- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
Aaa allah hayirli huzurlu saglikli güzel bir omur nasip etsin inşallah:)Bugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.
Iyi ki doğdun Erwan Miran nice senelerin olsun KuzucumBugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.
Nice senelere olsun insallh canim dogum gunu kutku olsun ervan miranin adiyla buyusunBugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.
ayy masallah ya senin oğlunun tek uykusunu kizİm gun boyu uyumuyo arti gece 12yi buluyo erkende kaldrsam bi duzene grmedi sabah 6da is icin kalk gecede kalkiyo gec yatmasina rağmen hep.sersem gibi dolaniyorumBenim oglum gunde 1defa uyusa diger saatler beni yer bitirir neyseku uykuyu cok seviyor hatta uyanik kaldgi saat yok gibi:)))sabh 6 bucukta uyanr 9da yine uyur 11bucukta uyanr 1 bucukta yine uyur bugun 4 bucukta uyandi oyaliyorum artik simdide yatiyo en gec 8 de uyur oda oyaliyorum yoksa 7de uyuck yani sabaha kadar da 2 defa uyanir 12de ve 5de
ayy masallah ya senin oğlunun tek uykusunu kizİm gun boyu uyumuyo arti gece 12yi buluyo erkende kaldrsam bi duzene grmedi sabah 6da is icin kalk gecede kalkiyo gec yatmasina rağmen hep.sersem gibi dolaniyorumBenim oglum gunde 1defa uyusa diger saatler beni yer bitirir neyseku uykuyu cok seviyor hatta uyanik kaldgi saat yok gibi:)))sabh 6 bucukta uyanr 9da yine uyur 11bucukta uyanr 1 bucukta yine uyur bugun 4 bucukta uyandi oyaliyorum artik simdide yatiyo en gec 8 de uyur oda oyaliyorum yoksa 7de uyuck yani sabaha kadar da 2 defa uyanir 12de ve 5de
Çok geçmiş öncelikle, endişelenmeyin bu kadar. Bizim doktorumuz 10. ay kontrolünde söylemişti, 1 yaşında kan sayımı ve kemik gelişimine bakılacak diye. O dönemde araştırma fırsatım oldu bu konuyu. Bazen sizin demir ağırlıklı beslemeniz de işe yaramıyor maalesef. Vücuda giren demirin yeterli oranda emilimi gerçekleşmediği zamanda demir eksikliği oluyor. Şu an yapmanız gereken belirlenen ölçülerde aksatmadan kan ilacını kullanmanız. Durumun ağırlığına göre 2 ay ve de 1 sene içinde bu sorun tamamen ortadan kalkıyor. Endişelenmeyi, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrunuz.
aaa doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaslarınız olsunnnnBugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.
Doğum günün kutlu olsun poyraz o bıyık altı gülüsüne ve saçlarına bayıldım huzurlu mutlu ömürlerin olsun...Iyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
Benim oğlum uyumuyor canım uyumadigi için ya yakamda ya pacamda bende uyusun istiyorum ama uykuya direniyor saat 4 de kalsa gece 12 den önce uyumaz dün mesela 12 de zorla uyuttum sabah 5 bucukta uyandı ki gece yarım saat demeden kalkıyor emzir salla yatır sabaha kadar ugrastiriyor ve benim 2.5 yaşında bi oğlum daha var o da çok hareketli dün gece 3 bucukta yattim 5 bucukta ayaktayim Gündüz hiç yatamiyorum çok yoruluyorum ama yinede iyi ki varlar sen çok sanslisin hem bebegin uyuyor ve yiyor artık arada yaptığı mizmizligi da hoş görüyorsundur keşke her bebek seninki gibi olsaBenim oglum gunde 1defa uyusa diger saatler beni yer bitirir neyseku uykuyu cok seviyor hatta uyanik kaldgi saat yok gibi:)))sabh 6 bucukta uyanr 9da yine uyur 11bucukta uyanr 1 bucukta yine uyur bugun 4 bucukta uyandi oyaliyorum artik simdide yatiyo en gec 8 de uyur oda oyaliyorum yoksa 7de uyuck yani sabaha kadar da 2 defa uyanir 12de ve 5de
Gunaydinlar canm valla zordur uyumayn cocuk o uyuyunca bende uyuyrm genelde arada da isimi yapiyorum o yuzden tahammulum hep var ogluma karsi bin sukur hic yormadi beni ama bu aralar yuruyo die hep arkasindayim dusecek die biran once tam yuruse iyi olack Allah kolaylik versin uyumayn yemeyn aglayn bebk annelerineBenim oğlum uyumuyor canım uyumadigi için ya yakamda ya pacamda bende uyusun istiyorum ama uykuya direniyor saat 4 de kalsa gece 12 den önce uyumaz dün mesela 12 de zorla uyuttum sabah 5 bucukta uyandı ki gece yarım saat demeden kalkıyor emzir salla yatır sabaha kadar ugrastiriyor ve benim 2.5 yaşında bi oğlum daha var o da çok hareketli dün gece 3 bucukta yattim 5 bucukta ayaktayim Gündüz hiç yatamiyorum çok yoruluyorum ama yinede iyi ki varlar sen çok sanslisin hem bebegin uyuyor ve yiyor artık arada yaptığı mizmizligi da hoş görüyorsundur keşke her bebek seninki gibi olsa
Gunaydinlar canm valla zordur uyumayn cocuk o uyuyunca bende uyuyrm genelde arada da isimi yapiyorum o yuzden tahammulum hep var ogluma karsi bin sukur hic yormadi beni ama bu aralar yuruyo die hep arkasindayim dusecek die biran once tam yuruse iyi olack Allah kolaylik versin uyumayn yemeyn aglayn bebk annelerine
Amin canım aminn bizimki daha yeni yeni adım atmaya başladı o hali bile zor yürümeye başlayınca hep peşinde olmak gerekiyo allah yardimcin olsunGunaydinlar canm valla zordur uyumayn cocuk o uyuyunca bende uyuyrm genelde arada da isimi yapiyorum o yuzden tahammulum hep var ogluma karsi bin sukur hic yormadi beni ama bu aralar yuruyo die hep arkasindayim dusecek die biran once tam yuruse iyi olack Allah kolaylik versin uyumayn yemeyn aglayn bebk annelerine
Nice güzel yillariniz olsunIyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
Inanır mısın ben de azıcık yatağa erken girsem illa ki kafama takacak birşey buluyorum, yine 2 yi geçiyor uyumam. Erenlerimiz bizi geç yatırmaya alıştırdı sanırımUzun zamandır ben de dün ilk defa erken yattım 1 de.herkes uyur aynen senin gibi ortalığı topla ütü yap saat 3 olur...erken yatmanin sevinciyle uyuyamadim o da ayri tabi
Önceden iki uyku uyurdu, şimdi tek uyku. O da maximum 1,5 saat. Genelde 1 saat içinde Uyanıyor. Acaba neden bu kadar Kısa ve tek uyku, anlamadım gitti. Eren = az uyku+çok yaramazlıkGün içinde 2 uyku mu uyuyor
sağlıklı mutlu nice yıllar olsunIyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?