Geçmiş olsun canım evemi girdi hırsız üzülme cana geleceğine mala gelsin şükret eşin teselli ediyor
Gecmis olsun. Nasil oldu ki?? Umarim bulunur....
Geçmiş olsun canım ya..umarım altınların bulunur.insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor cana geleceğine mala gelsin derler ya sen e aile iyisiniz ya önemli olan bu olan altınlara olsun..tabi böyle konuşması kolay ama yine de çok üzülüp yıpratma kendiniEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Evde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Çok geçmiş olsun mal canın yongası ama size birşey olmamış şükürEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Kuzuu ne isin var burda yine mi uyku tutmadi :))
Ahh bizzleerr simdiden basladk noberlereee
Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum
Aa bilmiyrdum
Ben bu bilgiyi, ben ne yiyorum onu dusunuyrm
Balik yemiyrm :) makarna cok sevyrm, taze fasulye, karniyarik, kizartma, et sote, kuru fasulye, bulgur pilavi, patates yemegi, kabak yemegi, lahmacun, pide :))
Sut icemiyrm midem bulanio ondan bide ceviz yiyorum hergun bi tane meyve
Anamm ben hic iyi beslenmiyrm ya :s ama napayim biktim ya mide sikintilatindan
Canım çok çok çok geçmiş olsun!ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
günaydın şekerlerrhepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, hayırlı cumalar hava soğuk iyi giyinin
günaydın hanımlar ben dün normal doğumun nasıl olduğunu okudum sancıların nasılolması gerektiğini okudum. okuyunca çok korkuunç görünmüyor ama 12-14 saatlik bir zaman ağrı çekmek nasıl olur bilmiyorum allah yar ve yardımcımız olsun. ama doğum bitince her şey bitiyoren güzeli bu sanırım
Günaydın güller nasılsınız
Günaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn
Canım iyi istirahatlerArkadaşlar merhaba
Dün akşamdan beri yoğun kasık batmalarım, ağrılarım vardı.gece de çok zor uyudum hatta bu yüzden, bir türlü rahat edemedim... Bugün de doktora gittim meğer 4 gün içinde ters dönmüş benim velet, aşağı tarafı da mütemadiyen tekmelediği için ağrılarım oluyormuş...
Sonra nat'ye de bağladılar, bazı kasılmalar göründü ama uzun süreli olmadığından doktor korkulacak bir şey yok, yat dinlen dedi. Ay bir hafta da rapor aldım devirip küfeyi yatacam valla
Geçmiş olsunEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
OhhGünaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn
bende cevap veriyim
ilk başlarda o elastikiyet olmuyo ama sorasında aynı canım durmak yok yola devam :))
hiç bi değişiklik olmuyo
genişleme konusuda doktorun dikmesine bağlı sanki biraz
benim eşim sanki daralmışmı ne demişti
Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.
İki saattir nettenormal dogumu okuyrm, bi cok fena gaza geliyrm bi korkuyrm :)))
Merak edyrm napcaz neler yasyacaz zaman gecsinnn artkkk yaaa
Valla ben sancılardan değil de şu kadar kesik attilar laflarindan sonra kesikten tirsmaya başladım.
Ewet sadece 11-12 gibi gece 3-4 arası uyanigim ben işte... boyle kalsa gene iyi yani... :)
Ya biliyorum iyiligimiz için yapıyorlarda uyuşturucu igne falan vemiyorlar mi hiç? Benim sordugum kisiler vermiyorlar diyolar anlamadim ki canli canli mi kesik atıyorlar :/
Ya kizlar gece muhabbetine gider bi konu olcak ama sormam lazim:)
Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur
Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce
ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
günaydın hanımlar ben dün normal doğumun nasıl olduğunu okudum sancıların nasılolması gerektiğini okudum. okuyunca çok korkuunç görünmüyor ama 12-14 saatlik bir zaman ağrı çekmek nasıl olur bilmiyorum allah yar ve yardımcımız olsun. ama doğum bitince her şey bitiyoren güzeli bu sanırım
Ne olacak bizim bu halimiz?bende rüyamda eşimin beni aldattıgını gordum, gel öp beni dedim, guldu bana. Ben biraz nazlıyımdır ona karsı. Tam bi sevgi pıtırcığıııı.
ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
yok canım duymadım yaaArkadaşlar önemli bişi soracağım sizlere ne kadar doğru ben hala çözemedim de...
İstanbuldaki iş yerimden bi arkadaş aradı.. Torba yasada doğum izninin 18 haftaya çıktığını, işçilere de süt izninin artık 1,5 saat değil de 3 saat olduğunu felan söyledi.. Hatta telefonda okudu bana ama ben bir türlü onu bulamadım.. Cumhurbaşkanının önündeymiş onaylar zaten felan dedi... Kıl payı ben kaçırdım bu fırsatı dedi.. Sizler böyle bir duyum aldınız mı ya bir türlü tam öğrenemedim???
