Bende öyle rüyalar görüyorum. :) aglayarak uyanıyorum hep...Hahahaaa bende görmüştüm öyle bir rüya, hatta benim eşim abartıp yanımda telefonla konuşup kıza yazlıkta randevu veriyordu. Ben bağırıp çağırırken de, o gülüp hazırlanıyordu. Tüm mutfak dolaplarının içindekileri kırmıştım rüyamda. Bir uyandım, ohoo pofur pofur uyuyor yanımda, valla o an dövesim geldi
Aynen öyle cnm eşim yok sanki kolum bacagim yok... ayni o sarkidaki gibi.. :)İnsan eşinden ayrı olunca eksik eksik hissediyor kendini
Emzirirken öyle olduğunu duyardımda gebeliktede de mi öyleymişvay halimize
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bulunur.
Günaydın...amin...hayırlı cumalar bi haftayı daha devirdik.Pazartesi çalışabilir raporu alacam
Ben ikisindende korkuyorum
Günaydın Canım...Uykudan kalkıp işe geldik nasıl olsun uyukluyorum
Kamera kaydı bulunurmu nasıl bir yerdi
Günaydın...Ne güzel az kalmış bebişine kavuşmaya
Günaydın...Hayırlı cumalar
İnşallah kolaylıkla atlatırsın...Günaydın...
Günaydın...
Günaydın perikanadı
Günaydın...Doğumdan sonra nasıl olacam diye sordum kendime. Bende uyuyamazken bu aralar biraz telaşlıyım turşu konserve falan yoruluyorum galiba. uyuyorum sabah kalkamıyorum işe gelirken. Çocuk doğunca kendimi düşünemiyorum dedim
Ay perim inşallah doğrudur ben ilk senden duyuyorum bilgim yok
Duymadım ama inan duymayı çoook isterdim
Aynen öyle cnm eşim yok sanki kolum bacagim yok... ayni o sarkidaki gibi.. :)
Hamilelikte ne kadar doğru bilmiyorum. Internetten bir arastirmak lazım. Ben etraftakilerin yalancisiyim.
Bende baktım canım sen der demez ama bulamadım yok öyle birşeyİnşallah arkadaşlar doğrudur ama ne bilim torba yasa maddelerini gözden geçireceğim diye gözlerim şaşı oldu öyle bir ibare göremedim varsa inşallah zaten bize vurur biz yararlanırız.. Net bilgiyi nerden nasıl öğrenebiliriz hiç bilmiyorum..
Gunaydiin uyuya kaldigim icin cevap verememisim simdi sabah oldu kalktim bogazim tirmik tirmik :)Çok çok geçmiş okalkynm şimdi nasılsın
Evde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Rüyalar (abidik gubidik) ve benGeçen nette bir yazı okudğumda bu aylarda garip rüyalar ve sık sık rüya görebilirsiniz yazıyordu demekki doğruymuş bendede oluyor çünkü
canım çalışıyor musun öğretmen misin?Saolun kızlar magnezyum içip dus aldım sonra da uzandım hep iyi geldi biraz daha iyiyim. Bu arada lilipitcim magnezyum kullanıyorum ama bana çok etkisi olmuyor biraz ağrım geçince uyku hali oluyor sonrasında yeniden baslıyor.Hamileliğimin basından beri ağrılarım vardı zaten ama bu son bir kaç gündür daha da arttı.Simdi okulda basladı ağırlasınca çalısmak daha da zormus.Çalısan annelerimizin Allah yardımcısı olsun.
