2014 Kasım Anneleri

Oyy oyy cnmmm benim kıyamam sana.

Korkma senin hamileliğin rahat gececek gibi inşaAllah. MasaAllah sana

Asermen olursa annene iki nazlansan hemen gelir eminim.

Esram inşallah canım...
Bir aydır totodan iğne yiyorum ve bugün bitti çook şükür
Rabbim utandırmasın...inşallah bir sıkıntı olmazz
Sen napıyorsun 2 bıdıkla zor oluyordur yaaa

Tatlı annişler walla cok hızlı ilerliyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaşlar bende inşallah yarin keseyi görmeye gidicem cok heyecanli ve birazda olumsuz bir sey duycam diye gerginim allah hepimize sağlıkla anne olmak nasip etsin yavrularimizi korusun

iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım güzel haberlerle dön inşallah

iyiyi aynı hala belirti yok. bulantı yok sadece aksam yatarken sağ kasıkta üzerine yatınca biraz sancı oldu o kadar uyumuşum da zaten bide iştah pek yok

Benmde cok sancim oluyor. Hic belirti yok. O yuzdende korkuyorum. Nasil hamileyim niye bir sey hissetmiyorum diye

Günaydııııın musmutlu bir hafta olsunnn

arkadaşlar dün doktora gittim kese var bebeği göremiyorum dedi progesteron ve beta baktı. progesteron sınırda çıktı. cuma günü tekrar gel dedi .bu durumu yaşayanınız oldu mu birde 6 haftalık daha 7-8 kalp atışı duyan varmış

selam canım, sen clexanı ne için kullanıyorsun? hangi mutasyonlar var? ben de kullanıyorum da, aspirinle birlikte...

çok teşekkür ederim canım çok sağol...bakalım perşembe kontrol var inşallah bir mucize olmuştur...
canımcım hayırdır bir problem mi var? sayfalar çok hızlı ilerliyor takip eemedim de:26: umarım iyisindir.

Selaaam kızlar!
Diğer gruptan buraya transfer oldum.
Bi Merhabanızı alırım.
Merhaba canım, son adet tarihin senin de mi 15 şubat?

Progesteron kaç çıkmıştı peki cnm? Benim ilk hamileliğimde sınırın baya altında çıkmıştı, düşük riskin var deyip progestan yazmıştı.
Gerçi o hamileliğimin sonu pek iyi olmadı ama, herkesin öyle olacak diye bir şey yok. Progesteronu düşük olup da sonradan düzelenler ve sağlıkla doğuranlar da var. Sen kendini yorma, mümkünse bol bol dinlen cnm çok geçmiş olsun

Evet canım bende de öyle oldu. 5-6 haftalıksın, keseyi gördüm ama bebek henüz görünmüyor 2 hafta sonra gel yeniden bakalım hem kalp atışlarını da duyarız dedi. Ben de senin gibi panik olmuştum ama sonra araştırıp sorunca rahatladım. Keseyi görmeleri bile güzel bir şeymiş halbuki. Ben de cuma günü gideceğim. İkimiz için de güzel haberler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…