okurken küçük çocuklar gibi totomu sıktım vallamerhabalar... lavman konuşulmuş sanırım kızlar bana da ilk doğumda yapmışlardı sezeryanda. bana herkes lavman hiç acımaz dedi. hatta kendilerinden örnek verdiler benim hiç acımadı falan diye. kimseyi korkutmak istemem kızlar ama benim çok acıdı. büyükçe bi serum ve ucunda uzunca bi hortum vardı. yani hortum demeyelim de hortumdan çok ince bişey. ucunda da hemen hemen 5 cm lik hunimsi bi plastik vardı. o plastik kısmı makattan içeri soktu hemşire ve serumun içindeki sıvı bağırsaklarıma dolmaya başladı. ama ben bi yarım saat önce ishal olup 4-5 kez büyük tuvalete çıktığım için nerdeyse serumun içindeki bütün sıvı bağırsaklarıma doldu. ishal ollmasaymışım o sıvının az kısmı içeri girdikten sonra sıkışarak tuvalete koşarmışım. bağırsakların temizmiş demişti bana hemşire. hatta patlıycaksın hala sıkışmadın mı falan diye espiri bile yapmıştı.
benim acıdı çünkü o plastiği çok hızlı bi şekilde tabiri caizse popoma soktu. sanırım bende sıktım popomu iki kere denedi ve o sıvıyı tuvalette çıkarırıken çok cnm acımıştı. makatta kanama oldu sonra. yaralamış yani hemşire. umarım bu kez yavaş yaparlar da çok acımaz cnm. uyarıcam hemşireleri bu kez.
İyce sıkışana kadar bekliyosun sonra büyük tuvaletini yapiyosun bagirsaklarini temizliyor
Anahmm hortum mortum diyor yamerhabalar... lavman konuşulmuş sanırım kızlar bana da ilk doğumda yapmışlardı sezeryanda. bana herkes lavman hiç acımaz dedi. hatta kendilerinden örnek verdiler benim hiç acımadı falan diye. kimseyi korkutmak istemem kızlar ama benim çok acıdı. büyükçe bi serum ve ucunda uzunca bi hortum vardı. yani hortum demeyelim de hortumdan çok ince bişey. ucunda da hemen hemen 5 cm lik hunimsi bi plastik vardı. o plastik kısmı makattan içeri soktu hemşire ve serumun içindeki sıvı bağırsaklarıma dolmaya başladı. ama ben bi yarım saat önce ishal olup 4-5 kez büyük tuvalete çıktığım için nerdeyse serumun içindeki bütün sıvı bağırsaklarıma doldu. ishal ollmasaymışım o sıvının az kısmı içeri girdikten sonra sıkışarak tuvalete koşarmışım. bağırsakların temizmiş demişti bana hemşire. hatta patlıycaksın hala sıkışmadın mı falan diye espiri bile yapmıştı.
benim acıdı çünkü o plastiği çok hızlı bi şekilde tabiri caizse popoma soktu. sanırım bende sıktım popomu iki kere denedi ve o sıvıyı tuvalette çıkarırıken çok cnm acımıştı. makatta kanama oldu sonra. yaralamış yani hemşire. umarım bu kez yavaş yaparlar da çok acımaz cnm. uyarıcam hemşireleri bu kez.
Anahmm hortum mortum diyor yadoğurmaktan vazgeçcem nerseyse.Bir çocuk yapalım dedik ellenmedik kurcalanmadık yerimiz kalmayacak bu ne yaa
Ayyyy ne güldümm yaaa sakla sakla sonra herkese heryerini açAnahmm hortum mortum diyor yadoğurmaktan vazgeçcem nerseyse.Bir çocuk yapalım dedik ellenmedik kurcalanmadık yerimiz kalmayacak bu ne yaa
Ayy perim iyi guldum ama yaa insan hayal bile edemiyo o durumu tobeeAnladbodalmm.. Ben de hortumla vakum gibi çekiyorlar sanıyordum hep... O yüzden gözümde büyüyordu...
