- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canım öncxelikle çok geç olmuş ateş düştüğü yeri yakar eminim ki çok zor günler de inşallah acını ve inşallah yeni alacağın mutlu haberi birlikte paylaşırız.Rabbim gönlüne göre versin.şimdiden hoş geldinmerhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
ve bulantılarım başlayınca şüphe ettim.son adet tarihimi de hatırlamıyordum.test yaptım çift çizgi ikincisi silik çıktı.hemen hamile bir arkadasımı çagırdım.hamilesin kesin dedi.sonra hatırladıklarımdan yola çıkarak son adet tarihimin 18 şubat olduğunu buldum.
az önce kan testi verdim sonuçlar cuma çıkacak.aşırı bulantım var.ve kasıklarımda acı bir sancı oluşuyor.
duygusal anlamda büyük bir boşluk içinde ve kaygılıyım.cuma günü sonuçları aldığımda sizinle birlikte uzun bir sürecin içine girmiş bulunacağım.burda ki dostluk bambaska.haziran anneleri(2008) ile de uzun süre arkadas kalmıştık.yazılarınızı okudum.
benim de sonucum kesinleştiğinde sizi yakından tanımak isterim.desteklerinizi bekliyorum.çünkü gerçekten çok zor bir süreç yaşamaktan korkuyorum.
acıgım herseye ben
merhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
ve bulantılarım başlayınca şüphe ettim.son adet tarihimi de hatırlamıyordum.test yaptım çift çizgi ikincisi silik çıktı.hemen hamile bir arkadasımı çagırdım.hamilesin kesin dedi.sonra hatırladıklarımdan yola çıkarak son adet tarihimin 18 şubat olduğunu buldum.
az önce kan testi verdim sonuçlar cuma çıkacak.aşırı bulantım var.ve kasıklarımda acı bir sancı oluşuyor.
duygusal anlamda büyük bir boşluk içinde ve kaygılıyım.cuma günü sonuçları aldığımda sizinle birlikte uzun bir sürecin içine girmiş bulunacağım.burda ki dostluk bambaska.haziran anneleri(2008) ile de uzun süre arkadas kalmıştık.yazılarınızı okudum.
benim de sonucum kesinleştiğinde sizi yakından tanımak isterim.desteklerinizi bekliyorum.çünkü gerçekten çok zor bir süreç yaşamaktan korkuyorum.
Erkeklere cok basit geliyo bazı seyler. Bende bazen esime sinir oluyorum. Cubuk kraker fln iyi geliyo diye biliyorum. Bende bulanti yok bas donmesi oluyo cok sık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
nıhleecım grubu nasıl bulucaz sana faceden msj atayım olmazsa ordan sen ekle benı
cok heyecan verıcı olmalı ıkız annesı olmakEvet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)
canım buldum gruba katıl dedm ıstek yollandı dedı sen onaylarsın adım ebru
cok heyecan verıcı olmalı ıkız annesı olmak
hemde nasıll ikisininde kalp atışı birbirine karışıyor mühtiş bir heyecan.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
bunu kopyalayıp deneyın cıkıyor olmalı
hemde nasıll ikisininde kalp atışı birbirine karışıyor mühtiş bir heyecan.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
maşallahhh
ayyy yaaa keske benımde ıkız olsa heyecan yaptım fecı bı sekılde
ayyy yaaa keske benımde ıkız olsa heyecan yaptım fecı bı sekılde
ikiz bebekler kimin?ne güzel maşallah
bende katılmak istiyorum canım ama böyle yazına çıkmadı bende de...
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir süreçti evet ama hiç isyan etmedim şükür aksine ölüm anında bile senden geldik sana döncez diyebildim.ama yeni bebeğe adapte olamadım sadece..yoksa ölüm konusunda kendimden beklemediğim kadar sabırlı davrandım.inancımın bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum.yine Allah'a sığınıyorum.korunuyordum çünkü..
