Evey Alya cım aynı günler ama benim biraz daha geriye atmış olabilir çünki benim hesaba göre bugün 5+2 olması gerek ama dr a göre 4+5 falan...
canımm birbirimize moral olmak için burdayız zatennn
sen sadece bekle cumartesi ve pazartesi yapttır 2 katı artış varsa 10 gün sonrada kuzunla tanışmaya dr a git
canım yaa çok sağol takip edelim birbirimizi herşeyimiz aynı:))) nerelisin Alya cımm? inşallah kalp atışlarınıda duyarız...Clexan dedi dr zaten(
tşkr ederim ...bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum
evet yaaa 29 aylık oğlum var gecen gun kullandım uyuyakalmışım koltukta oğlumda keskin olmayan makası masa üstüne çıkıp vitrinden almış aklım çıktı yahuuuuAnanem geldi saolsun yardim ediyo bana bende mumkun oldugunca yatiyorum ztn progestan cok uyku sersemlik yapio sanki dusuk onleyici deil dusunmeyelim diye verilen sakinlestirici gibi:)))
merhaba kızlar bulantı için drammamine verdi doktorum ama onu içtiğin anda uykuya dalıp kalıyorum oldugum yerde kullanamıyorum o yüzden sürekli bulantı ve ağzımda farklı bir tat... progestanı fitil olarak kullanan varmı?
evet yaaa 29 aylık oğlum var gecen gun kullandım uyuyakalmışım koltukta oğlumda keskin olmayan makası masa üstüne çıkıp vitrinden almış aklım çıktı yahuuuu
canım dramimine kullanmıştım aynı etkiyi bendede yaptı ve gerekmedikçe kullanma derim ilk 3 ay ilaç kullanma dedi drum dayan dedi il bebeğimde
ve progestanı fitil olarak kullanıyorum ben
alttan baktırmadığımız için de küçük ölçebiliyorlar tatlım ölçümlere takılma
ben uyumaya gidiyorum başım dönüyoo
kaç mg kaç tane bana 200 mg 2 tane verdi çok rahatsız ediyor kalp atışlarımız zaten 97 idi geçen hafta 80 in altında olursa riskli görürüz demişti kanamam da yok 10. haftaya kadar kullanıcaz dedi ilk hamileliğimde akşam içip uyuyordum ama bunda fitil olarak verdiler...
banada sabah akşam 200 lükten verdi rahatsız ediyorsa alttan kullan canım ben agız yoluyla aldım baygınlık geçirim dr vajinadan al dedi rahatım uyku dışında sıkıntım yok ilacı alınca 1 saat kalkma ve akşam olanı yatarken alırsan daha iyi
ne güzel kalp atımınıda duymussunnnn ben daha keseyi gödüm
Bulantı ve kusmalar son hızıyla devam ediyor bende.Progestoron değerleriniz kaç çıktı arkadaşlar? Hangi değerin altında olunca ilaç kullanmak gerekiyor?
ne şanslısın benim içinde uyu desem:))) ben çalışıyorum maalesef böyle bir imlkanım yok(
sat 11 Şubat cnm...benimde karından baktı şimdilik herşey normal dedi...sanırım geç döllenme oldu benim1 Nisanda tekrar gidicem..bana kalp atışını duymadan başlamayalım dedi..off ben çok korkuyorum iğneden yaaa... ((
bi değer falan ölçülmedi bende sadece 2 gün kahverengi lekelenmem olmuştu 5. haftada o yüzden verdi 200 mg 2 tane fitil olarak 10. haftaya kadar kullanıcaz dedi... bulantı ve kusmalarda gebeliğin iyi olarak gittiğini gösterir demişti
canım hiboru bende kullanıyordum önceden kol ve bacaklarımdan bacaklarım morarıyordu kollarım o kadar acıyordu ki dönemiyordum yatakta(
her bacaktan yapışta ağlıyordum eşim çok üzülüyordu
şimdi 06 clexan kullanıyorum içindeki ilaç 3 katı daha fazla(diğeri 0,2 ml ilaç bu 0,6 ml ilaç içeriyo) burdan öğrendiğimle göbekten yapıyorum yağ dokusu olduğundan daha az acıyor bacak ve kolda kaslar olduğundan yakıyor çok...gece 12 de yapıyorum hiç yataktan kalkmıyorum daha az acıyor ağlamıyorum ve sadece 1 kez morardı şimdi ki yöntemim süper bence dene sende
Doktorum Ahmet Yılmaz cnm..Benim Hematoloji doktorumda Medicalparkta olduğu için ikisi beraber takibe aldılar..Benim biraz riskli gebelik cnm...Allahım inşallah bende kalp atışını duyarım ve devamıda gelir inşallah...
hanımlar son adete göre 7 haftalık görülse de doktorun söylediğine göre 4 haftalığım şuanda. Ancak kusmam falan yok henüz. Sadece arada çok hafif mide bulantım oluyor birde hiç birşey yiyesim gelmiyor. Normal mi bu şuanda bu haftalarda. İlk bebek olduğu için en ufak şeyden bie endişeeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?