Ya bende hiç bulantı yokoğlumda aşırı olmasa da vardı. Ama Sata göre 7+3 bana göre 6+3 daha sancı ve göğüs büyümesi harici hamile olduğumu hissedemiyorum
merhaba valla benim doktorum emedur 200 verdi bulantı olursa diye ama tık yokbirde bunu deneyin belki işinize yarar. ama eczaneden alırken eczacı mümkünse kullanma dedi dayanabildiğin kadar dayan dedi. bende bulantım yokki dedim ozaman hiç içme dedi. demekki ilaç çokta yararlı birşey değil.
bende bursalıyım merhaba toprağım
canımm kuzucumm merkeze falan gidemezmisiniz pazartesi acaba..
bak ilçede isen USG cihazı eski ise göstermeyebilir..
bakılan cihazlar çok önemli canım..
benimde 5 şubat..
bende henüz bebeği göremedim..
doktorum 3 hafta sonra gel dedi..
çok geç değilmi yaaa:44::44:
Kızlar şifre olayından iki gündür giremiyordum yine bi moral bozukluğuyla geldim pazartesi hcg 1010 çıkmıştı bende bugün doktora gideyim belki keseyi görürüz dedim sat 29 ocak adetim 35 günden sonra oluyor olsa olsa 5 haftalik olmasi lazım aslında. yardimci kadın orda takvime bakıp 7 haftalik dedi 7 olması mümkün bile değil. benden önce sati 27 ocak olan bi kadinin kesesi gözükmüş. Dr ultrasonla baktığında zar zor kese gözüküyor çok küçük dedi baya uğraştı görmek için 10 gün sonra bakalım dedi 5 haftalık bile olsa gözükmesi lazımmis alttan bakmasını istedim ufacık kese içinde bebek gözüktü şüpheli kalp atışını da gördüm dedi kese etrafında kanama varmış onu da gösterdikanamam yok ağrım yok onları sordu sadece elevit verdi yatıp dinlenmemi söyledi on gün sonraya çağırdı o kadar kötüyüm ki inşallah herşey normale döner bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum
aleykümselam canım aramıza hoşgeldin. Ne zaman aldın güzel haberi bebeğin ne kadarlik
ben de :) sen hangi doktora gidiyorsun peki?:) merhaba sevindim :)
canım yat istirahat et, kalkma pek. Keşke progestan da verseydi dr. İnşallah herşey normale döner. Ama kanama kesenin etrafındaysa, senin kanaman yoksa çok da korkma derim, o belli bir süre sonra kaybolup gidiyor çünküKızlar şifre olayından iki gündür giremiyordum yine bi moral bozukluğuyla geldim pazartesi hcg 1010 çıkmıştı bende bugün doktora gideyim belki keseyi görürüz dedim sat 29 ocak adetim 35 günden sonra oluyor olsa olsa 5 haftalik olmasi lazım aslında. yardimci kadın orda takvime bakıp 7 haftalik dedi 7 olması mümkün bile değil. benden önce sati 27 ocak olan bi kadinin kesesi gözükmüş. Dr ultrasonla baktığında zar zor kese gözüküyor çok küçük dedi baya uğraştı görmek için 10 gün sonra bakalım dedi 5 haftalık bile olsa gözükmesi lazımmis alttan bakmasını istedim ufacık kese içinde bebek gözüktü şüpheli kalp atışını da gördüm dedi kese etrafında kanama varmış onu da gösterdikanamam yok ağrım yok onları sordu sadece elevit verdi yatıp dinlenmemi söyledi on gün sonraya çağırdı o kadar kötüyüm ki inşallah herşey normale döner bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum
Canım nesi şüpheliymiş düşük tehlikesi mi var
Arkadaşlar merhaba
ben dört gündür premisis kullanıyorum bulantı için ama bi etkisini göremedim
başka deneyimi olan arkadaş var mı bulantı için ?
(bi ara zencefil okumuştum geride ki sayfalarda ama nasıl kullanıcaz acaba?)
ben bursalıyım
ben de :) sen hangi doktora gidiyorsun peki?
canım yat istirahat et, kalkma pek. Keşke progestan da verseydi dr. İnşallah herşey normale döner. Ama kanama kesenin etrafındaysa, senin kanaman yoksa çok da korkma derim, o belli bir süre sonra kaybolup gidiyor çünküAma kesin istirahat et.
negüzellinşallah canım, darısı başımıza olsun
Nevin hanımı biliyorum, 2 arkadaşımın da doktoruydu, ikisi de çok memnunlar ondanPembe mavideki Necdet beye gitmiştim bir kere, o da çok iyiydi.
