arkadaşlar merhaba, ben de sitede yeniyim,7+4 hamileyim. inş kasım annesi olacağım bende rabbimin izni ile.
ben haşimato hastasıyım. bu konuda yardım edebilecek varsa sevinirim. gebeliğin beşinci haftasında tsh 3.41 çıktı kadın doğumcu su anda ilaca gerek yok dedi. sonra içim rahat etmeti endokrin doktoruma gittim 25mg ilaca başladı. ben bu defa 6. haftada hamilelik boyunca devam edeceğim kadın doğumcuya gittim ilacı kullanma bi daha test yapalım bakalım dedi test yaptık tsh 2.81 çıktı. kadın doğumcu ilaç kullanmana gerek yok dedi. şüpheye düştüm. gebelikte haşimato olup da tsh değeri kendiliğinden düşen varmı? yardım ederseniz sevinirim... iyi günler.
Cnm Allah yar ve yardımcın olsun.
Bende her sabah kabuslarla uyanıyorum. Rabbim hayırlısını versin.
benim de var haşimato, hamilelik öncesi bebek düşünmeye başlayınca ilaç kullanmaya başlamıştık zaten 25mg. kadın doğum doktorum aynen devam et dedi, ama değerim 5'e yakındı. içim rahat etmedi. tedaviye devam ettiğim dahiliye doktoruma gittim. hamilelikte en ideal seviyenin 2,5 civarı olması gerektiğini söyledi. Hafta da iki gün 2 doz diğer günler 25mg devam. Açıkçası ben bu konuda dahiliye doktoruna daha çok güveniyorum. bebeğin gelişimi açısından değerler çok önemli çünkü.
kızlar aranızda progestan kulllanan varmı gecen pazar cidddi bir kanamam oldu.doktorum kese dışında bir pıhtı var atacaksın ama adet kanamasından az bir kanaman olur demişti.ne adet kanaması ben düşük yaptım sandım bir anda cidddi bir kanamam oldu ve gecti.hemen doktoruma gitdim sorun yok o kesenin dışında ki kanı atdındedi ve progestan verdi.ertesi gün yine cagırdı kalp atışları iyi ilaca devam dedi.evet kanamam kesildi ama acaip panik halindeyim
bende gebelik öncesi endokrin doktoruma gittim. şu anda ilaca gerek yok gebelik olursa başlarız dedi. anti tpo degerim 460lardaydı. nitekim gittim ve ilac verdi. ilacı 1 kere aldım kadın doğumcu almasanda olur dedi. kadım dogumcu kendisininde haşimato olduğunu 2 cocuk sahibi olduğunu ve ona güvenmemi istedi.bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum. arada kaldım resmen
evet haklısın arada kalınacak bi durum. istersen başka bir kadın doğum doktoruna daha görün onun da görüşünü al. değerin çok yüksek değil gibi en azından bana göre ama merak ettim kullanacağın ilacın bebeğe ne sakıncası olabilir ki kullanma diyor. endokrin doktorunun özellikle uzman olduğu konu aslında. ilginç bi durum. insan bu dönemde hakikaten şaşırıyor, Allah kolaylık versin. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz hiç kimsede.
arkadaşlar merhaba, ben de sitede yeniyim,7+4 hamileyim. inş kasım annesi olacağım bende rabbimin izni ile.
ben haşimato hastasıyım. bu konuda yardım edebilecek varsa sevinirim. gebeliğin beşinci haftasında tsh 3.41 çıktı kadın doğumcu su anda ilaca gerek yok dedi. sonra içim rahat etmeti endokrin doktoruma gittim 25mg ilaca başladı. ben bu defa 6. haftada hamilelik boyunca devam edeceğim kadın doğumcuya gittim ilacı kullanma bi daha test yapalım bakalım dedi test yaptık tsh 2.81 çıktı. kadın doğumcu ilaç kullanmana gerek yok dedi. şüpheye düştüm. gebelikte haşimato olup da tsh değeri kendiliğinden düşen varmı? yardım ederseniz sevinirim... iyi günler.
bende gebelik öncesi endokrin doktoruma gittim. şu anda ilaca gerek yok gebelik olursa başlarız dedi. anti tpo degerim 460lardaydı. nitekim gittim ve ilac verdi. ilacı 1 kere aldım kadın doğumcu almasanda olur dedi. kadım dogumcu kendisininde haşimato olduğunu 2 cocuk sahibi olduğunu ve ona güvenmemi istedi.bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum. arada kaldım resmen
bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar aranızda progestan kulllanan varmı gecen pazar cidddi bir kanamam oldu.doktorum kese dışında bir pıhtı var atacaksın ama adet kanamasından az bir kanaman olur demişti.ne adet kanaması ben düşük yaptım sandım bir anda cidddi bir kanamam oldu ve gecti.hemen doktoruma gitdim sorun yok o kesenin dışında ki kanı atdındedi ve progestan verdi.ertesi gün yine cagırdı kalp atışları iyi ilaca devam dedi.evet kanamam kesildi ama acaip panik halindeyim
kızlar merhaba; hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum allahtan.. sormak istediğim birşey var 6+2 haftalık hamileyim ağzımda çok tatsız bir tat var 5-6 gündür yediğim içtiğimden tat almıyorum ve zaman zaman midemi bulandırıyor bu tat normalde bulantı olmuyor sizde durum nasıl ağız tadınızda değişiklik oldu mu?
Canımm hayırdırrr
Kızlarrrrrr ben geldim.....
Bugün dr a gittim ve bebekimin kalp atışını dinledik, çook şükür..rabbim herkese nasip etsin...6+4 miş...
Bu arada raporum bitti acilen uzatmam lazım..
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler....
Cnm benim feyzamdan önceki bebeğimin kalbi bu haftalarda durmuştu.
O yüzden ne kadar düşünmemeye calışsamda bilinc altım biliyor o yüzden kabuslarla boğuşuyorum.
Rabbim hayırlısını versin diyorum hep asla isyan değil ama korku ve endişe var işte.
Sen nasılsın, ne var ne yok? İnşaAllah herşey yolundadır.
hoşbulduk seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim cinsiyetini gördüğün kucağına aldığın zamanları da göstersin
günaydın herkese, hepimiz kaygılar taşıyoruz galiba, bol dua etmekten başka elden ne gelir, rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam güzel gönüllü güzel yürekli kasım anneleri gecen yıl bu zamanlar 2013 kasım anneleri topiğinde aynı sizler gibi bizde duygularımızı heyecanlarımızı endişelerimizi paylaşıyorduk şimdi rabbime şükürler olsun yavrum kucağımda inş sizlerde sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza hamileliğinizin her anının tadını çıkarın rabbimin bizlere en güzel hediyesi evlatlarımızın ne aşamalardan geçip dünyaya geldiğişne şahit oluyoruz rabbim hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepiniz vakitlice kavuşursunuz inş yavrularınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?