Hayırlı olsun.Tebrik ederim. Bebeğimi emzirmesem ve doğum sonrası yaşadığım şeyler olmasa bende cesaret edebilirdim. Dogumdan sonra neredeyse tansiyonum 3'e falan indi. Ölüyorum sandımkızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
Aa hayırlı olsun bebiş haberleri artıyor valla ne güzel güzel bir gebelik geçir inşallahkızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
Var mı öyle bişeyAa hamile misin canimoyleyse hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..
Bir arkadas vardi ama girmedi hic bir daha.. O kisinin ben olmasindan da cok korkuyorum hatta test yapmaya cok korkuyorum.. Sonucuna kalbim dayanmaz
çok tatlı oturuyo..İlk tıraşımızEki Görüntüle 1709719
ayyy allahım isteyene versin inşallah.. barlas bana yetiyor sevgi ve yorgunluk bakımından...Var mı öyle bişey
Üç aşı yaptılar.bizim doktorda bir hafta ertelemişti hasta diyepost: 43930588 .!.:Kızım biraz rahatsız olduğu için 1 yaş aşıları önümüzdeki haftaya kaldı..kaç aşı aynı anda yapılıyor hatırlayanınız vardır mutlaka
Hayırlı olsun ALlah hayırla kucağına almani nasip etsin:) sürpriz bir gebelik mi?ebet seeey Allah razı olsun hayırlısı ile bebegime kavusmayi nasip etsin. be kadar tecrübeli de olsam yeniden heyecan yeniden tedirginlik ve yine tevekkül..
Bende photogrid diye bir uygulama var ordan Yaptım böyle çeşitli programlar var fotoğraf düzenlemek için Telefona indirebilirsin App Store veya Google Store dan
kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
Günaydın kızlarrrtr.
Bizim oğlan konuşmuyor bilinli dahaa
geridenmi geliyoruz bizzzz..babaaa dedeeee delllll filan diyor ama kendi kendine
Âmin valla yaman da bana yetiyor fazlasıyla kazara olmadığı sürece düşünmüyorumayyy allahım isteyene versin inşallah.. barlas bana yetiyor sevgi ve yorgunluk bakımından...
anam hamişler takvimler takvimlerkızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
canım çok sağol. iyileştik şükür.saçlar gözüne gelmeye başlayınca kestirelim dedik. evde tıraş olmayı şiddetle tavsiye ediyorum. hem çabuk oldu hem akıllı durduIyileşti mi paşamız maşallah çok yakışıklı
evet surpriz hani deniyor yaHayırlı olsun ALlah hayırla kucağına almani nasip etsin:) sürpriz bir gebelik mi?
hayirli olsunyaa boyle olmasi gerekiyormus demekki zaten plana gerek yok neyaparsan yap onunn gelecegi gun belli korunsanda hikaye olacaksa oluyorevet surpriz hani deniyor ya
hayat; biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir diye aynen de öyle oldu. herkese tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Var mı öyle bişey
Bende kesinlikle düşünmüyorum Allah isteyenlerin gönlüne göre versinÂmin valla yaman da bana yetiyor fazlasıyla kazara olmadığı sürece düşünmüyorum
Sagol canim aliyim hemen onudaDut pekmezi aftlara iyi gelir canım. Öyle biliyorum, yaranın üzerine sür bayılır zaten pekmezs
Aaa şaşırdım bizden 2.ye hamile ilk anne oldun sanırım hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar olsun...ebet seeey Allah razı olsun hayırlısı ile bebegime kavusmayi nasip etsin. be kadar tecrübeli de olsam yeniden heyecan yeniden tedirginlik ve yine tevekkül..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?