• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Demeliydim de işte... böyle insanları gördükçe ders çıkarıyorum kendime. Çocuğumu yetiştirirken daha dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum bu konuşma şekli edepsizliği aileden görmemiş olmaktan yetiştirlşten kaynaklanıyo
Ya soylesen de birsey degismezdi anlamaz ki boyleleri.. ilk kez sana soylememistir heralde hadi sen şaşkınlıktan cevap dahi verememussin de hic mi agzinin payını veren olmadi sanki o kadina bu zamana kadar. . Ne Insanlar var.. yazik..

Hani doğum Hikayesi mi dedin nerde zaten önüme çıkan yeni doğum yapmışlara bir sürü soru sorasım geliyo sanki ilk çocuğum ama gerçekten bu ilk gibi ya

birkaç sayfa geride paylaştım epey uzun ama çok cesaret verici ve duygulu tavsiye ederim okumanızı

Ben dün gece salonda yatmaya başladım çok rahat uyudum sabah namazına kadar umarım bir gecelik olmamıştır bu durum...
Tv karşısında sızdım bir nevi...dene istersen..

ben her gece ordayım canım olmayınca olmuyor işte inşallah seninki daimi olur
çünkü yatamıyorum yatsam nefes alamıyorum ayakta da dolaş dolaş nereye kadar

Ya soylesen de birsey degismezdi anlamaz ki boyleleri.. ilk kez sana soylememistir heralde hadi sen şaşkınlıktan cevap dahi verememussin de hic mi agzinin payını veren olmadi sanki o kadina bu zamana kadar. . Ne Insanlar var.. yazik..
Canım çok haklısın ben deseydim değişen bişey olmazdı huylu huyundn vazgeçer mi onu yetiştiren aileye yazık. Halimize bin şükür en azından nerde ne konuşçağımızı biliyoruz

ben her gece ordayım canım olmayınca olmuyor işte inşallah seninki daimi olur
çünkü yatamıyorum yatsam nefes alamıyorum ayakta da dolaş dolaş nereye kadar

Nefes darlığı bende yaşıyodum ama esas son 2-3 gündür tam manasıyla bebekler kasılırken nefessiz kalmaya başladım..Özellikle geceleri çok kötü oluyo :(

arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.bebişlerimizi yıkamak için küvet alıyoruz ya.
fileli model mi aldınız yoksa alt kısmına sünger mi aldınız
bugün mothercare a gittim ordaki kadın mothercare fileyi önermiyor falan dedi
bebek hemşiresi ayşe öner de bebeği suya sokup yıkayın diyor
küvetin yarısını suyla doldurun temas etsin suyla diyo hatta yüzdürün diyor
o zaman file almıyayım mı acaba
zaten tek başıma yıkamam eşimle birlikte yıkarız
fikir lütfen.sünger aşığıda ki resimde ki gibi
indir (1).webp

arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.bebişlerimizi yıkamak için küvet alıyoruz ya.
Eki Görüntüle 1252542

Canim.ben fileli aldim ama suyun icine sokarak yikamayinplanliyorim. Fileyi tedbir amacli aldim.tek basima.yikamam gerekirse evde olsun diye sunger almadim

Ben dün gece salonda yatmaya başladım çok rahat uyudum sabah namazına kadar umarım bir gecelik olmamıştır bu durum...
Ya bende geçen koltuk da dalmışım baktım tatlı olmuş ama bugünlerde eşim den destek güzel oluyo o yüzden gitmek istemiyorum

Canim.ben fileli aldim ama suyun icine sokarak yikamayinplanliyorim. Fileyi tedbir amacli aldim.tek basima.yikamam gerekirse evde olsun diye sunger almadim

bugün alacaktım ama çok kararsız kaldım.ben tek yıkarkende zorlanmam filesiz ama tek başıma bebiş yıkamışlığım çoktur
hangisi daha sağlıklı ona karar veremedim

Bende öyle uyuyorum 1 haftadır tv karsısında ve oturur vaziyette bacaklarımı uzatabiliyorum ama tam yatamıyorum.Bu sekil rahat edip uyuıyabildim.Doğum yaklastıkça sanırım hepimiz yatakları terkedip salonlara dökülcez

Eki Görüntüle 1252542

Ben file aldım çok pahalı değildi annemde kullanırız dedi olmasa çıkarırım napalım...

Ben hala vantilatör kullanıyorum sizde öyle misiniz? bu sıcaklama olayı bir türlü bitmek bilmedi havalar da serinledi biraz ama beni etkilemiyor hiç

Back
X