2014 Kasım Anneleri

Bende seninle ayni durumdayim canim. Diyorum herkese ust karnim alt karnimdan once sismeye basladi gastrit problemim var. Insallah daha da artmaz

ilaç kullanıyor musun canım? yada geçsin diye ne yapıyorsun? ben dün geceyi süt içerek geçirdim.

Sevgili arkadaşlarım bugün dr a gidicez bebişi görmek için dün gece çok kötü rüya gördüm ne okur bana dua eder misiniz ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım arkadaşım nedesem bilemedim sen üzülmeyin desende gercekten çok üzgünüm..
Çok büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.
Sen burda hepimizin destekcisiydin ufak bir karamsarlığımızda topluyordun bizi.
öyle tatlı öyle iyi niyetlisin ki kendi üzüntünü bir kenara bırakıp bizleri üzmemek adına çabalıyorsun.
Bize hakkını helal et öncellikle,zaman ayırdın bilgilerini sundun ve yürekten davrandın herzaman.
Dün seni göremeyince hastasın sanmıstım evde yatıyordun ya gripti sanırım...
Bizleri neler bekliyor bilmiyorum ama seni burda herzaman görmek isteyenlerdenim.
Ve seni sabrından şükründen dolayı kutluyorum çok güçlü bir insansın..
Rabbim herzaman hakkımızda hayırlısını versin bizi yolundan ayırmasın..

Tekrardan çok geçmiş olsun canım benim seniseviyorum

Sevgili arkadaşlarım bugün dr a gidicez bebişi görmek için dün gece çok kötü rüya gördüm ne okur bana dua eder misiniz ???

Merhaba canım,rüyan hayra çıksın inşallah..
Dualarım seninle bebeğini görüp mutlu haberlerini bize de yaz olur mu : )
Pozitif oluyoruz hiç kötü şeyler düşünmüyoruz.

Merhaba canım,rüyan hayra çıksın inşallah..
Dualarım seninle bebeğini görüp mutlu haberlerini bize de yaz olur mu : )
Pozitif oluyoruz hiç kötü şeyler düşünmüyoruz.

Çok teşekkür ederim çok sağol güzel haberlerle dönerim inş.

Merhabalar bayanlar,
Uzun senelerdir takip ediyorum ama ilk kez aktif kullanıcı olacağım. Ben de Kasım annesiyim. 2. Bebeğim olacak kısmette. İlkgözağrım 1 yaşında. Hepimize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum.

Merhaba kızlar. Az once kan testi sonucumu aldim. Bende hamileyim sanirim Kasım ayinda bebisimi kucaklayacagim. Hala cok saskinim.. bir oglum var yedi yasinda. keyifli paylasimlarda bulusmak dilegiyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar
Tek tek alıntı yapmadım 4-5 yeni arkadaş gelmiş
hepiniz hoş geldinizzz bebekleriniz hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum

Evet zor bir süreç bende çok araştırdım gitmeden
inş. sende içine sinen bi doktor bulursun

Günaydın güzellikler :)
Az önce kontrolümden geldim, ve çok şükür herşey yolundaymış, bebişimi gördük
Önce karından, emin olmak içinde vajinal baktı, ve benim meleğimin kalbi atmaya başlamış bile
Heyecanımı ve mutluluğumu tahmin edersiniz. :) Sat'a göre 6+1 ama bi kaç gün gerden geliyormuş, ama sorun yok şükür :)
10 gün sonra tekrar gidicem hem kontrole, hemde testler için.
İğnelerim için raporumu da çıkarttık sonunda :)
İnşallah bu sefer ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz ve sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim herkese nasip etsin :)

Cok sevindimm ne guzel haberlerle gelmissin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin seninle beraber hepimizin amin bende pzrt gitcem bakalim bnm minnak ne durumda:)))

kızlar benim de kese görüldü fetus izlenmedi takibi önerilir yazıyo kağıtta dr. 10 gün sonra tekrar gel henüz çok küçük dedi.

günaydın canım aynı durumdayız dün dr um bana da ayı şeyleri söyledi çok küçük normal dedi kesenin içinde beyaz nokta gibi bşy vardı yolk kesesi ve fetus dedi ama ben bişy anlamadım heycandan bi daha ki görşme 10 gün sonra benmde

günaydın canım
maşallah çok güzel bi duygudur kesin o pıt pıtları duymak Allah'ım sağlık versin sana da bebişine de :) darısı bize Allah'ım,

teşekkür ederim demek ki sakıncası yokmuş..ben çatı muayenesi için demedim de şuan ki dönem için dedim.bazıları öyle söylüyor demekki yanlı biliyorlar )
Yok bir sakıncası dedi doktor ben ilkindede bunlada oldum vajinal sanmıyoruö korkma[/QUOTE]

demek yanlış bilgiydi daha doktora gitmedim gerçi pazartesi gidicem ama aklıma takıldı..

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah ��

Amiin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza umarım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin hayırlı olsun bu vesileyle bu hafta yeni gelen tüm arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

hoşbulduk :) çok teşekkürler hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah..

Son düzenleme:
Cok sevindimm ne guzel haberlerle gelmissin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin seninle beraber hepimizin amin bende pzrt gitcem bakalim bnm minnak ne durumda:)))

günaydın canım
maşallah çok güzel bi duygudur kesin o pıt pıtları duymak Allah'ım sağlık versin sana da bebişine de :) darısı bize Allah'ım,

İnşallah canlar :)
En kısa zamanda sizde böyle güzel haberlerle gelin inşallah.
Rabbim hepimize sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de göstersin :)

kötü şeyler düşünme canım..inş.güzel haberlerle gelirsin bize :)) rüyanıda allah hayıra çıkarsın diyelim tatlım..Allahın izniyle alırsınız inş.bebişinizi kucağınıza..

Günaydınlar canım :) gözünüz aydın,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)
İnşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine :)
Bende pazartesi gidicem bakalım görebilecek miyim bebişimi..

meraba cnm akşam bende gittim doktora kesemin 8mm olduğunu içinde yolk sac olduğunu söledi yani boş gebelik deil dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı umarım 10 gün sonra kalp atışlarınıda duyarız

Rabbim yavrunu sana bağışlasın benimde 14 kasım sanırım beraberiz perşembe gördüm bende pıtpıtları ama iğne raporundan bahsetmişsn ne iğnesi canım

Kızlar bu sabah yataktan kalktığımda birden su gibi akıntım geldi tuvalete yetişemedim bile beyaz renkliydi..Sizde de böyle oldu mu hiç?
akıntılar normal diyolar fazlalaşırmış ama su gibiydi aynı :26:

zaten bu doktorları anlamak imkansız neyse daha çok yeni kısa zamanda inşallah görürsün keseni sonrada kalp atışı telaşı başlıyo zate tıpkı bende olduğu gibi... sonra tarama testleri derken böyle geçecek heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…