• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Merhaba güller ben ağrıdan duramıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ilaçlarımı kullanıyorum ama etkisi 3 saat sürüyor sonra sil baştan halim kalmadı dualarınızı bekliyorum

[QUOTEinşallah"xilerixx, post: 37093249, member: 586603"]kızlar saat 11.30 gibi çok şiddetli sancı girdi kasıklarıma karnıma bu ilk defa bu kadar şiddetliydi çok korktum çü kü daha çok erken 12 olsun bakalım dedim ama morardım resmen ne uzanabiliyorum ne durabiliyorum
magnezyumumu içtim biraz adım atmaya çalışarak yatağa gittim bir süre daha devam etti sızmışım yatakta ilkkez bu saatte ve yatakta uyuyorum 1 saat 10 dakika uyumuşum az nce kalktım daha iyiyim yalancı sancılar ilk kez bu kadar yoğun yokladı beni[/QUOTE]
Canım inşallah zamanında gelir yavrular erken başlamış senin sancılar Allah yardımcın olsun

[QUOyavrularımızıilerixx, post: 37093388, member: 586603"]benim de tüm temizlik işleri bayramdan sonraya kaldı zaten doktor yasak etti ban a eşimi de sıkı sıkı tembihledi bebek kilosunu toparlasın iş falan yok dedi biz yapmadan nasıl olacak o işler ben de bilmiyorum biz de ağırlaşıyoruz gitgide ben yetiştirememkten korkuyorum[/QUOTE]
Tek yavrularımızı sağlıklı bir şekilde ķucaklarımıza alalım da inan gerisi kolay gelir

Ben 18. Haftadan beri magvital kullanıyorum rahim ağrılarına iyi geliyo içmediğim zaman ağrım oluyo canım...
Suyunun azlığı için de armut tavsiye ederim suyu arttırıyomuş..ben her gün yemeye çalışıyorum..
Oyleyse bn armuttan uzak durayim canim.cunku bnm malrsef suyum fazla :(

benim de tüm temizlik işleri bayramdan sonraya kaldı zaten doktor yasak etti ban a eşimi de sıkı sıkı tembihledi bebek kilosunu toparlasın iş falan yok dedi biz yapmadan nasıl olacak o işler ben de bilmiyorum biz de ağırlaşıyoruz gitgide ben yetiştirememkten korkuyorum
Bir iki günlük temizlikçi tut bence canım ben tuttum yarın gelecek cam kapı bamya tualet ne varsa her yeri yapacak

Günaydın annişler:)
Yaaa benim bu sırt ağrım çok fazla yatınca bi nebze geçiyor ayakta olup oturunca başlıyor.daha demin eşim ile kahvaltıyı zor yaptım napıcam ben böyle:(

Günaydın annişler:)
Yaaa benim bu sırt ağrım çok fazla yatınca bi nebze geçiyor ayakta olup oturunca başlıyor.daha demin eşim ile kahvaltıyı zor yaptım napıcam ben böyle:KK43:
Aynı ağrılar bendd de var. Benim belim değil de sırt kaburgalsrım agrıyor hem de nasıl. Kalsiyumu artırın kızlar. Ben de öyle yapıyorum.

günaydınnnnn sabah sag ayağıma kıramp girmesiyle uyandım kasık ağrımda var hafiften bizden böyle sizler nasılsınız bi arkadaş akıntıyı sormus bendede akıntı cok:KK51:

günaydınn şekerlerrrr, hepimize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta sonu olsun inşallah, bugün eksik alışverişleri tamamlamak ve güzel bir elbise bulabilmek için dışarda olucam, içime sinen birşey bulurum inşallah, sizler nasılsınız?

Bebeğin gelişiyle ilgisi yokki canım..
İznini başlattığın günden 16 hafta sonra iş başı yapmak zorundasın bebek istediği zaman gelsin..
Daha öncede konuşuldu bu konu burada..
Günaydın canim konuşuldu fakat yönetmelikte maksimum iznin 13 hafta olabileceği yapiyor
Keşke senin dediğin gibi olsa da bebegimizle daha fazla kalsak
Bu arada bu bilgiyi dayandirdigin bir bilgi yönetmelik varsa yollar misin bana en adindan elimde belge bulunsun idareye karsi

günaydınn şekerlerrrr, hepimize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta sonu olsun inşallah, bugün eksik alışverişleri tamamlamak ve güzel bir elbise bulabilmek için dışarda olucam, içime sinen birşey bulurum inşallah, sizler nasılsınız?
Günaydın sekerimmmm sana iyi alışverişler dilerim bende bugün kisliklari cikarmayi düşünüyorum hamile elbisesi mi alacaksin yani bayramlik mi

kızımla babasına kahvaltı hazırladık. Bugün arkadaşlarım gelecek su böreği açacağız dolaba koymak için kışlıkları indireceklere kolay gelsin ben geçen hafta indirdim yazlıkları kaldırdım bizim sadece benimçantam kaldı o da bayramdan sonra halledeceğiz :D

#sudecet cigim birsey soracagim bebegin bas asagi döndüğünü hissedebilir miyiz?

Back
X