2014 Kasım Anneleri

Evey Alya cım aynı günler ama benim biraz daha geriye atmış olabilir çünki benim hesaba göre bugün 5+2 olması gerek ama dr a göre 4+5 falan...

alttan baktırmadığımız için de küçük ölçebiliyorlar tatlım ölçümlere takılma
ben uyumaya gidiyorum başım dönüyoo

Kızlar SAT 23 Subat beta HCG 232 çıktı tamda tüp bebek tedavi merkezine bilgi almaya gideceğim gün :) değer normal değil mi? Dpktora tekrar gitmedim cumartesi tekrar test istedi o gün gelsin demiş.

canımm birbirimize moral olmak için burdayız zatennn
sen sadece bekle cumartesi ve pazartesi yapttır 2 katı artış varsa 10 gün sonrada kuzunla tanışmaya dr a git

tşkr ederim ...bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum

slm kızlar bende kasım sonu annesi olucam galiba daha yeni ağrendim bebişimi dün kan testi 1502 ve kesemizi gördük minnacık daha bende yatıyorum şuan kafam sersem gibi ilaçlardan galiba allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallh

canım yaa çok sağol takip edelim birbirimizi herşeyimiz aynı:))) nerelisin Alya cımm? inşallah kalp atışlarınıda duyarız...Clexan dedi dr zaten(

evet canım aynıyız ben İzmirliyim ama erzurumda yaşıyorum şimdilik görev nedeniyle burdayız yaşım 28 sende bursalıydın sanırım. akşama gelirim gözlerim gidiyo

Ananem geldi saolsun yardim ediyo bana bende mumkun oldugunca yatiyorum ztn progestan cok uyku sersemlik yapio sanki dusuk onleyici deil dusunmeyelim diye verilen sakinlestirici gibi:)))
evet yaaa 29 aylık oğlum var gecen gun kullandım uyuyakalmışım koltukta oğlumda keskin olmayan makası masa üstüne çıkıp vitrinden almış aklım çıktı yahuuuu

canım dramimine kullanmıştım aynı etkiyi bendede yaptı ve gerekmedikçe kullanma derim ilk 3 ay ilaç kullanma dedi drum dayan dedi il bebeğimde
ve progestanı fitil olarak kullanıyorum ben

kaç mg kaç tane bana 200 mg 2 tane verdi çok rahatsız ediyor kalp atışlarımız zaten 97 idi geçen hafta 80 in altında olursa riskli görürüz demişti kanamam da yok 10. haftaya kadar kullanıcaz dedi ilk hamileliğimde akşam içip uyuyordum ama bunda fitil olarak verdiler...

banada sabah akşam 200 lükten verdi rahatsız ediyorsa alttan kullan canım ben agız yoluyla aldım baygınlık geçirim dr vajinadan al dedi rahatım uyku dışında sıkıntım yok ilacı alınca 1 saat kalkma ve akşam olanı yatarken alırsan daha iyi
ne güzel kalp atımınıda duymussunnnn ben daha keseyi gödüm

çok sağol darısı başınıza inşallah...

Bulantı ve kusmalar son hızıyla devam ediyor bende.Progestoron değerleriniz kaç çıktı arkadaşlar? Hangi değerin altında olunca ilaç kullanmak gerekiyor?

Bulantı ve kusmalar son hızıyla devam ediyor bende.Progestoron değerleriniz kaç çıktı arkadaşlar? Hangi değerin altında olunca ilaç kullanmak gerekiyor?

bi değer falan ölçülmedi bende sadece 2 gün kahverengi lekelenmem olmuştu 5. haftada o yüzden verdi 200 mg 2 tane fitil olarak 10. haftaya kadar kullanıcaz dedi... bulantı ve kusmalarda gebeliğin iyi olarak gittiğini gösterir demişti

anladım canım benimde 3 şubat idi sat. korkma iğneden yakıyo azcık okadar :)

bende hiç bulantı kusma yok aksine iştah bir kabarıkki sormaa oğlumda 4 ay kustum her gebelik farklı sanırım yada allah halime oğluma acıdı

hanımlar son adete göre 7 haftalık görülse de doktorun söylediğine göre 4 haftalığım şuanda. Ancak kusmam falan yok henüz. Sadece arada çok hafif mide bulantım oluyor birde hiç birşey yiyesim gelmiyor. Normal mi bu şuanda bu haftalarda. İlk bebek olduğu için en ufak şeyden bie endişeeniyorum.

anladım canım ama bana göbekten denilmedi her gün bir koldan yapılcak diye söylendi. doktor bunu önerdi test sonucum 2 ay sonra çıkacak. eğer pıhtılaşma varsa zaten çoğaltır iğneyi yada başka bir şeye başlar bu sadece önlem amaçlı.zaten sadece hibor da değil corasprine de devam ediyorum her gün. inşallah yoktur pıhtılaşma filanda sadece önlem amaçlı kullanmış olurum.

Mrb.ahmet yilmazdan memnunmusun? Ben iki doktor arqsinda cok kararsiz kaldim.daha once kwndisine gitmistim.ama cok sakin hi yapisi var bana itici gelmisti. Bu hamileligimde cok kararsiz kaldim ama ren tipa basladim. Yine de bi ahmet yilmaza gitsemmi dyorum

mide bulantısı hcg ile alakalı vücut algılayınca otomatikman bulantı yapıyor. bulanmaması kötü bir şeyin belirtisi değildir. herkes farklı tepki gösterir hcgye . halk arasında bulantı ile gebeliğin arasında ilişkilendirilen şey hamilelik iyi gidiyor deniyor ama halbuki %40 hamile kadınlarda bulantı olmuyormuş. doktora sordum bende bulantı yok diye 6. haftadayım daha ne istiyorsun dedi. demek ki bünyen alışık bu hormona dedi.yani korkmana gerek yok evet bende de sabah erken kalkarsam veya pis bir koku duyarsam hafif bulantı oluyor. ama öğürme kusma tarzı bir şikayetim yok. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. hem bulantının ne zaman başlıyacağı hiç belli olmaz. çoğu insan ilk başta yaşar kimi insan ortalarda kimisi ise sonda. bende senin gibiyim niye bulantım yok diye ama doktor öyle dedi işte. birde diğerlerinde de bulantım yoktu onlar düştü o yüzden ben bu kadar kafaya takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…