2014 Kasım Anneleri

kızlar ben bu hgc testini bi türlü okuyamıyom yaa..
salı günü sonuçu aldım 317.6 çıktı..bugün tekrar yaptırdım 884.5 çıktı..
sizce nasıl sonuçlar

bulantılı kusmalı gebelikler genelde kız oluyor

alakası yok canım ya benım ılk gebelıkte kusma daha coktu erkek oldu simdi dah az kusmam var
kızlar ben bu hgc testini bi türlü okuyamıyom yaa..
salı günü sonuçu aldım 317.6 çıktı..bugün tekrar yaptırdım 884.5 çıktı..
sizce nasıl sonuçlar

ıkıye katlaması lazım ıkı günde salı 300 desen perşembe 600 olsa 884 bugüne kötü degıl salı fln dra gıdebılırsın kese ıcın

ben berbatımmm ne yersejm çıkıyor...serum ilaç fayda etmiyor...
bitsin şu 3 ay
bende 3ayın yolunu gözleyenlerdenim sana göre daha ıyı durumdayı bulantım oluyor nadıren kusmada oluyor ama ac kalmıyorum bulansada yıyorum

evet cnm oluyo bendede aynı hıcbırseyın tadı uzu yok gecıcek sabret

sağol cnm..içimi ferahlattın..

arkadaşlar merhaba, ben de sitede yeniyim,7+4 hamileyim. inş kasım annesi olacağım bende rabbimin izni ile.
ben haşimato hastasıyım. bu konuda yardım edebilecek varsa sevinirim. gebeliğin beşinci haftasında tsh 3.41 çıktı kadın doğumcu su anda ilaca gerek yok dedi. sonra içim rahat etmeti endokrin doktoruma gittim 25mg ilaca başladı. ben bu defa 6. haftada hamilelik boyunca devam edeceğim kadın doğumcuya gittim ilacı kullanma bi daha test yapalım bakalım dedi test yaptık tsh 2.81 çıktı. kadın doğumcu ilaç kullanmana gerek yok dedi. şüpheye düştüm. gebelikte haşimato olup da tsh değeri kendiliğinden düşen varmı? yardım ederseniz sevinirim... iyi günler.

YAVRUMMM aynııı dertten muzdaribizzzzz ne zaman geçecekk bbuuuuuu yaaaa

Hamile değilken feci diyetteydim. Her şeyi gram gram yiyordum. "Ah şunu da yiyebilsem, bunu da yiyebilsem" diye hayaller kuruyordum..
Şimdi dünyayı önüme serseler şöyle bir bakar tuvalete koşarım..

Ne tuhaf değil mi?

ayy sorma yaa bende diyetteydim 2 kiloda vermiştim hatta...
şimdi ne salakmışım diyorummm yeseydinn ya diyorumm.kusmaktan 2 kilo daha gitti bendee
ben yemek görünce kusmuyorummm onu ağzıma aldığım an olan oluyorrr

İstanbul canım. Allah sağlık versin tüm bebişlere.

Kontrolün ne zaman? Benim pazartesi, sabırsızlanıyorum.

en son 6+o da gittim. çarşambaydı sanırım. bi sonrakine 16 nisan da gidecem kısmetse. pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah. ben en son gittiğimde kesen yeteri kadar büyümemiş dedi sonra B-hcg ye baktı o 16000 lerde çıkınca herşey yolunda dedi gönderdi.

Son düzenleme:

Hahahha! Aynen ben de hamileyken 2 kilo verdim. Öncesinde 6 kiloyu 2 ayda vermiştim.

Benim de yediğim belli başlı şeyler var. Arkadaşlarım yapıp yapıp ofisime gönderiyor.
Limonu sıkıp sıkıp yiyorum. Doktor 12 . haftaya kadar dayan dedi.

bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...

Rabbim sana sabırlar verdin canım...

Cnm Allah yar ve yardımcın olsun.
Bende her sabah kabuslarla uyanıyorum. Rabbim hayırlısını versin.

bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza rabbim sabırlar versin ve en kısa zamanda yeni meleklerini göndersin inşallah..
bende hiç bulantı yoktu ama 2 gündür başladı yolda oluyorum en yoğun zamanında ve konuşmaya bile korkuyorum , ağzımı açsam sanki herşey çıkacak gibi, günün ilerleyen saatlerinde kayboluyor ama tavan yaptığı anlar ter çıkıyor alnımdan

kaç haftalık hamilesin cnm sen benim 2 haftalıkken sonucum 579du.

kızlar nette araştırdığıma göre bhcg değer aralıkları çok geniş, bence bunlara çok fazla takılmayın, kalbinizi ferah turun, olumlu şeyler düşünmeye çalışın, mesela örnek bir tablo :
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Gecmis olsun canim.. Allah hayirlisiyla yeniden nasip etsin.. madden manen cabuk toparlanirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…