2014 Kasım Anneleri

canım öncxelikle çok geç olmuş ateş düştüğü yeri yakar eminim ki çok zor günler de inşallah acını ve inşallah yeni alacağın mutlu haberi birlikte paylaşırız.Rabbim gönlüne göre versin.şimdiden hoş geldin
acıgım herseye ben

heheeben de eve gidince kendimi bi açayım her şeye birbirimizi bulamayız yoksa:)

canım kaybın için çok üzüldüm. başın sağolsun. meleğin cennette sana refakat edecek. inşallah bu kez herşey yolunda gider.hayırlısıyla çok güzel bir gebelik sonrası meleğine kavuşur analı babalı sağlıkla büyütürsün canım.

İns bulantin olmaz dayanilmaz birsey

Esim anlamiyor ama elinden gelenide yapioyr bende aldiris etmemeye calisyrm,

Midem iyi olsunda hicbirsey gozume degil kraker gercekten rahatlatiyor biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım...
ne güzel Allah tekrar yüzünü güldürmüş..
kaygılı olman normal ama önemsememeye çalış..
bol bol dua et...

nıhleecım grubu nasıl bulucaz sana faceden msj atayım olmazsa ordan sen ekle benı

Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)
cok heyecan verıcı olmalı ıkız annesı olmak
canım buldum gruba katıl dedm ıstek yollandı dedı sen onaylarsın adım ebru

buldun sanırım

canım senı hatırlıyorum bende 2008 hazıran annesıyım ordan yazını okumuştum ben oara pek paylaşımlar kısmında yoktum senın acı kaybında okumuştum ozmandan haberım var ınsallah hamılesındır bırdaha böyle bır acıyı allah kimseye yasatmasın bende cok etkılenmıstım öykümün durumundan güzel haberlerınını beklıyoruz

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir süreçti evet ama hiç isyan etmedim şükür aksine ölüm anında bile senden geldik sana döncez diyebildim.ama yeni bebeğe adapte olamadım sadece..yoksa ölüm konusunda kendimden beklemediğim kadar sabırlı davrandım.inancımın bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum.yine Allah'a sığınıyorum.korunuyordum çünkü..
hepinizin heyecanı çok güzel.bazı arkadaşlarımın çok bulantısı var benim gibi.umarım rahat rahat atlatır herkes..çok memnun oldumm mesajlarınıza:)

bende katılmak istiyorum canım ama böyle yazına çıkmadı bende de...

https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/

linki bu

guclu kadınsın.. rabbım bu bebegınle yuzunu guldursun..
hosgeldın aramıza

sormadın mı hiç değiştirmeden sorsaydın belki vardır herşeyi güzel hastane açıkcası olmayacağını düşünmüorum.eve çok uzak olmasını da istemiorum acil durumda yetişme durumlarında zor olur die.ben geçen yıl dış gebelik yaşadım canım ilk oraya gittim hep oraya gidiorum herşeyde yakın die 2028 di değer kese görünmedi baktı alttan da 10 gün sonra görünür küçük dedi 2 gün sonra kahvrengi akıntı ile gittim 7000 lere gelmiş ve hala kese yok dış gebelik apar topar ameliyat dedi pat die söledi şok oldum ameliyathaneyi falan aramalr korktum falan oyüzden pek gitmek istemiorum ama kararım değişioda değil çünkü doğru düzgün hatsane bulamadım medıcanaya gttim geçen kadın doğum doktoru yok akşam öle şeymi olur dedim falan bilemiorum yanii.

bende varım bendee benimde SAT 15 şubat kızlar takipte kalalım birbirimizi..

Canim benimde subat 18 takipleselim kuzum ben 2 nisanda gidiyorum dr

o zaman sen de bizim tertip oluyosun sanırsam takipleşelim
Tamam...haftaya çarşamba günü yani...ben dayanamıcam perşembe gitcemm galiba )))
benim sat 20 şubat idi tekrar yazayım dedım :) bende 28 mart cumaya gitcem dr a gecen hafta belli belirsiz kese var gıbıydı noktadan bıle kucuk glge misali ama bu hafta inş grürüm
Selam, önümüzdeki hafta salı gibi gel dedi bana doktor.. Sen ne zaman gideceksin?
ben cumaya dr dayım hayatım :) gelişmeleri yazıcam

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde sat 19 Şubat. Yarin gidicem ben doktora. Arkadasimin onerisiyle deniycem bu doktoru.
bende cumaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar kızlar, afedersiniz ama bende acayip şişkinlik var karnım çok sert, sanırım kabızlıktan dolayı öyle sizde de oluyor mu? nasıl baş ediyorsunuz 5+1 iz bu arada.
ahh o kabızlık yok mu allahın cezası bir dert allah beterinden saklasın ama ben öncesinde de zaten bu sorunu yaşıyodum çare yi akupunktur da buldum akupunktur bide kivi benim dermanım oldu size de tavsiye ediyorum

Aminnnnn insallah
takip ediyorum seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde aynı, ilk ay böyle sonra biraz düzeliyor. bende kansızlık var şimdi kan ilacı verir doktorlar kesin o zaman asıl ne yapacağım bilmiyorum:26:

kivi kızlar kivi yiyin sabah aç karnına bi tane mutlaka ve yiyebiliyosanız her yemekten önce bi tane süper çare öyle ki ben bunun için yazın bulamicam die buzdolabında bi blüm ayırıcam kivileri blendırdan geçirip dondurmayı düşünüyorum yoksa bu hamilelikte çocuğum da bende zehirlenebiliriz çünkü bende artık ilaçlar bile alışkanlık yaptı işe yaramıyo du
ay tatlım tesk edrim galiba sen haklısın çünkü mümkün olduğunca herkese cevap yazayım dedim ama sayfalar bi yandan ilerleyince valla yakalayamadım ama ilgine tesk ler

bende yazacağım inşallah kasımda anne oluyorum diye. sabah test yapıp hayırlısıylaa :)
hayde bakalımmm bekliyozz hayırlısı ile ama sen sanki aralık annciği olursun gibime geldi sanki ben bile aralık annesi olabilirim belki ama belki

allah razı olsun ederım dua tabıkı allah gönlne göre versın amınnn
senin için dua edicem allah hayırlara çıkarsın seni ferahlatsın inşallah

canım çok güzel bir dua etmişsin o anda..
şu anda bebekle ilgili hiç bir şey hissetmediğinden adapte olman zor...
insan boşlukta gibi oluyor...
güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun..
kötü düşünme moralini bozma..
Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…