2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun canım evemi girdi hırsız üzülme cana geleceğine mala gelsin şükret eşin teselli ediyor

Gecmis olsun. Nasil oldu ki?? Umarim bulunur....

Evde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içim insan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık

Geçmiş olsun canım ya..umarım altınların bulunur.insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor cana geleceğine mala gelsin derler ya sen e aile iyisiniz ya önemli olan bu olan altınlara olsun..tabi böyle konuşması kolay ama yine de çok üzülüp yıpratma kendini

Ayy çok geçmiş olsun canım ya ne kadar üzüldüm.... çantanı mı çaldılar peki?

Allah yardımcınız olsun bulunur inşallah

Günaydınlar annişler ve bebişler hayırlı cumalar olsun
Dün görümcem geldi bende kaldı bugün onunlayim fazla giremem herhalde. Ara ara bakarım napiyosunuz diye ya ben size çok alıştım kimsecikler biryere gitmesin sizleri seviyorum öpüldünüz

Günaydın annecanlar nasılsınız inşAllah...Dün kızımla buluştuk büyümüş kuzucuğum onu görünce heyecanlanıyorum yaaa :) 29+2 ve 1220 kg. boyunu sormayı unutmuşum ben de 65.5 olmuşum toplamda 6.5 kilo almış oldum daha fazla almam umarım doktorumuz kızınız çok sağlıklı dedi ellerini parmaklarını gördük iri gözlü ve uzun permakla bir kız olacak dedi bu özelleikler benden gibi ağzını açıp kapattı galiba anne babasına öpücük attı biz de ona öpücüklerimizi yolladık benim doğum memleketimde olacağı için doktorumuzla son görüşmemizdi vedalaştık duygusallaştık, benim kalp rahatsızlığım olduğundan dolayı doğumuma kardiyoloğun girmesi gerektiğinden doktor doğumumu üniversite hastanesinde yaptırmamı önerdi akdeniz üniverisitesinden bir profosörden randevu alacağız hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle...

Çok geçmiş olsun mal canın yongası ama size birşey olmamış şükür

Kuzuu ne isin var burda yine mi uyku tutmadi :))

Ahh bizzleerr simdiden basladk noberlereee

Uyku tutmadı valla kimse yoktu burda telde takıldım öyle. 7de kahvaltı yaptım, evi toparladım, yapacagım yemegi ayarladım, yuruyuse incem kuzum.
Napalım 1 sene uyku yok bize, anladık yani.

Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum

Ne olacak bizim bu halimiz? bende rüyamda eşimin beni aldattıgını gordum, gel öp beni dedim, guldu bana. Ben biraz nazlıyımdır ona karsı. Tam bi sevgi pıtırcığıııı.

Hamilelikten sonra süt içmeye başladım. Nefret ediyordum. Nesquik ile içiyodum diyetisyen işte bunlar hep calori dedi biraz kahve at öyle iç dedi. Sana da tavsiye ederim canım. Onun dısında hergun peynir,yumurta,yeşillik ve meyve yiyordum. Şimdi diyetten sonra et,sebze yemeği vs. yemem gereken herseyi yiyorum. Biraz gec kaldım ama.. Yine de çok hafiflediğimi hissediyorum, bebeğe faydalı bir şeyler gittiğini hissediyorum.. Kızartmayı çok özledim o ayrı

Canım çok çok çok geçmiş olsun!
Nasıl çaldılar bilmiyorum ama artık evde altın tutmak çok tehlikeli. Ben düğünden sonra hemen bankaya attım sonrada eskişehirden ev aldım. Eşinin destek olması çok iyi. Kıyamam peri neler çekti. Rabbim en kısa zamanda yerine daha iyileri getirmeyi nasip etsin. Etrafınıza dikkat edin. Hep en yakınlardan çıkıyor bu olaylar. Bilen yapıyor.

günaydın şekerlerr hepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, hayırlı cumalar hava soğuk iyi giyinin

Günaydın güller nasılsınız

Günaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn

Günaydın kızlar!
Ben de Ankara'dayım. Hava enfes değil mi yaa? BNa mı öyle geliyo? O sıcaklardan sonra şükür diyorum. Yürüyüş yapcam şimdi misss gibi havada, ohhh

Nesli, ben güzel ve anlamı olan doğum hikayelerini izliyorum. Yani doğumu bir işkenceden ziyade mükemmel bir güzelliğe sahip olabilmek için insanın nelere katlandığını ve sonunda kazandığını anlatan hikayeler çekiyor beni.. Doğumdan inanılmaz korkan biri olarak pozitif düşüncelerle hazırladım kendimi. Çünkü günde binlerce kadın doğum yapıyor. Hepsinin hikayesi farklı. Bizimkilerde farklı olacak. Hepimiz bir şey anlatacağız burada. Ama sonuçta hepimiz kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Allah güzel hikayeler anlatmayı ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım iyi istirahatler
Geçmiş olsun dilerim olumlu bir sonuca ulaşır aramalar.
Günaydınnn annişler ankarada bir yağmur var sanırsınız kış gelmiş bugünde son iş günüm pazartesi izne ayrılcam artık yaşasınnnnn
Ohh ben de yarn ve ctesi de çalışcam, salı izin inşallah. :) iyi istirahatler. Dikkat et, kayıp düşme bi yerde. Yavaaş yavaş yürü.

