Psikolojik olabilir mi, bal falan ye...ilaç alamayız ya, anzer balı faydalı bak..
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
canım idrar testlerinin güvenirliği tartışılır, ben 6-7 tane test yaptım ve hiçbirinde ilk 15 dakikada çıkmadı ilerleyen saatlerde çıktı ama belli belirsiz, kan testi yaptırabilirsin, kesin sonuç, kalbinden ne geçiyorsa öyle olsun inşallah
aslında girmemek istiyorum buraya ama kopamadım illa arkadaşların yazılarını okuyorum.onların iyi olması yetiyor. bana gelince cuma günü gittim doktor tabiki hemen hastane yatışı verdi düşürmek için ben istemiyorum dedim. direttim çünkü ilk gebeliğimde de 5 gün boş yere ben yattım hastanede çok psikolojim bozuldu. 2. evde düşürdüm bunu da evde düşürmek istiyorum dedim ama malesef çabuk düşen birşey değil. (ne ironi değil mi) düşmemesi için yataktan kalkmazdım ama gelgör ki düşsün diye evi bile süpürdüm. bu hafta düşmez ise doktora gidicem ilaçla düşürüp kalan parçayıda vakum kürtaj ile alacak. benim doktor pek kürtaj yanlısı değil çabuk iyileşmem için. kanamalarım başladı ama tabiki çok değil.kırmızıya dönmeye başladı yani.
sende üzme kendini hakkında her şeyin hayırlısı rabbim elbet yüzümüzü bir gün güldürür. her şeyin hakkımızda hayırlısı rabbim sabrını veriyor. mutlaka buraya yaz sonucun ne olursa olsun. ben yazmasam bile okuyorum.
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
inşallah çok teşekkürler, eksik olma, dua edersen çok sevinirim.
Ahh kıyamam bebeğineeeinan hem güldüm hem duygulandım okurken, demek boynunu büküp gidiyo meme yok diye maşallah ne güzzel emmiş snnesi üzülme inşallah bizlerde emziririz uzun uzun
Çok erken bakmışsınız benimki bir hafta sonra kan testinde bile çıkmadı ikinci hafta öğrendim.
ayy benmde var bi cadım şimdi.üzerine bide ikiz düşünemiyorum şu anda ya empati dahi kuramadım :111:
ilk çocuk olanlarda nimet tabi ama bizde ama bizdeeeeee
sevindim benim de öyle olur umarım sağol
Aminnn, Rabbim anne olmak istiyen bütün kullarına nasip etsin. Gercekten anneyle bebeğin arasında o kadar güclü bir bağ oluşuyor ki. Niyetim iki yaşına kadardı ama nasip değilmiş.
Rabbim sana bol bol süt versin sende iki yaşına kadar emzir inşaAllah
Bu arada bugun doktorda randevun var sanırım inşaAllah iyş gecmiştir.
Hadii yaa çok geçmiş olsun..iyi ki annen var..
Benim annem de iki üç aydır ben de ama bir ay sonra gidecek..her şeyime koşuyoor şimdi de mutfakta istediğim bir şeyi yapıyoo..
Ben de çalışıyorum böyle kötü hamilelikleri okudukça olmam inşallah diyorumm...çünkü gurbetteyimmmm ;((
kızlar selam.
burada bütün paylaşımları okuyamıyorsanız
sizleri facebooktaki 2014 kasım anneleri sayfama bekliyorum
Kızlar çok korkuyorum... 5+6 günlük hamileyim, ilk gebeliğim. Kan testinde PLT üst sınıra yakın 418 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Kan pıhtılaşmasına sebep olur mu? Değer fazla değil mi? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Çok sağolasınn bu arada cinsiyet 12. Haftada belli olur muallah ım sağlık nasip etsin analı babalı nasip etsin ama insan merak etmiyorda değill kuzucum erkek mi kız mı diye
Canım ege ; benimde 8+5olmam lazım sat a göre ama ben 7+0 ancayim .dr gayet sağlıklı dedi geç döllenmiş dedi.canını sikma bence.sabır et herşeyin en iyisini Rabbim bilir.Allah yardimcin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?