Eneee ciddi misin?? Tarifini verirmisin
Hemen veriyorum tarifi.. 2,5 kilo anjelik erik aliyoruz guzelce yikayip genis bi tencereye koyuyoruz üstüne cıkana kadat su koyuyoruz kaynatmaya basliyoruz kaynayinca ustune iki su bardagi seker dokuyoruz (ben biraz eksi seviuorum tadina bakip azaltilip cogaltilabilir) erikler yumusayinca altini kapatip sogumaya birakiyoruz( on onbes dk da yumusuyor) sonra erikleri suzgece alip elle geciriyosun kabugu
cekirdegi at kalan suyu da bi kere suzuyosun
icine dokuluyo cunku erik parcalari sonraa
suyuyla erikleri karistirip kavanozlara
koyuyosun sogukken ama.. Agzini sıkıca
kapatip tencereye ters cevirip koyuyosun
yarisina kadar su koyup 15 dk kapaklari
otursun diye kaynatiyosun... Uzun uzun
anlattim ama cokkisa suruyor.. Biraz yogun
oldu benim tencerem kucuktu biraz
sulandirip.icicem.. Afiyet olsun.
Kızlar kaç kişi var bilmiyorum ama çok kötüyüm sağ ğöğsümün altına fena mı fena bir ağrı girdi resmen kemik ağrısı gibi, yaşayan var mı bilmiyorum ne olur fikir verin netten baktım ğöğüs kafesi diyor sebebi rahmin baskı yapmasıymış 36 haftaya kadar sürecekmiş yani bebek aşağı inene kadar.
Başka bir şeyden olmasında dayanırım 36 ya kadar dafra kesesi falan değildir değil mi kontrolüm pazartesi günü kısmetse[/QUOTE
yok canım korkma aynı yerde benim de ağrım var oturup kalkarken ve nefes alırken bile batıyor
Yap yap dogumdan sonra icersin cok guzel süt yapar..Oyy eline sağlık deniycem sağol
Benim kac haftadir oyle cok yazdim hatta buraya sag kaburgam cok aciyo dr karnin inene kdr devam edecek dedi vee hala drvam ediyor..Mehafyadist: 37092633 .!.:Öyle mi sağolasın inşallah sadece rahmin baskı yapmasıdır başka bişey olmasın da bide inşallah yarına geçer
Öyle mi sağolasın inşallah sadece rahmin baskı yapmasıdır başka bişey olmasın da bide inşallah yarına geçer
Bebeğin durusuna göre değisiyor canım fazla eğilip doğrulma hareket ederken ağrıyan yerde bir sertlik hissediyorum ben.Geçer insallah sürekli olmaz.Öyle mi sağolasın inşallah sadece rahmin baskı yapmasıdır başka bişey olmasın da bide inşallah yarına geçer
çok tatlı uyutmus milleti anne de isyana benziyor kız ona benzettim gözlük olsa tam olacakHeheh afacana bakın
Canım suanda nasılsın bende ağrı çekiyorum hem kasık hem bacak şimdi biraz hafiflediÖyle mi sağolasın inşallah sadece rahmin baskı yapmasıdır başka bişey olmasın da bide inşallah yarına geçer
Nefret ediyorum böyle anlayışssız insanlar danKizlar bi akil verin ltfen...kaynim burda,yasadigim yerde evleri olmasina ragmen bizden cikmiyo..askerden yeni geldi is ariyo ama oturdugu yerden...ustelik ben cok agirlasmis durumdayim.yatamiyorum haliyle.hizmet etmek lazim.esim deseniz umrunda degil.ince dusunmez benim okuz...hatta daha da kalmasi icin israr ediyo.ben mi buyutuyorum bilmem ama sonucta bu agir halimle evimde misafir gibiyim...esimle kavga etmek istemiyorum.kv.nin umrunda degil.bi aramadibile...
Başarılar hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versinKızlar,
Şu saate kdr ders çalıştım.
Kızım sürekli oturmamdan dolayı rahatsız oldu sanırım.
Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerlemiş.
Umarım herkes iyidir.
Ben direkt yatıyorum, yarın sabah sınav var malum.
Hepinizi öptüm.
Dua edin bana nolur!
Masallah ya ne güzel birsey bu böyle hiç yeni doğmus bebek gibi kırısık burusuk değilAyy baksanıza ekim annelerinden biri dogum yapmis minnos ne sirin masallah
Kızlar kaç kişi var bilmiyorum ama çok kötüyüm sağ ğöğsümün altına fena mı fena bir ağrı girdi resmen kemik ağrısı gibi, yaşayan var mı bilmiyorum ne olur fikir verin netten baktım ğöğüs kafesi diyor sebebi rahmin baskı yapmasıymış 36 haftaya kadar sürecekmiş yani bebek aşağı inene kadar.
Başka bir şeyden olmasında dayanırım 36 ya kadar dafra kesesi falan değildir değil mi kontrolüm pazartesi günü kısmetse
çok tatlı uyutmus milleti anne de isyana benziyor kız ona benzettim gözlük olsa tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?