2014 Kasım Anneleri

hayal gibiydi canımm babamız sanki geçen hafta yaşadığı sıkıntıyı dün gece attı üzerinden

Bebeklerin kemik yapisi dogana kadar anne karninda esnek ve daha yumusaktir asil kemiklesme dogduktan sonra oluyor yoksa
dogum cok cok zor olur endise etme Allah herseyi o kadar guzel dusunmus ki hersey cok sistemli..
canım bazen başını dayıyor Allahım diyorum bebeğim çok şükür büyüyor

Doktorum özelde. İlçede olduğum için 1,5 saat sürüyor ve yolu kaldıramıyorum kusmaktan içim dışıma çıkıyor. Devlet hastanesi iş yerimin hemen yan tarafı. Ordan aldım .Yok canım ne sakıncası olacak.

Öyle tabi canım. Ama iyi dirsek diz çakıyo. Nerde o eski tekmeler yumuşak yumuşak[/QUOTE]
bazı elleri ve ayaklarıyla ittirişi oluyor eşimin gözleri büyüor resmen elleri dışarı çıkacak diye

Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

Hahah alemsin yemin ediyorum. Valla benim de zaten küçük değildi, gebelikten sonra aynada bakıyorum kendime faciayım resmen. Göz zevkine zarar!

Dikiş bilirim biraz ama ya yapamazsan diye cok korkuyorum. Bunaldım bu işten. Butun gun bunu dusunup arastırıyorum. Sagol canım.

O nefes alamıyorum hissi cok kotu yaa. Arada yatarken falan bana da oluyo ölüm gibi.. Az kaldı direnelimmmmm bakalım

Aynı dertten ben de muzdaribim canım. Sen yine cesaret edip agdayı vurmussun, benim hiç öyle bi tecrübem yok. Olsa inan hemen kuafore giderim. Bastan nasıl alıstırırsan öyle gidiyo.
Gobekten insan ne bişey görüyo ne bişey anlıyo. Nefes nefes kalıyorum. Bebege dikkat etmek zorundayız bir de..
Acele etmedeb yap hayatım. Dinlene dinlene. Bir de bu gilette'in bilmem kaç bıçaklıları varya ondan kullan kullanıyosan. Tabi kuafore agdaya gidebiliyosan en guzeli de..

Canım çok üzülüyorum sana yaa. Gecmis olsun tekrar. Bende de var hafif kaşıntı. Arada tutuyor sinir oluyorum. Allah yardımcıb olsun, bizi de haberdaar et doktordan dönünce.

Güzel haberlerle gel inş canım.

İyi geceler kuzum.. Gaviscon olmadan geçmiyo valla benimki. Bi de bol su. [/QUOTE]
Sagolasin tatlim..

Sagol canim,tesekkur ederim Amiinnn
Günaydın arkadaşlar. Tikita çok geçmiş olsun. Insanın neresi ağrırsa, canı ordadıdr gerçekten.. Rabbim acil şifalar versin..

sagolasin canim,tesekkur ederim..Amiinn..

slm kızlarrr
iyisinizdir inş
havalar çok soğudu, yürüyüşlere devam ediyor musunuz, dün akşam dondum resmen ben, biraz daha erken yürümeye çalışacağım. bugün de halsizlik var üzerimde elma tarçın içtim iyi gelir diye, boğazım kötü biraz

Yemeğimi yedim geldim ama aman Allah'ımm korkunç bir mide bulantım varrr Bir haftadır hafiften yokluyordu ama şu an afedersiniz zor tutuyorum içimde.. Neden böyle oldu offfff çok kötüyüm

Benim karında bişe yokta popo kötü çatlamış zaten basenli biriydim.

Günaydın...

Geçmiş olsun canım

Günaydın...

