Allah yardımcın olsun canım..dayanılamıycak gibiyse 36yı geçince sezeryan yapar belki doktorun
Ayy canım hamilelikten önce bende gidyrdum ama bi ara bulantılardan çıkamadım dışarı mecbur jilet le almış bulundum bidahada korktum çol acıycak diye kendim halledydm bu zamana kadar ama bugun mahvoldum yani kuaförede gitsem aynısı olcak kesin jilet vurdugum için çok köklenmiş hiç kanamazdı önceden şimdi parçalandı resmen:-(
maalesef canım aynı şiddetiyle devam ediyor canım,inşallah derman bulurum bir çare,Rabbime yalvarıyorum geçsin diye....
Çok sağol canım....
ah canım jiletli miletli olsun sen git kuaföre onlar açısını çekme hızını şimdi senin yaptığından daha iyi ayarlıyorlar
canım geçmiş olsun valla çok zor kıyamam
İşte bi kere jilet vurmuş bulundum artık ağda çok acıtıyo kendiminkine dayanamadım kuaförde deliririm heralde:-( keşke hiç jilet vurmasaydım önceden gidyrdm kuaföre oysa
Gececiler nerde bakalım??
bennn:) dün bir uyandım nefes alamıyorum boğazıma kadar reflü mü desem kalıntı mı desem midemden gelmiş,bir yanmış bir yanmış,uyandığımda ölüyorum sandım öksürmekten.böyle olan var mı.çok korkutucuydu bu ikinci oluşu
Evet aynen öyle oluyo canım hamilelik reflüsü..kafamın altında iki koca yastıkla yatıyorum yine de midem ağzımda şurup da fayda etmiyor..
ayy canımmölecem sandım gece.ekmek yedim su içtim boğazımı tahriş etmiş hala acıyor.yatmadan önce asla yemem asla
Birikme seklinde olmuyor ama sık sık midem yanıyor yatınca da boğazım tabi...Mideye baskı oluyor ya gavisconla idare ediyorum surup kullanmıyor musunbennn:) dün bir uyandım nefes alamıyorum boğazıma kadar reflü mü desem kalıntı mı desem midemden gelmiş,bir yanmış bir yanmış,uyandığımda ölüyorum sandım öksürmekten.böyle olan var mı.çok korkutucuydu bu ikinci oluşu
Hiç bişey yemesen sadece sudan bile oluyo canım ya..bebişler mideyi itiyo ya ondan..az kaldı az inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarız bu süreci..
Yanlız daha hamilelikte ne kadar değişik sıkıntıları tecrübe ediyoruz dimi..boşuna cennet anaların ayakları altında değil yani..
Birikme seklinde olmuyor ama sık sık midem yanıyor yatınca da boğazım tabi...Mideye baskı oluyor ya gavisconla idare ediyorum surup kullanmıyor musun
iyigeceler kızlar bugün düğünümüz vardı ordaydık ama gitmez olaydım.
yüksek ses gerçekten erken doğumu tetikleyebilir kızım içerde bir rahat durmadı karnım kaskatı kesildi
eşimle salondan çıktık arabada oturduk düğün bitene kadar, yeni rahatladı yavrucak ses kesilince kıyamam ona.
bundan sonra sinemeya bile gitmem.
kızımı beğendiğiniz için çok teşekkürler herkes ban benzetiyor ultrasondaki halini bakalım doğunca nasıl olacak
Anladım canım valla zor ne yesen içsen geçmez de gıcıklandırır durur pis bi durum.Biraz daha yastıkla yatmayı denesen ben oturur vaziyette uyuyorum olmuyor baska türlü.canım evet hiç yaşamamıştım bunu.demin aynı şeyi bende düşündüm.eşim bile demin öyle dedi."anne olmak işte aşkım "dedi
canım bu dediğim bildiğin gibi değil,öyle bir hissettimki ağzım böyle afedersin asit ve kalıntıyla dolmuş(boğazım falan).bitek ekşime olsa iyi yani
çok güzeldi canım
Anladım canım valla zor ne yesen içsen geçmez de gıcıklandırır durur pis bi durum.Biraz daha yastıkla yatmayı denesen ben oturur vaziyette uyuyorum olmuyor baska türlü.
Güzel haberler getir bizeKizlaaaaaar ben geldiiiim :) gece mesaisi basladi mı ??
Yaw bu arada ayiptir söylemesi canim acayip abur cubur istiyor Allah'tan evde yok ve market uzak. Yoksa hooop direk popoya...
Yarın da kontrol var. Immm heyecan var accuk...
Buradayız canım valla..Kizlaaaaaar ben geldiiiim :) gece mesaisi basladi mı ??
Yaw bu arada ayiptir söylemesi canim acayip abur cubur istiyor Allah'tan evde yok ve market uzak. Yoksa hooop direk popoya...
Yarın da kontrol var. Immm heyecan var accuk...
Senin kilo almanla bebeğin almasının ilgisi yok canım..kızlar ya salı randevum var ama aklıma takılıyor ben hiç kilo almadım bu ay acaba bebekmi gelişmedi diyorum içim çimi yiyor neden acaba aranızda böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?