eee kimse bana hoşgeldin demicekbenden herkese hoşbulduk mi
benide listeye ekleyebilirmisiniz lutfen ılk bebegim olcak inşallah sat 20.02.2014 yaşım 32 mersinde yaşıyorum nette hesaplamalar 27 kasım dio ama bilmiorum ne zaman gelirse beklemeye başladık işte :)
Günaydın kıxlar hayıflı cumalar dün doktorda olduğumu söylemiştim ama bidaha girmedim çok moralim bozuk doktor kese göremiyorum dedi bende pazar günü özele gittim orda kese görüldü dedim adam bozuldu birazcık baya baktı ufacıcık bi kese görüyorum sma bebek yok dedi alttan bakıcam dedi bende kendi doktorum olmadığı için bakıtmadım sinirlendi adsm git haftaya gel o zaman dedi pazartesi özelin doktoru çsğırmıştı oda 1.24 cm kese görmüştü ama bebek görünmüyo henüz demişti haftaya herşey belli olur demişti adete göre 6+5 pazar gün ölçülen kese boyuna göre 7+1 im nofmal mi bu haftada bebeğin ve kalp atışları duyulması gerekmez mi boş gebeliktir diye o kadar korkuyorum ki
Sıkıntımı paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. En azından yalnız olmadığımı bilmek de bir şey.
Allah hepimize kolaylık versin, şu en zorlu ilk üç ayı hayırlısıyla, sağlıkla atlatalım.
canım kendi foktorum randevu verdi ama 2 hafta izinli olduğu için yerine başkası gelmiş iki haftalığına bende ona göründüm özelede pazar günü kanamam olunca gittim ilk kez pazartesi bidaha çağırdı işte herşy o zaman belli olur dedi :18: inşallah döllenmeyle alakalıdır sma adete 4 gün kala 74 dü değerim erken öğrendim yani çok korkuyorum
Ben öğleden beri giremiyodum, sifre doğru olduğu halde yanlış diyordu,
meğerse sistemden kaynaklı bazı kullanıcıların sifreleri sıfırlanmış, anasayfada gördüm. Şifremi unuttum diyerek düzelttim sonunda.
Belki bikaç arkadaşta da öyle olmuştur çünkü topik baya boş bugün canım...
canımm hoşgeldinnn
pericimm çok sevindim canım darısı bize inş boşuna kendini üzmüşsün demekki erken döllenme olmuş senin bebecik ondan fazla çıkmış değer
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun Rabbim evlatlarımızı korusub inşallah
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
darısı kese ve kalp atışı bekleyen annelere nasip olsun inş.
Günaydın kıxlar hayıflı cumalar dün doktorda olduğumu söylemiştim ama bidaha girmedim çok moralim bozuk doktor kese göremiyorum dedi bende pazar günü özele gittim orda kese görüldü dedim adam bozuldu birazcık baya baktı ufacıcık bi kese görüyorum sma bebek yok dedi alttan bakıcam dedi bende kendi doktorum olmadığı için bakıtmadım sinirlendi adsm git haftaya gel o zaman dedi pazartesi özelin doktoru çsğırmıştı oda 1.24 cm kese görmüştü ama bebek görünmüyo henüz demişti haftaya herşey belli olur demişti adete göre 6+5 pazar gün ölçülen kese boyuna göre 7+1 im nofmal mi bu haftada bebeğin ve kalp atışları duyulması gerekmez mi boş gebeliktir diye o kadar korkuyorum ki
günaydın kızlarrr
kesemizi gördük Allaha bin şükür..,ama uyuz kadın elime ultrason çıktısını verdi odadan çıkıyım diye suratıma baktı..
bende dedimki kaç milim kaç haftalık falan sordum..
keseyi görebildiğimize göre 5 haftalıktır (eminde değil) 5.4 milim dedi..
10 günü geçmediğim için başka doktora gidemedim aynı uyuz doktora gittim yani o yüzden sinir oldum..
2 hafta sonra başka doktora gidicem..
bu kadın hiç demiyo 2 hafta sonra kalp atışına gel falan umrunda değil..
paramızla rezil oluyoruz özelde...
Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek((((
Gozunaydin canim
Ben de gittiğim Dr. un çok ilgisiz olduğunu ve birine az daha ölü doğum yaptıracak olduğunu öğrendim. Bebeğin sıkıntılarını gebenin şikayetlerini bile umursamiyormus
Canim ya(seni göremeyince endiselenmistim (
Tek şey şu canım uğraşmak istemiyorlar. Pazartesi özel gittim 1,13 cm kese ne yok saç ne kalp atışı bakmaya tenezzül bile etmedi kesesi açtı baktı yalan yanlış ölçtü kapattı.