Ben gittim devletten aldım şimdi.32+0 da gel demişti doktor.Doktora diyorsun oda yönlendiriyor[/QUOTE]
aynen benimde karında bişey yok inşallah olmaz da son zamanlarda oluyomuş ama kalçamda çatlaklar var büyümediği halde

günaydın kızlar
benimde büyümedi inşallah sütle ilgisi yoktur

Yokmuş canım sütle alakası, valla ben herkese sordum hastanede ki ebe, doktorum falan burada da zeyy söylemişti. Büyümesinin süt olup olmamasıyla alakası yokmuş. Yani büyümemesi avantaj bizim için. Hastanede ki ebem, ne yani büyüsünde sarksın mı istiyorsun, ne güzel işte büyümemiş dedi

Kızlar bu arada, 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama , şu 32. haftayı doldurup izni hak edince işe gelmek baya koydu bana. Sanırım zor olacak, ama her gün içimden şunu söyleyeceğim "kızımla fazladan 1 gün daha geçirebilirim" yarın da "kızımla fazladan 2 gün daha geçirebilirim" gibi...Yoksa başka türlü geçmez bu günler.
[/QUOTE]
evet canım tek tesllim o en azından çatlak oluşmaz büyümedi diye ama emiceği için sarkmama konusunda emin değilim inşallah emerlerse

Kizlar merhaba,

Sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim,bakti iyicene bir karisim yazdi iki tane de jel losyon 1 hafta sur dene dedi gecmezse buyuk bir devlet hastanesine git orda hap a baslatabilirler dedi kontrol altinda..annemlere geldim geceye kadar burdayim annem hemen karisimdan surdu kirec gibi bisey...
insallah bunlar fayda eder...
ya birseye alerjik reaksiyon gosterdi vucudum ya da gebelikten oyle dedi bu doktorda nedense bir teshis koyamadilar gitti...
eger ki hic gecmez ise 30 eylulde randevum var kadin dogum doktorda konusucam mumkunse en erken ne zaman oluyosa o zaman sezeryanla alin dicem bebegimi...gercekten bu yasima kadar ki en kotu tecrubeyi yasiyorum...hamileligimin basinda siddetli mide bulantim vardi bu ondan kat ve kat daha betermis keske o olsada bu olmasaydi..
Gecem yine uykusuz gecti simdi biraz uyumaya calisicam
sonra yazarim yine hepinizi optum
..

valla izin birimine gittim sordum 37. haftaya kadar çalıştıktan sonra ne zaman doğum yaparsan yap iznin yanmıyor sadece doğum 40 haftayı geçerse uzadığına dair rapor alacaksın dediler.. bizde durum böyle
Son uç haftada ekleniyor mu carputicigim 37den sonra

Bende eşim nadirde olsa karnimi opunce çok mutlu oluyorum

ya ne kadar guzel olmus bunlar elıne saglık, anlatır mısın nasıl yaptıgını nerden aldıgını malzemelerını falan malıyetını
Canım beğenmene çok sevindim. Şimdi ben öğretmenim ama bu sene başlamadım sadece eşim çalışıyo bu yüzden zor geçiniyoruz maliyeti en az tutçak şekilde yapmaya çalıştım . Bu cam şişelerin tanesi 1 lira 33 cc dediler. İçlerine mavi tükenmez kalemin mürekkebini suyla karıştırdım. Şişelere döktüm. Üzerindeki etiketi internetten bulmuştum ama bu bi resimdi ben yazıyı değiştirp çıktı aldım prittle yapıştırdım. Üzerinde ki tül evimde vardı satın da alınıyo zaten şişeyi kaplıycak şekilde tutup üstten kestim kardeşim tülü tuttu bende mavi kurdeleyi cam şişenin boğaz kısmına sıkıca bağladım. Üzerinde ki güller demet halinde satılıyo 1 buçuk lira. Onları silikonla yapıştırdım. 12 adet Yaptım durumum bu kadarınâ yetti. 12 lira şişeye 1 buçuk güllere verdim bi demette 12 tane vardı. Kurdeleyi almış olsaydım o da 1 liraydı canım. Uzun oldu kusura bakmayın

Tikitacigim ne oldu sana göremedim mesajini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…