o zamanki topiğin halini hatırladınız mı. dua isteyenler.kim doğurmuş diyenler. doğum sancısı nasıl bir şey diyenler. her zaman ki gibi kv lere gıcık olup saydıranlar. of ben ne zaman doğuracam diyenler. SELAM OLSUN O GÜNLÜRE.HERŞEYİ İLE ÇOK GÜZELMİŞ YA. hepinizi seviyorum canlar.İlk anne olan ezelinur 2 ben 3 zey ikiz olan zeytin kizcelri sağlık durumları iyi demişti en son
hatırlamıyorum canım yazdığını . iki bebekle giremiyordun sanırım.@zeyy88 hiç yazdı mı merak ediyorum doğrusu
oooh içimi rahatlattın canım. öyle güzel anlattır ki o havuza da girdim o omleti de yedim. kış tatili çok güzel oluyor. sağlık sıhhat olsun inşallah.Sağlık bakanlığına ait Yalova Termal otelde kaldık ortalama bir oteldi güzeldi odalar yemekler güzel hamam ve havuz biraz eski ama tarihi Yapılar o Yüzden çok müdahale edilemiyor Ücret bizim Kaldığımız oda orman tarafına bakan kısımda geceliği 360 tl ama sağlıkçı Olduğum için bize %50 indirim uygulandı
Ormanın içinde bir otel Atatürk'ün Köşk'ü var içinde yürüyüş yapmak için güzel açık sıcak su dolu havuzu var kışın açık havuzda yüzdük yamanla güzel oldu
Haftaiçi gitmeni tavsiye ederim çünkü havuzları haftasonu dışarıdan gelenlerde Ücret ödeyerek kullanabiliyor ve çok kalabalık oluyor biz hafta içi kaldık
Personeli çok yardımcı oldu yaman a sabah peynirli Omlet Yaptılar haşlanmış yumurta yemiyor diye ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar öyle işte tatil yapmadığımız için yazın bize çok iyi geldi dinlendik
Çok teşekkür ederim arkadasım kış tatili de ayrı güzel gerçektenoooh içimi rahatlattın canım. öyle güzel anlattır ki o havuza da girdim o omleti de yedim. kış tatili çok güzel oluyor. sağlık sıhhat olsun inşallah.
Eki Görüntüle 1692459 kızlar küçük erkeğimin ayakkabısı,biraz büyük ama bu kadar mi yakışır,
doğru canım zeyy88 di. Onun bebeklerinin durumu çok etkilemişti beni. şu bir yıllık maziyi düşünürken aklıma geldi birden.İnşallah herkes iyidir ailesiyle bebeğiyle mutludur.
o zamanki topiğin halini hatırladınız mı. dua isteyenler.kim doğurmuş diyenler. doğum sancısı nasıl bir şey diyenler. her zaman ki gibi kv lere gıcık olup saydıranlar. of ben ne zaman doğuracam diyenler. SELAM OLSUN O GÜNLÜRE.HERŞEYİ İLE ÇOK GÜZELMİŞ YA. hepinizi seviyorum canlar.
Çok teşekkür ederim arkadasım kış tatili de ayrı güzel gerçekten
canım hiç bir şey alma tahminimce ev şimdiden oyuncakla dolmuştur. oğluma o kadar şey aldım. gidiyor nerde kaşık tabak bez var gidip onlarla oynuyor. onların istediği annem sürek li yanımda olsun oyuncak istemem mantığı.Yaa bu aralar ogluma biseler alasim var nedense hoppaliyi tavsiye etmedinz
aktivite masasi kullannlar hangi markayi tavsiye ediyorsunz ilk adim arabasi sekline girebiliyrmu bide
Ya kestirmesek olmaz mi sıfıra ? Benimkinin daha saçı yok doğru düzgün ama ben bunu düşününce garip oldum ya :) ağlarım ben herhalde Kıyamam o güzel saçlarına ♥♥
1 yas asisindan sonra banyo yaptirabiliyor muyuz dun oldu hemsirede birsey soylemedi.benimde o an aglamasindan aklima.gelmedi sormak.s
üşür cnm bekle derim ben
bizde yazın yapıcaz ama zaten bizim bu kadar saçık yok
keloş hala :):):)
benimki baya oldu yürüdü valla
ama çok zor oluo sölim sürekli peşinde koşıcan durmuo
çünkü heryere giriyor.
