hayal gibiydi canımm babamız sanki geçen hafta yaşadığı sıkıntıyı dün gece attı üzerindenValla canım eşim benim evde davul çalsan uyanmaz, o yüzden bizde öyle ayrı gayrı yatmak pek olmadı. Ben yatak odasına klima takılmadan önce salonda klima var diye bir kaç gece ayrı yatmıştım salonda, eşimde dayanamadı ayrı yatmaya yatak odasına klima aldıAslında seni anlıyorum, bizde eşimle ayrı yatmaya alışkın değiliz hiç, ama geçecek bugünlerde.Üzme kendini.
Ben bu konuda farklı düşünüyorum biraz, hamileliğin ilk zamanlarında burada bir yazı paylaşmıştım burada, bebek olduktan sonra asla yatak ayırmayın diyordu. Baba olduğunun farkına varmalı öncelikle, sorumluluk almalı. Yoksa ilerleyen zamanlarda bir bakmışsın herşey senin üzerinde. Ve artık bu saatten sonra şikayet etmek anlamsız. Ben,m eşim her zaman, uyanırsak beraber uyanacağız, o ikimizin prensesi, belki emziremem ama en azından seninle ilgilenirim, sana masaj yaparım seni sakinleştiririm dedi. Ben tüm sorumluluğun sadece annede olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.
Harika bir görüntüdür kesinlikle
Cookk guzel olmus bayildimmm..Herkese günaydın umarım güzel haberler aldığımız mutlu olduğumuz bi gün olur. Ben arkası magnetli bebek şekeri yaptım ama bunları da yeni yaptım sadece arkadaşlrma vermeyi düşündüm olur herhaldeEki Görüntüle 1249529
canım bazen başını dayıyor Allahım diyorum bebeğim çok şükür büyüyorBebeklerin kemik yapisi dogana kadar anne karninda esnek ve daha yumusaktir asil kemiklesme dogduktan sonra oluyor yoksa
dogum cok cok zor olur endise etme Allah herseyi o kadar guzel dusunmus ki hersey cok sistemli..
Eline sağlık güzel olmuşlarHerkese günaydın umarım güzel haberler aldığımız mutlu olduğumuz bi gün olur. Ben arkası magnetli bebek şekeri yaptım ama bunları da yeni yaptım sadece arkadaşlrma vermeyi düşündüm olur herhaldeEki Görüntüle 1249529
Doktorum özelde. İlçede olduğum için 1,5 saat sürüyor ve yolu kaldıramıyorum kusmaktan içim dışıma çıkıyor. Devlet hastanesi iş yerimin hemen yan tarafı. Ordan aldım .Yok canım ne sakıncası olacak.Sabret annesi çok çok çoğu gitmiş azıcık kalmış. Desemde aynı sabırsızlık hepimizde var
Aynen..Bi ittiriyorki Bazen ben bile korkuyorum hehe
Canım raporu devletten almışsın ya, normalde Dr un özelde mi devlette mi? Benim Dr um özelde ama 1 saat sürüyo yol. Acaba devletten mi alsam diyorum, kararsız kaldım.. Raporu devletten alıp, doğumu özelde yapmanın bi sakıncası yoktur herhalde..
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.
Sagol canim,tesekkur ederim Amiinnn
Günaydın arkadaşlar. Tikita çok geçmiş olsun. Insanın neresi ağrırsa, canı ordadıdr gerçekten.. Rabbim acil şifalar versin..
Benim karında bişe yokta popo kötü çatlamış zaten basenli biriydim.Herkese günaydın.Doktora gittim çalışabilir raporu almak için.Aldım raporumu. Nst ye falan bağladılar normal çıktı. Fakat bebeğin suyunu yüzünü falan sorarken kilosunu unutmuşum. Bazen ultrasyon kağıdında yazıyordu. Ondada diğer ölçüler var ama kilosu yok. Daha önce bi arkadaş sanki burda hesaplamasını biliyordu. Kimdi o anniş. Nette baktımda bulamadım hesaplayıcı. Bir hafta geriden gidiyor yine ölçülerde 31 haftalık çıkmış çünkü.Hesaplamasını bilen varmı.
