2014 Kasım Anneleri

şimdi oldumu acaba :26::26::26:

Eklentiler

• $ilk.webp
    9 KB · Görüntüleme: 51
  • $2..webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47
Mnik prensim kiz bu senin 2. Hamileligin ama sen daha pimpiriksin bacimm az sakinle ne guzel buyumus iste kesen ne guzel daha erken bebek icin belki de az daha bekle keyfni cikar lutfenn

kizlarr genel itibariyle bi tedirginlik var hepimizde normal ama abartmayin lutfen az keyfini cikarim yemek yiyemeyenler icin soyluyorum ilk 3 ay sizin depolarinizdan beslenecek bebekler korkmayin sonradan zaten bulanti bitince hizla dolacaktir depolariniz bebekler icin endise etmeyin sadece dinlenin naneli seker az da olsa cozum sunacaktir bol uyuyun halsizliginizi alsin ve hep iyi dseyler dusununn
Henuz bebeklerini goremeyenler her gebelik farkli unutmayin dollenme sonrasi bebegin rahime ulasma suresi bile herkeste farkli unutmayinnn surekli dr a gidip ultrasona girmek iyi birsey degil birakin yerlessin bebekleriniz az keyfini sursun dr a durtturup durmayin zaten dr larda ne t birsey soyleyemiyorlar bu acemiliklerinden degil her gebede surec farkli oldugundan adamlar ne dese tersi de olabiliyor siz istediginiz kadar sikistirin onlarin net bir ciZgidi yok bununn SİZ VE BEBEGİNİZ ÖZELSİNİZZ hep bunu dusunun sizi zorladiginda gerkli onlemleri alin ve uzanip inunla konusun. Olumsuz seyleri nette arastirmayi birakin..
arada bir dus alin agriniz varsa ayaklarinizi uzatin ohhh birakin evi 2-3 hafta pislik gotursun birsey olmaz gerekirse birilerini cagirin size baksinlar annem yanimdaydi inanilmaz keyifli zman nasil geciyir insan anlmiyo bile
hadi simdi olumsuz seyleri bir kenara birakin ve 9. Haftaya gelene kadar hersey ancak netlesecek kendinizi sakin tutun
bu benim 5. Bebegim henuz hic birine kavusmak nasip olmadi ben bile bunlari dusunuyirum onlar icin pozitif olma zamani
Haydiiiiii

evet canım 2.de olsa çok pimpirikliyim oğluma hamile kalmamdan kucağıma alana kadar zor şeyler yasadım buda süprizdi çok fazla heveslenmişim meğerse belkide geç döllenme ama ne bileyim içime sıkıntı düştü eve geldim oğluma sarılıp ağladım eşimide üzdüm yıne olur olmazsa ama ben 2 kayıp yasadım 3. yasamak istemiyorum inşallahta olmaz kimse yasamasın

slm kızlarr
naptınız bakalım varmı kimsede değişik havadis falan ben daha yeni geldim işe bazı kanlarım vardı onları vermeye gittim de bugün böyle oldu.

alya35 enerjin muhteşem bütün güzellikler bizimle olsun kesinlikle haklısın sakin olalım allahım herşeyi gönlümüze göre verecek

Üzmeeee ne kendini ne bebegini ne çocugunu ne de eşini.birak bi 10 gun gecsin o zman goreceksin sende bebegini ultrasonla bile cok alakali belki de ölçumleri iyi degil ben 3 gebelik 4 beek kaybettim benim yasadiklarim gercekten cok kolay seyler degil ama hala iyi olmaya calisiyorum sende oyle yap eger supriz yapip geldiyse surpriz yapip kendini gosterecektir belki de seviyordur biyle seyler yapmayi

arkadaşım canını sıkmaya değmez şimdi hamilelik duygusallığı hepimizde başladı herşeyi sorun eder sonrada bi güzel ağlarız bütün zorlukları atlatıp dünyanın bütün güzellikleri bizimle olacak

Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyete dr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanın ben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun

Canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın..Ama biz çalışan hamişler olarak böyle çok keyfini çıkartacak durumda değiliz maalesef..Bencede biraz araştırmalardan olumsuz düşüncelerden uzak durmak lazım...Başka şeyler düşünmek lazım ozaman zamanda çabuk geçiyor..Canım sen bizim yerimizede ayaklarını uzatıp yat keyfiniçıkar...öpüyorum çok....sevgiyle kal...

ayy canım sende zor seyler yasamıssın kıyamammm inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben şimdi hesapladım kendi çapımda :) bir 16 şubat ve 23 subatta birliktelik olmuştu belkide gec döllenme olabilir suanda daha 4-5 haftalık hamile olabilirim düşüncesindeyim netten araştırdım şimdi olasılığı varmış mide bulantılarımda yoktu ama bu sabah başladı hayırlısı olsun yaa drumla konusucam şimdi

Seni ayakta alkışlıyorum SÜ-PER-SİNNNN

hadi hayırlı olsun canım çok sevindim sıra kalp atışlarında boşver canım doktora takılma oluo bazen böle ii ya gebelik ona bak sen kaç kere hamile kaldıysak biz sorucaz herşeyi bizden bkliolar.

alya35 enerjin muhteşem bütün güzellikler bizimle olsun kesinlikle haklısın sakin olalım allahım herşeyi gönlümüze göre verecek

Amin canim inss
Aslida cok agrim. Var bugun belime kadar vuruyo alt karnim tumden agriyor adet olucam gibi ama bunun kese icin yer acma agrisi oldugunu dusunuyirum ve uzaniyirum progestanimi ictim bol da su iste bi kadarrr
Bu hamileligimden dr da cok umutlu hersey guzel olacakk

kızlar sonuçlarım çıktı ama pozitifler varr

Toxoplasma IgG Ab 134 Pozitif IU/mL <4 Negatif
4-8 Sınırda
>= 8 Pozitif
Toxoplasma IgM Ab 0,13 Negatif <0.55 Negatif
0.55-0.65 Sınırda
>=0.65 Pozitif
Rubella IgG Ab. 244 Pozitif IU/mL <10 Negatif
11-15 Sınırda
>=15 Pozitif

Rubella IgM Ab. 0,18 Negatif <0.8 Negatif
0.8>= !< 1.2 Sınırda
>=1.2 Pozitif

Canım çok geçmiş olsun...Seni okadar iyi anlıyorumki...Çünki 6 ay önce aynı şeyleri ben yaşamıştım 10 haftalıkken bebeğimin kalbı durmuşu ve alındı...çok üzülmüştüm ama birde şöyle düşündüm sağlıklı olmayacaksa erken kaybetmek daha az acı verici olurdu..biraz bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım Allah nasıl hayırlı görürse nasıl nasip ederse öyle olsun..Şükür ki hamile kalabiliyoruz..sağlıklı ve hayırlı olucaksa bizimle olsunlar...Canım tekrar çok geçmiş olsun..Eminimki çok kısa sürede yine bebeğine kavuşacaksın....

aaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum canım ya kıyamam allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar meleğin sana tutunur

Sağol tatlım,, 2. kaybım bu benimde.. Geçen yılda bebeğimin kalp atışları durmuştu. İllaki bi sebebi var belki genetiktir bilemiyorum,,, testlerimi yaptırıp yoluma bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…