Günaydın güzel anneler

Teşekkür ederim kızlar, sanırım herkesin yaşadığı başka başka. Nasıl ki hamileliği farklı farklı yaşıyoruz, doğum ve de doğum sonrası da herkeste farklı. Annem benim normal doğum yapmış kardeşime de bana da, sakın eskisi gibi olacak diye düşünme dedi. Eskisi gibi olduğunu söyleyenlerde var. Bu konu da sanırım doktoruma güvenmekten başka çarem yok, eşim ve ben normal doğuma sıcak bakıyoruz, hatta eşim doktoruma neredeyse benden daha çok güveniyor, "bak dikiyormuş" diye de beni ikna etmeye çalışıyor. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

İki saattir nettenormal dogumu okuyrm, bi cok fena gaza geliyrm bi korkuyrm :)))

Merak edyrm napcaz neler yasyacaz zaman gecsinnn artkkk yaaa

Valla ben sancılardan değil de şu kadar kesik attilar laflarindan sonra kesikten tirsmaya başladım.

Kızlar korkmak yok, bir de gerçekten herkesin yaşadığı farklı. Benim arkadaşım sancısı başlayıp suyu geldikten sonra "aa bebeğin eksikleri kalmıştı, çarşıya çıkmam lazım" diyerek çarşıya çıkmış, sonra eve gelip duşunu alıp gitmiş hastaneye, rahatta bir doğum yaptığını söylemişti. Çatı muayeniz emin olun pek çok şeyi belli edecek. Bilmiyorum aynı mıdır ama, ben ilk hamileliği öğrendiğimde , kalp atışını duymak için doktorum alttan muayene etmişti. En son da bana "doğum kanalın uzun, boyun da uzun olduğu için rahat doğum yaparsın; eğer ki bebek 4 kilo üzeri olmazsa" dedi.

Kesi atmaya gelince, özellikle ilk doğumlarda neredeyse %99 kesi atılıyormuş. Bu tamamen bizim için yararlı birşey, kontrolsüz yırtıkların dikimi ve bu dikişlerin tutması çok zor oluyormuş çünkü. Bir de kesi atılırken, o bölge lokal olarak uyuşturuluyormuş. Tabi o esna da tam bebeğin doğacağı sırada bunu sizin hissetmeniz imkansız. Uyuşturucu yapıldığı için de dikiş atılırken de hissedilmiyormuş. Doktorumun yaptığı açıklama bu şekilde.

Geçen hafta kontrolümüz vardı bizimde, doktorum risk olmadığını son ana kadar ilişkiye devam etmemizi hatta bunun bebek için ve normal doğum için çok iyi olduğunu söyledi. Bir arkadaş orgazmda ki kasılmaların bebeği kanala ittiğini yazmış ama, risksiz hamileliklerde böyle bir risk yokmuş, aksine hissedilen haz ve rahatlama bebeğe çok iyi geliyormuş. Genel olarak bu, ama risk taşıyıp taşımadığını ancak sana doktorun söyleyebilir. Biz de ilk günlerden beri durmak yok yola devam canım

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bulunur ama bulunmazsa da , cana geleceğine mala gelsin demekten başka çare yok. üzmeyin kendinizi

Canım bu sancılar ilk dakikadan itibaren aynı şiddetle olmuyormuş, artarak devam ediyormuş. Zaten insan bedeni 12-24 saatlik aynı şiddetle sancıyı kaldıramaz. Benim doktorum sancıların başladığı gibi gelme hastaneye dedi. Eğer ki 5-6 cm açıkla gelirsen burada herşey çok kolay olur dedi. Ama bu herkes için geçerli olmayabilir. Yani ben öyle bir durumda sancılarım başladığı gibi gidip bir kontrolden geçip eve geri dönüp dönemeyeceğimi, bunun risk olup olmadığını öğrenip öyle eve geri dönmeyi düşünüyorum.Herkes farklıdır inan bana, benim arkadaşımı doğumhaneye aldılar, bizde eşiyle falan hastanenin bahçesine çıktık sigara içecektik. İnan 1 sigara içtik ve haber geldi doğum oldu diye.Böyle de güzel ve pozitif doğum hikayeleri var.

