2014 Kasım Anneleri

Ya bende hiç bulantı yokoğlumda aşırı olmasa da vardı. Ama Sata göre 7+3 bana göre 6+3 daha sancı ve göğüs büyümesi harici hamile olduğumu hissedemiyorum

İki hamilelikte de vücut farklı tepkiler verebiliyomuş duyduğuma göre bence hiç üzülme
hem ne kadar güzel oğluşunla ilgilenmen için vaktin olacak

Merhaba memnun oldum toprağım bende:))
evet bunu bi sorayım ben belki doğal bi çözümde bulabiliriz diye beklentim var hala tecrübeli arkadaşlardan belki bişeyler çıkar :26:

Benimde 5subat. Gecen persembe keseyi gorduk.5+1dik.6mm di kesem.haftasiyla uyumlu dedi doktor.bu cumartesiye randevu verdi.yani keseyi gordukten 9gun sonrasina.kese icin gunde 1mm civari buyur dedi. Arkadasimin da 6+3ken kalp atisini gormuslerdi. Benimde yarij 6+3.insallah gorurum

Canım nesi şüpheliymiş düşük tehlikesi mi var

:) merhaba sevindim :)
ben de :) sen hangi doktora gidiyorsun peki?

canım yat istirahat et, kalkma pek. Keşke progestan da verseydi dr. İnşallah herşey normale döner. Ama kanama kesenin etrafındaysa, senin kanaman yoksa çok da korkma derim, o belli bir süre sonra kaybolup gidiyor çünkü Ama kesin istirahat et.

Canım nesi şüpheliymiş düşük tehlikesi mi var

Daha çok küçük olduğu için belli belirsiz net değil o yüzden şüpheli dedi düşük tehliken var demedi ama özellikle kanamam,ağrım olup olmadığını sordu kanaman olursa hemen gel dedi içim hiç rahat değil başka doktorami gitsem bi de

bende Bursalyım...

Kanamayi duyduktan sonra hiçbişeye elimi sürmeden yatmayi düşünüyorum cnm çok korkuyorum ya şimdilik hic lekelenmem kanamam olmadı ama progestan neden vermedi bu adam acaba tehlikeli olan herkes kullanmış bunu

Evet bende memnun kaldım inş. böyle devam eder
dokturunu sevmek gerçekten çok önemli
amin canım inş. güzel güzel geçer bu günler

Sevindim :) Peki Hangi Dra Gidiyorsun?

Pembe mavi Nevin Özsaraç ya sen?

bende Bursalyım...
selam hemşerim

Kanamayi duyduktan sonra hiçbişeye elimi sürmeden yatmayi düşünüyorum cnm çok korkuyorum ya şimdilik hic lekelenmem kanamam olmadı ama progestan neden vermedi bu adam acaba tehlikeli olan herkes kullanmış bunu
evet aynen öyle yap canım demek ki kanama miktarı önemli değil. Ama için rahat değilse başka doktora daha gidebilirsin.

Evet bende memnun kaldım inş. böyle devam eder
dokturunu sevmek gerçekten çok önemli
amin canım inş. güzel güzel geçer bu günler

Pembe mavi Nevin Özsaraç ya sen?
İnşallah canım

Ben şimdi çıkmak zorundayım, daha sonra görüşürüz kızlar, herkese iyi haftasonları

merhaba bende Bursalıyım doktorum Ahmet Yılmaz...

Herkese merhaba arkadaşlar,

bende 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu..tamamen sürpriz mucize mercimeğim diyorum ben ona :)) çünkü korunurken hamile kaldım ve ilk bebeğim olacak nasipse :)

Kan testi sonucum beta HCG 562,8 çıktı daha doktora gitmedim pazartesi nasipse ,son adet tarihi üzerinden hesapladığımda 22 kasım gözüküyor muhtemel doğum tarihim...daha net olarak bilmiyorum kaç haftalık olduğunu

Umarım güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz,güzel paylaşımlarda bulunuruz..izmirliyim,28 yaşındayım,çalışıyorum aklıma ilk gelenler bunlar )

merhaba bende Bursalıyım doktorum Ahmet Yılmaz...

Merhaba canım
sanki dün ya da önceki gün konuşmuştuk yanlış hatırlamıyosam:26:
bebişin hayırlı olsun
ben şimdilik çıkıyorum mesai bitmek üzere görüşmek üzere
herkese iyi akşamlar

canım ben 2sinin farklı olmasını inşallah cinsiyet farklılığına yormaya çalışıyorum:)))canım çalıştığım için çok yoruluyorum ve oüğluşla pek ilgilenemeiyorum(

hbuldum 6 haftalık canım
oh maşallah canım ben de kendi uzun uğraşlar sonucu yaptığım hesaplarıma göre 6+5 im ama daha büyük de çıkar belki
ohhh maşallah canım hoş geldin aramıza değerin çok iyi 2 güne keseyi görürsün ama dr. yönünden şanslıysan kimisi uğraşmıyor varolan keseyi bile görenmiyor arkadaşlar

Son düzenleme:
ohhh maşallah canım hoş geldin aramıza değerin çok iyi 2 güne keseyi görürsün ama dr. yönünden şanslıysan kimisi uğraşmıyor varolan keseyi bile görenmiyor arkadaşlar[/QUOTE]

hoş buldum canım :))) ay inşallah pazartesi yada salı gibi gidicem bende zaten inş.görürüz..
doktor konusunda daha kararsızım bakalım şansa bağlı sanırım yi bi doktor olması..

Birde bişey sorucam sizlere hamileyken vajinal ultrasonla bakılması sakıncalı mı değil mi herkes ayrı birşey söylüyor??kafam karıştıı

ohhh maşallah canım hoş geldin aramıza değerin çok iyi 2 güne keseyi görürsün ama dr. yönünden şanslıysan kimisi uğraşmıyor varolan keseyi bile görenmiyor arkadaşlar

hoş buldum canım :))) ay inşallah pazartesi yada salı gibi gidicem bende zaten inş.görürüz..
doktor konusunda daha kararsızım bakalım şansa bağlı sanırım yi bi doktor olması..

Birde bişey sorucam sizlere hamileyken vajinal ultrasonla bakılması sakıncalı mı değil mi herkes ayrı birşey söylüyor??kafam karıştıı[/QUOTE]

Ikinci vajinal baktı hep Dr. Um hiçbi sakıncası olmadı ayrıca sürekli çatı muayenesi oldum.oglum gayet saglikliydi

Ikinci vajinal baktı hep Dr. Um hiçbi sakıncası olmadı ayrıca sürekli çatı muayenesi oldum.oglum gayet saglikliydi[/QUOTE]

teşekkür ederim demek ki sakıncası yokmuş..ben çatı muayenesi için demedim de şuan ki dönem için dedim.bazıları öyle söylüyor demekki yanlı biliyorlar )

Ikinci vajinal baktı hep Dr. Um hiçbi sakıncası olmadı ayrıca sürekli çatı muayenesi oldum.oglum gayet saglikliydi

teşekkür ederim demek ki sakıncası yokmuş..ben çatı muayenesi için demedim de şuan ki dönem için dedim.bazıları öyle söylüyor demekki yanlı biliyorlar )[/QUOTE]
Yok bir sakıncası dedi doktor ben ilkindede bunlada oldum vajinal sanmıyoruö korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…