2014 Kasım Anneleri

kızlar boş gebelik , kimyasal gebelik vs nasıl belli oluyor? boş gebelik kalp atmayınca mı? kimyasal da kese oluşmazsa mı? mantıken böyle yorum getirdim ama bilemedim yinede?

günaydın herkese kasım anneleri
bir kaç gündür yazamadım benim de çok feci mide bulantılarım başladı ne yerdeyim ne gökteyim sanki
ve 7/24 aralıksız bulanıyor millet kraker ye diyor o daha da kötü yapıyo evde bişey yiyemiyorum iş yerinde çıkan yemeklerden yiyebiliyorum birde dışardayken yiyebiliyorum evde kendi yaptığım hiçbirşeyi yiyemiyorum suda içemiyorum inşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırız

kızlar boş gebelik , kimyasal gebelik vs nasıl belli oluyor? boş gebelik kalp atmayınca mı? kimyasal da kese oluşmazsa mı? mantıken böyle yorum getirdim ama bilemedim yinede?

canım kafanı takma bunlara..kimyasal da adet olmadan önce b hcg değerin yüksek çıkıyor ancak bebek tutunamadığı için adetinle birlikte gidiyor...belkide çoğumuz yaşadık ama farkında değiliz..bebek düşünmeyince insan her adetinden önce gidip test yaptırmıyor...
dış gebelikte de bebek rahim dışında bir alana yerleşiyor büyümeye başlıyor ama tabi olması gereken yer orası olmadığından damarları etkiliyor kanama oluyor ve düşüyor diye biliyorum ben..

sen bunları düşünme daha çok yeni hamilesin...kafanı bulandırma güzel şeyler düşün...

doğru diyorsun canım. genelde pozitifimdir ama bir an oyel geldi geçti olumsuz bir şey olurmu diye bir korku. ctesi kan vericem bakalım değerim nasıl. doktor ne zaman çağıracak keseye bakmak için. hepimizin hakkında hayılrısı olsun inşallah

Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)

inşallah canım bakalım bende pazartesi gideceğim kalp atışları için 6+2 olucam benim hesabım göre inşallah bende duyarım kalp atışlarını

Kızlar herkese günaydınnnn :) Yarın doktor randevum var çokk heyecanlıyım .. Bu sabah yüzümde küçücük küçücük beyaz sivilceler çıkmış yaa neden olur ki?

benimkisi de yarin, cok heyecanliyim, seninkisi kac haftalik, telden goremiyorum. bende de kucuk sivilceler var ama bende normalde de hep sivilceler vardir zaten, hala ergen gibiyim :)

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

kızlar lınkı kopyalayınca önce bulunamadı dıyor o lınkın alt kısmına mouseyı getırınce ekım kasım annelerı dıye yazıyor ben ordan tıklayarak ulastım

7.haftadayım şuan sat göre ama kan tahlilim geçen pazartesi 2296 yani 4-5 hafta çıktı muhtemelen şuan 6.haftadayım. Sivilceye ben çok şaşırdım bende hiç olmazdı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…