Çok teşekkür ederim prensesin annesi:)Elinden gelir mi bilmiyorum ama kumaş ve elyaftan oyuncak dikebilirsin. Kuzenim oğluna araba dikmişti, sıpa 1.5 yaşında hala onunla uyur... bir de madem vaktin var bebek büyütmeyle ilgili kitaplardan al oku. Yabancı bir yazarın kitabından bahsedilmişti annelere mucize çözümler mi ne adı. Ben onu alıp okucam izne çıkınca.
Seve seve yardım ederim tabi, zaten dediğim gibi yapması kolay :)
Yok canım burda bitek esim ve ben yasıyoruz ailemi görmedim bir senedir öyle zor ki aslında insan alışıyor ama gel gör hergün ağlarım özlemden kokuları burnumda tütüyor şuamda gidemiyorum bazı sorunlardan dolayı umarım zamanla atlatırız zorlukları umarımSenin işin daha zor canım benim annemde yurt dışından türkiye ye gelin gelmişti zamanında anneannemi dedemi senede 1 -2 kere görebiliyor
Ailen yanında mı senin canım
Ohh iyi yapiyo yatsin tosunum insallah normal yollardan gelir ekim bey..Ahhahah seninki formunda canikom, içerde yoga ile formunu koruyo can can. Benimki de yan gel yat oğlan :)
Âmin âmin canım Rabbim bizleri evlatlarımıZı kimseye muhtaç etmesin:)Evet Rabbim kimseye heleki onlara muhtaç etmesin inş amin
Kızlar,
Şu saate kdr ders çalıştım.
Kızım sürekli oturmamdan dolayı rahatsız oldu sanırım.
Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerlemiş.
Umarım herkes iyidir.
Ben direkt yatıyorum, yarın sabah sınav var malum.
Hepinizi öptüm.
Dua edin bana nolur!
Haklisin cok kotu usgler gidince de birsey anlasilmiyorne kadar oldu kontrolun, daha çok varsa gidebilirsin ama devlet hastanelerinin usg si iyi olmuyor, ben denemiştim de pek bir şey anlamadım :)
Haklisin canım duzen bozuluyor benim ders saatim az o yuzden idare ediyorum benim 37 de cikarsam subat tatilinin sonuna denk geliyor yani iki haftam tatile gidiyor tabiki sat tarihine gorebenim bünyem artık kaldırmıyordu, bide sabahları belimden sağ bacağıma bi ağrı girmiş oluyor yarım saat üstüne basamıyorum, diyabet için diyet yapıyorum, okulda birbirine girdi tüm düzenim. O yüzden çıkayım izne dedim. Bu şekilde ilk dönemin bitmesine 1 hafta kalmış oluyor, o haftada rapor falan alıp dönemi kapatırım heralde diye düşünüyorum.
tatile gidiyorsa sen niye önceden ayrılmıyorsun canım, en azından öncesinde evde dinlenirdin.Haklisin cok kotu usgler gidince de birsey anlasilmiyor
Haklisin canım duzen bozuluyor benim ders saatim az o yuzden idare ediyorum benim 37 de cikarsam subat tatilinin sonuna denk geliyor yani iki haftam tatile gidiyor tabiki sat tarihine gore
Gulegule saglikli gunlerder kuzugunla kullan cnim insallah bende bayramdan sonra hazirlicam cantayi bende kirmzii vemavi aldim.tacimi aslinda nasil takicam bilmuyorjmda hemen basim agriri benimtac bant taktigimda :)
Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihindetatile gidiyorsa sen niye önceden ayrılmıyorsun canım, en azından öncesinde evde dinlenirdin.
Kızlar,
Şu saate kdr ders çalıştım.
Kızım sürekli oturmamdan dolayı rahatsız oldu sanırım.
Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerlemiş.
Umarım herkes iyidir.
Ben direkt yatıyorum, yarın sabah sınav var malum.
Hepinizi öptüm.
Dua edin bana nolur!
Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde
canım benim aldığım arabada mamas&papas ben çok beğendim,urbo 2 modeli
eşinin aldığı modelin özelliklerini bilmiyorum ama alınmış artık üzme kendini
Eki Görüntüle 1254151
kuzum hafızana hayranım valla
nilcim bugün tarifine göre börekleri yaptım çok güzel oldular teşekkürler,lorlu ya da ıspanaklı falanda güzel oluyor mu
yapıp dolaba atayım bende
canım arkadaş korkmasın.osmolac kontrast madde değil.fizyolojik olarak bağırsakları boşaltan bir şurup.
isim benzerliği olabilir
Eki Görüntüle 1254159
Süt yapan komposto yaptım hadi gelin için annecikler
Yok anjelik erik varya o suzgecten gecirince iyce kirmizi oldu..Ohhh miss kızılcık mı bu??
Yok anjelik erik varya o suzgecten gecirince iyce kirmizi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?