2014 Kasım Anneleri

bne yatağa yatarken 1 2 3 diye sayıp hopppp yavaş yavaş arkaya atıyorum kendimi yoksa uzanana kadar 40 sekle giriyorum az kaldı bu bir haftayı atlat dilerim daha cok rahat edeceksin:)

evet arkadaşın çocuğu için de doktor yasaklamış çocuk konuşmuyor ve çok hırçın

[QUOTE="flowerhome, post: 37085052, member: 511379yy sorma ahhh ahhh hamile olmadan önce saçlarımla cok oynardım şimdi yapamıyorum ya hasret kaldım yapsalarda içimiz açılsa bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum kısmetse çok özeniyorum ombre gördükçe [/QUOTE]
Ahh ahh bende dar paca kotlarimi ozledim kac aydir vucudumun yarisini gormuyorum.. Bi dogurayim gobis gitsin guzel gecelikler kiyafetler alcam.kendime..

Oyle canim zor.. bende yürürken cok zorlaniyorum 5 dk lik mesafe bile işkence. . Dun avm ye gttm yaşlı teyzeler gibi her magazada once dinlenip sonra bakiniyodum.. aslinda sansliyiz normal dogum icin olmasi gereken şeyler duygum17

geçen sene karar verdim, kendime bir dizi bulup izleyeceğim diye, inan 1-2 hafta takip ettim ama bulamadım, öyle kaldı eski diziler yok sanki artık, dediğin de doğru valla izleyecek vakit de olmayacak zaten

Ama oyle valla ablam biliyo musun mesela erkek aslan avlanmiyo disi avlaniyor erkek onu yiyor Avustralya da florida kiyilarinda hangi hayvanlar yasar kim kimi yer kim kimden korkar benden sorulur artik
carputi ilahi nasıl laf o kız öyle
ay bunlar bugün beni zorla gülmekten doğurtturacaklar :)))))))))

geçen sene karar verdim, kendime bir dizi bulup izleyeceğim diye, inan 1-2 hafta takip ettim ama bulamadım, öyle kaldı eski diziler yok sanki artık, dediğin de doğru valla izleyecek vakit de olmayacak zaten

bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)

Ama oyle valla ablam biliyo musun mesela erkek aslan avlanmiyo disi avlaniyor erkek onu yiyor Avustralya da florida kiyilarinda hangi hayvanlar yasar kim kimi yer kim kimden korkar benden sorulur artik

benim eşim de kızım da bayılırlar sor hangi hayvanın hangi cinsi ne yapar bilirler hep izlerler dergiler cd ler boy boy ilginç ama güzel

kızlar gobek dusmeden once bebısı yıkamak ıcın eczanelerde gobek bantları satılıyormus

bılen ve kullanmayı dusunen var möı?

canım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diye cok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)
Bende bazen kendimi güzel hissetmiyorum artık koca bir göbek yarıya inmiş boyalı bir saç bazen öyle bunalıma giriyorum ama şükür bebiş saglıklı

bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)

al bir şaka da isyandan kız siz bugün söz birliğimi ettiniz engin akyüreke bakmış baya ya
ben de polata bakacam ama günü geçmiştir artık kar etmez dimi :))))))))))))

bende çok çok istiyorumm.doğum yapar yapmaz yaptıracağım kaliteli bir kuaförde
yasasın yalnız deiliz ayyy hadii gelsin o güzell günler soyle bi bastan asagı bakım ondan sonra fıstık gibi kotlarımızı dilediğimiz kıyafetlerimizi giyip bebeklerimizi cicili biçili giydirip pusete koyup gezmelere başlasak yaaaa

Ahh ahh bende dar paca kotlarimi ozledim kac aydir vucudumun yarisini gormuyorum.. Bi dogurayim gobis gitsin guzel gecelikler kiyafetler alcam.kendime..[/QUOTE]
Aynen canım bende öyleyim esime diyorum bana 1 senelik alışveriş bütçesi ayırman lazım alışveriş yapmayı bile özledim kendime

al bir şaka da isyandan kız siz bugün söz birliğimi ettiniz engin akyüreke bakmış baya ya
ben de polata bakacam ama günü geçmiştir artık kar etmez dimi :))))))))))))

ya polatmııı bbbööğğğğ
kızım engin, kıvanç gibiler dururken kartlara ne gerek var hem onun boyu kısaa..şöle fidan gibi olsun oğulcazımmm kocişimm duymasınnn

Bende bazen kendimi güzel hissetmiyorum artık koca bir göbek yarıya inmiş boyalı bir saç bazen öyle bunalıma giriyorum ama şükür bebiş saglıklı
az kaldı canım bebeklerimiz sağlıklı ya insan özlüyor eski halini artık üstlerim kısa gelmeye başladı esim görünce gülüyor atleti yukarı cıkmıs çocuklar gibi dolaşıyorum evin içinde olsun biz öylede tatlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…