Evde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
İnsan eşinden ayrı olunca eksik eksik hissediyor kendiniBiz İzmir'den memlekete geldik. Okullar başlayınca gitti eşim.
Bende burda doğumu bekliyorum. Eşimin ailesi burda bu yüzden ayıp olmasın diye hep annemde kalamiyorum.bayram çabuk gelsede eşime kavussam
Emzirirken öyle olduğunu duyardımda gebeliktede de mi öyleymişhamilelikte yediğimiz seylere bagliymis diyor etraftakiler. Eger oyleyse
Valla benimkinde olacak kesin.hamilelikte hic dikkat etmedim yediğim şeylere çünkü. Hep gaz yapan seyler yedim.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bulunur.ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Günaydın...amin...hayırlı cumalar bi haftayı daha devirdik.Pazartesi çalışabilir raporu alacamgünaydın şekerlerrhepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, hayırlı cumalar hava soğuk iyi giyinin
Ben ikisindende korkuyorumgünaydın hanımlar ben dün normal doğumun nasıl olduğunu okudum sancıların nasılolması gerektiğini okudum. okuyunca çok korkuunç görünmüyor ama 12-14 saatlik bir zaman ağrı çekmek nasıl olur bilmiyorum allah yar ve yardımcımız olsun. ama doğum bitince her şey bitiyoren güzeli bu sanırım
Günaydın Canım...Uykudan kalkıp işe geldik nasıl olsun uyukluyorumGünaydın güller nasılsınız
Kamera kaydı bulunurmu nasıl bir yerdiEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Günaydın...Ne güzel az kalmış bebişine kavuşmayaGünaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn
Günaydın...Hayırlı cumalarGünaydınlar annişler ve bebişlerhayırlı cumalar olsun
Dün görümcem geldi bende kaldı bugün onunlayim fazla giremem herhalde. Ara ara bakarım napiyosunuz diye ya ben size çok alıştımkimsecikler biryere gitmesin sizleri seviyorum öpüldünüz
İnşallah kolaylıkla atlatırsın...Günaydın...Günaydın annecanlar nasılsınız inşAllah...Dün kızımla buluştuk büyümüş kuzucuğum onu görünce heyecanlanıyorum yaaa :) 29+2 ve 1220 kg. boyunu sormayı unutmuşum ben de 65.5 olmuşum toplamda 6.5 kilo almış oldum daha fazla almam umarım doktorumuz kızınız çok sağlıklı dedi ellerini parmaklarını gördük iri gözlü ve uzun permakla bir kız olacak dedi bu özelleikler benden gibiağzını açıp kapattı galiba anne babasına öpücük attı biz de ona öpücüklerimizi yolladık benim doğum memleketimde olacağı için doktorumuzla son görüşmemizdi vedalaştık duygusallaştık, benim kalp rahatsızlığım olduğundan dolayı doğumuma kardiyoloğun girmesi gerektiğinden doktor doğumumu üniversite hastanesinde yaptırmamı önerdi akdeniz üniverisitesinden bir profosörden randevu alacağız hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle...
Günaydın...Günaydın güzel anneler
Günaydın perikanadıGünaydınnnn arkadaşlar....
Günaydın...Doğumdan sonra nasıl olacam diye sordum kendime. Bende uyuyamazken bu aralar biraz telaşlıyım turşu konserve falan yoruluyorum galiba. uyuyorum sabah kalkamıyorum işe gelirken. Çocuk doğunca kendimi düşünemiyorum dedimgünaydın hanımlar..
uykusuz bir geceden sonra işteyim..
bu ne ya uyuyamıyorumm offf
Ay perim inşallah doğrudur ben ilk senden duyuyorum bilgim yokArkadaşlar önemli bişi soracağım sizlere ne kadar doğru ben hala çözemedim de...
İstanbuldaki iş yerimden bi arkadaş aradı.. Torba yasada doğum izninin 18 haftaya çıktığını, işçilere de süt izninin artık 1,5 saat değil de 3 saat olduğunu felan söyledi.. Hatta telefonda okudu bana ama ben bir türlü onu bulamadım.. Cumhurbaşkanının önündeymiş onaylar zaten felan dedi... Kıl payı ben kaçırdım bu fırsatı dedi.. Sizler böyle bir duyum aldınız mı ya bir türlü tam öğrenemedim???
Duymadım ama inan duymayı çoook isterdimArkadaşlar önemli bişi soracağım sizlere ne kadar doğru ben hala çözemedim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?