2014 Kasım Anneleri

Bebeğini kaybeden annemize geçmiş olsun diliyorum. Umarım en yakın zamanda yine bebek sahip olmayı rabbim kısmet eder.

Ben bulantiyi seviyorum bisey anlam ifade etmese bile biraz daha rahatim bulantili gunlerde

Selam arkadaslar nasılsınız :)
Ben sabah bi korku atlattım pembe lekem geldi, hemen gittim şükür ki bi problem görünmüyodu... :)
Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz :)

Canım bende kullanıyorum progestan ağrılarım çok diye vermişti...
Merak etme, o pıhtıyı atmışsındır, kalp atışını duymuşsun içini ferah tut... Aksi bi durum olsaydı iğnesini falan verirdi...
Çook geçmiş olsun...

Selam canlar ıyı hafta sonları dılıyorummm

Bi çok arkadas tel.den kullandıkları için faceden takip etmek daha kolay oluyor, o yüzden orda çoğu arkadas :)
ama buraya da geliyolar tabi :)

Canım herkesin tercihi tabi ki ama özel mesajdan yazışmaları gerekiyor ,forumda başka sosyal paylaşım siteleri hakkında konuşmak yasak maalesef yoksa konu kapatılıyor😔Allah'tan açılmış konumuz😊

slm kızlar.valla doktorum bana düşük tehlikesi var yok demedi ama, bir şikayetim olmadığı için herhalde gerek görmedi.Nasıl besleneceğimi anlattı.6.haftamda gitmiştim ilk.Ultrasoundda keseyi görmüştük biraz arkalarda çıkmıştı hatta. 2. muayenem 11.hafta olacak, o zaman kalp atışları net duyulur artık.Ama bu sabah karnım o kadar seyridi ki, sanki kuş gibi pır pır oluverdi :) acaba kalp atışımıydı bu, bilemedim. Birde ben hergün nerdeyse yarım saat yol yürüyorum.Haftalık temizlik yapıyorum, süpürge vileda falan. Bu kadarcıkla bişey olmaz sanıyorum ama hor mu kullanıyorum kendimi ?

oradalar.... bu başlığı da kapattırdılar bu sayede...
Ben burdayım, telefonuma da kurdum kadınlar klübü uygulamasını telefondan da takip edip yazabliyorum. Face de de eklemek istemedim. burdan yazışmak daha güzel bence. Birde, bende sayfaları önceden takip edemiyordum, iş arası girip 3 saatte bir baktığım zaman okuyamadığım çok sayfa oluyodu, daha iyi oldu bence :))

Ben de öyleyim ,umarım bişey olmaz sürekli yatmak midemi bulandırıyor

Ben bulantiyi seviyorum bisey anlam ifade etmese bile biraz daha rahatim bulantili gunlerde

Bende bulantıdan rahatsız olmamıştım pek ama hafif ve sabahları oluyordu bende. Bazı arkadaşlar hiç beslenemiyorlar...
Bulantım geçince üzülmüştüm bile, evladım nerdesin belli et kendini diyordum.
Kızlar 12. haftaya girmek üzereyim, daha hissedilir olmaya başladı, asıl mutluluk bundan sonra başlayacak kaygıyı bırakın kenara mutluluk hissedin. yüzükoyun yatağa yattığımda garip şeyler hissetmeye başladım hihihiih

Aaa kapatılmışsıydı konu, evde yoktum giremedim o ara olmuş demek ki farketmediğime göre :)
Neyse ki açılmış, daha dikkatli olurlar artık :)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım...
Yavas yavas yapıyosan o işleri bişey diyemem ama ben öğrendiğimden beri tek iş yapmadım yemek dışında. (onuda arada ben arada kociş yapıyor yada annem geldikçe yapıp gidiyor) :)
Annem kayınvalidem ve kocam karar almışlar en azından şu ilk 3 ay gecene kadar bişey yapmak yasak (Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali) :)
Sağolsun onlar yapıyor :) .Sende en azından şu 3 ayı bitirene kadar pek yapma canım...

kasım annişleri nasılsınız? güzel hafta sonları dilerim. haftalar ilerledikçe sizi de heyecan sarıyor mu ?

kızlar hamilelik dönemi için tavsiye ettiğiniz kitap varmı kitap araştırması yapıyorum ama bulamadım

hafta içi iş hafta sonu ev işi takip edemiyorum şimdiden böyleyse ileride durumum nasıl olacak bilmiyorum . bende kitap arayışındayım ama bi bulamadım güzel bi şeyler...

Al benden de o kadar 10 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum. Eve gelip yemek, temizlik, ütü, yürüyüş herşeyi yapıyorum. Dikkatte ediyorum tabi eşim ve oğlumda ellerinden geldiğince yardım ediyorlar Allahın izniyle bir şey olmaz. Arada dinlenerek yapabiliriz bence hayat devam ediyor. Sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de face katılmadım telefondan takip edebiliyorum burayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Biz bugün ilk muayenemize gittik, keseyi gördük henüz çok minikti kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar gideceğiz.

Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba. Biz bugün ilk muayenemize gittik, keseyi gördük henüz çok minikti kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar gideceğiz.

Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Gözün aydın cnm... saglikla guzel haberler al ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…