2014 Kasım Anneleri

Bugün bizim doğum gunumuzdu. O kadar şey paylaştık ama kimse kutlamamis.
Iyi ki doğdun Erwan Miran nice senelerin olsun Kuzucum
Bacım ben tatildeydim ya anca girdim Rabbim Oğluna uzun sağlıklı bir Ömür versin Acısını göstermesin vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah

Benim oglum gunde 1defa uyusa diger saatler beni yer bitirir neyseku uykuyu cok seviyor hatta uyanik kaldgi saat yok gibi:)))sabh 6 bucukta uyanr 9da yine uyur 11bucukta uyanr 1 bucukta yine uyur bugun 4 bucukta uyandi oyaliyorum artik simdide yatiyo en gec 8 de uyur oda oyaliyorum yoksa 7de uyuck yani sabaha kadar da 2 defa uyanir 12de ve 5de

ayy masallah ya senin oğlunun tek uykusunu kizİm gun boyu uyumuyo arti gece 12yi buluyo erkende kaldrsam bi duzene grmedi sabah 6da is icin kalk gecede kalkiyo gec yatmasina rağmen hep.sersem gibi dolaniyorum

ayy masallah ya senin oğlunun tek uykusunu kizİm gun boyu uyumuyo arti gece 12yi buluyo erkende kaldrsam bi duzene grmedi sabah 6da is icin kalk gecede kalkiyo gec yatmasina rağmen hep.sersem gibi dolaniyorum

Merhaba kızlar. 14 kasım oğlumun doğum günüydü kutlama yaptık herşey çok güzel gecti. Bunları bize veren allaha binlerce şükür. Çok fazla giremiyorum buraya ama yazdğm mesajlara sordgm sorulara cevap veren herkesr çok teşekkür ediyorum. Ayrıca B belindamm onlarında doğum güni ondört kasımmış.allah uzun ömürlü sağlıklı günlere bıraksın. İyi geceler

Iyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..

Eklentiler

• IMG-20151114-WA0007.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_20151114_232132.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG_20151114_232151.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG-20151114-WA0002.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 165

Sağolun söylediğiniz gibi inşallah en kısa sürede kalkar ..

Iyıkı hayatımdasın oğlum, allah a çok şükür. Bunlarda benden olsun, çok bi görkemli değil ama yaptıklarım çok beğenildi..
Doğum günün kutlu olsun poyraz o bıyık altı gülüsüne ve saçlarına bayıldım huzurlu mutlu ömürlerin olsun...

Benim oğlum uyumuyor canım uyumadigi için ya yakamda ya pacamda bende uyusun istiyorum ama uykuya direniyor saat 4 de kalsa gece 12 den önce uyumaz dün mesela 12 de zorla uyuttum sabah 5 bucukta uyandı ki gece yarım saat demeden kalkıyor emzir salla yatır sabaha kadar ugrastiriyor ve benim 2.5 yaşında bi oğlum daha var o da çok hareketli dün gece 3 bucukta yattim 5 bucukta ayaktayim Gündüz hiç yatamiyorum çok yoruluyorum ama yinede iyi ki varlar sen çok sanslisin hem bebegin uyuyor ve yiyor artık arada yaptığı mizmizligi da hoş görüyorsundur keşke her bebek seninki gibi olsa

Gunaydinlar canm valla zordur uyumayn cocuk o uyuyunca bende uyuyrm genelde arada da isimi yapiyorum o yuzden tahammulum hep var ogluma karsi bin sukur hic yormadi beni ama bu aralar yuruyo die hep arkasindayim dusecek die biran once tam yuruse iyi olack Allah kolaylik versin uyumayn yemeyn aglayn bebk annelerine

Amin canım aminn bizimki daha yeni yeni adım atmaya başladı o hali bile zor yürümeye başlayınca hep peşinde olmak gerekiyo allah yardimcin olsun

Uzun zamandır ben de dün ilk defa erken yattım 1 de.herkes uyur aynen senin gibi ortalığı topla ütü yap saat 3 olur...erken yatmanin sevinciyle uyuyamadim o da ayri tabi
Inanır mısın ben de azıcık yatağa erken girsem illa ki kafama takacak birşey buluyorum, yine 2 yi geçiyor uyumam. Erenlerimiz bizi geç yatırmaya alıştırdı sanırım

B belindamm bazen gözden kaçabiliyor, yoksa çok seviliyosunOğluşunun doğum günü kutlu olsun, Rabbim hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin

berraq oğlun çok tatlı maşallah, hayırlı sağlıklı seneler. Nice güzel yaşlarını görün inşallah

Violet Life sizinde doğum gününüz kutlu olsun, inşallah seneye gönlünüzdeki gibi bir doğum Gününü sevdiklerinizle kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…