2014 Kasım Anneleri

eee kimse bana hoşgeldin demicekbenden herkese hoşbulduk mi

benide listeye ekleyebilirmisiniz lutfen ılk bebegim olcak inşallah sat 20.02.2014 yaşım 32 mersinde yaşıyorum nette hesaplamalar 27 kasım dio ama bilmiorum ne zaman gelirse beklemeye başladık işte :)

Hoşgeldiniz, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar :)

Canım arkadasların dediği gibi iki doktorla falan hiç kafanı karıştırma, geç döllenmedir yüksek ihtimal, kötü ihtimali düşünme.
İnan doktorun tecrübesi, ultrason cihazları falan bile etkiliyor bazen. Bide her zaman karından vajinal ultrasona göre daha küçük görünebiliyor.
Belki vajinal baktırsaydın suan bu sıkıntıyı yaşamazdın.
Bak kanaman falan yok, aksi bi durum olsaydı kendini belli ederdi böyle düşün ve üzülüp kendinide bebeğinide etkileme.
Bekleyebilirsen pazartesi gününe kadar sakince bekle ve özelin doktoruna görün, bak onların göremediğini o görmüştü.
Yada içinin rahat etmesini istiyorsan güzel bi doktor arastır ve git bugün tekradan...
inşallah bi aksilik olmayacak, dualarım seninle...

Son düzenleme:

canımmm hepimiz birbirimize destek olmak için varızç...
aynı karderi yaşıyoruzz hepimizzz

canım korkma birşey olmayacak Allahın izni ile..
peki bir daha kanaman oldumu canım..
acaba iyi başka bir doktormu araştırsann...
şimdi benimde kafam karıştı..

Ya topic yeni arkadaslarla dolu çok güzel tabi ama eskileri goremiyorum(

Canim ya(seni göremeyince endiselenmistim(
Tek şey şu canım uğraşmak istemiyorlar. Pazartesi özel gittim 1,13 cm kese ne yok saç ne kalp atışı bakmaya tenezzül bile etmedi kesesi açtı baktı yalan yanlış ölçtü kapattı.
Gerizekalılar daha cihazı bile kullanmayı bilmiyorlar. Canım sakin üzülme. Acilen başka Dr. Deneyeceksin

Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek ((((

Gozunaydin canim
Ben de gittiğim Dr. un çok ilgisiz olduğunu ve birine az daha ölü doğum yaptıracak olduğunu öğrendim. Bebeğin sıkıntılarını gebenin şikayetlerini bile umursamiyormus

Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek ((((

Benim 1,13 cm iken ne bebek ne yok saç ne kalp atışı yoktu.senin kaçmış ölçüsü

Gozunaydin canim
Ben de gittiğim Dr. un çok ilgisiz olduğunu ve birine az daha ölü doğum yaptıracak olduğunu öğrendim. Bebeğin sıkıntılarını gebenin şikayetlerini bile umursamiyormus

ya işte sinir oldum bende 2 hafta sonra kalp atışı için başka bir doktora gidicem..
5.4 milim kaç haftalık olur ki acaba..nem kendi yaptığım yum. takibine göre şu anda 5+1 günlüğüm...sata göre 5+5 günlüğüm..
biraz kafam karıştı...

nasıl bulucaz doktor peki yaa..
ben en sopn pazartesi gittim..
sata göre 6 haftalık hamileyim..
kesemiz göründü bebek yoktu içinde..
doktorum 9. hafta gel dedi..
bazılarını haftada çağırıo benimki ise 3 hafta sonrasına dedi..
off kafam karıştı..

canını sıkma canım olabilir bence..ben kendim yumurtlama günümü bildiğimden 5+1 günlüğüm şu anda ama doktor sata göre hesaplıyo ona göre de 5+5 günlüğüm..
önemli olan yumurtlama günü yani ne zaman hamile kaldığın..
belki de 7. hafta içerisinde değilsindir daha..
stres yapma..
ve tek doktorla sınırlı kalma başka doktorada git..

sat ne zamandı canım seninnn :44::44:

Ya topic yeni arkadaslarla dolu çok güzel tabi ama eskileri goremiyorum(

Aynen canım, sayfanın müdavimleri ortalarda yok :)

Stres yapma canım, inşallah bidaha ki muayeneye kadar büyür ve kapatır arayı...

devlet olsa tamamda özelde böyleyde değiştir arkadaşım hiç durma baxı doktorlar sinir ediyo valla

inşallah herşey yolundadır çok tuhaf hissediyorum kendimi bulantılarım var yemek yiyemiyorum bu yüzden isal oldum çok korkuyorum rabbim hepimize yardım etsin

canım bencede iki dr a gidip kafanı karıştırma...Pazartesi git ve o dr da kal ..içinide ferah tut bence herşey yolunda....hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım onda kalamam işte özel hastane olsa tamam adam kendi muayenesinde çalışıyo 200 tl kontrol burda doğum olmucak kemer anadolu hastanesinde foğum yaptırıyorum diyo 2,5 istiyo sezerysna anlıcan ben oraya sadece içimi rahatlatmaya gidiyorum

ilacımı içmediğimde lekelenmem oluyo canım eli mahkum beklicem pazartesiyi inşallah bebeğim cee eeeee der abisine annesine

ilaç içmeyince lekelenmem oluyo canım içerdem bileyim yok burda bir tane hastane var özel hastanede yok sıkıştım kaldım anlıcan:44:

canım bende salı günü gittim dr a benim hesaba görede 5+2 di ama dr un baktıında kese 5mm dedi yani 4+3 gibi dedi tam tarih belli değil demişti 1 nisanda tekrar çağırdı bence normal ...sıkma canını sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…