Canım Benim PLT değerim 176. (referans aralığı 150-400) Ve ben günde iki kere Cleaxan 0.4'lük kullanıyorum...
Oyy oyy cnmmm benim kıyamam sana.
Korkma senin hamileliğin rahat gececek gibi inşaAllah. MasaAllah sana
Asermen olursa annene iki nazlansan hemen gelir eminim.
amin canım inşallah o gün çabuk gelir güzel haberler alırız.Bu arada bugün benim ara ara sancı giriyor sende de oluyor mu?Gozun aydin canm. Allah tamamina erdirsin ins.
Bende ayni bekleyisteyim :) heyecandan yatamiyorum
Slm arkadaşlar bende inşallah yarin keseyi görmeye gidicem cok heyecanli ve birazda olumsuz bir sey duycam diye gerginim allah hepimize sağlıkla anne olmak nasip etsin yavrularimizi korusun
Bana da oluyor canm 2 - 3 gundur sanci giriyr. Bakalim bende bugun dr a gidecegm. Cok heyecanliyimamin canım inşallah o gün çabuk gelir güzel haberler alırız.Bu arada bugün benim ara ara sancı giriyor sende de oluyor mu?
Gunaydin canm. Benm son adet tarihim 20 subt. Bulantim olmuyor. 27 martta dr gittim keseyi gorduler . Yarin tekrar gidicem bakalim ne olsun.
en son ne zaman baktı dr ne zaman gıttinbenim 19 Şubat ama hiç bulantım yok. zaten daha keseyide göremedik iki kez alttan bakıldı. birazda lekelenmem var
Yok degilim facedeki gruba baktm ama bulamadm. Nasilsin bugun
dr a gıtcen dimi bugun... hadı bakım bende beklıyorum guzel haberlerini :)
Yok canm degilim. Aradm ama bulamadm o grubu. Bugun nasilsin
dur ben sana lınk vercem simdi
en son ne zaman baktı dr ne zaman gıttin
iyiyi aynı hala belirti yok. bulantı yok sadece aksam yatarken sağ kasıkta üzerine yatınca biraz sancı oldu o kadar uyumuşum da zaten bide iştah pek yok
selam canım, sen clexanı ne için kullanıyorsun? hangi mutasyonlar var? ben de kullanıyorum da, aspirinle birlikte...Selam arkadaşlar :)
Bugün benimde kontrolüm vardı, Sükür bebegim,kalp atışları falan iyi. Gebelik tahlillerim yapıldı, sonuçlarımda ise idrar yolu enfeksiyonu cıktı, suya katılan tek içimlik bi ilaç verdi.
Bide karacigerimle ilgili bi problem göründü, onun icin ayrıntılı ultrason, kan tahlilleri falan yapıldı Ama sebebi anlaşılamadı simdilik.
İgnemede günde 2'şer kere devam kararı verildi. 15 gün sonra tekrar gidicez. Bende durumlar böyle :)
Yeni gelen arkadaslar hoşgeldinizz :)
canımcım hayırdır bir problem mi var? sayfalar çok hızlı ilerliyor takip eemedim de:26: umarım iyisindir.çok teşekkür ederim canım çok sağol...bakalım perşembe kontrol var inşallah bir mucize olmuştur...
Merhaba canım, son adet tarihin senin de mi 15 şubat?Selaaam kızlar!
Diğer gruptan buraya transfer oldum.
Bi Merhabanızı alırım.
Progesteron kaç çıkmıştı peki cnm? Benim ilk hamileliğimde sınırın baya altında çıkmıştı, düşük riskin var deyip progestan yazmıştı.arkadaşlar dün doktora gittim kese var bebeği göremiyorum dedi progesteron ve beta baktı. progesteron sınırda çıktı. cuma günü tekrar gel dedi .bu durumu yaşayanınız oldu mu birde 6 haftalık daha 7-8 kalp atışı duyan varmış
arkadaşlar dün doktora gittim kese var bebeği göremiyorum dedi progesteron ve beta baktı. progesteron sınırda çıktı. cuma günü tekrar gel dedi .bu durumu yaşayanınız oldu mu birde 6 haftalık daha 7-8 kalp atışı duyan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?