Günaydın...
Günaydın...
Günaydın... Güzel günlerde uyusun büyüsün minişin annesi
Günaydın...
Günaydın...Ya bendede başladı bulantılar.Acaba son aylara girdimmi diye düşünmüştüm
günaydın...amin canım...
Günaydın....
günaydın kızlar
benimde büyümedi inşallah sütle ilgisi yoktur
günaydın kızlar
benimde büyümedi inşallah sütle ilgisi yoktur
Son uç haftada ekleniyor mu carputicigim 37den sonravalla izin birimine gittim sordum 37. haftaya kadar çalıştıktan sonra ne zaman doğum yaparsan yap iznin yanmıyor sadece doğum 40 haftayı geçerse uzadığına dair rapor alacaksın dediler.. bizde durum böyle
Bende eşim nadirde olsa karnimi opunce çok mutlu oluyorumgünaydınlarrrrr
kızlar gece ne oldu biliyor musunuzzz
ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle
ilk kez bebeği ile bu şekilde bir iletişim kurdu babamız
sizleri seviyorumm
Canım beğenmene çok sevindim. Şimdi ben öğretmenim ama bu sene başlamadım sadece eşim çalışıyo bu yüzden zor geçiniyoruz maliyeti en az tutçak şekilde yapmaya çalıştım . Bu cam şişelerin tanesi 1 lira 33 cc dediler. İçlerine mavi tükenmez kalemin mürekkebini suyla karıştırdım. Şişelere döktüm. Üzerindeki etiketi internetten bulmuştum ama bu bi resimdi ben yazıyı değiştirp çıktı aldım prittle yapıştırdım. Üzerinde ki tül evimde vardı satın da alınıyo zaten şişeyi kaplıycak şekilde tutup üstten kestim kardeşim tülü tuttu bende mavi kurdeleyi cam şişenin boğaz kısmına sıkıca bağladım. Üzerinde ki güller demet halinde satılıyo 1 buçuk lira. Onları silikonla yapıştırdım. 12 adet Yaptım durumum bu kadarınâ yetti. 12 lira şişeye 1 buçuk güllere verdim bi demette 12 tane vardı. Kurdeleyi almış olsaydım o da 1 liraydı canım. Uzun oldu kusura bakmayınya ne kadar guzel olmus bunlar elıne saglık, anlatır mısın nasıl yaptıgını nerden aldıgını malzemelerını falan malıyetını
Tikitacigim ne oldu sana göremedim mesajiniKizlar merhaba,
Sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim,bakti iyicene bir karisim yazdi iki tane de jel losyon 1 hafta sur dene dedi gecmezse buyuk bir devlet hastanesine git orda hap a baslatabilirler dedi kontrol altinda..annemlere geldim geceye kadar burdayim annem hemen karisimdan surdu kirec gibi bisey...
insallah bunlar fayda eder...
ya birseye alerjik reaksiyon gosterdi vucudum ya da gebelikten oyle dedi bu doktorda nedense bir teshis koyamadilar gitti...
eger ki hic gecmez ise 30 eylulde randevum var kadin dogum doktorda konusucam mumkunse en erken ne zaman oluyosa o zaman sezeryanla alin dicem bebegimi...gercekten bu yasima kadar ki en kotu tecrubeyi yasiyorum...hamileligimin basinda siddetli mide bulantim vardi bu ondan kat ve kat daha betermis keske o olsada bu olmasaydi..
Gecem yine uykusuz gecti simdi biraz uyumaya calisicam
sonra yazarim yine hepinizi optum
..
hayal gibiydi canımm babamız sanki geçen hafta yaşadığı sıkıntıyı dün gece attı üzerinden
37 den sonra 16 hafta say iste ne zaman dogum yaparsan yapn 16 hafta iznin var.. ben 35. Haftada baslattim iznimiSon uç haftada ekleniyor mu carputicigim 37den sonra
Ayy kiyamam canim nasil da masum oluyorlar değil mi karnimizi operkenBende eşim nadirde olsa karnimi opunce çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?