2014 Kasım Anneleri

Buradayız canım valla..
Yeme yeme benimde canım çok istiyo yiyorum aynen kilo oluyo
Sorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buyuttum bende
Kizlar tempolu yürüyüşe basladiniz mi ? Annem şuan yürümuyor beni erken dogum yaparsin deyip sizde durumlar nasil ?

Sorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buyuttum bende
Kizlar tempolu yürüyüşe basladiniz mi ? Annem şuan yürümuyor beni erken dogum yaparsin deyip sizde durumlar nasil ?
Bana zaten yasak canım yürümek

zeyy88 .!.:
İyi geceler canım nasılsın?
İyi geceler zeyyim valla nasil olalim iste.. Kv ve esim bugun evi temizledi esyalari yerlestirdik yatagida hazir.. Kediyi odaya almiyoruz artik yatagi falan tirmiklar cunku icinde yatar simdiden cok fena kapida bagirip duruyor nasil aliscak bilmiyorum.. Sen neler yapiyosunkalan eksikleri almissin hetalde bugun gule gule kullansin kizlarin insallah

Sorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buayum bende
Ben her aksam orta tempoda yuruyorum 35 40dk benim annemde aksam yetmez sadece diye her sabah kahvaltiya cagiriyo ayni sitede oturuyoruz biraz asagida onlara gidip geliyorum bide

gececi annişler ben de geldim yerim boş kalmasın dedim :)
12-01 arası 1 saat uyumuşum daha doğrusu sızmışım oturarak o da sabahçıyım sanırım artık
evet yürüyüş doğuma da hazırlık ama beni şimdiden rahatlatıyor mide açısından

Hoşgeldin canımBenimde midem boğazıma kadar yanıyor bu gece bakalım kaçta bayılarak uyuya kalcam

Kizlar ben de eksik kalmiyim bari :)
Bugünkü uykusuzluk sebebim gündüz biraz fazla erik yemisim ve malesef kacinilmaz sona yakalandim
Halbuki tamamen tedavi amacli yemistim kabizliga karsi, yalniz miktarini ayarlayamamisim..
Yarina kadar düzelir insallah isteyken bi aksilik olur diye korkuyorum Allah korusun

Kesinlikle bende şimdi rahatladim.. iyi ki varsınız

Ben her aksam orta tempoda yuruyorum 35 40dk benim annemde aksam yetmez sadece diye her sabah kahvaltiya cagiriyo ayni sitede oturuyoruz biraz asagida onlara gidip geliyorum bide
Yuruyebiliyosan canim o haftada tebrik ediyorum seni aramizda 4 hafta var ben 10. Dk dan sonra solugu tuvalette aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…