başka bir arkadaşımda orda doğum yaptı ataşehirde oda memnundu herşeyinden.temiz güzel ilgililer. sezaryenciydi doktoru biraz ama normal düşnüyorsan doktorunu iyi seç bence
Ben atasehirde oturuyorum orda olcak kismet olursa drum bnm ozel herhangi bi hast calismio muayenesine gidiorum 5 aydir beraberiz drumdan memnunum eger hersey yolunda giderse catlasanda sezeryan yapamazsin diyo bana:))) bende normal istiyorum aslinda ama kismet biliomusun bnm medicalde yapan arkim 42. Haftaya kadar bekledi suni sanci aldi en sonunda bebek riske girmeye baslamisti ama yinede acilmasi olmadi ve mecbur sezeryan oldu(
bide calışıyorsun yani offf zaten herkese bi gıcık oluyoo bu dönemde bide insanlarla uğras allah yardımcın olsun benimde 16 haftada sak diye kesilmişti dört gözle bekliyom saniyeleri sayıyorum cnm anne olmak çok zor iki yasında oğlum var annemler bakıyoo yoksa mümkün değil bakamam
Arkadaşlar merhaba
ben dört gündür premisis kullanıyorum bulantı için ama bi etkisini göremedim
başka deneyimi olan arkadaş var mı bulantı için ?
(bi ara zencefil okumuştum geride ki sayfalarda ama nasıl kullanıcaz acaba?)
ben bursalıyım
Premesis bende ilk gün, bir kaç saat işe yaradı, sonra da bi daha hiç işe yaramadı.
Haftaya Cuma doktor randevum var, tekrar danışıcam ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bakalım.
ben de bursalıyım canımArkadaşlar merhaba
ben bursalıyım
tatlımmmmsağolun kızlar ya çok teşekkürler inşallah bende belirtisiz hamilelerden olurummmm
evet burun kanaması oluyormuş canım
hepimize hayırlı kolay gebelikler doğumlar olsun inşallah
selam, ben de bursalıyım canımamin inşallah
ben de bursalıyım canım
merhaba canım
senin bebişin ne kadarlık
Tam bilemiyorum ne kadarlık ama SAT 15 şubatsenin bebişin ne kadarlık
normalde hamileler anlatırdı ama insan başına gelmeden gerçekten anlamıyomuş
bişey yesemde içim bulanıyo yemesemde bulanıyo
benim randevum nisan 20 o zaman 3 ay bitecek herkes geçer diyo tek tesellim şimdilik
Selamün Aleyküm
Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Rabbim nasip ederse
Tam bilemiyorum ne kadarlık ama SAT 15 şubatben yumurtlamadan 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu, doktorumla telefonda konuştum ama henüz gitmedim, ilk randevum Pazartesi günü. İnşallah iyidir Daha önce bir kürtajım olduğu için biraz korkularım var bu hamileliğimde. Bir de hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
Senin bebiş ne kadarlık peki?
Doktorun kim?
Evet, yesem de yemesem de bulanıyor benim de. Ki bulantı olduğu için yiyemiyorum zaten doğru dürüst
Azıcık yersem de "Aman midem de kalsın, geri gelmesin" diye yutkuna yutkuna, geri itmeye çalışa çalışa canım çıkıyor. Bulantıyla yaşamak çok zor ama sonu iyi olucak inşallah.
canım bende senin gibiyim bendede hiç belirti yok bende korkuyorum acaba gelişmiyormu bir problemmi var diye(
Selamün Aleyküm
Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Rabbim nasip ederse
Arkadaşlar merhaba
ben bursalıyım
canım doktorunu sen bilceksin ama bence folik aiste başla derim..
negüzellHoşgeldim hayırlı olsun bebişin güzel bir hamilelik geçirirsin umarım
benim sat 23 ocak bebişim 8 haftalık salı günü kalp atışımızı gördük
darısı başına inş. hiç korkma rabbim güzel bir hamilelik nasip eder
ben pembe mavide Nevin Saraç'a gidiyorum senin doktorum kim
Evet inş. sonu güzel olacak hiç birini hatırlamayacağız
benide en çok zorlayan sabah bulantısı bişeyde çıktığı yok öğürüyorum ama çok halsiz düşürüyo
Arkadaşlar merhaba
ben bursalıyım
Evet, yesem de yemesem de bulanıyor benim de. Ki bulantı olduğu için yiyemiyorum zaten doğru dürüst
Azıcık yersem de "Aman midem de kalsın, geri gelmesin" diye yutkuna yutkuna, geri itmeye çalışa çalışa canım çıkıyor. Bulantıyla yaşamak çok zor ama sonu iyi olucak inşallah.
ben de bursalıyım canım
tatlımmmm
selam, ben de bursalıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?