2014 Kasım Anneleri

canım hiboru bende kullanıyordum önceden kol ve bacaklarımdan bacaklarım morarıyordu kollarım o kadar acıyordu ki dönemiyordum yatakta (
her bacaktan yapışta ağlıyordum eşim çok üzülüyordu
şimdi 06 clexan kullanıyorum içindeki ilaç 3 katı daha fazla(diğeri 0,2 ml ilaç bu 0,6 ml ilaç içeriyo) burdan öğrendiğimle göbekten yapıyorum yağ dokusu olduğundan daha az acıyor bacak ve kolda kaslar olduğundan yakıyor çok...gece 12 de yapıyorum hiç yataktan kalkmıyorum daha az acıyor ağlamıyorum ve sadece 1 kez morardı şimdi ki yöntemim süper bence dene sende

seninle günlerimiz aynı canım benim karından 3 ml gözüktü 31 martı bekliyorum

bence düşük değil canım ilk bebeğimi günümde 3,25 ile öğrenmiştim sağlıklı bi gebelikti başka nedenlerden kaybettim.. yani ilk değer değil önemli değil önemli olan 2 günde 2 ye katlanması kim ne derse desin sakın üzme kendini sabırla bekle 2 gün geçmesini sağlıkla kucağına al inşallah

Aminn hepimizin .Saol canim benim dr u hemen aradim hapi gunde 6 ya cikardi fitil olarak aliyodum 3 tane 1 sbh 2 aksm simdi agiz yoluyla 2 2 2 olarak aliyorum yatiorum zaten bide grip oldum cok siddetli deil gerci bakalim hayirlisi insallah ..

alya allh razı olsun içimi rahatlattın gerçekten.ben cumartesiyi tekrar kan veririm inş güzel haberler duyup aranıza gelirim

Kizlar slm bende bayadir giremiorum dun kahve akintim oldu korktum yatiorum simdi(

bence dr.nuzu arayın çünkü benimde başıma geldi azcık gelmişti hemşireyi aradım yarın gelin bakalım demişti. akşam wc de birden çok geldi bu sefer dr.u aradım neden direk beni aramadın dedi sonra soluğu en yakın hastanede aldık. Ertesi gün de kendi dr.umuza gittik. Bu da bana ders oldu en ufak bi şeyde irtibata geçmek lazım

Aminn hepimizin .Saol canim benim dr u hemen aradim hapi gunde 6 ya cikardi fitil olarak aliyodum 3 tane 1 sbh 2 aksm simdi agiz yoluyla 2 2 2 olarak aliyorum yatiorum zaten bide grip oldum cok siddetli deil gerci bakalim hayirlisi insallah ..

canım bol su iç yat birilerini çağır gelsin sana baksın inşallah hiç bir şey olmayacak konuş hep kuzunlaaa

Aradim hemen o panikle artarsa devam ederse gel dedi beni cok iyi taniyo ve 5 aydir takip ediyo bende rahim icinde miyom var 2 cm bebek tam altinda bebek buyudukce basi sonucu kanama olabilir demisti sanirim dedigi oluyo cok tesrkkur ederim ilgin icin simdi nasilsin?

sat 11 Şubat cnm...benimde karından baktı şimdilik herşey normal dedi...sanırım geç döllenme oldu benim 1 Nisanda tekrar gidicem..bana kalp atışını duymadan başlamayalım dedi..off ben çok korkuyorum iğneden yaaa...((

alya allh razı olsun içimi rahatlattın gerçekten.ben cumartesiyi tekrar kan veririm inş güzel haberler duyup aranıza gelirim

canımm birbirimize moral olmak için burdayız zatennn
sen sadece bekle cumartesi ve pazartesi yapttır 2 katı artış varsa 10 gün sonrada kuzunla tanışmaya dr a git

bizdeki de kanama değilmiş tüp bebek olduğu için kullanılan jel içerde birikmiş. Hastaneye giderken peçeteyide götürdük dr. baktı. Ama verdiği korku yetti. Dr. um düşük riskine karşı 3 günde bir iğne verdi. Şimdilik sıkıntımız yok. Bekliyoruz kalp atışlarını görmeyi

Merhaba hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın umarım
bende salı doktordaydım ilk kalp atışını gördüm darısı başına
doktorun kim nerye gidiyosun busalıyım bende

Doktorum Ahmet Yılmaz cnm..Benim Hematoloji doktorumda Medicalparkta olduğu için ikisi beraber takibe aldılar..Benim biraz riskli gebelik cnm...Allahım inşallah bende kalp atışını duyarım ve devamıda gelir inşallah...

canım bol su iç yat birilerini çağır gelsin sana baksın inşallah hiç bir şey olmayacak konuş hep kuzunlaaa

Ananem geldi saolsun yardim ediyo bana bende mumkun oldugunca yatiyorum ztn progestan cok uyku sersemlik yapio sanki dusuk onleyici deil dusunmeyelim diye verilen sakinlestirici gibi:)))

benimde aynı 11 şubat 18 gün çatlıyor benimde yumurtam geç oluyor yani ama sorun yok sonradan yakalıyorlar günlerini
iğneden korkma ben korkumu yendim clexan sanki daha az yakıyor gibi bence onu tercih et ve benim tavsiye ettiğim gibi kullan sende hiç morarmıyor acısı 5 dk sürüyor yatıp kalkmayınca hiçbirşey olmuyor ben size iyice detaylı anlatırımm

Hmmm aman cok sukur igneni aksatma ..insallahhh Allah sanada hrpimize yasatsin insallah o pit pitlari bende pzt gitcem bakalim duyabiliceekmiyiz

Evey Alya cım aynı günler ama benim biraz daha geriye atmış olabilir çünki benim hesaba göre bugün 5+2 olması gerek ama dr a göre 4+5 falan...

Ananem geldi saolsun yardim ediyo bana bende mumkun oldugunca yatiyorum ztn progestan cok uyku sersemlik yapio sanki dusuk onleyici deil dusunmeyelim diye verilen sakinlestirici gibi:)))

bende 7. haftaya kadar kullanıcam 3 kez içtikten 1,5--2 saat sonra resmen uçuyorumm

canım yaa çok sağol takip edelim birbirimizi herşeyimiz aynı:))) nerelisin Alya cımm? inşallah kalp atışlarınıda duyarız...Clexan dedi dr zaten(

merhaba kızlar bulantı için drammamine verdi doktorum ama onu içtiğin anda uykuya dalıp kalıyorum oldugum yerde kullanamıyorum o yüzden sürekli bulantı ve ağzımda farklı bir tat... progestanı fitil olarak kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…