Bugün 8+5 oldum ve hala yoğun tempoda çalışıyorum. Dün akşam hamilelikte iş kanununu okudum, 7,5 saatten fazla çalışmaması gerekiyormuş hamile kadının. ben 11,5 saat iş yerindeyim yol da günde 3 saat sürüyo. Kendimi yıprattığımı anladım ve çok üzüldüm içten içe. Sabah hemen üstüme bildirdim ben hamileyim die, çok sevindi, çok dikkat et dedi.. Ne yapayım da dikkat edeyim, ben artık 2 saat erken çıkıyorum da diyemem ki yeni girdiğim bu iş yerine.... biraz daha dayanayım bari. sonra erken kaçarım napim.
canım ben varım sana benzeyen devlette keseyi göremiyolar bile yok bişey dedi adam bana ya kan testi ysptın mı hamile olduğuna eminmisin dedi istersen sende başka bi doktora git ne kadar olmuş jesenin boyutuGunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek((((
devlet olsa tamamda özelde böyleyde değiştir arkadaşım hiç durma baxı doktorlar sinir ediyo valla
inşallah herşey yolundadır çok tuhaf hissediyorum kendimi bulantılarım var yemek yiyemiyorum bu yüzden isal oldum çok korkuyorum rabbim hepimize yardım etsin
canım onda kalamam işte özel hastane olsa tamam adam kendi muayenesinde çalışıyo 200 tl kontrol burda doğum olmucak kemer anadolu hastanesinde foğum yaptırıyorum diyo 2,5 istiyo sezerysna anlıcan ben oraya sadece içimi rahatlatmaya gidiyorum
ilacımı içmediğimde lekelenmem oluyo canım eli mahkum beklicem pazartesiyi inşallah bebeğim cee eeeee der abisine annesine
ilaç içmeyince lekelenmem oluyo canım içerdem bileyim yok burda bir tane hastane var özel hastanede yok sıkıştım kaldım anlıcan:44:
9 şubattı canım ama ben kendim 13 şubat diye değiştirdim çünkü yumurtlamam 18. günde oldu...14. günde olmadı...geç oldu yani..
Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek((((
canım pazsrtesi özelde bi bakılsın oranın cihaxı iyi ordada görünmezse antalya merkeze giderim ben ilçedeyim evet kumluca ilçesinde 2 saat arası var antalyaylacanımm kuzucumm merkeze falan gidemezmisiniz pazartesi acaba..
bak ilçede isen USG cihazı eski ise göstermeyebilir..
bakılan cihazlar çok önemli canım..
benimde 5 şubat..
bende henüz bebeği göremedim..
doktorum 3 hafta sonra gel dedi..
çok geç değilmi yaaa:44::44:
Olcmedi canim yaaBenim 1,13 cm iken ne bebek ne yok saç ne kalp atışı yoktu.senin kaçmış ölçüsü
İnsallah oyledir tek gitmistim dr a eve geldim aglamaktan helak oldum mahfoldum cok ufak bir buyume vaf ultrason resimlerinden bakinca anladiliykrcanını sıkma canım olabilir bence..ben kendim yumurtlama günümü bildiğimden 5+1 günlüğüm şu anda ama doktor sata göre hesaplıyo ona göre de 5+5 günlüğüm..
önemli olan yumurtlama günü yani ne zaman hamile kaldığın..
belki de 7. hafta içerisinde değilsindir daha..
stres yapma..
ve tek doktorla sınırlı kalma başka doktorada git..
canım ben varım sana benzeyen devlette keseyi göremiyolar bile yok bişey dedi adam bana ya kan testi ysptın mı hamile olduğuna eminmisin dedi istersen sende başka bi doktora git ne kadar olmuş jesenin boyutu
Gunaydin kizlar 6+1 gu
canım ya vslla rahatlatıyosunuz siz insanı çok ssolun valla ne öküz doktorlar var bi para almasını iyi beceriyolar pazartertesi son almadı antalya ölçülerimiz yakın birbirine sen napcan beklicen mi.başka doktora mı gitceksin canımCanim ya(seni göremeyince endiselenmistim (
Tek şey şu canım uğraşmak istemiyorlar. Pazartesi özel gittim 1,13 cm kese ne yok saç ne kalp atışı bakmaya tenezzül bile etmedi kesesi açtı baktı yalan yanlış ölçtü kapattı.