Anahmm hortum mortum diyor yadoğurmaktan vazgeçcem nerseyse.Bir çocuk yapalım dedik ellenmedik kurcalanmadık yerimiz kalmayacak bu ne yaa
herkese merhaba
bir konuda fikrinizi alıcam. bebek telsizi alanınız var mı ya da almayı düşünüyor musunuz? hangi ürünü aldınız? ben kızımı büyütürken ihtiyaç duymamıştım çünkü ev sessiz ve kapılar açıktı her zaman. salonda uyuttugumda olurdu rahatlıkla duyardım sesini. şimdi evde bir ablamız var mecburen oğlumun uyudugu odanın kapısı kapalı olacak. kızımda oldugu gıbı salonda ana kucagında falan yatıramam sürekli başını beklemem gerekir. oğlumun sesini duymazsam gürültüden gibi bir hisse kapıldım. almayı düşünüyorum bu sefer ama ne alacağıma karar veremedim :S
Bu anlatilan yüksek lavman her hastane bunu uygulamiyor biz bunu kullanmiuoruz mesela korkma.hic..Anahmm hortum mortum diyor yadoğurmaktan vazgeçcem nerseyse.Bir çocuk yapalım dedik ellenmedik kurcalanmadık yerimiz kalmayacak bu ne yaa
Sorma bizi de öyle bir yetistirdiler ki oranızda mühür var biri dokunur yada görürse mühürünüz bozulur diye aklımız çıkardı.Ortaokula kadar hakketen orda mühür var sanıyordum çoculuk isteAyyyy ne güldümm yaaa sakla sakla sonra herkese heryerini aç
Bugün yemek konusunda en tembel benim galiba menümde domates çorbası ve karışık kızartma var :)
Ayy perim iyi guldum ama yaa insan hayal bile edemiyo o durumu tobee
Hahahahha hayırrr en tembel benimmm dünden annemin yaptığı çorba var 1 tabaklık onuda birazdan hüpleticem akşama Allah kerim
Benim aksam arkadasim gelcek 5 aylik bebisiyle iki gun kalcaklar.. corba et sote pilav salata var.. Tatlida minik kiziHahahahha hayırrr etembel benimmm dünden annemin yaptığı çorba var 1 tabaklık onuda birazdan hüpleticem akşama Allah kerim
kızlar bebeğinize kanguru aldınız mı benim eşim heves ediyor bu cumartesi eşimin doğum günü hediye olarak alayım diyorum ama nasıl bişey alacağımı bilemedim tavsiyeleriniz var mı ?
Deneyelimben cok panigim, bir kere aci esigim dusuktur, tansiyonum duser bende kan alinirken damar yolu bulana kadar igneyle oynarlar ya hani, ben soguk terlerim, nefes alirim ama veremem..
Nrmal dogumda sanciyi naparim bilmem..
Sezeryan yani ameliyattan zaten basli basina korkuyorum, sonda takilmasi, kesilmek dikilmekk.. tam uyumak isterim ama ondada sacma sapan sayiklarsam kv gilin yanindabebegimi en sonda görmek istemem..
Benden uyusmali da zaten aci olmuyor ama diger hersey hissediliyor
Rabbim sabir versin.
merhabalar... lavman konuşulmuş sanırım kızlar bana da ilk doğumda yapmışlardı sezeryanda. bana herkes lavman hiç acımaz dedi. hatta kendilerinden örnek verdiler benim hiç acımadı falan diye. kimseyi korkutmak istemem kızlar ama benim çok acıdı. büyükçe bi serum ve ucunda uzunca bi hortum vardı. yani hortum demeyelim de hortumdan çok ince bişey. ucunda da hemen hemen 5 cm lik hunimsi bi plastik vardı. o plastik kısmı makattan içeri soktu hemşire ve serumun içindeki sıvı bağırsaklarıma dolmaya başladı. ama ben bi yarım saat önce ishal olup 4-5 kez büyük tuvalete çıktığım için nerdeyse serumun içindeki bütün sıvı bağırsaklarıma doldu. ishal ollmasaymışım o sıvının az kısmı içeri girdikten sonra sıkışarak tuvalete koşarmışım. bağırsakların temizmiş demişti bana hemşire. hatta patlıycaksın hala sıkışmadın mı falan diye espiri bile yapmıştı.
Abuuvv
büyük şırınga ile mi hemde oraya.
Aniii utanırım ya benn
Eyvahlar olsun
canım sanırım benimki ondandı saat 12 den sonra bişey yemedim sabah ta 15:15 tesezeryan oldum ama bir kere lavman yaptılar dk başı wc ye koştum bide çok sancı yaptı karnıma sonda mıda uyuşturmadan taktılar ayyy aklıma geldikçe tuhaf oluyorumBazi hastanelerde yuksek lavman yapiliyor dedigin gibi yani ama o da acitan bisey degil
.. Biz Bt Enema diye bi lavman kullaniyoruz bi aksam ni sabah yapiyoruz sezaryen olcaklara..
bende tembelim bacım tavuklu kerevizle pilav var menümde yanınada ayranBugün yemek konusunda en tembel benim galiba menümde domates çorbası ve karışık kızartma var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?