2014 Kasım Anneleri

kızlar aranızda progestan kulllanan varmı gecen pazar cidddi bir kanamam oldu.doktorum kese dışında bir pıhtı var atacaksın ama adet kanamasından az bir kanaman olur demişti.ne adet kanaması ben düşük yaptım sandım bir anda cidddi bir kanamam oldu ve gecti.hemen doktoruma gitdim sorun yok o kesenin dışında ki kanı atdındedi ve progestan verdi.ertesi gün yine cagırdı kalp atışları iyi ilaca devam dedi.evet kanamam kesildi ama acaip panik halindeyim

benim de var haşimato, hamilelik öncesi bebek düşünmeye başlayınca ilaç kullanmaya başlamıştık zaten 25mg. kadın doğum doktorum aynen devam et dedi, ama değerim 5'e yakındı. içim rahat etmedi. tedaviye devam ettiğim dahiliye doktoruma gittim. hamilelikte en ideal seviyenin 2,5 civarı olması gerektiğini söyledi. Hafta da iki gün 2 doz diğer günler 25mg devam. Açıkçası ben bu konuda dahiliye doktoruna daha çok güveniyorum. bebeğin gelişimi açısından değerler çok önemli çünkü.

Hayırlı akşamlar hanımlar...
Nasılsınız umarım hamileliginiz güzel ve sorunsuz geciyordur.Rabbim bebişlerinizi korusun inşallah.
Bebeklerini kaybeden arkadaşlar,
Rabbim sabır,saglık versin sizlere inşallah en kısa zamanda Allah tekrar güldürsün yüzünüzü.
Her şerde mutlak bir hayır vardır...
Dualarım sizinle

bende gebelik öncesi endokrin doktoruma gittim. şu anda ilaca gerek yok gebelik olursa başlarız dedi. anti tpo degerim 460lardaydı. nitekim gittim ve ilac verdi. ilacı 1 kere aldım kadın doğumcu almasanda olur dedi. kadım dogumcu kendisininde haşimato olduğunu 2 cocuk sahibi olduğunu ve ona güvenmemi istedi.bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum. arada kaldım resmen

Canım ben bir aydır progestan kullanıyorum.
Agrılarım cok oldugu için vermişti doktorum.
İki hafta önce ağrılarım artınca tekrar gittigimde doktorum kesenin altında kanamam oldugunu söyledi .
İlacın dozunu iki katına cıkardı.
Bol su iç ,dinlen dedi.
Allah'a şükür şimdiye kadar kanamam olmadı.İnan bende cok panik halindeyim.
Şimdiden kabuslarım başladı,
bebegimi kaybettigimi görüyorum sürekli...
Rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah.
Doktorun dediklerini uygulayıp,
Dua etcez inşallah.
Allah bebeginizi korusun saglık sıhhat versin...

evet haklısın arada kalınacak bi durum. istersen başka bir kadın doğum doktoruna daha görün onun da görüşünü al. değerin çok yüksek değil gibi en azından bana göre ama merak ettim kullanacağın ilacın bebeğe ne sakıncası olabilir ki kullanma diyor. endokrin doktorunun özellikle uzman olduğu konu aslında. ilginç bi durum. insan bu dönemde hakikaten şaşırıyor, Allah kolaylık versin. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz hiç kimsede.

canım ya bu kadın doğumcu ikincisi zaten. ilkide kullanmana gerek yok dedi. o yüzden ikinciye geldim. ya zaten çok panik bi insanım bi de böyle olunca korku sardı beni şu anda ilacı alırsam bende çarpıntı saç dökülmesi yapabilirmiş o yüzden kullanma dedi. inş sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Allah şifa versin ,ama bak drun da çok güzel örnek vermiş,kendisi de yaşamış aynı şeyi daha detaylı ilgilenir seninle ,gerçi hastalığının ne olduğunu tm olarak bilmiyorum ama üzülüp sıkıntı verme kendine de bebeğe de

bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun,tez zamanda bi kardeş göndersin meleğin

kalp atışlarını duymuşun canım panikleme hiç geçmiş olsun

Ağız tadını kabettim yokoldu gitti migde de kayip istah ta kayip ev desen kokuyor yemek kokusu degil baska bir koku evde hep oguruyorum bogazim iptal yutkunamiyorum sivi migdemi fena bulandiriyor bugun oglumla alti saat parkta takildim sirf pesinden kosmak icin yemek yiyorum yoksa yenecek gibi degil.
2011 kasim dogumlu oğlum var doguma kadar kustum ins. Bu okadar olmaz yarin ilk muayene icin gidecem 6+4 uz bakalim uyumlumu kalp atiyormu
Bebegini kaybeden annemize sabir ve saglikli bebisler nasip etsin rabbim.

Canımm hayırdırrr

Cnm benim feyzamdan önceki bebeğimin kalbi bu haftalarda durmuştu.
O yüzden ne kadar düşünmemeye calışsamda bilinc altım biliyor o yüzden kabuslarla boğuşuyorum.

Rabbim hayırlısını versin diyorum hep asla isyan değil ama korku ve endişe var işte.

Sen nasılsın, ne var ne yok? İnşaAllah herşey yolundadır.

Gunaydn bayanlar mutlu hafta sonu diliyrm bebegini kaybeden anneye gecms olsn rabbim en guzel melegini tekrar nasip etsn

günaydın herkese, hepimiz kaygılar taşıyoruz galiba, bol dua etmekten başka elden ne gelir, rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

hoşbulduk seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim cinsiyetini gördüğün kucağına aldığın zamanları da göstersin

yazıları zor takip ediyorum fakat bi kaçını okuyunca üzüldüm açıkçası Rabbim sabrını versin zor süreçler bunlar ve ben bu süreçte zaten annemin değerini bilirdim hepten anladım ne kadar zor dünyaya geliyormuşuz yah Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah Rabbime sığınıyorum

Oy canım benim..oluyor ya bende de var o korku...sanırım hiç geçmicek..
Şimdilik iyiyim ben kabızlığı saymazsak

bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim cok uzuldum en yakin zamanda allah tekrar verir.benim 7 aylik bebegim karnimda ölmüstü.boylesi cok daha zordu vardir bir hayir gecmis olsun

tesekkurler cok dusunceli bi hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…