Ne olacak bizim bu halimiz? bende rüyamda eşimin beni aldattıgını gordum, gel öp beni dedim, guldu bana. Ben biraz nazlıyımdır ona karsı. Tam bi sevgi pıtırcığıııı.

Hahahaaa bende görmüştüm öyle bir rüya, hatta benim eşim abartıp yanımda telefonla konuşup kıza yazlıkta randevu veriyordu. Ben bağırıp çağırırken de, o gülüp hazırlanıyordu. Tüm mutfak dolaplarının içindekileri kırmıştım rüyamda. Bir uyandım, ohoo pofur pofur uyuyor yanımda, valla o an dövesim geldi

Günaydınnnn arkadaşlar....

Canım benim ya... Böyle bir olayı en taze yaşayan olarak çok iyi anlıyorum neler hissettiğini.. Çok geçmiş olsun... Ne kadar şanslısın ki eşin sana destek... Emin ol bu huzur her şeyden çok önemli bunu göreceksin... Bak ben hala daha tam düzelmiş değil aramız eşimle.. Rabbim huzurunuzu bozmasın.. Elbette ki insanın içi yanıyor birikimini geliyor bi insafsız alıp gidiyor ama üzülme nolursun... Eşin sana destek oluyor ona sarıl.. Gerisini dua et Rabbim e bırak..

Arkadaşlar önemli bişi soracağım sizlere ne kadar doğru ben hala çözemedim de...

İstanbuldaki iş yerimden bi arkadaş aradı.. Torba yasada doğum izninin 18 haftaya çıktığını, işçilere de süt izninin artık 1,5 saat değil de 3 saat olduğunu felan söyledi.. Hatta telefonda okudu bana ama ben bir türlü onu bulamadım.. Cumhurbaşkanının önündeymiş onaylar zaten felan dedi... Kıl payı ben kaçırdım bu fırsatı dedi.. Sizler böyle bir duyum aldınız mı ya bir türlü tam öğrenemedim???

ayy canım ya çopk üzüldümm..
evde bıraksında bırakmasanda çıkacak mal elde durmuo demekki..
inş bulunur altınlar canım..
ama cana gelceğine mala gelsin diyelim napalımm..

yok canım duymadım yaa

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah olumlu bir haber çıkar.
Evine hırsız giren arkadaşımıza da çok üzülmüştüm.

Ahlaksız insanlar fitil fitil çıksın bunu yapanlardan inşallah.

Böyle sıkıntılı bir durumun hamilelikte yaşanması daha da üzücü, sana ekstradan stres yaşatıyor. Kendini çok yıpratmamaya çalış canım. Cana geleceğine mala gelsin.

Biz İzmir'den memlekete geldik. Okullar başlayınca gitti eşim.
Bende burda doğumu bekliyorum. Eşimin ailesi burda bu yüzden ayıp olmasın diye hep annemde kalamiyorum. bayram çabuk gelsede eşime kavussam
İnsan eşinden ayrı olunca eksik eksik hissediyor kendini
hamilelikte yediğimiz seylere bagliymis diyor etraftakiler. Eger oyleyse
Valla benimkinde olacak kesin.hamilelikte hic dikkat etmedim yediğim şeylere çünkü. Hep gaz yapan seyler yedim.
Emzirirken öyle olduğunu duyardımda gebeliktede de mi öyleymişvay halimize
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bulunur.
günaydın şekerlerr hepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, hayırlı cumalar hava soğuk iyi giyinin
Günaydın...amin...hayırlı cumalar bi haftayı daha devirdik.Pazartesi çalışabilir raporu alacam
Ben ikisindende korkuyorum
Günaydın güller nasılsınız
Günaydın Canım...Uykudan kalkıp işe geldik nasıl olsun uyukluyorum
Kamera kaydı bulunurmu nasıl bir yerdi
Günaydın...Ne güzel az kalmış bebişine kavuşmaya
Günaydın...Hayırlı cumalar
İnşallah kolaylıkla atlatırsın...Günaydın...
Günaydın güzel anneler
Günaydın...
Günaydınnnn arkadaşlar....
Günaydın perikanadı
günaydın hanımlar..
uykusuz bir geceden sonra işteyim..
bu ne ya uyuyamıyorumm offf
Günaydın...Doğumdan sonra nasıl olacam diye sordum kendime. Bende uyuyamazken bu aralar biraz telaşlıyım turşu konserve falan yoruluyorum galiba. uyuyorum sabah kalkamıyorum işe gelirken. Çocuk doğunca kendimi düşünemiyorum dedim

Ay perim inşallah doğrudur ben ilk senden duyuyorum bilgim yok

Duymadım ama inan duymayı çoook isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…