2014 Kasım Anneleri

Maalesef bunu biliyorlar işverenler her şeyin farkında ama söylemiyorlar.Bende araştırmıştım görünüşe göre 4-5 gibi çıkmam lazım ama sadece söyledikleri dikkat et...hamilelikte çalışmak zor oluyormuş hem halsizlik hem mide bulantısı hem de uyuma isteği çalışma performansını etkiliyor.

Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek ((((
canım ben varım sana benzeyen devlette keseyi göremiyolar bile yok bişey dedi adam bana ya kan testi ysptın mı hamile olduğuna eminmisin dedi istersen sende başka bi doktora git ne kadar olmuş jesenin boyutu

canımm kuzucumm merkeze falan gidemezmisiniz pazartesi acaba..
bak ilçede isen USG cihazı eski ise göstermeyebilir..
bakılan cihazlar çok önemli canım..

9 şubattı canım ama ben kendim 13 şubat diye değiştirdim çünkü yumurtlamam 18. günde oldu...14. günde olmadı...geç oldu yani..

benimde 5 şubat..
bende henüz bebeği göremedim..
doktorum 3 hafta sonra gel dedi..
çok geç değilmi yaaa:44::44:

Gunaydin kizlar 6+1 gunluk hamileyim bugun kontrol vardi ve kesem minik buyumus 1 hafta sonra gel bakalim dedi bebek bile yok icinde durumu ayni olan varmi haftaya buyumezse bebegim benden gidicek ((((

canım pazsrtesi özelde bi bakılsın oranın cihaxı iyi ordada görünmezse antalya merkeze giderim ben ilçedeyim evet kumluca ilçesinde 2 saat arası var antalyayla

Benim 1,13 cm iken ne bebek ne yok saç ne kalp atışı yoktu.senin kaçmış ölçüsü
Olcmedi canim yaa
İnsallah oyledir tek gitmistim dr a eve geldim aglamaktan helak oldum mahfoldum cok ufak bir buyume vaf ultrason resimlerinden bakinca anladiliykr
canım ben varım sana benzeyen devlette keseyi göremiyolar bile yok bişey dedi adam bana ya kan testi ysptın mı hamile olduğuna eminmisin dedi istersen sende başka bi doktora git ne kadar olmuş jesenin boyutu

Ayy canim kaderimiz ayni ustten bakti goremedi alttan.muayene etti tekrar tahlil ivin ac gitmistim indallah seninde benimdr gorunur dr buyumezse ya ilac yada kurtaj dedi mahfoldum.((

ha maşallah bu ne acele doktora bak ya bildiğim kadarıyla 8_9 uncu haftaya kadar bekleme süresi var devlet hastanesine mi gittin arkadasım tam kıl oldum bu hastanelere valla hemen ne biçim konuşmuş bence başka bi yerede git lütfen

bebeği görememiş olabilir canım erken bence daha ama 3 hafta geç gerçekten onlar günde 20 tane hamile görüyolar ama bu bizim için ilk yani ne biliyim 3 hafta nasıl beklicezki..özele gidiyosan 10 gün sonra başka doktora git..
bir de 10 gün geçmeden gittiğinde para alamıyolar kontrole sayılıyo ya o yüzden en az 15 güne bir çağırıyolar ki tekrar para alabilmek için...
için rahat etmicekse haftaya tekrar kontrole git..dayanamadım merak ettim geldim bir daha bakalım dersin...

ya canım sıkma canını herkesin bünyesi yumurtlama tarihi hamile kalma günü bir değil herkesin bebeği de bir değil..sende görünür mesela 7 haftalıkken belkide 6 haftalıkken ama bende görünmezz olabilir..pimpirik yapmam bebeişin hissediyo sen neden ağlayıp yavrunu da üzüyosun yapma sakın bir daha böyle

Sana önerilerim, ofiste çekmecemin resmini çeksem de sana göndersem, meyveli yoğurtlar, kutu sütler, etimek, karpel peynir, elma, portakal, daha da neler var. Sakın ha aç kalma.
Ayrıca, pardon da kim diyo ilk 3 ay önemli değil diye, doktor şimdiden beni hizaya getirdi (azıcık tontonum da ben) en sağlıklı şeyleri yiyecem, tatlı yemeyecem iki koca bardan kalsiyum (süt ayran ne ise artık) ve çay-kahve sınırlı. Uyku ve dinlenme önemli, vücudunu dinle, sancı yapıyosa sinyal veriyodur, hemen dinlen dedi doktor. dinlenme fırsatım olmuyo ama ayağa kalkıp azıcık yürüyorum. yarım saatte bir ayaklan ve su iç. Allah korusun bebeklerimizin bizimle devam etmesi için ilk 3 ay çok önemli.

ben dün okudum, 3 aylık deneme süresini geçersen sorun olmaz falan yazıyo ama benimde 1,5 ay oldu, gizlemek yordu, herşey olacağına varır yapacak bişi yok. kendine işkence çektirip sağlığını zedeleme. sonra 1 ay yatmak zorunda olan gebeler oluyo onlara benzemeyelim dimi ama :) ayrıca ben 5-6-7. haftalıklarda bulandı midem ama şimdi iyiyim. Bulanırken de ye yemeğini zorla biraz, vitaminsiz kalma.

Not: hamileyi mesaiye bırakan zihniyet ölsün!

Yok canim ben sordum eger buyumezse nasil olacak diye kendi drum bu ozel hastane canim 1 hafta sonra gidicem bugunde bulantim basladi sabahtan beri bulaniyor agzimin tadi degisik tatli yedikce icim.kalkiyor cayin tadi igrenc geliyor belirtiler var insallah gec dollenmedir yoksa cok uzulurum supriz yumurtam bizimle olsun yaaa

Yeni işe girdiğim için Ben 4 te çıkıyom dersen kompile çık derler : ) az önce kafam masaya düşüyodu valla benimde.

benimde bulanıyo midem bide ilaçlar başımı çok döndürüyo fenayım bi lokmayı zor yiyorum 1 kilo vermişim isal oldum belirtiler de var dediğin gibi inşallah herşey yoluna girer rabbim yüxümüzü gülfürsün ne zaman bi daha ki kontrolün

Kesenin resmini yollamak istiyorum.ama cepten nasil oluyor bilmiyorum :/
sitenin en altında giriş yazan yer var ya onun yanında ful site yazısı var canım oraya tıklıcan sonra ekran bilgisatardan girmişin gibi olcsk üst kısımda ağaçlı resimli çerçeve var oraya tıklayıp yükliceksin

evet ya çok şükür darısı kendini görmeye artık haftaya cuma gel dedi bakalım görünür mü yoksa sadece kalp atışı mı acaba?

benim ultrason muaynesinde kese çıktı canım sonra vajinal muaynede kalp atışı başladığı görüldü.Seninde gittiğinde büyük ihtimal çıkacaktık kalp atımı o zaman işte bütün dünyan oluo bi anda ağlamamk mümkün değil o anda

:)) sen söyledinmi cnm hamile olduğunu? zor açıyorum gözlerimi bende normalde her sabah 1 fincan nescafe içer ayılırdım şimdi oda yasak zor druyorum ... napayım 1 ay daha dayanırım sonrada ayrılırım diye düşünüyorum...

İnsallah canim insallah canimm insallahhh

yuklendimi.acabaa
ilk olan gecen hafta ki ikincide bugun.ki

Eklentiler

• $20140321_104349.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $20140321_104403.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…