2014 Kasım Anneleri

Erken baktırmışsın canım maşallah keselerinde erken görünmüş benim daha 3 gün önce bir kese göründü ozaman 5 mmdi bugün gittiğimde iki tane göründü.Ben basından beri ikiz olduğunu düşünüyordum ve haklı çıktım.İnşallah sağ salim kucağımıza alırızz

amin canım amin hayırlısı olsun, yeterki sağlıkla gelsinler, kucağımza alalım bebişlerimzi inş

arkadaşlar merhaba. kalp atışlarını duyan anneleride tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallah.

BİR SORUM OLACAK SİZE. KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANAN ARKADAŞLAR. BEN HİBOR 3.500 KULLANIYORUM EŞİM KOLDAN YAPIYOR.YALNIZ BU İĞNE AŞIRI YAKIYOR. VE YAPILDIĞI YERDE MORARMA OLUYOR VE BUGÜN 3. GÜN AMA İĞNE YERLERİNDE MORARMA HALA DURUYOR. SİZDE DE BU SORUN VAR MI. YAKMASI NORMAL Mİ. :18::18::18:

merhaba arkadaşlar,
benimde 6 ay önce bir kürtajım var (bende salı günü dr a gittim benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı dr da tam tarih söyleyemedi ama minicik çok küçük kesemiz göründü 0,5mm imiş...1 Nisanda tam tarih ve kalp atışı için tekrar çağırdı...Ben 3 yıl önce dalak ameliyatı geçirdim dalağım alındı şimdi buna bağlı olarak trombositlerim çok yüksek çıkıyor bunu bastırmak için her gün coraspin günde 3 defa folbiol kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonrada cleksan iğneye başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun.tanıştığıma memnun oldum ben Emel Bursalıyım... Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

kıslar ben yürüyüşe gitcem birazdan ... hadi bakalım evdekiler sizde çıkın..... çalışan annişler sizde bi şöyle dolanın bakalım 3 - 5 merdiven çıkın ki kan akışınız hızlansın bebişlerinize biraz oksijen gönderin hayde hayde ....

Teşekkür ederim canim hepsine uymaya calisicam mecbur doğal yoldan iyilesmeye calisicam ilaçta icemeyiz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de aranızdayım artık dün kalp atışlarını da gördüm bebeğimin

Sevgili cici anneler bizde geldik bugün ultrasona girdik henüz 5+3 müşüz ve ikizmişizzzz

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
darısı kese ve kalp atışı bekleyen annelere nasip olsun inş.

geçmiş olsun canım senin son adet tarihin kaçtı. bende salı günü doktordaydım. kesemin boyutu 18. 3 mm çıktı. karından bakıldı 27 martta transvajinal bakılacak. kalp atışı için. inşallah duyarız ama benim kalp atışı için beklemedi iğneye. hibor 3.500 diye bir iğne kullanıyorum. hergün farklı koldan vuruyor eşim.

Canlarım Merhaba uzun zamandır Bakamiyorum Nasılsıniz herkesin Keyfi Yerinde mi ben iyiyim şükür uyku hali dışında hiçbir belirtim yok kuzum annesini yormak istemiyor sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın umarım
bende salı doktordaydım ilk kalp atışını gördüm darısı başına
doktorun kim nerye gidiyosun busalıyım bende

sağol canım ben kendi adıma şükür iyiyim. 2 gün önce bebişe baktık karından ama erken dediler 27 sine tekrar gidicem bu arada iğneyede başladı doktor ama fena yakıyor

maşallah belirti olarak aşırı yorgunluk ,uyku hali,göğüslerim patlıycak gibi ve birde iştahım açıldı. bel ağrımıda saymassak iyiyim şükür

herkese merhabalar.öncelikle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum...
dun regly gunumdu test yaptm cok silik çizgiyi gördüm bugünde kan verdim sonucun 26.5 cıktı bana biraz düşük gibi geldi kızlar siz ne dersiniz...

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz benımde mıdem kötü bulantı var ama kusma yok henüz bende yarın dra gidicem kan testlerı yapılıcaktı kalp atışı olurmu olmazmı bakıcaz artık inşallah duyarızda rahatlarım artık

hayırlı olsun canım geç döllenme olmuştur düşük ama umut vadedici..2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin...2 günde bir yaptır istersen kan testi canım..

Kolay Degil iğne tatlım allahım şifanı versin saglikla alalım Kucağımiza Bebişlerimizi

canım hosgeldin evet biraz düşük ama belli olmaz artabılır burdan bır arkadaşında 19 du keseyı gördüler arttı değeri sende 2 gün sonra tekrarla testını bakalım değer nasıl olucak düşük değerle başlayınca birkaç kez test yaptırıp takip etmek önemli benım ılk cocugumda 3 gün gecınce adet 841 cıkmıstı bunda yıne 3 gün geçti 192 cıktı değer herzama aynı olmayabiliyor yani güzel haberlerini paylaşman dileğiyle

hayırlı olsun canım geç döllenme olmuştur düşük ama umut vadedici..2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin...2 günde bir yaptır istersen kan testi canım..

teşekkür ederim canım.3 ay önce düşük yapmıştım inan cok korkuyorum

teşekkür ederim inş bende bu ay aranıza katılırım

Kizlar slm bende bayadir giremiorum dun kahve akintim oldu korktum yatiorum simdi(

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı şey 2kere başıma geldi sakin ol ve ayaklarını yüksek yere koyup yat tuvalet haricinde kalkma bide doktorunun numarasi varsa ara bilgisi olsun benim progestani günde 2defa ya çıkarmıştı akıntı gelince Allahim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…