Valla cnm çok aranıyor çok zor yürüyen bebiş
heryere giriyo valla sürekli peşinde olıcan.
yürür zaten merak etme zorlama düşer falan
korkar falan kötü olur.
Yaa bu aralar ogluma biseler alasim var nedense hoppaliyi tavsiye etmedinz
aktivite masasi kullannlar hangi markayi tavsiye ediyorsunz ilk adim arabasi sekline girebiliyrmu bide
ben hiç kestirmedim .hala doğumda ki saçları duruyor oğlumun. kıyamıyorum kestirmeye.Aaa dinen mi ?gerekcesi ne acaba neden sifira vurulmaliymis bilgin varmi
Bende kestirmiycektim ama simdi sen boyle deyince kafam karisti
Bugün asi yaptrdigimizi söylemiştim kızlar iki kol bir bacak hemsire gaddardi boyle oluncada poyrazzzz cok agladi sikayet edecem yarın onu. Neyse kilo 9 çıktı boy 172 cm. Yazın hic kilo alamadi aksine zayfladi hem sıcaktı hemde dis derken...sağlıklı olsnr ama bıraz da Tomris olsnlar bu arada 3 3oo gr dogmstu
ben hiç kestirmedim .hala doğumda ki saçları duruyor oğlumun. kıyamıyorum kestirmeye.
carputi Yalova dan da bursa ya geçip bir de Uludağ yaparsan tam olur beBenim bildiğim 40 ı çıkmadan yapılması sonrası için öyle bişey yok
okuduğum bir kitapta sıfıra vurunca bebeğin saçı çok çıkmaz diye yazmıştı. bahara kadar kestirmek yokbenimki hala keloş olduğu için kestirmek hiç gelmedi
aklımıza valla:):) hatta diyolar bikere sıfıra vurun daha çabuk çıkar die ama
bilemiorum bahar gelsin öle artık..
çok basit berberin kalfasını eşin eve getirecek evde saçını kesecek ve gidecek. yani olay tamamen işinde. berberi bulsun eve getirsin. eşin müsait değilse amca dayı kardeş biriside olurArkadaşlar...
Tecrübesi olanlara soruyorum lütfen fikir yazın..
Oğlumun saçlarını kestirirken nasıl bir yöntem yol izleyelim?
Çok korkacak gibime geliyor ve yabancı ortamda çok tedirgin oluyor ağlıyor susmuyor..
Eşime söyledim erkek berberinde senin ne işin var diyor..
Çok ağlayacak nasıl oluyor bu ilk traş ya...
Korkuyorum
okuduğum bir kitapta sıfıra vurunca bebeğin saçı çok çıkmaz diye yazmıştı. bahara kadar kestirmek yok
canım sen kaçıncı haftada doğum yaptınİlk anne olan ezelinur 2 ben 3 zey ikiz olan zeytin kizcelri sağlık durumları iyi demişti en son
çok basit berberin kalfasını eşin eve getirecek evde saçını kesecek ve gidecek. yani olay tamamen işinde. berberi bulsun eve getirsin. eşin müsait değilse amca dayı kardeş biriside olur
Tatlım eşim eve saç traşı makine sı aldı o sadece bebeğime özel olcak eline verdik bir önceeki gün çalıştrp,biraz ses var ve titreşimli. Sonrakı gün arkadaş eve geldi kocamın berberi banyoda babası kucakladı berber traş etti 4 e verdk.çok rahattı allah a şükür ağlama nedr bilmedi hoşuna gitti yaniCanım alakasız bir alıntı oldu ama bebeğinin saçlarını kestirdin ya sen ilk nasıl oluyor korktu mu nasıl yaptınız?
Ben çok ağlayacak diye çekiniyorum ya.. Nasıl oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?