https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/
linki bu
guclu kadınsın.. rabbım bu bebegınle yuzunu guldursun..
hosgeldın aramıza
canım linki tıklayınca anasayfayı açıyor...kopyalayıp yapıştırdım tamamını bu seferde link bozuk diyor..
kızlar boş gebelik , kimyasal gebelik vs nasıl belli oluyor? boş gebelik kalp atmayınca mı? kimyasal da kese oluşmazsa mı? mantıken böyle yorum getirdim ama bilemedim yinede?
aRada bı bosluk var o boslugu sılmen gerek kopyalama yapınca cnm
heh sağolasın groups un önündeki boşluğu farketmemiştim şimdi çıktı katıldım hehe
canım kafanı takma bunlara..kimyasal da adet olmadan önce b hcg değerin yüksek çıkıyor ancak bebek tutunamadığı için adetinle birlikte gidiyor...belkide çoğumuz yaşadık ama farkında değiliz..bebek düşünmeyince insan her adetinden önce gidip test yaptırmıyor...
dış gebelikte de bebek rahim dışında bir alana yerleşiyor büyümeye başlıyor ama tabi olması gereken yer orası olmadığından damarları etkiliyor kanama oluyor ve düşüyor diye biliyorum ben..
sen bunları düşünme daha çok yeni hamilesin...kafanı bulandırma güzel şeyler düşün...
Niye ama ya bize gösterebilirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elbette kapalı amac o
Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)
Kızlar herkese günaydınnnn :) Yarın doktor randevum var çokk heyecanlıyım .. Bu sabah yüzümde küçücük küçücük beyaz sivilceler çıkmış yaa neden olur ki?
grupta katıldıgın grup kısılerıne bakınca gorunur ama ıcerıgı gorunmez.kapalı grup olunca o gruba katıldığımız görüyorlar ama dimi?
bu sefer başarmış olmalıyımmmm
Bende katıldım grubaaa
bende katılmak istiyorum canım ama böyle yazına çıkmadı bende de...
benimkisi de yarin, cok heyecanliyim, seninkisi kac haftalik, telden goremiyorum. bende de kucuk sivilceler var ama bende normalde de hep sivilceler vardir zaten, hala ergen gibiyim :)
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
bende göremedim feystee çıkmyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?