2014 Kasım Anneleri

kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
Hayırlı olsun.Tebrik ederim. Bebeğimi emzirmesem ve doğum sonrası yaşadığım şeyler olmasa bende cesaret edebilirdim. Dogumdan sonra neredeyse tansiyonum 3'e falan indi. Ölüyorum sandım

Kızım biraz rahatsız olduğu için 1 yaş aşıları önümüzdeki haftaya kaldı..kaç aşı aynı anda yapılıyor hatırlayanınız vardır mutlaka
Üç aşı yaptılar.bizim doktorda bir hafta ertelemişti hasta diye

Günaydın kızlarrrtr.
Bizim oğlan konuşmuyor bilinli dahaa

geridenmi geliyoruz bizzzz..babaaa dedeeee delllll filan diyor ama kendi kendine

Bende photogrid diye bir uygulama var ordan Yaptım böyle çeşitli programlar var fotoğraf düzenlemek için Telefona indirebilirsin App Store veya Google Store dan

bende birçok var ama bebelere uygun
pek bişey yok romantik şeyler çok ama.:):)

hayırlı olsunn cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
kazamıydı isteyerek mi oldu peki kasım anneleri
iyi gidio ya hamilemiz yok bakalım şimdilik
kazayla kimse olmazsa :):):)

Günaydın kızlarrrtr.
Bizim oğlan konuşmuyor bilinli dahaa

geridenmi geliyoruz bizzzz..babaaa dedeeee delllll filan diyor ama kendi kendine

günaydın cnm
biizmkide pek konuşmuyo canım öyle daha zamanları vardır
niye geri olsun ki anne arada dio baba dede çok oldu demişti mama falan
işte bay bay yapar demez öpücük atar öp dersin öpmez ama falan gibi:):)
totişlerini ısırdıklarım...

anam
anam hamişler takvimler takvimler.çok sevindim. Allah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allahım bana da nasip etsin inşallah.

evet surpriz hani deniyor ya
hayat; biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir diye aynen de öyle oldu. herkese tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
hayirli olsunyaa boyle olmasi gerekiyormus demekki zaten plana gerek yok neyaparsan yap onunn gelecegi gun belli korunsanda hikaye olacaksa oluyor

Gunaydinlar herkese
bugun dedimki yeter 2aydir duse kalka yuruyo hep dibindeym ayakkabilarini giydirdim biraktim isimi yaptim oyle guzel yuruduki anltmm demkki biz firsat vermiyormusuz dusecek die aman tut hemn orumcege kat
orumcegi bugun kaldrdim 1defa tek dustu oda norml yani kotu degil aglmadi bile

ebet seeey Allah razı olsun hayırlısı ile bebegime kavusmayi nasip etsin. be kadar tecrübeli de olsam yeniden heyecan yeniden tedirginlik ve yine tevekkül..
Aaa şaşırdım bizden 2.ye hamile ilk anne oldun sanırım hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…