2014 Kasım Anneleri

İlk anne olan ezelinur 2 ben 3 zey ikiz olan zeytin kizcelri sağlık durumları iyi demişti en son
o zamanki topiğin halini hatırladınız mı. dua isteyenler.kim doğurmuş diyenler. doğum sancısı nasıl bir şey diyenler. her zaman ki gibi kv lere gıcık olup saydıranlar. of ben ne zaman doğuracam diyenler. SELAM OLSUN O GÜNLÜRE.HERŞEYİ İLE ÇOK GÜZELMİŞ YA. hepinizi seviyorum canlar.

oooh içimi rahatlattın canım. öyle güzel anlattır ki o havuza da girdim o omleti de yedim. kış tatili çok güzel oluyor. sağlık sıhhat olsun inşallah.

Eki Görüntüle 1692459 kızlar küçük erkeğimin ayakkabısı,biraz büyük ama bu kadar mi yakışır,

güzel cnm da büyük bencede
yaa bebek ayakkabısı gibi değil yanii..

doğru canım zeyy88 di. Onun bebeklerinin durumu çok etkilemişti beni. şu bir yıllık maziyi düşünürken aklıma geldi birden.İnşallah herkes iyidir ailesiyle bebeğiyle mutludur.

evet cnm çok girmiodum ama sonradan bakmıştım
başlarda herşey çok güzeldi ben burdayken sonra giremedim
doğumdan sonra gelmiştim baya şeyler yaşayan olmuş tu neyseki hepsi geçti güzel
günlere dönüştü hepimizi iyiyiz çokşükür şuan için bi sıkıntı yok..

başlarda yoktum cnm 4 aylık hamlieyken bırakmıştım doğum hazırlıklarında pek
bulunamadım ama burası gerçekten güzel çok topik var ekimdi aralıktı ama bizimki
daha güzel YAŞASIN 2014 KASIM ANNELERİ

Çok teşekkür ederim arkadasım kış tatili de ayrı güzel gerçekten

kış tatilinide gitmedim genelde yazı tercih ettim
ama kış tatili güzeldir gerçkten güzel geçtiğine sevindim cnm
iyi olmuştur valla.

Yaa bu aralar ogluma biseler alasim var nedense hoppaliyi tavsiye etmedinz
aktivite masasi kullannlar hangi markayi tavsiye ediyorsunz ilk adim arabasi sekline girebiliyrmu bide
canım hiç bir şey alma tahminimce ev şimdiden oyuncakla dolmuştur. oğluma o kadar şey aldım. gidiyor nerde kaşık tabak bez var gidip onlarla oynuyor. onların istediği annem sürek li yanımda olsun oyuncak istemem mantığı.

Ya kestirmesek olmaz mi sıfıra ? Benimkinin daha saçı yok doğru düzgün ama ben bunu düşününce garip oldum ya :) ağlarım ben herhalde Kıyamam o güzel saçlarına ♥♥

Ya canım ne bileyim.. Ben de çok tedirginim... Sıfıra bir kere olsun yaptırmak istiyorum hem saçları güçleşir hem kendine gelir... Ben de o anı nasıl atlatacağız onu düşünüyorum... Çok korkacak eminim...

1 yas asisindan sonra banyo yaptirabiliyor muyuz dun oldu hemsirede birsey soylemedi.benimde o an aglamasindan aklima.gelmedi sormak.s

Bize 3 gün yaptırmayın demişlerdi..

Canım buraya yaz çok geç geliyor şimdiden saçı uzun rahatsız oluyor kaşıyor..
Bu hafta yaptık yaptık dedim eşime sonra hava soğuk yaptıramayız dedim..
Bakalım bu haftasonu olur mu..

Yaa bu aralar ogluma biseler alasim var nedense hoppaliyi tavsiye etmedinz
aktivite masasi kullannlar hangi markayi tavsiye ediyorsunz ilk adim arabasi sekline girebiliyrmu bide

Canım diğer markaları bilmiyorum ananesi oğluma doğumgününde almıştı bondigo eğitici aktivite masası..
Gayet çok güzel vakit geçiriyor... Yani diğerlerini bilmediğim için tavsiye değil de kullanıcı olarak yorumumu söylemiş olayım ben..

Arkadaşlar...
Tecrübesi olanlara soruyorum lütfen fikir yazın..
Oğlumun saçlarını kestirirken nasıl bir yöntem yol izleyelim?
Çok korkacak gibime geliyor ve yabancı ortamda çok tedirgin oluyor ağlıyor susmuyor..
Eşime söyledim erkek berberinde senin ne işin var diyor..
Çok ağlayacak nasıl oluyor bu ilk traş ya...
Korkuyorum

Canım alakasız bir alıntı oldu ama bebeğinin saçlarını kestirdin ya sen ilk nasıl oluyor korktu mu nasıl yaptınız?
Ben çok ağlayacak diye çekiniyorum ya.. Nasıl oluyor..

ben hiç kestirmedim .hala doğumda ki saçları duruyor oğlumun. kıyamıyorum kestirmeye.

benimki hala keloş olduğu için kestirmek hiç gelmedi
aklımıza valla:):) hatta diyolar bikere sıfıra vurun daha çabuk çıkar die ama
bilemiorum bahar gelsin öle artık..

benimki hala keloş olduğu için kestirmek hiç gelmedi
aklımıza valla:):) hatta diyolar bikere sıfıra vurun daha çabuk çıkar die ama
bilemiorum bahar gelsin öle artık..
okuduğum bir kitapta sıfıra vurunca bebeğin saçı çok çıkmaz diye yazmıştı. bahara kadar kestirmek yok

çok basit berberin kalfasını eşin eve getirecek evde saçını kesecek ve gidecek. yani olay tamamen işinde. berberi bulsun eve getirsin. eşin müsait değilse amca dayı kardeş biriside olur

okuduğum bir kitapta sıfıra vurunca bebeğin saçı çok çıkmaz diye yazmıştı. bahara kadar kestirmek yok

ne bilim cnm bende az çıkıo ya zaten kestirirsek
uzun sürerse çıkması diyorum ama bakıcaz zaten şuan yaptırmam da
bahara bakıcaz artık...

çok basit berberin kalfasını eşin eve getirecek evde saçını kesecek ve gidecek. yani olay tamamen işinde. berberi bulsun eve getirsin. eşin müsait değilse amca dayı kardeş biriside olur

Ya canım güzel fikir de onu eşim sanmıyorum ki kabul etsin..
Yabancı birini hele bir erkek getirmez diye düşünüyorum..
Bakalım nasıl olur..

Canım alakasız bir alıntı oldu ama bebeğinin saçlarını kestirdin ya sen ilk nasıl oluyor korktu mu nasıl yaptınız?
Ben çok ağlayacak diye çekiniyorum ya.. Nasıl oluyor..
Tatlım eşim eve saç traşı makine sı aldı o sadece bebeğime özel olcak eline verdik bir önceeki gün çalıştrp,biraz ses var ve titreşimli. Sonrakı gün arkadaş eve geldi kocamın berberi banyoda babası kucakladı berber traş etti 4 e verdk.çok rahattı allah a şükür ağlama nedr bilmedi hoşuna gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…