hepinizin heyecanı çok güzel.bazı arkadaşlarımın çok bulantısı var benim gibi.umarım rahat rahat atlatır herkes..çok memnun oldumm mesajlarınıza:)
ikiz bebekler kimin?ne güzel maşallah
RooSE nın:)) cevaplar karısmıs
buldun sanırım
valla canim daha cok basinda oldugum icin herhangi bir tecrubem de yok. ama hastane ve dr. en onemlisi diye dusunuyorum. bir.arkadasim medipolde dogum yapti. erken dogum oldugu icin yogun bakimda kuvezde kaldi. medipolun yogun bakim unitesi vardi, Erdem'de var mi bilmiyorum. Allah korusun erken dogum gibi acil bir sey ciksa o anda hangi hastane daha iyidir diye arastirma sansimiz da olmaz. biraz daha donanimli bir hastane olsun diye dusunuyorum. Sen kotu sonuc derken ne yasadin? Erdem'in camlicadaki hastanesini ovuyorlar.
bende varım bendeebenimde SAT 15 şubat kızlar takipte kalalım birbirimizi..
Canim benimde subat 18 takipleselim kuzum ben 2 nisanda gidiyorum dr
o zaman sen de bizim tertip oluyosun sanırsam takipleşelimMerhaba Hanımlar, ben de aranıza katıldım :)
hoşgeldin şeker hayırlı ugurlu olsun
Son adet tarihim 5 şubattı ama geç yumurtlamam olduğu için yalancı sat belirledik 23 şubat yani şuan 4+2 yim. Hiç bir hamilelik belirtim yok akıntı, bel ağrısı, mide bulantısı falan hiçbiri yok maşaallah :) sadece arada bir kasık ağrısı o kadar :)
Hepimize mutlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin Rabbim inşaallah :)
benim sat 20 şubat idi tekrar yazayım dedım :) bende 28 mart cumaya gitcem dr a gecen hafta belli belirsiz kese var gıbıydı noktadan bıle kucuk glge misali ama bu hafta inş grürümTamam...haftaya çarşamba günü yani...ben dayanamıcam perşembe gitcemm galiba)))
Selam, önümüzdeki hafta salı gibi gel dedi bana doktor.. Sen ne zaman gideceksin?
ben cumaya dr dayım hayatım :) gelişmeleri yazıcam
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde sat 19 Şubat. Yarin gidicem ben doktora. Arkadasimin onerisiyle deniycem bu doktoru.
bende cumaya
ahh o kabızlık yok mu allahın cezası bir dert allah beterinden saklasın ama ben öncesinde de zaten bu sorunu yaşıyodum çare yi akupunktur da buldum akupunktur bide kivi benim dermanım oldu size de tavsiye ediyorumiyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öylesizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.
Aminnnnn insallah
takip ediyorum seni
Benimde aynı, ilk ay böyle sonra biraz düzeliyor. bende kansızlık var şimdi kan ilacı verir doktorlar kesin o zaman asıl ne yapacağım bilmiyorum:26:
ay tatlım tesk edrim galiba sen haklısın çünkü mümkün olduğunca herkese cevap yazayım dedim ama sayfalar bi yandan ilerleyince valla yakalayamadım ama ilgine tesk lerben basından beri burdayım gruplasma olduğunu sakın düşünme sadece benzer problemleri yasayanlar daha cok sohbet ediyor birde o kadar kötüyümki okuyorum çok kalabalık günde 50 sayfa atıyor okumaya üşeniyorum
hayde bakalımmm bekliyozz hayırlısı ile ama sen sanki aralık annciği olursun gibime geldi sanki ben bile aralık annesi olabilirim belki ama belkibende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)
senin için dua edicem allah hayırlara çıkarsın seni ferahlatsın inşallahallah razı olsun ederım dua tabıkı allah gönlne göre versın amınnn
https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/
linki bu
guclu kadınsın.. rabbım bu bebegınle yuzunu guldursun..
hosgeldın aramıza
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir süreçti evet ama hiç isyan etmedim şükür aksine ölüm anında bile senden geldik sana döncez diyebildim.ama yeni bebeğe adapte olamadım sadece..yoksa ölüm konusunda kendimden beklemediğim kadar sabırlı davrandım.inancımın bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum.yine Allah'a sığınıyorum.korunuyordum çünkü..
hepinizin heyecanı çok güzel.bazı arkadaşlarımın çok bulantısı var benim gibi.umarım rahat rahat atlatır herkes..çok memnun oldumm mesajlarınıza:)
bende bulamadım cnaım facede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?