Gerizekalılar daha cihazı bile kullanmayı bilmiyorlar. Canım sakin üzülme. Acilen başka Dr. Deneyeceksin
Ben varim canim burdayimmmm gunaydinnnn:))))
ha maşallah bu ne acele doktora bak ya bildiğim kadarıyla 8_9 uncu haftaya kadar bekleme süresi var devlet hastanesine mi gittin arkadasım tam kıl oldum bu hastanelere valla hemen ne biçim konuşmuş bence başka bi yerede git lütfenOlcmedi canim yaa
İnsallah oyledir tek gitmistim dr a eve geldim aglamaktan helak oldum mahfoldum cok ufak bir buyume vaf ultrason resimlerinden bakinca anladiliykr
Ayy canim kaderimiz ayni ustten bakti goremedi alttan.muayene etti tekrar tahlil ivin ac gitmistim indallah seninde benimdr gorunur dr buyumezse ya ilac yada kurtaj dedi mahfoldum.((
canımm kuzucumm merkeze falan gidemezmisiniz pazartesi acaba..
bak ilçede isen USG cihazı eski ise göstermeyebilir..
bakılan cihazlar çok önemli canım..
benimde 5 şubat..
bende henüz bebeği göremedim..
doktorum 3 hafta sonra gel dedi..
çok geç değilmi yaaa:44::44:
Olcmedi canim yaa
İnsallah oyledir tek gitmistim dr a eve geldim aglamaktan helak oldum mahfoldum cok ufak bir buyume vaf ultrason resimlerinden bakinca anladiliykr
Ayy canim kaderimiz ayni ustten bakti goremedi alttan.muayene etti tekrar tahlil ivin ac gitmistim indallah seninde benimdr gorunur dr buyumezse ya ilac yada kurtaj dedi mahfoldum.((
Günaydın herkese.
Ben de ofiste perişan durumdayım. Zaten bulantıdan gözümü açamıyorum. Dün bir de mesaiye kaldımSaat 07:30'u geçmişti, ben açlıktan ve mide bulantısından ölücektim, hala evime ulaşamamıştım. Bi de üstüne üşüyordum, titriyordum, nabzım çok yükseldi, iğrenç hissettim, süründüm resmen
Bir daha kesinlikle kalmam mesaiye, ne yapıyorlarsa yapsınlar ya, eziyet resmen.
Zaten, her ne kadar doktorlar çok önemli değil ilk üç ay dese de, ben bu bulantı yüzünden beslenemiyorum diye çok üzülüyorum. Sürekli öğürüyorum yaYemek yemeyi bir kenara bırakın "yemek" kelimesi bile içimi kaldırıyor Bi de işin yorgunluğu ve stresi eklenince canımdan bezdirdi. Bu sabah da gözümü açar açmaz bulantı hissedince oturup yatakta ağladım, annemi aradım telefonla Yazık o da uzakta, bişey de yapamiyor...
Kendimi iyi ve mutlu hissetmek istiyorum ama çok zorluyor şu bulantı konusu beni
Böyle benim gibi hayattan bezmiş hisseden var mı arkadaşlar?
ben dün okudum, 3 aylık deneme süresini geçersen sorun olmaz falan yazıyo ama benimde 1,5 ay oldu, gizlemek yordu, herşey olacağına varır yapacak bişi yok. kendine işkence çektirip sağlığını zedeleme. sonra 1 ay yatmak zorunda olan gebeler oluyo onlara benzemeyelim dimi ama :) ayrıca ben 5-6-7. haftalıklarda bulandı midem ama şimdi iyiyim. Bulanırken de ye yemeğini zorla biraz, vitaminsiz kalma.günaydın canım
bende 5 haftalık hamileyim ve işe yeni başladım 1 ay oldu şimdi hamile olduğumu nasıl söylicem diye kara kara düşünüyorum... işe başlarken hamile olduğumu bilmiyordum..gerekirse önümüzdeki ay bırakıcam...İşverende haklı benim bu durum hiç etik olmayacak(( sende çok dikkat et kendine canım..
