Kızlar bu aralar Emir yatağında yatmiyor. Gece boyu yanımızda.yerine koydugumda saniyesinde uyanıyor. Gece emzirmesini kesmeye çalışıyorum. gece 1 e dusurduk haftaya tamamen kesmeyi planlıyorum. Acaba ondan mi? Yoksa atak haftasımi basladi anlamadim ha kesintisiz uyumuyir gecenin bir vakti yatakta oturuyor. Napicam bilemiyorum. gece cizim yapmam gerekiyor ama neredeyse imkansiz....
sizin bebisler böyle şeyler yapiomu? Nasil idare ediyorsunuz?
Yeni gördüm bunu
Kafadan 20 TL buna gidiyo yani
Ben biraz tutumluyumdur bi de ilgim olunca daha ucuza mal olacağını bildiğimden onun yerine başka bişey almayı tercih ediyorum
Çok sağ ol
günaydın kızlar uzun zamandır giremedim kızım baya hasta astım başlangıcı olabilir dedi doktor hırıltısı iki aydır geçmiyor herşeyi denedim bir türlü hırıltısı gecmedi alerjik yapısı var dedi nasıl yapacam bilemiyorum
İsofixli değil ama kemerle gayet sağlam bir şekilde monte ettik. arabamızda isofix bağlantısı yok sanırım zaten.İsofixlimi bu peki arkadas da cok memnundu bu markadan 5 yildr kullaniyormus
Biz de aynıyız canım ufak bi soguk algınlıgında allerji tetikliyor. Geniz akıntısı gecmedi bizim de gecen hafta hava verdik, ventolin kullandık rahatladı biraz. Bizim ablamız var okuldan surekli hastalık geliyor. Ateslenmiyorlar sukur ama soguk algınlıgından kurtulamıyoruz. Boğazı ve kulakları temiz diyor de her seferınde. Balgam yumuşatıcı ilaçlar kullanıyorum.günaydın kızlar uzun zamandır giremedim kızım baya hasta astım başlangıcı olabilir dedi doktor hırıltısı iki aydır geçmiyor herşeyi denedim bir türlü hırıltısı gecmedi alerjik yapısı var dedi nasıl yapacam bilemiyorum
Kürdanları ikiye kırıp jelibonlara batırdım sonrada elmaya dizdim onları.altınada çöp şişşş saksının içinede hani köpükler oluyorya ona batırdımm cnmDiğer ikisini biliyordum da birinciyi nasıl yaptınız ?
benimki de böyle canım gecenin bir Vakti ayikip gözleri dikiyor halen gece 5 6 kere kalkıp emiyor yer yatağı yaptım ikimiz yatıyoruz o zaman sağa sola devrilip yatıyor ama yatağında ise etrafı kesiyor. sen gece emzirme işini nasıl 1 e çektin lütfen ben de cekebilyeimKızlar bu aralar Emir yatağında yatmiyor. Gece boyu yanımızda.yerine koydugumda saniyesinde uyanıyor. Gece emzirmesini kesmeye çalışıyorum. gece 1 e dusurduk haftaya tamamen kesmeyi planlıyorum. Acaba ondan mi? Yoksa atak haftasımi basladi anlamadim ha kesintisiz uyumuyir gecenin bir vakti yatakta oturuyor. Napicam bilemiyorum. gece cizim yapmam gerekiyor ama neredeyse imkansiz....
sizin bebisler böyle şeyler yapiomu? Nasil idare ediyorsunuz?
