2014 Kasım Anneleri

7.haftadayım şuan sat göre ama kan tahlilim geçen pazartesi 2296 yani 4-5 hafta çıktı muhtemelen şuan 6.haftadayım. Sivilceye ben çok şaşırdım bende hiç olmazdı çünkü

bu sıvılce muhabbetı bendede var ara araa heryerımde cıktılar :/ cok sukur yuzum harıc..

kızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa

ya ben randevumu one alacagım olmuyor boyle

ayyy gözün aydınnn pek sevindimmm yaaa

Çok sağol çok yardımcı oldun canım, hamile kaldıktan sonra başladı bende bu arada çörek otu rahim kaslarının kasılmasını teşvik ettiği için gebelikte tavsiye edilmiyor. Gerçi bebişler küçük henüz yine de kullanılmaz diye duymuştum.

tatlımm selamlarrr ben varım kadıköyde oturuyorumm
göztepe medical parka gidiyorum çok memnunum.kızımıda orda doğurmuştum zaten herşeyiyle süperr kesinlikle tavsiye ederim.

Evet canım dün duydum kalp atısların vajinal ultrasonla 6+3 biri 6+1 diğeri doktorum.Gayet sağlıklılar ,nşallah seninkilerde ikizdir :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, peki haftana göre karından ultrasonla görünmüyormuş ki? Ben de yarın 6+3 olarak kalp atışı için gideceğim ama benim doktorum pek vajinal ultrasonu tercih etmiyor..

Kızlar ne güzel duymuşsunuz, ben çok sabırsızım henüz 5+2'yiz haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum Bu arada merak ettiğim bir şey doktorum karından bakınca keseyi 4+2' yken görmüştü. Acaba gelişmiş usg miydi? Çünkü o haftada ancak alttan bakılınca görünür diye biliyorum ben.

anladim canim, cok gecmis olsun, insallah simdikini saglikla kucagina alirsin. Hastaneyi henuz degistirmedim. Yarin kontrolume gidicem ama degistirmeyi dusunuyorum. Medipole giden arkadasim hem cok memnundu hem de ben diyetisyene de gidiyorum Erdem'de ama c.tesi gunleri calismiyor. Ben de istiyorum ki diyetisyen.ile.dr.um paralel gitsin. Erdem bana da yakin yakin olmasina ama medipolde dogum yapan arkadasim orada yogun bakim unitesi olmadigini soylemisti. Ne.bileyim simdilik.medipole daha sicak bakiyorum. zaten c.tesi.gunleri randevu alirim.

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

Günaydıınn güzell annelerr :)) nasılsınızz ??

dün gece kasık ağrısı beni uykumdan uyandırdı 10 dk.kadar ince ince ağrıdı sonra birden geçti uyuyabildim.aynısı 2 gece üst üste geçen haftada olmuştu.Normal mi sizcee,böyle bi sıkıntı yaşayan var mıı aranız daa??

ya ben de oyle.bir.sey okumustum. adetin gelmesine yardimciymis diye..bunu okuduktan sonra kadin dogum dr.a sordum yoo bir.sey olmaz dedi. diyetisyenim de biliyor zaten hamile oldugumu ama yine de baska bir dr.a da sormakta fayda var. sagol cnm

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

bende de gaz sancısı olmuştu burkulmuştu resmen karnım...2-3 gece üst üste oldu...doktore gitmiştim herşey iyi..kanama olursa o zaman kork demiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…