7.haftadayım şuan sat göre ama kan tahlilim geçen pazartesi 2296 yani 4-5 hafta çıktı muhtemelen şuan 6.haftadayım. Sivilceye ben çok şaşırdım bende hiç olmazdı çünkü
bende katılmak istiyorum canım ama böyle yazına çıkmadı bende de...
https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/
bu lınkı bırlesık bı sekılde arama kısmına yapıstırınız. (aradakı boslugu sılmeyı unutmayın / ile groups arasındakı boslugu )[/Q
okkiii dokkii tatlımm olduuuuteşekkür ettim yürektennnn
bu sıvılce muhabbetı bendede var ara araa heryerımde cıktılar :/ cok sukur yuzum harıc..
ya ben randevumu one alacagım olmuyor boylekızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa
https://www.facebook.com/ groups/619495374787306/
bu lınkı bırlesık bı sekılde arama kısmına yapıstırınız. (aradakı boslugu sılmeyı unutmayın / ile groups arasındakı boslugu )[/Q
okkiii dokkii tatlımm olduuuuteşekkür ettim yürektennnn
kızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa
off yaa inşallah çoğalmazlar
canım ben kabızlıktan çok çektim. ne içmediğim yağlar kaldı, ne kuru kayısılar, kuru incirler, kuru erikler geçmedi. kaç kere dr.a göründüm, testler tahliller yapıldı, ne tsh, ne şeker ne başka bir hastalık çıkmadı. Sadece bağırsaklarım tembel ve bu bende senelerdir var. Diyetisyene de gidiyorum aynı zamanda, hamile olduğumu bildiği için ona göre besinler verdi zaten. Salatalarına yağ koy, her gün mutlaka ama mutlaka salata yemeye çalış, lifli olduğu için çok işe yarıyor, ben salata ile gün aşırı çıkabiliyorum tuvalete. iki öğünde de yemeye çalış. sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu verdi diyetisyen, sabahları bir yandan hazırlanırken bir yandan çörek otunu çiğniyorum ağzımda. Mutlaka sebze yemeye çalış her gün bir öğünde. İçebiliyorsan kefir iç, hazımsızlığa birebir. Kefiri hamileler içebilir mi dersen ayrandan farkı yok, ayran kadar zararsız ve bunu da hamile olduğumu bilen diyetisyenim önerdi ve ben senelerdir içiyorum, çok da faydalı, bağışıklık sistemine de faydası var. Sebze ve salata gibi lifli yiyecekler yerken mutlaka günde 2lt ve üzeri su iç yoksa daha kötü olursun. Su liflerin şişmesini ve bağırsaklarında daha iyi hareket etmesini sağlıyor. Bu arada leblebinin de işe yaradığını söyleyebilirim ama tabii ki bol su eşliğinde. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ancak sabahları 1 tatlı kaşığı zeytinyağını 1 bardak ılık suyla içebiliyorsan bu da fayda eder. Kuru kayısı, kuru erik, kuru inciri sana zaten çoktan önermişlerdir. Bunlara artık benim vücudum alıştığından mıdır bilmiyorum artık tepki vermiyor. İstersem 1 kilo kuru kayısı yiyeyim bol su içmezsem, salata yemezsem tuvalete çıkamıyorum. Not: hamur işinden, pilavdan ve beyaz ekmekten uzak dur. Ben uzun zamandır tam buğday, çavdar ya da tam tahıllı ekmek yiyiyorum. Kepekli ekmek yemiyorum. Bende kabızlık uzun zamandır var, bu şekilde başa çıkabiliyorum, inşallah seninki benimki kadar uzun sürmez
kizlar merhaba. istanbul anadolu yakasinda oturaniniz var mi? su anda erdem hastanesine gidiyorum ama medipole gitmek istiyorum kosuyolundaki. var midir onerebileceginiz bir dr. ya da hastane. gecen.hafta hamile oldugumu erdeme gidip ogrendim. persembe aksami da kontrol icin tekrar gorunecegim. bakalim kese olusmus mu? kese kacinci haftada olusur acaba? ben daha 5. haftami bugun doldurdum. dr. gorunur diye beni persembe cagirdi. simdi persembe nasil gelir diye bekliyorum. bu arada benim bulantilarim henuz baslamadi. sizin kacinci haftanizda baslamisti? is yerimde wc cok uzak. insallah bulantisi olmayanlardan olurum. yoksa rezil olurum sirkette :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)
sormadın mı hiç değiştirmeden sorsaydın belki vardır herşeyi güzel hastane açıkcası olmayacağını düşünmüorum.eve çok uzak olmasını da istemiorum acil durumda yetişme durumlarında zor olur die.ben geçen yıl dış gebelik yaşadım canım ilk oraya gittim hep oraya gidiorum herşeyde yakın die 2028 di değer kese görünmedi baktı alttan da 10 gün sonra görünür küçük dedi 2 gün sonra kahvrengi akıntı ile gittim 7000 lere gelmiş ve hala kese yok dış gebelik apar topar ameliyat dedi pat die söledi şok oldum ameliyathaneyi falan aramalr korktum falan oyüzden pek gitmek istemiorum ama kararım değişioda değil çünkü doğru düzgün hatsane bulamadım medıcanaya gttim geçen kadın doğum doktoru yok akşam öle şeymi olur dedim falan bilemiorum yanii.
sabun cıldı kurutuyor acaba sabunlamı yıkansak
hahahahha mantıklı :) gül suyu da iyi geliyor dediler
Çok sağol çok yardımcı oldun canım, hamile kaldıktan sonra başladı bende bu arada çörek otu rahim kaslarının kasılmasını teşvik ettiği için gebelikte tavsiye edilmiyor. Gerçi bebişler küçük henüz yine de kullanılmaz diye duymuştum.
Günaydıınn güzell annelerr :)) nasılsınızz ??
dün gece kasık ağrısı beni uykumdan uyandırdı 10 dk.kadar ince ince ağrıdı sonra birden geçti uyuyabildim.aynısı 2 gece üst üste geçen haftada olmuştu.Normal mi sizcee,böyle bi sıkıntı yaşayan var mıı aranız daa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?