Kesinlikle az şey mi yaptığımızama bende oğlunu taşıyorum şimdi az şeymi
Ben burada çok aktif olarak bulunmasam da senin verdiğin, yazdığın bilgilerden çok şeyler öğrendim açıkçası. Her an her şeyi araştırma gibi lüksümüz olmuyor. Ya da gerekli bilgiyi hemen bulamayabiliriz. Bulanların bu şekilde paylaşması bizim için çok önemli. Normal doğumu isteyip ne yapacağını bilmeyen bizler için süper bir nimet burası ve deneyimli, araştırmacı anneler :) Beni bilgilendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim ve devamını da beklerimYaaa arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kendimi bir an gerçekten çok kötü hissettim. Sürekli olarak normal doğum ve eğitim egzersiz vs. şeyler paylaşıp kafanızı ütülüyormuşum ve aslında paylaştığım herşeyin boş olduğunu ve sizleri sıkmış olabileceğini düşündüm açıkçası.
Ben bu defa doğum konusunun üzerine biraz fazla düşüyorum. Ama kendim ve bebeğim için bunu yapmak zorundayım. Keşke daha önceki gebeliğimde yapsaymışım ama bu konuda bir fikrim yoktu maalesef. Sonuçta ben bir d
Sonuçta burdaki çoğu kişinin ilk gebeliği olduğu için belki azda olsa bir faydası dokunur diye her öğrendiğimi gelip yazıyorum. Hangi bilginin ne zaman kimin işine yarayacağı belli olmaz sonuçta. En azından burda ki arkadaşlarımın doğumlarında keşkesi olmasın isterim.
Ama tabiki benimle farklı görüşte olan arkadaşlarımda olacak ve oldu da. Ama aynı fikirde olmasak uzlaşamasak bile saygı duyar konuyu kapatırım. Uzatmak ve her defasında karşı çıkmak, olmadı alay etmek hoş değil.
En baştan beri buradayım. Ve ister istemez burada olacağım.Başım sıkıştığında yine size koşacağım mecburen. Bede burda bir çok insanın fikirleriden, deneyimlerinden yararlandım. Paylaştıklarımı beğenmeyen okumak zorunda bile değil atlar geçer. Sonuçta Kasım annesi olmak doğum ile birlikte bitmeyecek. Bunun gazı var, 40'ı var, emzirmesi var, ek gıdası var. hastalığı var kontrolü var. Bebişlerimizi birlikte büyütebiliriz inşallah.
Sonuç olarak sizleri seviyorum ve iyiki de varsınız!
Ne güzel. Bende dikmeyi düşünüyordum. Bu kalıplar çok iyi oldu. Teşekkürler.kızlar kocişim kızım ve benim için emzirme yastığı ve önlüğü dikecek.kalıplarını internetten buldum sizede fikir olur belkiEki Görüntüle 1246968 Eki Görüntüle 1246969 Eki Görüntüle 1246970
Çok geçmiş olsun canımah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Yaa acaba biz bayanlar bebek olduğunda eşlerimizin ilgisi azalır diye korktuğumuz içinmi böyle rüyalar görüyoruz.Rüyalar (abidik gubidik) ve ben
Geçen gece rüyamda bizim evde bir genç kı ve annesi yatılı misafir imiş. (ama normalde tanıdığım bir yüz değil ikisi de) bi eşimle uyanıyorz. Genç kız odamıza geliyo. O gelince eşim kalkıyor yataktan. Sonra kız eşimin yerine yatıyor. Ya kalksana diyorum ama kız hiç oralı değil. Sonra kıza tekme tokat, Allah ne verdiyse girişiyorumamaaaa bunı reelde hakkaten yapıyorum, yani rüyada kıza saldırırken aslında o an yanımda yatan kocamı bi güzel patakladım. Uyandım ama hala vurmaya devam ediyorum sonra baktım adam kıpırdamadan yatıyo zavallım
Günaydınngünaydınnnn kızlarrrrr
ayyy yandık o zaman, çok erken bir saatbenimkilerde 5 te uyandırıyo ezandan önce canım..namazımı kılıp yatıyorum...
artık uyku düzenleri oturuyor büyük ihtimalle doğunca da bu saatlerde uyandırıcak :)
günaydınnnnn :)günaydınnnn kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?