- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleyse bn armuttan uzak durayim canim.cunku bnm malrsef suyum fazlaBen 18. Haftadan beri magvital kullanıyorum rahim ağrılarına iyi geliyo içmediğim zaman ağrım oluyo canım...
Suyunun azlığı için de armut tavsiye ederim suyu arttırıyomuş..ben her gün yemeye çalışıyorum..
Bir iki günlük temizlikçi tut bence canım ben tuttum yarın gelecek cam kapı bamya tualet ne varsa her yeri yapacakbenim de tüm temizlik işleri bayramdan sonraya kaldı zaten doktor yasak etti ban a eşimi de sıkı sıkı tembihledi bebek kilosunu toparlasın iş falan yok dedi biz yapmadan nasıl olacak o işler ben de bilmiyorum biz de ağırlaşıyoruz gitgide ben yetiştirememkten korkuyorum
Aynı ağrılar bendd de var. Benim belim değil de sırt kaburgalsrım agrıyor hem de nasıl. Kalsiyumu artırın kızlar. Ben de öyle yapıyorum.Günaydın annişler:)
Yaaa benim bu sırt ağrım çok fazla yatınca bi nebze geçiyor ayakta olup oturunca başlıyor.daha demin eşim ile kahvaltıyı zor yaptım napıcam ben böyle![]()
Biz de yatıyoruz halaGunaydinlar yatak keyfi yapıyoruz elifimle
Günaydın canim konuşuldu fakat yönetmelikte maksimum iznin 13 hafta olabileceği yapiyorBebeğin gelişiyle ilgisi yokki canım..
İznini başlattığın günden 16 hafta sonra iş başı yapmak zorundasın bebek istediği zaman gelsin..
Daha öncede konuşuldu bu konu burada..
Günaydın sekerimmmm sana iyi alışverişler dilerim bende bugün kisliklari cikarmayi düşünüyorum hamile elbisesi mi alacaksin yani bayramlik migünaydınn şekerlerrrr, hepimize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta sonu olsun inşallah, bugün eksik alışverişleri tamamlamak ve güzel bir elbise bulabilmek için dışarda olucam, içime sinen birşey bulurum inşallah, sizler nasılsınız?
Gunaydinlar canimm burada da yagmur varrrYağmurlu bir Bursa sabahından herkese günaydınlar![]()