bende hiç bulantı kusma yok aksine iştah bir kabarıkki sormaa oğlumda 4 ay kustum her gebelik farklı sanırım yada allah halime oğluma acıdı
merhaba canım bulantı bende de yok ama iştah açılması fena birde göğüslerime dokunamıyorum sen tecrübelisin bu normal mi. ve bıraksalar bütün gün uyurum. diğerlerine fazla kendimi dinleyemedim doktora gidip gelmekten ama bunda bulantı haricinde o kadar çok belirtim var ki. bel ağrımı söylemiyorum bile ayakta duramıyorum uzun süre. 56 kilo ile hamile kaldım. 6 haftalık olması lazım 2 kilo aldım. 58 59 çıkıyor tartıda
Kizlar guncellemeden sonra benim de 100kusur olan msj sayim 58dusurulmus. Noluyo anlayan var mi?
mide bulantısı hcg ile alakalı vücut algılayınca otomatikman bulantı yapıyor. bulanmaması kötü bir şeyin belirtisi değildir. herkes farklı tepki gösterir hcgye . halk arasında bulantı ile gebeliğin arasında ilişkilendirilen şey hamilelik iyi gidiyor deniyor ama halbuki %40 hamile kadınlarda bulantı olmuyormuş. doktora sordum bende bulantı yok diye 6. haftadayım daha ne istiyorsun dedi. demek ki bünyen alışık bu hormona dedi.yani korkmana gerek yok evet bende de sabah erken kalkarsam veya pis bir koku duyarsam hafif bulantı oluyor. ama öğürme kusma tarzı bir şikayetim yok. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. hem bulantının ne zaman başlıyacağı hiç belli olmaz. çoğu insan ilk başta yaşar kimi insan ortalarda kimisi ise sonda. bende senin gibiyim niye bulantım yok diye ama doktor öyle dedi işte. birde diğerlerinde de bulantım yoktu onlar düştü o yüzden ben bu kadar kafaya takıyorum.
Mrb.ahmet yilmazdan memnunmusun? Ben iki doktor arqsinda cok kararsiz kaldim.daha once kwndisine gitmistim.ama cok sakin hi yapisi var bana itici gelmisti. Bu hamileligimde cok kararsiz kaldim ama ren tipa basladim. Yine de bi ahmet yilmaza gitsemmi dyorum
mesela koku şuan apartmanda bişey pişirıyolar ve çok güzel kokuyor bunu sevmiyorumben yapınca böyle kokmuyor yaaa
aynı durumdayım evde emzirme sütyeniyle geziyorum dışarı çıkarken normal takıyorum ama eve gelince çıkartmak işkence sanki göğüslerim çürümüşçesine acıyor uyku öyle böyle değil yattığım yerde gözüm kapanıyor bel ağrısı kasık ağrısı normal ağrın oldukça yat dinlen bu haftalarda vücutta değişim olduğu için uyku ve yorgunluk çok fazla oluyor ben 52 idim başta 6 haftalık hamileyim dün tartıldım 54,800 çıktı2.5 yıldır bu kiloyu görmedim ben iştah olduğu için yedimde yedim söyle diyeyim yıyebiliyorsan ye ama 3 öğün bol bol değil 6-7 öğün az az yoksa şişman birer anne adayı olucaz
Kizlar guncellemeden sonra benim de 100kusur olan msj sayim 58dusurulmus. Noluyo anlayan var mi?
Arkadaşlar sonunda beta hcg yaptırdım beklenen adet tarihim bugündü etrafımdakiler biraz bekle hemen yaptırma diye ısrar ettikleri için bugün yaptırdım değerim 417 çıktıAllah hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar bende 7 haftalığım 5. Haftada bebeğimi görene kadar hamile olduğumu farketmemiştim hiç mi bulanmaz mide ama 2 gündür fena bi şekilde başladı kendimi zor tutuyorum her yerde poşet çubuk naneli şeker patates offfdaha hiç istifra etmedim ama zor tutuyorum kendimi özellikle yemek saatlerinde ve arabada
merhaba canım.bu benim 2. bebeğim olucak inşallah.İlk hamileliğimde Özer Kutlu'ya gitmiştim ondanda çok memnundum.Ama şimdi Ahmet Yılmazı seçmemdeki en büyük sebep hematoloji doktorumla aynı hastanede olmaları ve paslaşarak beni takibe almaları güzelim.....Hematoloji dr umdan çok memnunum oda bana Ahmet beyi önerdi bir tahlil yaptırdığımda aynı hast içinde ikisinede gösterebilirim yada bir risk oluştuğunda ki benimki riskli gebelik canım ikiside müdahele edebilir.
Ahmet beyle ilk defa geçtiğimiz salı günü tanıştık evet çok güleryüzlü biri değil ama benim hiç soru sormama fırsat bırakmadı her şeyi okadar detaylı okadar güzel anlattıki eşim bayıldı..çok beğendik güzelim zaten çok arkadaşımında tavsiye ettiği bir dr du..Önemli olanda bizi detaylı bilgilendirmesi değil mi zaten? İnşallah sonuna kadar güzel rahat bir şekilde bebeklerimizi kollarımıza alırız...sonuç bizden ilk tanışmada tam not aldı....
aman yaşişko mişko sağlıklı olsun da korkuyorum valla. bu seferde hüsran olucak diye. sen baya zayıfmışsın boyun kaç ben 1 75 im o yüzden çırpı gibi duruyordum azcık toparladım da kocam filan güzelleştin diyor ben meyve ağırlıklı besleniyorum sabah kahvaltıyı zaten 11 gibi kalkıyorum ozaman yiyorum. öğlen meyve akşam yemekten önce yine meyve. akşam yemeğinde yardırıyorum artık gece yatmadan da süt falan
kızlar yarın keseyi görmeye gidicem inşallah görebiliriz..
geçen hafta gittiğimde doğum tarihi 16 kasım dedi ama benim yaptığım yum. hesabına göre 20 kasım..
şimdi eğer keseyi görürse kaç hafta+kaç günlük olduğumu söyleyebilir değil mi?
söylemezse sorayım yani?
caım ben 5+2 iken gittim vajinal gördü 5+3 ikende lekelenmem olduğu için acil gittim karından gördü beta hcg kaç sende ?? bana bişey demedi 1 hafta sonra gel dedi ölçmedi çok ufaktı kesem yarın kontrolüm var
Benimde ikinci hamileliyim. Ilkinde 11hafta boyunfa ona gitmistim. Bana hic ayrintili anlatmamisti.hatabsormadan konusmuyodu bile. Ben de elektik alamadim ve doktor degistirdim. Simdi de 6+1 im. Rentiptan memnunum ama acaba bi kez daha ahmet beyi desem mi diye dusunuyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?