- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Bende seninle ayni durumdayim canim. Diyorum herkese ust karnim alt karnimdan once sismeye basladigastrit problemim var. Insallah daha da artmaz
Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyetedr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanınben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun
Sevgili arkadaşlarım bugün dr a gidicez bebişi görmek için dün gece çok kötü rüya gördüm ne okur bana dua eder misiniz ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım,rüyan hayra çıksın inşallah..
Dualarım seninle bebeğini görüp mutlu haberlerini bize de yaz olur mu : )
Pozitif oluyoruz hiç kötü şeyler düşünmüyoruz.
canım ben 2sinin farklı olmasını inşallah cinsiyet farklılığına yormaya çalışıyorum:)))canım çalıştığım için çok yoruluyorum ve oüğluşla pek ilgilenemeiyorum(
İnş. gönlüne göre sağlıklı bir bebişin olur canım
bende şu anda çocuk yokken zorlanıyorum evde çocuk varken daha da zor olduğuna eminim çalışmaktan bahsetmiyorum bileAllah yardımcın olsun
Ben boş bulduğum ilk dra gittim.Gürçay cem şevket yılmazdaama folik asit bile vermedi bana bende aldım bugün eczaneden şimdi araştırıyorum işte kime gitsem diye
Günaydın güzellikler :)
Az önce kontrolümden geldim, ve çok şükür herşey yolundaymış, bebişimi gördük
Önce karından, emin olmak içinde vajinal baktı, ve benim meleğimin kalbi atmaya başlamış bile
Heyecanımı ve mutluluğumu tahmin edersiniz. :) Sat'a göre 6+1 ama bi kaç gün gerden geliyormuş, ama sorun yok şükür :)
10 gün sonra tekrar gidicem hem kontrole, hemde testler için.
İğnelerim için raporumu da çıkarttık sonunda :)
İnşallah bu sefer ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz ve sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim herkese nasip etsin :)
kızlar benim de kese görüldü fetus izlenmedi takibi önerilir yazıyo kağıtta dr. 10 gün sonra tekrar gel henüz çok küçük dedi.
Önce karından, emin olmak içinde vajinal baktı, ve benim meleğimin kalbi atmaya başlamış bile
Heyecanımı ve mutluluğumu tahmin edersiniz. :) Sat'a göre 6+1 ama bi kaç gün gerden geliyormuş, ama sorun yok şükür :)
Yok bir sakıncası dedi doktor ben ilkindede bunlada oldum vajinal sanmıyoruö korkma[/QUOTE]teşekkür ederim demek ki sakıncası yokmuş..ben çatı muayenesi için demedim de şuan ki dönem için dedim.bazıları öyle söylüyor demekki yanlı biliyorlar)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah ��
Amiin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza umarım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin hayırlı olsun bu vesileyle bu hafta yeni gelen tüm arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Günaydın arkadaşlar
Tek tek alıntı yapmadım 4-5 yeni arkadaş gelmiş
hepiniz hoş geldinizzz bebekleriniz hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum
hoşbulduk çok sağol amin inşallah hepberaber sağlıklı bir şekilde geçirip kavuşuruz evlatlarımıza :)
Cok sevindimm ne guzel haberlerle gelmissin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin seninle beraber hepimizinamin bende pzrt gitcem bakalim bnm minnak ne durumda:)))
günaydın canım
maşallah çok güzel bi duygudur kesin o pıt pıtları duymakAllah'ım sağlık versin sana da bebişine de :) darısı bize Allah'ım,
Sevgili arkadaşlarım bugün dr a gidicez bebişi görmek için dün gece çok kötü rüya gördüm ne okur bana dua eder misiniz ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım aynı durumdayız dün dr um bana da ayı şeyleri söyledi çok küçük normal dedi kesenin içinde beyaz nokta gibi bşy vardı yolk kesesi ve fetus dedi ama ben bişy anlamadım heycandan bi daha ki görşme 10 gün sonra benmde
dktur hiçbişey demedi ne alttan muayene ne başka bişeyyyalttan muayene ederse düşük tehlikesi olurmuş bak bak bak neysem bir sürü kan testi verdim yarın sabah dokuzda sonuçlarımı alıcam inşallah herşey yoluındadır elimde sadece elle tutulabilir bi çift çizgi var o kadar eşim hala inanamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?