- 2 Haziran 2014
- 672
- 1.354
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha azcık gülelimmm
ay canım bende içiyordum bu soda değil yararı yoktur dediler şimdilerde bende sade içiyorum ama ne kadar doğru bnde merak ediorumkızlar hamilelikte magnezyum için günde 1 tane soda içilmesinin önerildiğini biliyorum peki bu meyveli sodalar için de geçerlimi sizce cuku ben sade içemiyorum hep meyveli içtim bu zamana kadar yanlısmı yaptım dıcem ama gectı bı kere![]()
Meyveli olanlarin icinde bisey yok zaten gazli icecek yaziyor uzerinde..kızyaziyoilelikte magnezyum için günde 1 tane soda içilmesinin önerildiğini biliyorum peki bu meyveli sodalar için de geçerlimi sizce cuku ben sade içemiyorum hep meyveli içtim bu zamana kadar yanlısmı yaptım dıcem ama gectı bı kere![]()
meyveli sodalarda katkı olduğu için sadeyi öneririm. sade sodayı limon suyuyla içersen güzel oluyor az da tuz atabilirsin. tuz bizim için pek önerilmiyor ama normalde kullanmıyorsan az kullanabilirsinkızlar hamilelikte magnezyum için günde 1 tane soda içilmesinin önerildiğini biliyorum peki bu meyveli sodalar için de geçerlimi sizce cuku ben sade içemiyorum hep meyveli içtim bu zamana kadar yanlısmı yaptım dıcem ama gectı bı kere![]()
ay bundan sonra içmicem cnm ha kola ha bu cok kafamı karıstııyodu 1 ay daha sabredım barıay canım bende içiyordum bu soda değil yararı yoktur dediler şimdilerde bende sade içiyorum ama ne kadar doğru bnde merak ediorum
doğal maden suyu yazıyo cnm benım ıctıklerımde bende ondan ıcıyodum zatenMeyveli olanlarin icinde bisey yok zaten gazli icecek yaziyor uzerinde..
sagol cnm bundan sonra oyle denıcemmeyveli sodalarda katkı olduğu için sadeyi öneririm. sade sodayı limon suyuyla içersen güzel oluyor az da tuz atabilirsin. tuz bizim için pek önerilmiyor ama normalde kullanmıyorsan az kullanabilirsin
Yanda etiketinde icerisindeki minarellerin degerleri yazar sadelerinde bak bi ustune bisey yazmiyosa onun bi faydasi yok sodyum kalsiyum fln diye yaziyo olmasi lazim.. Ben meyveli icmiyorum o yuzdenay bundan sonra içmicem cnm ha kola ha bu cok kafamı karıstııyodu 1 ay daha sabredım barı
doğal maden suyu yazıyo cnm benım ıctıklerımde bende ondan ıcıyodum zaten
sagol cnm bundan sonra oyle denıcem
tmm cnm cok sagol bakıcam artıkYanda etiketinde icerisindeki minarellerin degerleri yazar sadelerinde bak bi ustune bisey yazmiyosa onun bi faydasi yok sodyum kalsiyum fln diye yaziyo olmasi lazim.. Ben meyveli icmiyorum o yuzden
ay çok hoş yaaa, koptum gülmekten , eşime okudum hiç yabancı değil dimi sözler diye. benimkinden de hemen bir cevap tabi geldi. hepsi aynı bu kocaların :)Kızlar suan evde müthis bir pazarlık var gülmekten zor yazıyorum.Esim süpürge tutacak eve ahiret soruları soruyor bana. Evin her yerine mi süpürülecek?koltuk kanepelerin altını da süpürecek miyim yoksa sadece orta mı?sadece salonu süpürsek yetmez mi?bunları sorarken de kanepenin sağından soluna yatarak soruyor ortada ne süpürge var ne biseyve beni koparan son söz'' Aslında ev temiz haftasonuna kadar götürür bizi demi sence de öyle değil mi?''
![]()
Aynen canım bizde de normal doğum yapan çok ama herkes rahatlığından bahsedyo kötü anlatan duymadım. Zaten umursamıyorum da canım yaşayıp görcez ben acısıyla tatlısıyla çok güzel mutlu huzurlu gnlern biz beklediğine inanıyorumcanımcım yazını okudum ve şook oldumbütün ailem normal doğum yaptı bende yaptım inş bunuda öyle istiyorum yok kardeş yoook ya öyle birşey anneannem bile maşallahı var kadının ohh rahat hayat sürüyor saçmalamış resmen aaaa
banada sarkma olur demişlerdi 2 çocuğum var çok şükür öle bi sorunum yok her gimemde kadın doğuma hep sorar olmuşum ay sarkma var mı die
çatlak bazı bayanlar bizide huzursuz ediolar yaa duymamazlıktan gelmek lazım kardeş
![]()
İste ona diyeceksin direkt edepsiz yahuu ne insanlar var tobeeBende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi
Demeliydim de işte... böyle insanları gördükçe ders çıkarıyorum kendime. Çocuğumu yetiştirirken daha dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum bu konuşma şekli edepsizliği aileden görmemiş olmaktan yetiştirlşten kaynaklanıyoİste ona diyeceksin direkt edepsiz yahuu ne insanlar var tobee
oooooooo benim kızlar coşmuş bu gece Allah sohbetinizi arttırsın
ben yürü yürü kösüldüm bu akşam uzattık yolu ama okudum mesajları kaçar mı ablanızdan![]()
İyi geceleeerIyi geceler tatlı rüyalar güzel annişler
Iyi geceler tatlı rüyalar güzel annişler
ohh yürüdüysen mis gibi uyursun bu gece inşallah
Ya ben her türlü uyuyamıyorum yaa uykuyu özledimohh yürüdüysen mis gibi uyursun bu gece inşallah
Ya ben her türlü uyuyamıyorum yaa uykuyu özledim![]()