2014 Kasım Anneleri

Kızlar bu sabah yataktan kalktığımda birden su gibi akıntım geldi tuvalete yetişemedim bile beyaz renkliydi..Sizde de böyle oldu mu hiç?
akıntılar normal diyolar fazlalaşırmış ama su gibiydi aynı :26:

ben progestan kullanıyorum dışarı çıktığımda çamaşırımda hep bir ıslaklık hissediyorum wc ye çıktığımdada bazen oluyor beyaz kıvamlı bir akıntı bence normal canım

ayy beni de ekleyin 7 11 2014 beklenen doğum. konya . 27 yaş. ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse

Kızlar bu sabah yataktan kalktığımda birden su gibi akıntım geldi tuvalete yetişemedim bile beyaz renkliydi..Sizde de böyle oldu mu hiç?

Bende de oluyor. Bildiğin su. Doktorum gece akıntı biriktiği için sabahları su gibi gelebilir demişti.

korkma bende doktora sordum aksın boşver normal dedi

çok sevindim canım bende bir atlatsam şu korkuyu inşallah bende duyarım öyle heyecanlıyımki 27 si birtürlü gelmiyor. allah kucağına almayıda nasip etsin

Rabbim yavrunu sana bağışlasın benimde 14 kasım sanırım beraberiz perşembe gördüm bende pıtpıtları ama iğne raporundan bahsetmişsn ne iğnesi canım

rainin yerine ben cevaplayayım kan sulandırıcı iğne kan pıhtılaşma sorunun veya 2 ve üstü düşüklere yapılan bir iğne 10 tane var kutunun içinde genelde sürekli yazdırmak zorundasın. bende rapor çıkarttırıcam. her 10 günde bir doktora gitmektense raporla almak mantıklı.

Merhaba ben de geldim:) 28.11.2014 bebeğimi beklediğimiz tarih. 25 yaşındayım. 2. Çocuğuma hamileyim. İstanbul da yaşıyorum

Son düzenleme:

Sağol canım, pazartesine az kaldı vala, darısı sana inşallahh :)

Rabbim yavrunu sana bağışlasın benimde 14 kasım sanırım beraberiz perşembe gördüm bende pıtpıtları ama iğne raporundan bahsetmişsn ne iğnesi canım

Sağol canım, seninde gözün aydın, kucağımıza almakta nasip olsun inşallah :)
İğne kan pıhtılaşması için canım, 1 tane kaybım var, o yüzden kullanıyorum inşallah tekrar yaşamam da kucağıma alırım bu sefer

çok sevindim canım bende bir atlatsam şu korkuyu inşallah bende duyarım öyle heyecanlıyımki 27 si birtürlü gelmiyor. allah kucağına almayıda nasip etsin

Sağol canım amiiiinn cümlemiz alalım kucağımıza inşallah :), darısı sana olsun hayırlısıyla inşallahh, az kaldı 27sine, güzel haberler bekliyoruzz :)

ben progestan kullanıyorum dışarı çıktığımda çamaşırımda hep bir ıslaklık hissediyorum wc ye çıktığımdada bazen oluyor beyaz kıvamlı bir akıntı bence normal canım

Bende de oluyor. Bildiğin su. Doktorum gece akıntı biriktiği için sabahları su gibi gelebilir demişti.

korkma bende doktora sordum aksın boşver normal dedi

Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız şimdi daha doktora gitmediğim için bilgilenemedim..

İzmir de yaşayan arkadaşlar hangi doktora gittiniz ve ya gideceksiniz ?? öneriniz varsa söyler misiniz..

Ay site calusmasi oldugu gunden beri girememistim 50 sayfa yazmissiniz kizlar yaa masallah.. okuyamadim hepsini telefondan giriyorum cunku :/

Son gunlerde sac dökülmem artti gibi geliyo kizlar. Var mi boyle bi degisiklik hisseden
Bi de basim ensen sakaklarim sivilcelendi..

Evet aynen canım benim saçım normalde hiç dökülmez çok da sıktır ama şu an resmen elimde kalıyor saçlarım bide ben kilolu hamile kaldım ekmek yemiyorum sanırım onun da etkisi var keratin alamadığım için

slm kızlar 6 mart adet tarihim 11 martta kan testim 522 küsürdü 15 martta dr a gittim kesem minnacıktı ölçmedi dr 21 martta gittim çok az buyume vardı yıne ölçmedi dr şimdi arada 10 gün var ve bu değerin kaç olması gerekiyor acaba

Hıımm.. ben de kiloluyum.. ekmek normalde de cok yemezdim simdi de aynen azicik tuketiyorum.. eskiden sacim dokulurdu ama suan yatiyorum kalkiyorum dokunuyorum surekli dokuluyo..
Ne yapicazz peki..

benim bir tane 11 haftalık kalp atışı duran bebeğim var bir kimyasalım onun üzerine tutmayan 4 tüp denemem var ve mucizem kendi geldi pıhtılaşma bendede var ve tüp denemelerimde hibor kullandım bu defa doktora ısrarlı bi şekilde söylememe rağmen sadece aspirin başlattı endişelendim bak şimdi

Hıımm.. ben de kiloluyum.. ekmek normalde de cok yemezdim simdi de aynen azicik tuketiyorum.. eskiden sacim dokulurdu ama suan yatiyorum kalkiyorum dokunuyorum surekli dokuluyo..
Ne yapicazz peki..

Hiç bilmiyorum canım doktora gittiğimde soracam bi

kızlarr herkese iyi hafta sonları dilerim
nasıl gidiyor?benim bugün misafirim var,eve gidip temizlik yapacağım.kızlar mide bulantım arttı hiç birşey yiyemiyorum.acıkıyorum ama yemek yemek içimden gelmiyor.bütün kokulara karşı hassaslaştım.:18:

İnşallah canım benim :) Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. Ben ilk doğumumda özele gittim , bu sefer gitmeyeceğim ama doktorum önemli işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…