2014 Kasım Anneleri

Bende aynı durumdaydım panik oldum aslında benim 3. hamileliğim diğerlerinde olmamıştı bu durum yaştan dolayı bunda biraz tedirginim iş güç yapamaz vaziyetteyim şu anda hep aklımda bugün doktorada gitmedim bir gün daha bekleyeceğim tahlillerimde çıksın öyle giderim diye düşünüyorum.
inşallah kötü bir şey yoktur Allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder....

ben ümraniye içinde değilim ama yukarı dudulludayım uzak bize erdem çok yakın ama bilemedim ya valla hala belli bi hastanem yok napıcam bilmiorum.

Canım benim transferim 22şubatta oldu 3.gün embriyosu. Benim tüp doktorum bugün 6+4dedi transferden 2hafta öncesini adet tarihin olarak hesaplıyorsun.senin bugün 5+3 galiba canım ama kese boyutuna göre değişiyor 1-2 gün😊

İnsan sürekli düşünüyor gerçekten ama geçecek bu günlerde imkanın varsa en güzeli yatıp dinlenmek
Kötü birşey yoktur canım içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş. sorunsuz bir şekilde

kızlar bilmediğimden soruyorum kalp atışını da karından dinleyebiliyor değil mi???

canım sesini duymuosun zaten sadece görüosun atışları.karından bakıo ama başka şekilde değil yani bende pazartesi gördüm çünkü

hmm ben kesenin boyutunu bilmiyorum :)
verilen resimde hiç bir şey yazmıyor 4,8 cm falan yazıyor ancak bu da olamaz sanırım..mm olması lazım ya..
senin benden önce olmuş..benim satım 17 şubat..ona göre aldım bakalım..sonuçta yola çıktık şükürler olsun......
değerim de 13000 e yakın çıktı..hayırlısı bakalım..haftaya belli olur..muhtemelen dr um beni başka bir dr a yönlendirecek..
ona sorarım her şeyi..:))

sabah kan tahlilinde 1 cıktı beta hcg doktormda ınanamadı ya pazartesi gunku ya bugunkü kan tahlili yanlıs dedi bir günde bukdar dümez dedı kısmet en azından dusuk degıl baslamadan bıttı

Hadi gözün aydin rahatlamissindir, bebekleri gördün mü kalp atisi dinledinizmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah

kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilk 6 haftaya kadar bebeğin yerleşme kanı (lekesi) dır kahverengi leke 7 ve 8. haftalardaysan plasenta oluştuğundan devirteslim kanı oluyo benim daha bu hafta başı bitti lekeler inş.senin de biter progestan hap kullanabilirsin

Slm kizlar. Benim de dun kahverengi akintim olmustu. Ama kanama gibi degil.kivami yogundu yani. Bugune randevu aldim. Doktor bakti kanama goorunmuyo kucuk bir ayrilma var ama tedirgin olunacak bisey dgi dedi. Gecen cumartesi ilk kalp atislarini duymustuk dk 134tu. Bugun dk154e yukselmis. 4.6mm di bebisim.9.4 mm olmus. Gayet iyi dedi doktor. Icim baya rahatladi. Su ilk 3ay stersi ne kadar sikintili biseymis yaa.

Essekten düşeni esekten düşen anlar çok üzüldüm ya valla benim anam babam bile inanmadı ilk gebeliğimde 16 haftaya kadar ölü gibi yasadım ölmek istedim hayattan zerre zevk alamıyor herseyden herkesten kendimden tiksinerek yasadım zerre bişey yemeden içmeden suanda yanımdalar doktorlar senin durumun vahim sağlığın tehlikede deyince inandılar yoksa bizde gecirdik işte daha kötüydük diyenler oldu hala gıcıüım onlara çok zor en zorlu ameliyattan bile zordur ağrı kesici alırsın bilmem ne gecer ohh dersin rahat uyursun ama bunda caresiz bitapsın bir taraftan karnında allahın emaneti bi taraftan sen bitersin 1 gün değil bir hafta değil yaklasuk 2.5 ay cekersin ben cok dertliyim bu konuda ama geçiyor işte bi sekilde unutamam sanırsın geçmicek sanırsın gecer sonra o gelir ve herseye değer

oo süpermiş maaşallah şu 3 ay geçse de kurtulsak daha 4 haftam var kahverengiler o kadar önemli değil pembe veya kırmızı tehlikeli

e peki güm güm diye sesi nasıl duyuyolar o zaman??

bu haftalarda değilmiş canım o sadece ekrandan atış görüosun ilerleyen zamanlardaymış ama bi çok kişi öle söledi.ama ne bilim bazılarıda duyduk dio anlamadım ben bu işten.çok küçük olduğu için sesi dışarıya veremem zararlı bebeğe dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…