kızlar aranızda progestan kulllanan varmı gecen pazar cidddi bir kanamam oldu.doktorum kese dışında bir pıhtı var atacaksın ama adet kanamasından az bir kanaman olur demişti.ne adet kanaması ben düşük yaptım sandım bir anda cidddi bir kanamam oldu ve gecti.hemen doktoruma gitdim sorun yok o kesenin dışında ki kanı atdındedi ve progestan verdi.ertesi gün yine cagırdı kalp atışları iyi ilaca devam dedi.evet kanamam kesildi ama acaip panik halindeyim
oradalar.... bu başlığı da kapattırdılar bu sayede...
Bir çok arkadaşı uyardık ama maalesef olan bizim konumuza oldu😔
Bi çok arkadas tel.den kullandıkları için faceden takip etmek daha kolay oluyor, o yüzden orda çoğu arkadas :)
ama buraya da geliyolar tabi :)
Ben burdayım, telefonuma da kurdum kadınlar klübü uygulamasını telefondan da takip edip yazabliyorum. Face de de eklemek istemedim. burdan yazışmak daha güzel bence. Birde, bende sayfaları önceden takip edemiyordum, iş arası girip 3 saatte bir baktığım zaman okuyamadığım çok sayfa oluyodu, daha iyi oldu bence :))oradalar.... bu başlığı da kapattırdılar bu sayede...
slm kızlar.valla doktorum bana düşük tehlikesi var yok demedi ama, bir şikayetim olmadığı için herhalde gerek görmedi.Nasıl besleneceğimi anlattı.6.haftamda gitmiştim ilk.Ultrasoundda keseyi görmüştük biraz arkalarda çıkmıştı hatta. 2. muayenem 11.hafta olacak, o zaman kalp atışları net duyulur artık.Ama bu sabah karnım o kadar seyridi ki, sanki kuş gibi pır pır oluverdi :) acaba kalp atışımıydı bu, bilemedim. Birde ben hergün nerdeyse yarım saat yol yürüyorum.Haftalık temizlik yapıyorum, süpürge vileda falan. Bu kadarcıkla bişey olmaz sanıyorum ama hor mu kullanıyorum kendimi ?
Ben bulantiyi seviyorum bisey anlam ifade etmese bile biraz daha rahatim bulantili gunlerde
Canım herkesin tercihi tabi ki ama özel mesajdan yazışmaları gerekiyor ,forumda başka sosyal paylaşım siteleri hakkında konuşmak yasak maalesef yoksa konu kapatılıyor😔Allah'tan açılmış konumuz😊
slm kızlar.valla doktorum bana düşük tehlikesi var yok demedi ama, bir şikayetim olmadığı için herhalde gerek görmedi.Nasıl besleneceğimi anlattı.6.haftamda gitmiştim ilk.Ultrasoundda keseyi görmüştük biraz arkalarda çıkmıştı hatta. 2. muayenem 11.hafta olacak, o zaman kalp atışları net duyulur artık.Ama bu sabah karnım o kadar seyridi ki, sanki kuş gibi pır pır oluverdi :) acaba kalp atışımıydı bu, bilemedim. Birde ben hergün nerdeyse yarım saat yol yürüyorum.Haftalık temizlik yapıyorum, süpürge vileda falan. Bu kadarcıkla bişey olmaz sanıyorum ama hor mu kullanıyorum kendimi ?
kızlar hamilelik dönemi için tavsiye ettiğiniz kitap varmı kitap araştırması yapıyorum ama bulamadım
Ben burdayım, telefonuma da kurdum kadınlar klübü uygulamasını telefondan da takip edip yazabliyorum. Face de de eklemek istemedim. burdan yazışmak daha güzel bence. Birde, bende sayfaları önceden takip edemiyordum, iş arası girip 3 saatte bir baktığım zaman okuyamadığım çok sayfa oluyodu, daha iyi oldu bence :))
Arkadaşlar merhaba. Biz bugün ilk muayenemize gittik, keseyi gördük henüz çok minikti kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar gideceğiz.
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?