Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.[/QUOTE]Selam bacılarrr :)
Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)
Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende
Canım elinden dikiş işi biraz geliyorsa bunu kendin yapabilirsin basit yani bizde annmle beraber yaptık ben yuvarlak olanından yaptım
O nefes alamıyorum hissi cok kotu yaa. Arada yatarken falan bana da oluyo ölüm gibi.. Az kaldı direnelimmmmm bakalımKızlar dusa giremiyorummmNefes alamıyorum gibi geliyor ya ikinci de kabini ve kapıyı açtım yine yapamadım attım kendimi dısarı Ne olacak bu halimiz...
Ayy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmenkasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım
Canım çok üzülüyorum sana yaa. Gecmis olsun tekrar. Bende de var hafif kaşıntı. Arada tutuyor sinir oluyorum. Allah yardımcıb olsun, bizi de haberdaar et doktordan dönünce.inşallah Carputim inşallah ..... bir an önce sabah olsa da gitsem....
ben yatmaya gidiyorum kızlar inşallah uykuya dalarım.........
görüşrüz
Güzel haberlerle gel inş canım.Kizlaaaaaar ben geldiiiim :) gece mesaisi basladi mı ??
Yaw bu arada ayiptir söylemesi canim acayip abur cubur istiyor Allah'tan evde yok ve market uzak. Yoksa hooop direk popoya...
Yarın da kontrol var. Immm heyecan var accuk...
İyi geceler kuzum.. Gaviscon olmadan geçmiyo valla benimki. Bi de bol su.İyi geceler kızlar bu gece bana da uyku yok midemde yangın var sanki
Canim bence birak rahat ettigi gibi olsun. İşe gidiyor sonuçta Allah korusun uykusuzluk kötü bir olay doğurabilir.Kızlar bişey sorucam???
Eşiyle arada ayrı yatan var mı? Gece sık sık döndüğüm için eşim salonda uyumaya başladı. En ufak sese uyanıyor çünkü. Gündüz arabada uyukluyorum resmen dedi. Salondaki koltuk da çok rahatsız, üstüne de hiçbir şey almamış, içim parçalandı resmen.Kendimi suçlu hissettim. Ben yatıyım burda sen git içeri diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo.
Sizde durumlar nasıl?
Ben surekli yataktan kalkiorm. Agriim oluo wc ye gidiom vs. Ama uykusu agir uyanmio. Bazen ben koltuga yatiom bana deisiklik olsun die. Boyle suruo tatlim. Evde uykusu hafif olan benim::)))Kızlar bişey sorucam???
Eşiyle arada ayrı yatan var mı? Gece sık sık döndüğüm için eşim salonda uyumaya başladı. En ufak sese uyanıyor çünkü. Gündüz arabada uyukluyorum resmen dedi. Salondaki koltuk da çok rahatsız, üstüne de hiçbir şey almamış, içim parçalandı resmen.Kendimi suçlu hissettim. Ben yatıyım burda sen git içeri diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo.
Sizde durumlar nasıl?
Canım benim eşimde çok deli uyuyo biyerime vurcak diye çok korkuyordum dedim ayrı yatalım hiç bişekilde razı olmadı zaten bende ondan ayrı uyuyMazdımKızlar bişey sorucam???
Sizde durumlar nasıl?
cnm o bendede oldu ben kuaföre aldırıyorum normalde hıc kanamaz ama bu sfer cok kanadı sanırım derımızde hassaslaştı artıkAyy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmenkasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım
Selam bacılarrr :)
Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.
Daha bol su daha bol wc ziyareti olarak geri dönüyor bize tabi
Hayırlı haberlerle gel yarın canım inş
Benim eşim her halukarda uyuduğu için öyle bi ayrı yatmamız olmadı şimdiye kadar ama eşin uyku konusunda hassas ise yapacak bişey yok canımKızlar bişey sorucam???
Sizde durumlar nasıl?
Kızlar bişey sorucam???
Sizde durumlar nasıl?
Ben hiç takmıyorum valla. 4 ya fa 5 kilo aldm. O illa ki kendini doyurur bencekızlar ya salı randevum var ama aklıma takılıyor ben hiç kilo almadım bu ay acaba bebekmi gelişmedi diyorum içim çimi yiyor neden acaba aranızda böyle olan varmı
ya bende yiyom sürekli 53 ile hamile kaldım 60 ım daha yeni takmıyorum ben ayrıldım bile süperrr ohhGünaydın Günaydın Günaydın :)
Bugünn keyfim çok yerindee. Yarın doğum iznine ayrılıyorum inşallah.
Ben hiç takmıyorum valla. 4 ya fa 5 kilo aldm. O illa ki kendini doyurur bencedoktorum da kilo almaktan korkma diyor ama benim midenin kapasitesi bu yani.
Günaydın güzel annişler gerkes uykuda sanırım ne güzel, ben kaç gündür dert yanıyrm ama hep bişeyler çıkıyor:-( ya 9. Aya girdim nerdeyse doğurcam bulantılar geri geldi resmen bi kaç gündür hafifti ama bugun uyutmadı bile nerden çıktı şimdi bu 4 ay zatn çekmiştim çekceğimiÇok moralim bozuk resmen yataktan öğürerek kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?