Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.
Hahah alemsin yemin ediyorum. Valla benim de zaten küçük değildi, gebelikten sonra aynada bakıyorum kendime faciayım resmen. Göz zevkine zarar!
Dikiş bilirim biraz ama ya yapamazsan diye cok korkuyorum. Bunaldım bu işten. Butun gun bunu dusunup arastırıyorum. Sagol canım.
O nefes alamıyorum hissi cok kotu yaa. Arada yatarken falan bana da oluyo ölüm gibi.. Az kaldı direnelimmmmm bakalım
Aynı dertten ben de muzdaribim canım. Sen yine cesaret edip agdayı vurmussun, benim hiç öyle bi tecrübem yok. Olsa inan hemen kuafore giderim. Bastan nasıl alıstırırsan öyle gidiyo.
Gobekten insan ne bişey görüyo ne bişey anlıyo. Nefes nefes kalıyorum. Bebege dikkat etmek zorundayız bir de..
Acele etmedeb yap hayatım. Dinlene dinlene. Bir de bu gilette'in bilmem kaç bıçaklıları varya ondan kullan kullanıyosan. Tabi kuafore agdaya gidebiliyosan en guzeli de..
Canım çok üzülüyorum sana yaa. Gecmis olsun tekrar. Bende de var hafif kaşıntı. Arada tutuyor sinir oluyorum. Allah yardımcıb olsun, bizi de haberdaar et doktordan dönünce.
Güzel haberlerle gel inş canım.
İyi geceler kuzum.. Gaviscon olmadan geçmiyo valla benimki. Bi de bol su.

[/QUOTE]
Sagolasin tatlim..
Sagol canim,tesekkur ederim Amiinnn
Günaydın arkadaşlar. Tikita çok geçmiş olsun. Insanın neresi ağrırsa, canı ordadıdr gerçekten.. Rabbim acil şifalar versin..
sagolasin canim,tesekkur ederim..Amiinn..