2014 Kasım Anneleri

Psikolojik olabilir mi, bal falan ye...ilaç alamayız ya, anzer balı faydalı bak..

psikolojik grip olur mu ki :44: zencefilin bir zararı olur mu acaba bala karıştırsam, netten bakmak istemiyorum artık hiçbirşeye kafam iyice karışıyor o yüzden burdan fikir soruyorum

canım idrar testlerinin güvenirliği tartışılır, ben 6-7 tane test yaptım ve hiçbirinde ilk 15 dakikada çıkmadı ilerleyen saatlerde çıktı ama belli belirsiz, kan testi yaptırabilirsin, kesin sonuç, kalbinden ne geçiyorsa öyle olsun inşallah

çok teşekkürler ilgin için canım

Anlıyorum canım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğimde ben de okuyordum ama inan iyi bir şey değil sonra bıraktım çünkü ister istemez üzüldüğümü fark ettim.Kendini yıpratma uzaklaş bak en iyisi.Bugün doktora gittim bende normalde haftasına göre 2 hafta geriden geliyor dedi, bende polikistik over olduğu için yumurtlama zamanlarım birkaç hafta değişiyor şimdi 6+4 görünüyor, şimdilik iyi dedi. İnan ailemle daha paylaşmamıştım bugün doktora sordum paylaşabilirsin dedi.Haftalardır ilk defa iyi bir şey söyledi.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, unutma sen iyi olacaksın ki bebek de ona göre sağlığıyla gelsin.En kısa zamanda dileğine kavuşursun inşallah,ben sana dua ederim.Sevgiyle...

Çok erken bakmışsınız benimki bir hafta sonra kan testinde bile çıkmadı ikinci hafta öğrendim.

inşallah çok teşekkürler, eksik olma, dua edersen çok sevinirim.

Ahh kıyamam bebeğineee inan hem güldüm hem duygulandım okurken, demek boynunu büküp gidiyo meme yok diye maşallah ne güzzel emmiş snnesi üzülme inşallah bizlerde emziririz uzun uzun

Aminnn, Rabbim anne olmak istiyen bütün kullarına nasip etsin. Gercekten anneyle bebeğin arasında o kadar güclü bir bağ oluşuyor ki. Niyetim iki yaşına kadardı ama nasip değilmiş.

Rabbim sana bol bol süt versin sende iki yaşına kadar emzir inşaAllah

Bu arada bugun doktorda randevun var sanırım inşaAllah iyş gecmiştir.

ayy benmde var bi cadım şimdi.üzerine bide ikiz düşünemiyorum şu anda ya empati dahi kuramadım :111:
ilk çocuk olanlarda nimet tabi ama bizde ama bizdeeeeee

Cnm benim yaa ikizlerin mi oluyor Allah ın izniyle.

İkinci cocuğu düşünürken hooop üc cocuk annesi oluverecen işte

Çok sağolasınn bu arada cinsiyet 12. Haftada belli olur mu allah ım sağlık nasip etsin analı babalı nasip etsin ama insan merak etmiyorda değill kuzucum erkek mi kız mı diye

Canım benim adetin bir gün gecikti ve negatifse malesef ypktur bekliyor muydun bilmiyorum ama Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla kal

Oyy oyy cnmmm benim kıyamam sana.

Korkma senin hamileliğin rahat gececek gibi inşaAllah. MasaAllah sana

Asermen olursa annene iki nazlansan hemen gelir eminim.

Canım Benim PLT değerim 176. (referans aralığı 150-400) Ve ben günde iki kere Cleaxan 0.4'lük kullanıyorum...

Selam arkadaşlar :)
Bugün benimde kontrolüm vardı, Sükür bebegim,kalp atışları falan iyi. Gebelik tahlillerim yapıldı, sonuçlarımda ise idrar yolu enfeksiyonu cıktı, suya katılan tek içimlik bi ilaç verdi.
Bide karacigerimle ilgili bi problem göründü, onun icin ayrıntılı ultrason, kan tahlilleri falan yapıldı Ama sebebi anlaşılamadı simdilik.
İgnemede günde 2'şer kere devam kararı verildi. 15 gün sonra tekrar gidicez. Bende durumlar böyle :)

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldinizz :)

Slm arkadaşlar bende inşallah yarin keseyi görmeye gidicem cok heyecanli ve birazda olumsuz bir sey duycam diye gerginim allah hepimize sağlıkla anne olmak nasip etsin yavrularimizi korusun

Çok sağolasınn bu arada cinsiyet 12. Haftada belli olur mu allah ım sağlık nasip etsin analı babalı nasip etsin ama insan merak etmiyorda değill kuzucum erkek mi kız mı diye

12 haftada bilindiğinde genellikle erkek bebişler oluyor. Birşey görmeyince 20. Haftaya kadar kesin konuşmuyorlar doktorlar ama genellikle kız oluyor özellikle doktor eğer saklıyor bu seferlik göremedik derse kesinnn kız

Dediğin gibi Rabbim hayırlısını versin

çok teşekkür ederim canım çok sağol...bakalım perşembe kontrol var inşallah bir mucize olmuştur...

selam kizlar yarin büyük gün kalp atislarimizi gorcez insallah. . bir ay oldu nerdeyse kesemi göreli ve ben cok gerginim.. öyle böyle degil bi sinir varki bende önüme gelene patliyorum adet donemim oldugu icin mi böyle anlamadim ki.. sizdede sinir durumlari varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…