- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Evet, cikarinca ya da oldukca yogun ogurunce kisa bir sureligine de olsa rahatliyorum. Ama kisa sure sonra bulanti geri geliyor.İçten içten bulantı en kötüsü aslında diyorum istifra etsemde biraz rahatlasam ama o da kötü olur sanırım bunada şükür neyseki
canımmmmm hosgeldinnnnn birakma bizi seni goremeyince bnmde yazasim gelmio yahuuu:)) tekrar tekrar gecmis olsun kuzumm rabbim sana saglikli sihatli cok guzel yada yakisikli bahti guzel senin kalbin gibi tertemiz bi bebek nasip etsin fazla acma arayi ama daha buluscaz bebekleri tanistircaz insallahhh:)))
sağol cnm inşallah hepimiz kavuşsak meleklerimize 21 mart nasıl gelecek diye iple çektim bugünü nete de girmedim zaman geçmiyo diye sadece kitap okudum, dualar okudum ev işleriyle oyalandım ve çok şükür gün geldi çattı benim açımdan güzel haberler olsa da burdaki bazı arkadaşlarım için kalbimin bir yanı buruk ama gborg'un pozitifliği morali beni de bir nebze olsun rahatlattı sağlıklıysa hayırlıysa olsun diyorum artık
Herkese merhaba arkadaşlar,
bende 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu..tamamen sürpriz mucize mercimeğim diyorum ben ona :)) çünkü korunurken hamile kaldım ve ilk bebeğim olacak nasipse :)
Kan testi sonucum beta HCG 562,8 çıktı daha doktora gitmedim pazartesi nasipse ,son adet tarihi üzerinden hesapladığımda 22 kasım gözüküyor muhtemel doğum tarihim...daha net olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğunu
Umarım güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz,güzel paylaşımlarda bulunuruz..izmirliyim,28 yaşındayım,çalışıyorum aklıma ilk gelenler bunlar)
korkma canım yat ayaklarını uzat bu keyfi 1-2 max 3 kez yaşayacağız hamilelik başka bir şey zorlukları olsa da
aynen cnm hem ayrıca inşirah suresi 5.ayet ''Muhakkak ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır'' ve gülü seven dikene katlanır diyelim biz de
Selamün Aleyküm
Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Rabbim nasip ederse
Herkese merhaba arkadaşlar,
bende 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu..tamamen sürpriz mucize mercimeğim diyorum ben ona :)) çünkü korunurken hamile kaldım ve ilk bebeğim olacak nasipse :)
Kan testi sonucum beta HCG 562,8 çıktı daha doktora gitmedim pazartesi nasipse ,son adet tarihi üzerinden hesapladığımda 22 kasım gözüküyor muhtemel doğum tarihim...daha net olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğunu
Umarım güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz,güzel paylaşımlarda bulunuruz..izmirliyim,28 yaşındayım,çalışıyorum aklıma ilk gelenler bunlar)
MERHABALAR KAN TESTİMİ ALDIM BUGÜN KASIM ANNESİ OLACAĞIM İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISI İLE TAMAMINA ERDİRSİN.
2011 kasım annesiydim şimdi 2014 kasım annesi de olacağım inşallah
tüm anneler hayırlısı ile yavrucuklarını kucağına alır inşallah
merhabalar kızlar
benim 20.11.2014 gözüküyor şuan bebeğimin doğum tarihi Allah ım nasip ederse
son adet tarihim 13.şubat
yalnız biraz endişeliyim adet belirtim hiç yok denecek kadar az göğüs ağrım çok az ,kasık ağrım akıntım nerdeyse yok denecek kadar az
herkes okadar çok anlatıyoki bende sorun var heralde diye düşünmekten kendimi alamıyorum
aranızda benim gibi belirtisiz başlayanlar veya çevrenizde belirtisiz olan hamileler varmı acaba
adetimi birgün geçtikten sonra baktırdım kan sonucum 673 tü buarada
Sagol canim ya Allah razi olsun insallah dedigin gibi olur ve rahat bi hamilelik geciririm beb egim saglikla gelirGuzel bir hamilelik gecirirsin insallah. Ben 9. Haftamdayim ogrendigimde hic bir belirtim yoktu kaprislerimden baska. 6.hafta goguslerim hassaslasmaya basladi 7. Hafta cook hafif bulanti bir haftadirda gece bulantilari basladi gunduz birsey yok cok şükür. Illaki bulanti olacak diye birsey yok kimi istifra eder kiminde hic birsey olmaz.
Hamileligin keyfine bak 👍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kasım anneleri nasılsınız?
benim sorum olacak umarım cevap veren biri çıkar. bende bulantı var ama şiddetli değil. yediklerimi hazmedemiyorum şişkinlik yapıyor midem yanıyor. . soda içince düzeliyor ama geçmiyor tamamen. ne iyi geliyor?. yıllarca ülser reflü vs. çektim hamile olmasam kesin o ilaçlardan kullanırdım şimdi. benim durumumda olan var mı?
merhaba bende Bursalıyım doktorum Ahmet Yılmaz...
cnm merak ettim ne dedi doktor umarım herşey yolundadır
Kızlar Merhaba nasıl keyifler bakalım ben iyiyim bol bol yatıyorum sizler nasılsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben boş bulduğum ilk dra gittim.Gürçay cem şevket yılmazdaama folik asit bile vermedi bana bende aldım bugün eczaneden şimdi araştırıyorum işte kime gitsem diye
ımmm şevket yılmazda murat kadıoğlu derim susarım. ama malesef fena halde kalabalık bir doktor randevu almak filan müthiş zor. sırf doktor için katlanıyorum o hastaneye. yoksa o kadar çok doktora gittim ki bu kadar anlayışlı bu kadar iyi bir insan ben görmedim. yada bana öyle bilmiyorum ben birşey sormadan direk sölüyor sağolsun bütün sorularımın cevaplarını.
ona randevu almaya çalışırım o zaman ben de :) daha yolun başındayız ne de olsa :) yeter ki güvenebileyim. Bu arada eczaneden folbiol aldım
arkadaşlar merhaba,
hamilelikte tansiyon çok ama çok önemlii ben bunu bizzat yaşadım...ilk bebeğim yüksek tansiyon sebebiyle 32 haftalık prematğre doğdu..ben 24 tansiyonla ameliyata girdim..bebeğide kaybediyorduk benide...o yüzden lütfen evinizde bir tansiyon aleti bulundurum ve sabah akşam tansiyonunuzu ölçün..şimdi Allah nasip ederse 2. kez anne olucam ama daha önce yaşanan riskli bir doğumdan sonra şimdi dr um ilk 5 ay çok dikkatli olmamız gerektiğini ve benim hiç kilo almamam gerektiğini söyledi gerekirsede diyetisyene başlıyacağız dedi..ben ağzıma 2 tane dil altı verilip tansiyonumun düşmediğini biliyorum o yüzden şimdi çok korkuyorum..Lütfen hamile arkadaşlarım çok dikkatli olun tansiyon konusunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?