Gerizekalılar daha cihazı bile kullanmayı bilmiyorlar. Canım sakin üzülme. Acilen başka Dr. Deneyeceksin
Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek((((
ya işte sinir oldum bende 2 hafta sonra kalp atışı için başka bir doktora gidicem..
5.4 milim kaç haftalık olur ki acaba..nem kendi yaptığım yum. takibine göre şu anda 5+1 günlüğüm...sata göre 5+5 günlüğüm..
biraz kafam karıştı...
sat ne zamandı canım seninnn :44::44:
Ya topic yeni arkadaslarla dolu çok güzel tabi ama eskileri goremiyorum(
devlet olsa tamamda özelde böyleyde değiştir arkadaşım hiç durma baxı doktorlar sinir ediyo vallagünaydın kızlarrr
kesemizi gördük Allaha bin şükür..,ama uyuz kadın elime ultrason çıktısını verdi odadan çıkıyım diye suratıma baktı..
bende dedimki kaç milim kaç haftalık falan sordum..
keseyi görebildiğimize göre 5 haftalıktır (eminde değil) 5.4 milim dedi..
10 günü geçmediğim için başka doktora gidemedim aynı uyuz doktora gittim yani o yüzden sinir oldum..
2 hafta sonra başka doktora gidicem..
bu kadın hiç demiyo 2 hafta sonra kalp atışına gel falan umrunda değil..
paramızla rezil oluyoruz özelde...
inşallah herşey yolundadır çok tuhaf hissediyorum kendimi bulantılarım var yemek yiyemiyorum bu yüzden isal oldum çok korkuyorum rabbim hepimize yardım etsinSen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme Allah herşeyi gönlünce verir
sakın internetten bilgi kirliliğine bakıp kafanı kurcalama pazartesi mutlu haberlerle gel inş.
Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına inş.
doktorla iletişim çok önemli eğer uyuşamadıysanız ilk zamanlar değiştirilmeli bencede
canım onda kalamam işte özel hastane olsa tamam adam kendi muayenesinde çalışıyo 200 tl kontrol burda doğum olmucak kemer anadolu hastanesinde foğum yaptırıyorum diyo 2,5 istiyo sezerysna anlıcan ben oraya sadece içimi rahatlatmaya gidiyorumcanım bencede iki dr a gidip kafanı karıştırma...Pazartesi git ve o dr da kal ..içinide ferah tut bence herşey yolunda....hayırlı haberlerini bekliyoruz...
ilacımı içmediğimde lekelenmem oluyo canım eli mahkum beklicem pazartesiyi inşallah bebeğim cee eeeee der abisine annesineCanım arkadasların dediği gibi iki doktorla falan hiç kafanı karıştırma, geç döllenmedir yüksek ihtimal, kötü ihtimali düşünme.
İnan doktorun tecrübesi, ultrason cihazları falan bile etkiliyor bazen. Bide her zaman karından vajinal ultrasona göre daha küçük görünebiliyor.
Belki vajinal baktırsaydın suan bu sıkıntıyı yaşamazdın.
Bak kanaman falan yok, aksi bi durum olsaydı kendini belli ederdi böyle düşün ve üzülüp kendinide bebeğinide etkileme.
Bekleyebilirsen pazartesi gününe kadar sakince bekle ve özelin doktoruna görün, bak onların göremediğini o görmüştü.
inşallah bi aksilik olmayacak, dualarım seninle...
ilaç içmeyince lekelenmem oluyo canım içerdem bileyim yok burda bir tane hastane var özel hastanede yok sıkıştım kaldım anlıcan:44:canımmm hepimiz birbirimize destek olmak için varızç...
aynı karderi yaşıyoruzz hepimizzz
canım korkma birşey olmayacak Allahın izni ile..
peki bir daha kanaman oldumu canım..
acaba iyi başka bir doktormu araştırsann...
şimdi benimde kafam karıştı..
Ya topic yeni arkadaslarla dolu çok güzel tabi ama eskileri goremiyorum(
ya işte sinir oldum bende 2 hafta sonra kalp atışı için başka bir doktora gidicem..
5.4 milim kaç haftalık olur ki acaba..nem kendi yaptığım yum. takibine göre şu anda 5+1 günlüğüm...sata göre 5+5 günlüğüm..
biraz kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?