2014 Kasım Anneleri

kızlar saat 11.30 gibi çok şiddetli sancı girdi kasıklarıma karnıma bu ilk defa bu kadar şiddetliydi çok korktum çü kü daha çok erken 12 olsun bakalım dedim ama morardım resmen ne uzanabiliyorum ne durabiliyorum
magnezyumumu içtim biraz adım atmaya çalışarak yatağa gittim bir süre daha devam etti sızmışım yatakta ilkkez bu saatte ve yatakta uyuyorum 1 saat 10 dakika uyumuşum az nce kalktım daha iyiyim yalancı sancılar ilk kez bu kadar yoğun yokladı beni

benimde dün bir bugun iki cok kotu oldum gözümden yaslar nasıl süzüldü ağrıdan ağzımı açmadım ama yarım saaat öncede cok sancım oldu kasık ve sırt tarafımda bacaklarımda ağrıdı şimdi koltukta uznmısım esim uyanmasın die çıktım akıllı uslu sessizce çektim agrımı

Geçmis olsun ablacım bende seni burda görmeyince sasırmıstım keske biraz daha uyuyabilseydin dinlenirdin.

Evet ve ben halen halıları gönderip temizliğimi yaptırmadım.Bayram biter bitmez ilk isim onlar ama erken doğum olursa diye de endiseliyim.
Valla benim o islerin hepsi duruyor çünkü memleketteyim. Kendi evim baska şehirde :) doğumdan sonraya kaldı artik...

işte o kadar uykum bazı gece buna bile şükrediyorum 2 gecedir daha sık uyuyup uyanıyorum nedense saol canımcım
Tv karsısın da oturur vaziyette uyuyorum gece wc için yataktan kalkmak zor oluyor debeleniyorum resmen böyle tamamlarım herhalde kalan haftaları da...

benim de tüm temizlik işleri bayramdan sonraya kaldı zaten doktor yasak etti ban a eşimi de sıkı sıkı tembihledi bebek kilosunu toparlasın iş falan yok dedi biz yapmadan nasıl olacak o işler ben de bilmiyorum biz de ağırlaşıyoruz gitgide ben yetiştirememkten korkuyorum

Bebisin hazırlıkları tamamlanmıstır temizlik için kendini yorma kadın tutar yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…