Ya birden olmuyor zaten. İlk gün uyandı emmek istedi ama oyaladim. Uykusu kaçtı salona getirdik babasıyla oyaladik. Sonra unutunca kucağıma alip sirtini sivazlayip uyuttum.benimki de böyle canım gecenin bir Vakti ayikip gözleri dikiyor halen gece 5 6 kere kalkıp emiyor yer yatağı yaptım ikimiz yatıyoruz o zaman sağa sola devrilip yatıyor ama yatağında ise etrafı kesiyor. sen gece emzirme işini nasıl 1 e çektin lütfen ben de cekebilyeim
kizim 20 ekim doğumlu yürümuyor hala canim hic sikinti yapmiyorum ben denemeler yapiyor ama iki adimdan sonra düşüyor hep zamani vardir elbet ömür boyu yuruyecekler zaten insallah :) kizimin alerjisi olup hic kalsiyum alamadigindan kemikleri zayiftir ondan yuruyemiyordur diyeni bile duydum cok üzüldüm.. Hep cevrenin etkisi ilk sorulari simdi yürüyor mu? ve dedigin gibi 1yasini gecti ama hala minicik bebek gibi yürüdüğünü gormedigimden oyle hissediyorum sanirim..Kızlar yürümeyen tek yavru benim oğlum mu acaba merak ettim :) dün 13 aylık olduk biz emeklemeye gec basladık anca ayaga kalktık işte. Yürümüyor ama her deliğe gırıyor emekleyerek işini görüyor o yuzden de sanırım yurume gibi bir cabası yok :)
yaa ne guzel boynuna sarilip mi.. Bu guzel anlarin da tadini cikar bosver canim bir daha ne zaman boyle minik olacaklar.. Kizim cok rahatına düşkün yanimda uyudugu cok nadirdir hele bana sarilarak uyumasi.. Ne güzel bir duygudur heyecanla beraber sarilip uyuyacagimiz günü bekliyorum yani aralarda kacamak hep degil :)Ya birden olmuyor zaten. İlk gün uyandı emmek istedi ama oyaladim. Uykusu kaçtı salona getirdik babasıyla oyaladik. Sonra unutunca kucağıma alip sirtini sivazlayip uyuttum.
Ben direk 2 ye düşürdum. Çok zorlayip aglamadigi sürece emzirmedim. Oyaladim hep yani. 1.5 hafta böyle geçti. Şimdi 1 e dusurecem.
Birden kesince deli oluyorlar. Tabii bu süreçte onu sakince idare etmek hep yanında oldugunuzu göstermek önemli sanırım. Çünkü bu onlar için anneden kopus gibi. Ben gece emmeyi azalttıgimdan beri yatağında uyumuyor. Hatta benim sürekli boynumdan sarıyor gece uyurken. İdare ediyorum işte.
Yaman da öyle asla sarılıp yatmaz yatağında deli gibi yatıyor uyanıkken kucağıma Alıp sarılayım desem hemen sıkılır iter zaten yaman da yürümüyor daha 10 adım a çıkardı ama hemen Düşüyor sonra emeklemeye devam önemli değil gerçekten yürüyecekler illaki ben 5 ay emzirdim nerden Aklında kaldıysa memeye takmış üzerimi Açıyor orda burda elini sokup tutuyor Gülüyorkizim 20 ekim doğumlu yürümuyor hala canim hic sikinti yapmiyorum ben denemeler yapiyor ama iki adimdan sonra düşüyor hep zamani vardir elbet ömür boyu yuruyecekler zaten insallah :) kizimin alerjisi olup hic kalsiyum alamadigindan kemikleri zayiftir ondan yuruyemiyordur diyeni bile duydum cok üzüldüm.. Hep cevrenin etkisi ilk sorulari simdi yürüyor mu? ve dedigin gibi 1yasini gecti ama hala minicik bebek gibi yürüdüğünü gormedigimden oyle hissediyorum sanirim..
yaa ne guzel boynuna sarilip mi.. Bu guzel anlarin da tadini cikar bosver canim bir daha ne zaman boyle minik olacaklar.. Kizim cok rahatına düşkün yanimda uyudugu cok nadirdir hele bana sarilarak uyumasi.. Ne güzel bir duygudur heyecanla beraber sarilip uyuyacagimiz günü bekliyorum yani aralarda kacamak hep degil :)
saol canım alerjik bi durum dedi yedikleriyle alakalı bi durum değilmiş daha çok çevresel dedi parfüm kokusundan duman türü şeylerden kokulardan tüylü eşyalardan uzak tutun dedi yün yatağını bile değiştir elyaf kullan dediGünaydın canım..
Geçmiş olsunnn...
Alerjik yapısı derken neye alerjisi var ki geçmiyor 2 aydır...
Kronik bişi değildir daha herhalde minnacıklar daha..
