Canım teşekkür ederim çok sevindim beğenmeneCookk guzel olmus bayildimmm..
ayyy 30 günün kalmış ablacım yaa çok heyecanlı benim 47 var ama sabırsızlanıyorum kucağıma almak için37 den sonra 16 hafta say iste ne zaman dogum yaparsan yapn 16 hafta iznin var.. ben 35. Haftada baslattim iznimi
Canım ellerine sağlık bende çok beğendim güzel bir çalışma olmuşCanım teşekkür ederim çok sevindim beğenmene
Canim bende bayramdan sonraki uç gun calisip izne cikmayi düşünüyorum yani eşim istiyor ona kalsa bu hafta izne cikmami sağlayacak37 den sonra 16 hafta say iste ne zaman dogum yaparsan yapn 16 hafta iznin var.. ben 35. Haftada baslattim iznimi
eşim de öper her gün en az 100 kez ve beni kıskandırıyor sen öpemiyon ben öpüyom diye kızına ben daha çok seviyom diyo benden iyi bakacağına eminim ona çok güvenyorum bana güven veriyo iyi ki varAyy kiyamam canim nasil da masum oluyorlar değil mi karnimizi operken
çok güzel canım benimkide buna benzer olucak pembesi inşallahCookk guzel olmus bayildimmm..
Canım çok teşekkür ederimCanım ellerine sağlık bende çok beğendim güzel bir çalışma olmuş
Aynen canim balistik galiba normalde uyuyamama saniyordum horul horul uyumusummEsim de benim gece karnima koymus elini oyle uyumuslar bebisle bana diyo sen nasil boyle derin uyuyosun icerrde nasil hareket ediyo diyo valla alistim dedim hic anlamiyorum
Becerikli hatunlar masallah..ZEBEBEK .!.:çok güzel canım benimkide buna benzer olucak pembesi inşallah
Basladigi gunden itibaren 16 hafta sonra bitcek..Canim bende bayramdan sonraki uç gun calisip izne cikmayi düşünüyorum yani eşim istiyor ona kalsa bu hafta izne cikmami sağlayacak
O zaman benim iznim ne zaman bitecek
İyi ki canim Allah eksikliklerini gostermesineşim de öper her gün en az 100 kez ve beni kıskandırıyor sen öpemiyon ben öpüyom diye kızına ben daha çok seviyom diyo benden iyi bakacağına eminim ona çok güvenyorum bana güven veriyo iyi ki var
Az kaldi evet heycanliyiz bakalim Allah yardimcimiz olsun..ayyy 30 günün kalmış ablacım yaa çok heyecanlı benim 47 var ama sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
Aminn, tek sancida kurtulursun insallah canim.Az kaldi evet heycanliyiz bakalim Allah yardimcimiz olsun..
Kizlar merhaba,
Sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim,bakti iyicene bir karisim yazdi iki tane de jel losyon 1 hafta sur dene dedi gecmezse buyuk bir devlet hastanesine git orda hap a baslatabilirler dedi kontrol altinda..annemlere geldim geceye kadar burdayim annem hemen karisimdan surdu kirec gibi bisey...
insallah bunlar fayda eder...
ya birseye alerjik reaksiyon gosterdi vucudum ya da gebelikten oyle dedi bu doktorda nedense bir teshis koyamadilar gitti...
eger ki hic gecmez ise 30 eylulde randevum var kadin dogum doktorda konusucam mumkunse en erken ne zaman oluyosa o zaman sezeryanla alin dicem bebegimi...gercekten bu yasima kadar ki en kotu tecrubeyi yasiyorum...hamileligimin basinda siddetli mide bulantim vardi bu ondan kat ve kat daha betermis keske o olsada bu olmasaydi..
Gecem yine uykusuz gecti simdi biraz uyumaya calisicam
sonra yazarim yine hepinizi optum
..
Bizde kırdık bu gün okulu 7 saat dersimiz vardı 40 dk da bir o merdüvenleri çıkıp inmek gözümde büyüdü hemen her tenefüsüm de wc de geçiyor zaten teklemeye basladım 35 pilin bittiği nokta sanırım.Sende geri sayıma basladın bu gün37 den sonra 16 hafta say iste ne zaman dogum yaparsan yapn 16 hafta iznin var.. ben 35. Haftada baslattim iznimi
Hee yaa geri sayim basladi Rabbim yardimcimiz olsun kolay kolaydogumlarimiz olsun insallaaaaahh.. Seninde azaldi gunler valla pespese dogurcaz..Bizde kırdık bu gün okulu 7 saat dersimiz vardı 40 dk da bir o merdüvenleri çıkıp inmek gözümde büyüdü hemen her tenefüsüm de wc de geçiyor zaten teklemeye basladım 35 pilin bittiği nokta sanırım.Sende geri sayıma basladın bu gün
İnsallah faydasını görürsün karısımın olacağı varmıs madem sükür ki son haftalarına denk geldi bu durumKizlar merhaba,
Sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim,bakti iyicene bir karisim yazdi iki tane de jel losyon 1 hafta sur dene dedi gecmezse buyuk bir devlet hastanesine git orda hap a baslatabilirler dedi kontrol altinda..annemlere geldim geceye kadar burdayim annem hemen karisimdan surdu kirec gibi bisey...
insallah bunlar fayda eder...
ya birseye alerjik reaksiyon gosterdi vucudum ya da gebelikten oyle dedi bu doktorda nedense bir teshis koyamadilar gitti...
eger ki hic gecmez ise 30 eylulde randevum var kadin dogum doktorda konusucam mumkunse en erken ne zaman oluyosa o zaman sezeryanla alin dicem bebegimi...gercekten bu yasima kadar ki en kotu tecrubeyi yasiyorum...hamileligimin basinda siddetli mide bulantim vardi bu ondan kat ve kat daha betermis keske o olsada bu olmasaydi..
Gecem yine uykusuz gecti simdi biraz uyumaya calisicam
sonra yazarim yine hepinizi optum
..
Bu izin konusu biraz kafa karistoriyorBasladigi gunden itibaren 16 hafta sonra bitcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?