hamilelikte yediğimiz seylere bagliymis diyor etraftakiler. Eger oyleyse
Uzun ki ne uzunToplasan bi saat ya uyuruz ya uyumayız Ayyyy en büyük duam Rabbim gaz sancılarını yaşatmasın huzurlu bebişler olsunlar
Aman hareketleri olsun iyi olsunlarda biz uykusuz kalalım dimi annesi benim bıcırıkta aynıAnası kılılklı maşallah duracell gibi enerjisi tavan Ay Bende bi kabus bitiyor öteki başlıyor kötüsüde rüya başa sarıp durdu Iyiki wc molası başladıda kalktım kabuslardan Sende çok uykusuz kalmışın ama
hamilelikte yediğimiz seylere bagliymis diyor etraftakiler. Eger oyleyse
Valla benimkinde olacak kesin.hamilelikte hic dikkat etmedim yediğim şeylere çünkü. Hep gaz yapan seyler yedim.
Bende okudum canım Allah razı olsun senden çok çok saol Rabbim cümlemizin evladıçYesinler o bicirigi :) kabus gormek kotu ama sik sik nas felak oku derim ben, evden cikarkende bebegime okuyrm birde rabbiyesir vela tuasir rabbi temmin bil hayr . İns dogru yazdim sik sik bunu diyrm, buda hayirlisi ile tamamina erdir gibi birsey demek :)
Bu arada yazarken oglum kaburgalarimi tekmeledi, diyrm ona 180 lik anne, 50 cmlik karin mesafesi nerdeyse, burayada sigmisan:)
okudum canım Allah senden razı olsun Rabbim cümlemizin evladını hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin..ahh ahh bilinçaltı annem atıyoruz atıyoruz pat rüyalarda çıkıyor HD yayın gibiYesinler o bicirigi :) kabus gormek kotu ama sik sik nas felak oku derim ben, evden cikarkende bebegime okuyrm birde rabbiyesir vela tuasir rabbi temmin bil hayr . İns dogru yazdim sik sik bunu diyrm, buda hayirlisi ile tamamina erdir gibi birsey demek :)
Bu arada yazarken oglum kaburgalarimi tekmeledi, diyrm ona 180 lik anne, 50 cmlik karin mesafesi nerdeyse, burayada sigmisan:)
Ya işte meyvelerden karpuz portakal seftali gaz yaparmis cnm.Aa bilmiyrdum
Ben bu bilgiyi, ben ne yiyorum onu dusunuyrm
Balik yemiyrm :) makarna cok sevyrm, taze fasulye, karniyarik, kizartma, et sote, kuru fasulye, bulgur pilavi, patates yemegi, kabak yemegi, lahmacun, pide :))
Sut icemiyrm midem bulanio ondan bide ceviz yiyorum hergun bi tane meyve
Anamm ben hic iyi beslenmiyrm ya :s ama napayim biktim ya mide sikintilatindan
İns cnmm kavusursun ee dogum sonrasi ne olacak ??Biz İzmir'den memlekete geldik. Okullar başlayınca gitti eşim.
Bende burda doğumu bekliyorum. Eşimin ailesi burda bu yüzden ayıp olmasın diye hep annemde kalamiyorum.bayram çabuk gelsede eşime kavussam
Uyumaya çalış canım Allah rahatlık versin tatlı uykular :)Dinlen iyice annesiBen uyumayi deniyim kızlar. Uyuyamazsam gelirim geri :)
Evet canım öyleymiş anne ne yerse sütle bebeğe geçecek asırı dikkat edecezhamilelikte yediğimiz seylere bagliymis diyor etraftakiler. Eger oyleyse
Valla benimkinde olacak kesin.hamilelikte hic dikkat etmedim yediğim şeylere çünkü. Hep gaz yapan seyler yedim.
Off cok yiyesim geldi simdi bnmde :) ayy ne guzell yaaaBende okudum canım Allah razı olsun senden çok çok saol Rabbim cümlemizin evladıç
okudum canım Allah senden razı olsun Rabbim cümlemizin evladını hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin..ahh ahh bilinçaltı annem atıyoruz atıyoruz pat rüyalarda çıkıyor HD yayın gibiYerim onun tekmeciklerini doğsunlar ahdım var ayacıgını opcem ellerini öpcem o tekme atan yumuk yumuk ellerini
B'nde zorlarım kendimi Allah rahatlık versin cano igeceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere hadi son suyu iç wc ye geç doğru uyumaya annesi bbeeşte dinlensin öptmOff cok yiyesim geldi simdi bnmde :) ayy ne guzell yaaa
Bende uyumayacalisayim yarin is var malumm ama wc ugramam lazim gibi yine susadimda :)))
Cok opuyrm sizi kizlar
Sonra devam etmedi giderek duzeldi. 18 ay sonra da hamile kaldim zaten.Ay hakikaten işin birde o boyutu var demi... amanin... peki hala bu rahatsızlıgin devam mi ediyor cnm ?
Son ayda cinsellik olmuyor diye biliorum canim ben. Orgazm cocugu kanala ittirio cunku. Bir de cok alemsin sen ya. Ben hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle birlikte olmuorm. Daha once bi erken dogum tecrubem var. Ve risk alanindayim. Ikiz oldugunu ogrendigimizden beridir progestan ilaclari kullandik. Bu saatten sonra ben de ilac kullanmiorum. Progestan igneyi ben de biraktim. Bu riskin bittigi anlamina gelmio ama::))) bilemedim 37. Haftada ben hicbir problemim de olmasa esimle birlikte olmayi tercih etmem gibi gelio. Bu istek ya da isteksizlikle alakali deil inan. Benim arkadasimin cok ii giden bi hamileligi vardi 37. Haftada dogum yapti. Sezaryen olmak zorunda kaldi. Apar topar ameliyata alindi. Hala biraz dikkat etseydim kizim hem daha kilolu olurdu hem de normal dogum yapabilirdim dio.Ya kizlar gece muhabbetine gider bi konu olcak ama sormam lazim:)
Bnm esim hazirandan beri yok, sehr disinda gorevde, 37 haftamda donecek, ilk aylar mide bulantim vardi 16 haftada miyom cikti erken dogum riski vardi, simdi bi sorunum yok cok sukur
Esim olmadgi icin annmle gidyrm doktora, soru soramiyrm cnsellik hakkinda, 37 haftadan sonra eger riskli bi durum yoksa iliski konusunda ne yapilmali sizce
Geçmiş olsun canım evemi girdi hırsız üzülme cana geleceğine mala gelsin şükret eşin teselli ediyorah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Gecmis olsun. Nasil oldu ki?? Umarim bulunur....ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Bence doğum sancısı kişilere göre değişiyor ama emin ol ki unutuluyor neden dersen tekrar tekrar çocuk isteniliyorkızlar dunutulurnedesının neye benzedıgını sordum ama cvp veren olmadıdeneyımlı anneler var sanırım aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?