bende haftaya gidicem 6+6 iken inşallah bende duyarım
ayyyy çok sevindimmm biz de yarın duyucaz allahın izniyle
Herkese merhaba arkadaşlar;
Dün akşam işten eve gittiğimde 2-3 damla kahverengi lekelenme olmuş, zaten duygusalım görür görmez ağlamaktan şiştim, kendi doktorumu aramadan önce eltim aile hekimi onu aradım ağla ağla zor anlattım dedi ki: gayet normal 4. aya kadar, sonuçta adet görmüyorsun ve vücudun dengesi değişiyor o yüzden sakın stres yapma hiç bir zararı yok dedi. Sabahta 2-3 damla geldi ama işte insan ilk olunca nedense tedirgin oluyor. benim gibi birkaç arkadaş daha yaşamış bugünlerde paylaşmak istedim.
hayirli olsun, ben de gorurum insallah. yogun bakim uniteleri yoksa ne yapiyorlar bilemiyorum buyuk ihtimalle baska hastaneye gonderiyorlardir ama tabi oyle bir durumda da bilincli olmak gerekir. o yuzden isimi.hic sansa birakmak istemiyorum. medipol kosuyolunda. aslinda sen benden daha yakinsin.
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app
bugün hemşire bana sata göre hesapla dedi..ama bizimkisi daha farklı galiba..ben de anlamadım..netten tüp bebek hesaplama diye girdiğimde 3-4 gün sonraya atıyor...bi de benimkisi 5. gün embriyosu.. senin transferin ne zamandı benimkisini hesaplar mısın..merak ettim..4 mart transfer günüm...
dur hala giremedim ben... :))
Gözün aydın canımDarısı başımıza inşallah, karından mı göründü?
Bende aynı durumdaydım panik oldum aslında benim 3. hamileliğim diğerlerinde olmamıştı bu durum yaştan dolayı bunda biraz tedirginim iş güç yapamaz vaziyetteyim şu anda hep aklımda bugün doktorada gitmedim bir gün daha bekleyeceğim tahlillerimde çıksın öyle giderim diye düşünüyorum.
inşallah kötü bir şey yoktur Allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder....
kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???
Canım benim transferim 22şubatta oldu 3.gün embriyosu. Benim tüp doktorum bugün 6+4dedi transferden 2hafta öncesini adet tarihin olarak hesaplıyorsun.senin bugün 5+3 galiba canım ama kese boyutuna göre değişiyor 1-2 gün😊
doktorum bana ne dedi biliyon mu kızım niye bu kadar kurcalıyosun:26: internette yok şu olmuş yok bu olmuş diyeaç esra erolu izle bi güzel gül kafan dağılsın hayat böyle gitmez herşeyin tek bi nedeni var oda stres giirme strese rahat ol allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin de
bende haftaya gidicem 6+6 iken inşallah bende duyarım
canım sesini duymuosun zaten sadece görüosun atışları.karından bakıo ama başka şekilde değil yani bende pazartesi gördüm çünkü
Gunaydin hanimlar ozelde psikolojim altusttu devlete korktugumdan gitmiyordum ama dun gittim ve ozelden daha iyi alakadar oldu ozelde doktorum keseler bos bebek olmaz kurtaj dedi cikti suan superim insallah bebeklerim olusur 3ude :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsan sürekli düşünüyor gerçekten ama geçecek bu günlerde imkanın varsa en güzeli yatıp dinlenmek
Kötü birşey yoktur canım içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş. sorunsuz bir şekilde
Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda
Essekten düşeni esekten düşen anlar çok üzüldüm ya valla benim anam babam bile inanmadı ilk gebeliğimde 16 haftaya kadar ölü gibi yasadım ölmek istedim hayattan zerre zevk alamıyor herseyden herkesten kendimden tiksinerek yasadım zerre bişey yemeden içmeden suanda yanımdalar doktorlar senin durumun vahim sağlığın tehlikede deyince inandılar yoksa bizde gecirdik işte daha kötüydük diyenler oldu hala gıcıüım onlara çok zor en zorlu ameliyattan bile zordur ağrı kesici alırsın bilmem ne gecer ohh dersin rahat uyursun ama bunda caresiz bitapsın bir taraftan karnında allahın emaneti bi taraftan sen bitersin 1 gün değil bir hafta değil yaklasuk 2.5 ay cekersin ben cok dertliyim bu konuda ama geçiyor işte bi sekilde unutamam sanırsın geçmicek sanırsın gecer sonra o gelir ve herseye değerGunaydin arkadaslar
Cnm sikkin bu mide sorunlariyla bas edemiyrm, dayanamiyrm, bugun 4 gun oldu hic gecmiyrda, esim abarttigimi dusunuyr, is yaptirmiyr her isi o yapio ama canim cok tatliiymis dayaniksiizmisim, halimi anlamiyr bu cnmi sikiyor
Bu mide ne zaman duzelecekben nasil ise gidip calisacagim, cok feci bi hiss ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kizlar. Benim de dun kahverengi akintim olmustu. Ama kanama gibi degil.kivami yogundu yani. Bugune randevu aldim. Doktor bakti kanama goorunmuyo kucuk bir ayrilma var ama tedirgin olunacak bisey dgi dedi. Gecen cumartesi ilk kalp atislarini duymustuk dk 134tu. Bugun dk154e yukselmis. 4.6mm di bebisim.9.4 mm olmus. Gayet iyi dedi doktor. Icim baya rahatladi. Su ilk 3ay stersi ne kadar sikintili biseymis yaa.
canım sesini duymuosun zaten sadece görüosun atışları.karından bakıo ama başka şekilde değil yani bende pazartesi gördüm çünkü
e peki güm güm diye sesi nasıl duyuyolar o zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?