ben 3 yıl önce dalak ameliyatı geçirdim dalağım alındı şimdi buna bağlı olarak trombositlerim çok yüksek çıkıyor bunu bastırmak için her gün coraspin günde 3 defa folbiol kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonrada cleksan iğneye başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun.tanıştığıma memnun oldum ben Emel Bursalıyım... Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba arkadaşlar,
benimde 6 ay önce bir kürtajım var(bende salı günü dr a gittim benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı dr da tam tarih söyleyemedi ama minicik çok küçük kesemiz göründü 0,5mm imiş...1 Nisanda tam tarih ve kalp atışı için tekrar çağırdı...Ben 3 yıl önce dalak ameliyatı geçirdim dalağım alındı şimdi buna bağlı olarak trombositlerim çok yüksek çıkıyor bunu bastırmak için her gün coraspin günde 3 defa folbiol kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonrada cleksan iğneye başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun.tanıştığıma memnun oldum ben Emel Bursalıyım... Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canlarım Merhaba uzun zamandır Bakamiyorum Nasılsıniz herkesin Keyfi Yerinde mi ben iyiyim şükür uyku hali dışında hiçbir belirtim yok kuzum annesini yormak istemiyor sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhabalar.öncelikle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum...
dun regly gunumdu test yaptm cok silik çizgiyi gördüm bugünde kan verdim sonucun 26.5 cıktı bana biraz düşük gibi geldi kızlar siz ne dersiniz...
sağol canım ben kendi adıma şükür iyiyim. 2 gün önce bebişe baktık karından ama erken dediler 27 sine tekrar gidicem bu arada iğneyede başladı doktor ama fena yakıyor
maşallah belirti olarak aşırı yorgunluk ,uyku hali,göğüslerim patlıycak gibi ve birde iştahım açıldı. bel ağrımıda saymassakiyiyim şükür
herkese merhabalar.öncelikle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum...
dun regly gunumdu test yaptm cok silik çizgiyi gördüm bugünde kan verdim sonucun 26.5 cıktı bana biraz düşük gibi geldi kızlar siz ne dersiniz...
hayırlı olsun canımgeç döllenme olmuştur düşük ama umut vadedici..2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin...2 günde bir yaptır istersen kan testi canım..
canım hosgeldin evet biraz düşük ama belli olmaz artabılır burdan bır arkadaşında 19 du keseyı gördüler arttı değeri sende 2 gün sonra tekrarla testını bakalım değer nasıl olucak düşük değerle başlayınca birkaç kez test yaptırıp takip etmek önemli benım ılk cocugumda 3 gün gecınce adet 841 cıkmıstı bunda yıne 3 gün geçti 192 cıktı değer herzama aynı olmayabiliyor yani güzel haberlerini paylaşman dileğiyle
Kizlar slm bende bayadir giremiorum dun kahve akintim oldu korktum yatiorum simdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?