ha maşallah bu ne acele doktora bak ya bildiğim kadarıyla 8_9 uncu haftaya kadar bekleme süresi var devlet hastanesine mi gittin arkadasım tam kıl oldum bu hastanelere valla hemen ne biçim konuşmuş bence başka bi yerede git lütfen
Maalesef bunu biliyorlar işverenler her şeyin farkında ama söylemiyorlar.Bende araştırmıştım görünüşe göre 4-5 gibi çıkmam lazım ama sadece söyledikleri dikkat et...hamilelikte çalışmak zor oluyormuş hem halsizlik hem mide bulantısı hem de uyuma isteği çalışma performansını etkiliyor.
benimde bulanıyo midem bide ilaçlar başımı çok döndürüyo fenayım bi lokmayı zor yiyorum 1 kilo vermişim isal oldum belirtiler de var dediğin gibi inşallah herşey yoluna girer rabbim yüxümüzü gülfürsün ne zaman bi daha ki kontrolünYok canim ben sordum eger buyumezse nasil olacak diye kendi drum bu ozel hastane canim 1 hafta sonra gidicem bugunde bulantim basladi sabahtan beri bulaniyor agzimin tadi degisik tatli yedikce icim.kalkiyor cayin tadi igrenc geliyor belirtiler var insallah gec dollenmedir yoksa cok uzulurum supriz yumurtam bizimle olsun yaaa
sitenin en altında giriş yazan yer var ya onun yanında ful site yazısı var canım oraya tıklıcan sonra ekran bilgisatardan girmişin gibi olcsk üst kısımda ağaçlı resimli çerçeve var oraya tıklayıp yükliceksinKesenin resmini yollamak istiyorum.ama cepten nasil oluyor bilmiyorum :/
evet ya çok şükür darısı kendini görmeye artık haftaya cuma gel dedi bakalım görünür mü yoksa sadece kalp atışı mı acaba?
Sana önerilerim, ofiste çekmecemin resmini çeksem de sana göndersem, meyveli yoğurtlar, kutu sütler, etimek, karpel peynir, elma, portakal, daha da neler var. Sakın ha aç kalma.
Ayrıca, pardon da kim diyo ilk 3 ay önemli değil diye, doktor şimdiden beni hizaya getirdi (azıcık tontonum da ben) en sağlıklı şeyleri yiyecem, tatlı yemeyecem iki koca bardan kalsiyum (süt ayran ne ise artık) ve çay-kahve sınırlı. Uyku ve dinlenme önemli, vücudunu dinle, sancı yapıyosa sinyal veriyodur, hemen dinlen dedi doktor. dinlenme fırsatım olmuyo ama ayağa kalkıp azıcık yürüyorum. yarım saatte bir ayaklan ve su iç. Allah korusun bebeklerimizin bizimle devam etmesi için ilk 3 ay çok önemli.
ben dün okudum, 3 aylık deneme süresini geçersen sorun olmaz falan yazıyo ama benimde 1,5 ay oldu, gizlemek yordu, herşey olacağına varır yapacak bişi yok. kendine işkence çektirip sağlığını zedeleme. sonra 1 ay yatmak zorunda olan gebeler oluyo onlara benzemeyelim dimi ama :) ayrıca ben 5-6-7. haftalıklarda bulandı midem ama şimdi iyiyim. Bulanırken de ye yemeğini zorla biraz, vitaminsiz kalma.
Not: hamileyi mesaiye bırakan zihniyet ölsün!
benimde bulanıyo midem bide ilaçlar başımı çok döndürüyo fenayım bi lokmayı zor yiyorum 1 kilo vermişim isal oldum belirtiler de var dediğin gibi inşallah herşey yoluna girer rabbim yüxümüzü gülfürsün ne zaman bi daha ki kontrolün
Kesenin resmini yollamak istiyorum.ama cepten nasil oluyor bilmiyorum :/
yüklemişsin canımda resimi çekememişsin galiba çok parlak çıkmış bişey götülmüyo yada ben mi göremedim kiİnsallah canim insallah canimm insallahhh
yuklendimi.acabaa
ilk olan gecen hafta ki ikincide bugun.ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?