Kontrollerine sık götür geçer inşallah biran önce...
bizdede ayni biraksam surekli memede uyuyacak s emmesede yatakta oturuyor gecende vermiyim dedim rahat bisaat oturdu kalkip kalkip ayaga ustumuze atiyor kendini dondu dolasti baktim uyuyacagi yok pes ettim yine verdim.sbenimki de böyle canım gecenin bir Vakti ayikip gözleri dikiyor halen gece 5 6 kere kalkıp emiyor yer yatağı yaptım ikimiz yatıyoruz o zaman sağa sola devrilip yatıyor ama yatağında ise etrafı kesiyor. sen gece emzirme işini nasıl 1 e çektin lütfen ben de cekebilyeim
olin kullanıyorum şimdiki doktorumuzda alarji tozu verdi yatarken mamasının içine koyup vericez bir ay boyunca azomax diye bi antibiyotik bide burun sipreyi verdi ALLAH yavrularımıza şifa versinBiz de aynıyız canım ufak bi soguk algınlıgında allerji tetikliyor. Geniz akıntısı gecmedi bizim de gecen hafta hava verdik, ventolin kullandık rahatladı biraz. Bizim ablamız var okuldan surekli hastalık geliyor. Ateslenmiyorlar sukur ama soguk algınlıgından kurtulamıyoruz. Boğazı ve kulakları temiz diyor de her seferınde. Balgam yumuşatıcı ilaçlar kullanıyorum.
bende devamlı vent
ventolin kullanıyorum şimdiki doktorumuzda alarji tozu verdi yatarken mamasının içine koyup vericez bir ay boyunca azomax diye bi antibiyotik bide burun sipreyi verdi ALLAH yavrularımıza şifa versin
hahah bi alem bunlar ya.. Ben de meme kelimesini hic telaffuz etmezdim ogrenmesin diye herkesin icinde soyleyen cocuklari gördüğü icin.. Sonra emmeyi birakti nerden ogrendiyse arada cok özlüyorum emmesini gosteriyorum agzini aca aca gulerek me meee diyor kahkahalara boguluyoruz sonra kizimla..Yaman da öyle asla sarılıp yatmaz yatağında deli gibi yatıyor uyanıkken kucağıma Alıp sarılayım desem hemen sıkılır iter zaten yaman da yürümüyor daha 10 adım a çıkardı ama hemen Düşüyor sonra emeklemeye devam önemli değil gerçekten yürüyecekler illaki ben 5 ay emzirdim nerden Aklında kaldıysa memeye takmış üzerimi Açıyor orda burda elini sokup tutuyor Gülüyordeğişik değişik hareketler işte
saol canım alerjik bi durum dedi yedikleriyle alakalı bi durum değilmiş daha çok çevresel dedi parfüm kokusundan duman türü şeylerden kokulardan tüylü eşyalardan uzak tutun dedi yün yatağını bile değiştir elyaf kullan dedi
ayy canım boynunamı sarılıyoYa birden olmuyor zaten. İlk gün uyandı emmek istedi ama oyaladim. Uykusu kaçtı salona getirdik babasıyla oyaladik. Sonra unutunca kucağıma alip sirtini sivazlayip uyuttum.
Ben direk 2 ye düşürdum. Çok zorlayip aglamadigi sürece emzirmedim. Oyaladim hep yani. 1.5 hafta böyle geçti. Şimdi 1 e dusurecem.
Birden kesince deli oluyorlar. Tabii bu süreçte onu sakince idare etmek hep yanında oldugunuzu göstermek önemli sanırım. Çünkü bu onlar için anneden kopus gibi. Ben gece emmeyi azalttıgimdan beri yatağında uyumuyor. Hatta benim sürekli boynumdan sarıyor gece uyurken. İdare ediyorum işte.
benimkide öyle ya ayağa kalkıp atıyor kendini canımın içi ya...bizdede ayni biraksam surekli memede uyuyacak s emmesede yatakta oturuyor gecende vermiyim dedim rahat bisaat oturdu kalkip kalkip ayaga ustumuze atiyor kendini dondu dolasti baktim uyuyacagi yok pes ettim yine verdim.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?