2014 Kasım Anneleri

Evet, iş yerinde çok zorlanıyorum. Henüz daha gebeliğin çok başı olduğu için kimseye söylemek istemiyorum ama solgun ve bitkin gören herkes "Ne oldu, hasta mısın, bebek mi var?" diye sıkıştırıyor. Ben daha önce düşük yaptığım için korkuyorum, henüz söylemek istemiyorum. Hem ne kadar çok kişi bilirse, gebeliği kaybettiğinde toparlanmak o kadar zor oluyor. Bulantılardan dolayı biraz daha tahammülsüz ve gergin oldum sanırım ben de.

Keşke evde biri olsa, en azından şu yemek işlerini halletse. Annemle aynı şehirde olsam ona sığınırdım ama, böyle çok zor. Midem böyle bulanırken nasıl yemek yapıcam hiç bilmiyorum...

Premesis bende ilk gün, bir kaç saat işe yaradı, sonra da bi daha hiç işe yaramadı.

Haftaya Cuma doktor randevum var, tekrar danışıcam ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bakalım.

Premesis bende ilk gün, bir kaç saat işe yaradı, sonra da bi daha hiç işe yaramadı.

Haftaya Cuma doktor randevum var, tekrar danışıcam ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bakalım.

normalde hamileler anlatırdı ama insan başına gelmeden gerçekten anlamıyomuş
bişey yesemde içim bulanıyo yemesemde bulanıyo
benim randevum nisan 20 o zaman 3 ay bitecek herkes geçer diyo tek tesellim şimdilik

ben de bursalıyım canım
sağolun kızlar ya çok teşekkürler inşallah bende belirtisiz hamilelerden olurummmm
evet burun kanaması oluyormuş canım
hepimize hayırlı kolay gebelikler doğumlar olsun inşallah
tatlımmmm

selam, ben de bursalıyım canım

senin bebişin ne kadarlık
Tam bilemiyorum ne kadarlık ama SAT 15 şubat ben yumurtlamadan 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu, doktorumla telefonda konuştum ama henüz gitmedim, ilk randevum Pazartesi günü. İnşallah iyidir Daha önce bir kürtajım olduğu için biraz korkularım var bu hamileliğimde. Bir de hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
Senin bebiş ne kadarlık peki?
Doktorun kim?

Evet, yesem de yemesem de bulanıyor benim de. Ki bulantı olduğu için yiyemiyorum zaten doğru dürüst

Azıcık yersem de "Aman midem de kalsın, geri gelmesin" diye yutkuna yutkuna, geri itmeye çalışa çalışa canım çıkıyor. Bulantıyla yaşamak çok zor ama sonu iyi olucak inşallah.

Selamün Aleyküm
Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım Rabbim nasip ederse

Hoşgeldim hayırlı olsun bebişin güzel bir hamilelik geçirirsin umarım

benim sat 23 ocak bebişim 8 haftalık salı günü kalp atışımızı gördük
darısı başına inş. hiç korkma rabbim güzel bir hamilelik nasip eder
ben pembe mavide Nevin Saraç'a gidiyorum senin doktorum kim

Evet inş. sonu güzel olacak hiç birini hatırlamayacağız
benide en çok zorlayan sabah bulantısı bişeyde çıktığı yok öğürüyorum ama çok halsiz düşürüyo

canım bende senin gibiyim bendede hiç belirti yok bende korkuyorum acaba gelişmiyormu bir problemmi var diye(

inşallah yoktur canım ya hakkımızda hayırlısı olsun
zaten sağlıksız gebelikler sonlanıyor biliyosun o da bizim için bi rahmet ama üzülürüz tabi insanlık hali
hayırlısı olsun

Ya bende hiç bulantı yokoğlumda aşırı olmasa da vardı. Ama Sata göre 7+3 bana göre 6+3 daha sancı ve göğüs büyümesi harici hamile olduğumu hissedemiyorum

merhaba valla benim doktorum emedur 200 verdi bulantı olursa diye ama tık yok birde bunu deneyin belki işinize yarar. ama eczaneden alırken eczacı mümkünse kullanma dedi dayanabildiğin kadar dayan dedi. bende bulantım yokki dedim ozaman hiç içme dedi. demekki ilaç çokta yararlı birşey değil.

bende bursalıyım merhaba toprağım

canım doktorunu sen bilceksin ama bence folik aiste başla derim..

Ya folik asiti ilk gebelikten önce Dr vermişti ama bu kez 2 Dr. A gittim ilki hiç bahsini acmadi.2.neyse ki yazdı. Ama salak kafam keşke eşimi dinleyip kendim alsaydım .zaten devletin karşıladığı bir ilaç degilmis

negüzell inşallah canım, darısı başımıza olsun
Nevin hanımı biliyorum, 2 arkadaşımın da doktoruydu, ikisi de çok memnunlar ondan Pembe mavideki Necdet beye gitmiştim bir kere, o da çok iyiydi.
Ama şimdiki doktorum Doç.Dr.Murat Arslan. Hastanede çalışmıyor ama, sadece muayenehanesi var. Zor oluyor biraz ama çok seviyorum doktorumu, o yüzden katlanacağım
İnşallah güzel hamilelikler geçiririz

Kızlar şifre olayından iki gündür giremiyordum yine bi moral bozukluğuyla geldim pazartesi hcg 1010 çıkmıştı bende bugün doktora gideyim belki keseyi görürüz dedim sat 29 ocak adetim 35 günden sonra oluyor olsa olsa 5 haftalik olmasi lazım aslında. yardimci kadın orda takvime bakıp 7 haftalik dedi 7 olması mümkün bile değil. benden önce sati 27 ocak olan bi kadinin kesesi gözükmüş. Dr ultrasonla baktığında zar zor kese gözüküyor çok küçük dedi baya uğraştı görmek için 10 gün sonra bakalım dedi 5 haftalık bile olsa gözükmesi lazımmis alttan bakmasını istedim ufacık kese içinde bebek gözüktü şüpheli kalp atışını da gördüm dedi kese etrafında kanama varmış onu da gösterdi kanamam yok ağrım yok onları sordu sadece elevit verdi yatıp dinlenmemi söyledi on gün sonraya çağırdı o kadar kötüyüm ki inşallah herşey normale döner bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum

Sevindim :) Peki Hangi Dra Gidiyorsun?

İçten içten bulantı en kötüsü aslında diyorum istifra etsemde biraz rahatlasam ama o da kötü olur sanırım bunada şükür neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…