aa evt inşallah vakitlice doğururuz..
Midemmmmmmmm.
bulantılı kusmalı gebelikler genelde kız oluyor
bulantılı kusmalı gebelikler genelde kız oluyor
kızlar ben bu hgc testini bi türlü okuyamıyom yaa..
salı günü sonuçu aldım 317.6 çıktı..bugün tekrar yaptırdım 884.5 çıktı..
sizce nasıl sonuçlar
bende 3ayın yolunu gözleyenlerdenim sana göre daha ıyı durumdayı bulantım oluyor nadıren kusmada oluyor ama ac kalmıyorum bulansada yıyorumben berbatımmm ne yersejm çıkıyor...serum ilaç fayda etmiyor...
bitsin şu 3 ay
kızlar merhaba; hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum allahtan.. sormak istediğim birşey var 6+2 haftalık hamileyim ağzımda çok tatsız bir tat var 5-6 gündür yediğim içtiğimden tat almıyorum ve zaman zaman midemi bulandırıyor bu tat normalde bulantı olmuyor sizde durum nasıl ağız tadınızda değişiklik oldu mu?
alakası yok canım ya benım ılk gebelıkte kusma daha coktu erkek oldu simdi dah az kusmam var
ıkıye katlaması lazım ıkı günde salı 300 desen perşembe 600 olsa 884 bugüne kötü degıl salı fln dra gıdebılırsın kese ıcın
YAVRUMMM aynııı dertten muzdaribizzzzzne zaman geçecekk bbuuuuuu yaaaa
Hamile değilken feci diyetteydim. Her şeyi gram gram yiyordum. "Ah şunu da yiyebilsem, bunu da yiyebilsem" diye hayaller kuruyordum..
Şimdi dünyayı önüme serseler şöyle bir bakar tuvalete koşarım..
Ne tuhaf değil mi?
İnşallah :) Sen hangi şehirdesin?
ben Ankaradayım. sen?
İstanbul canım. Allah sağlık versin tüm bebişlere.
Kontrolün ne zaman? Benim pazartesi, sabırsızlanıyorum.
ayy sorma yaa bende diyetteydim 2 kiloda vermiştim hatta...
şimdi ne salakmışım diyorummm yeseydinn ya diyorumm.kusmaktan 2 kilo daha gitti bendee
ben yemek görünce kusmuyorummm onu ağzıma aldığım an olan oluyorrr
bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende aranizdan ayriliyorum.bebegi kaybettim...hepinize saglikli hamilelik diliyorum....hayirlisiyla insallah kucaginiza alin...
kaç haftalık hamilesin cnm sen benim 2 haftalıkken sonucum 579du.kızlar ben bu hgc testini bi türlü okuyamıyom yaa..
salı günü sonuçu aldım 317.6 çıktı..bugün tekrar yaptırdım 884.5 çıktı..
sizce nasıl sonuçlar
kaç haftalık hamilesin cnm sen benim 2 haftalıkken sonucum 579du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?