bne yatağa yatarken 1 2 3 diye sayıp hopppp yavaş yavaş arkaya atıyorum kendimi yoksa uzanana kadar 40 sekle giriyorumiyiyim canım çok şükür, ayağa kalkınca ve yatakta dönerken yanıyor canım, dinleme pozisyonunda bir sıkıntı yok, şu haftayı da çalışıp bitirsem allahın izniyle, rahatlayacağım
aminn canım
vee topic canlar tv kapatmaya başlayın hafiften, bizde hemen hemen hiç açılmaz zaten, eşimin haber programları ve hafta sonu sinema keyfi dışında pek tv izlemeyiz, bebeklerin gelişiminde de tv nin olumsuz etkileri çokkk fazla, zaten aile yaşantısına da olumsuz etkileri çok ya neyse, tv nin minimuma indiği bir hayat düzenine alışmak zorundayız, zaten bakıcı konusundaki en önemli hassasiyetlerimden biri o, arkadaşımın bakıcısı bütün tv izliyormuş çocukla ve çocuk tv açılınca dünyadan kopuyordu sanki, konuşması çok gecikince fark ettiler, tv yi tamamen kapatarak çocuğu oyuna yönlendirmeleri bayaa zaman aldı
İzne ayrilip gunduz evde olunca anladim izleyecek hic bisey yok.. Surekli nat geo izlemekten benim oglan kukreyerek dogacak
canım bence herşey zamanlı olursa problem yok..
dediğin gibi saatlerce çocuk tv bilg başında kalamaz..
ama bunlar saatli olabilir..
bizler içinde öle..
ben akşamları dizi izlemeyi seviyorum..
hoş bu aralar genelde uyuyakalıyorum yorgunluktan sonrada gece nöbet tutuyorum ama..
bu dizilerdende vazgeçicez zaten yumurcakla ilgilenmekten vakit kalmıcak bize..
daha çok oyun ve diğer aktivitelere yönelcez artık
carputi ilahi nasıl laf o kız öyle
ay bunlar bugün beni zorla gülmekten doğurtturacaklar :)))))))))
geçen sene karar verdim, kendime bir dizi bulup izleyeceğim diye, inan 1-2 hafta takip ettim ama bulamadım, öyle kaldı eski diziler yok sanki artık, dediğin de doğru valla izleyecek vakit de olmayacak zaten
canım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diyecok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)
Ama oyle valla ablam biliyo musun mesela erkek aslan avlanmiyo disi avlaniyor erkek onu yiyorAvustralya da florida kiyilarinda hangi hayvanlar yasar kim kimi yer kim kimden korkar benden sorulur artik
İzne ayrilip gunduz evde olunca anladim izleyecek hic bisey yok.. Surekli nat geo izlemekten benim oglan kukreyerek dogacak
Bende bazen kendimi güzel hissetmiyorum artık koca bir göbek yarıya inmiş boyalı bir saç bazen öyle bunalıma giriyorum ama şükür bebiş saglıklıcanım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diyecok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)
bende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)
yasasın yalnız deilizbende çok çok istiyorumm.doğum yapar yapmaz yaptıracağım kaliteli bir kuaförde
bende çok çok istiyorumm.doğum yapar yapmaz yaptıracağım kaliteli bir kuaförde
Ahh ahh bende dar paca kotlarimi ozledim kac aydir vucudumun yarisini gormuyorum.. Bi dogurayim gobis gitsin guzel gecelikler kiyafetler alcam.kendime..[/QUOTE][QUOTE="flowerhome, post: 37085052, member: 511379yy sorma ahhh ahhh hamile olmadan önce saçlarımla cok oynardım şimdi yapamıyorum ya hasret kaldım yapsalarda içimiz açılsa bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum kısmetse çok özeniyorum ombre gördükçe
al bir şaka da isyandan kız siz bugün söz birliğimi ettiniz engin akyüreke bakmış baya ya
ben de polata bakacam ama günü geçmiştir artık kar etmez dimi :))))))))))))
az kaldı canım bebeklerimiz sağlıklı ya insan özlüyor eski haliniBende bazen kendimi güzel hissetmiyorum artık koca bir göbek yarıya inmiş boyalı bir saç bazen öyle bunalıma giriyorum ama şükür bebiş saglıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?