Ama şimdiki doktorum Doç.Dr.Murat Arslan. Hastanede çalışmıyor ama, sadece muayenehanesi var. Zor oluyor biraz ama çok seviyorum doktorumu, o yüzden katlanacağım
İnşallah güzel hamilelikler geçiririz
Sevindim :) Peki Hangi Dra Gidiyorsun?
selam hemşerimbende Bursalyım...
evet aynen öyle yap canımKanamayi duyduktan sonra hiçbişeye elimi sürmeden yatmayi düşünüyorum cnm çok korkuyorum yaşimdilik hic lekelenmem kanamam olmadı ama progestan neden vermedi bu adam acaba tehlikeli olan herkes kullanmış bunu
İnşallah canımEvet bende memnun kaldım inş. böyle devam eder
dokturunu sevmek gerçekten çok önemli
amin canım inş. güzel güzel geçer bu günler
Pembe mavi Nevin Özsaraç ya sen?
Arkadaşlar merhaba
ben dört gündür premisis kullanıyorum bulantı için ama bi etkisini göremedim
başka deneyimi olan arkadaş var mı bulantı için ?
(bi ara zencefil okumuştum geride ki sayfalarda ama nasıl kullanıcaz acaba?)
ben bursalıyım
selam hemşerim
evet aynen öyle yap canımdemek ki kanama miktarı önemli değil. Ama için rahat değilse başka doktora daha gidebilirsin.
İnşallah canım
Ben şimdi çıkmak zorundayım, daha sonra görüşürüz kızlar, herkese iyi haftasonları
merhaba bende Bursalıyım doktorum Ahmet Yılmaz...
dua edin benim için güzel haberlerle geleyim eşim geldi ve doktora gidiyoruzzzallahım hepimizin yuar ve yardımcısı olsun
canım benim vaginal ultrasonla bakıldı ama henüz çok küçük dedi işte dr , endişeleniyorum
canım ben 2sinin farklı olmasını inşallah cinsiyet farklılığına yormaya çalışıyorum:)))canım çalıştığım için çok yoruluyorum ve oüğluşla pek ilgilenemeiyorumİki hamilelikte de vücut farklı tepkiler verebiliyomuş duyduğuma göre bence hiç üzülme
hem ne kadar güzel oğluşunla ilgilenmen için vaktin olacak
Merhaba memnun oldum toprağım bende:))
evet bunu bi sorayım ben belki doğal bi çözümde bulabiliriz diye beklentim var hala tecrübeli arkadaşlardan belki bişeyler çıkar :26:
oh maşallah canım ben de kendi uzun uğraşlar sonucu yaptığım hesaplarıma göre 6+5 im ama daha büyük de çıkar belkihbuldum 6 haftalık canım
ohhh maşallah canım hoş geldin aramıza değerin çok iyi 2 güne keseyi görürsün ama dr. yönünden şanslıysan kimisi uğraşmıyor varolan keseyi bile görenmiyor arkadaşlarHerkese merhaba arkadaşlar,
bende 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu..tamamen sürpriz mucize mercimeğim diyorum ben ona :)) çünkü korunurken hamile kaldım ve ilk bebeğim olacak nasipse :)
Kan testi sonucum beta HCG 562,8 çıktı daha doktora gitmedim pazartesi nasipse ,son adet tarihi üzerinden hesapladığımda 22 kasım gözüküyor muhtemel doğum tarihim...daha net olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğunu
Umarım güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz,güzel paylaşımlarda bulunuruz..izmirliyim,28 yaşındayım,çalışıyorum aklıma ilk gelenler bunlar)
ohhh maşallah canım hoş geldin aramıza değerin çok iyi 2 güne keseyi görürsün ama dr. yönünden şanslıysan kimisi uğraşmıyor varolan keseyi bile görenmiyor arkadaşlar
hoş buldum canım :))) ay inşallah pazartesi yada salı gibi gidicem bende zaten inş.görürüz..
doktor konusunda daha kararsızım bakalım şansa bağlı sanırım yi bi doktor olması..
Birde bişey sorucam sizlere hamileyken vajinal ultrasonla bakılması sakıncalı mı değil mi herkes ayrı birşey söylüyor??kafam karıştıı
Ikinci vajinal baktı hep Dr. Um hiçbi sakıncası olmadı ayrıca sürekli çatı muayenesi oldum.oglum gayet saglikliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?