Ay tam içimdem geçeni yazmışsın yine carputiÂmin valla yaman da bana yetiyor fazlasıyla kazara olmadığı sürece düşünmüyorum
Al bnden de o kadarİkinci cocuk fikri beni de korkutuyor. Büyük konuşmak istemiyorum tabi ama cok zor daha enerjim kalmadı tükendim
Kızıma yapmıştık aynı şeyı ama kıxım ayakta durabılıyordu tutunmadan. Oğlum henüz duramıyor. Daha zamanı var bakalım :)Benim oğlum erken emekledi ama yürümesi geç oldu.baktık yürümüyor ona yol göstrmek amaçlı eşimle karşılıklı geçerek kısa mesafede sevdiği oyuncaklarını göstererek yürüme alıştrmaları yaptık ve başarılı olduk.mesafeye gün geçtikçe genişlettik.istersen sizde deneyin .kayınvalidede beline kuşak bağla yürüt demişti eskiden onlar öle yaparmış.
uyku tulumu oneririm kac kez gidip gelsim.yanina her gittgimde farkli poZisyonda asla.uatunde biraey durmuyor en.iyi çöZüm bu bence sabah 6da kalkacam ve yatmaya korkuyorum uyanacak diye odaya girdigiimi hisssetti gibi yanimda ve memede gercekten.anliyorum buradaki duurumdan cocugu uyumayan.anneler ikinci.cocuga daaha soguk gibi(tabi olursa da olur Allah verirse) uykusuzLuk reesmen psikolojisini bozuyor insaninMerhaba kızlar Nasılsıniz.? Bugün moralim çok bozuldu poyraz bşy yemiyor. Dadanmış anne sütüne. Bana oyle geliyor kı büyümsi de durmuş.gibi. Neden boyle oldu? Ben mi abartıyorm?çok acemiyim çocuk konusunda. Akşam da avakadolu yoğurt yemş. Günlük olarak hergun öğlen çorba içerdi. Yemin ederim daha küçük old hallerini özledim, yazın onla gecrdiğmz zamanı arabasinda mutluydu,parkta mutluydu. Şimdi hiçbir yere sığmıyor. Bu arada poyraz üstü örtilnce uyumaz. Sizde var mı boyle bı durum? Yazın üst örtmedk
Şimdide ne kaptsam uykuları bölünüyor..
Ah Ahhhuyku tulumu oneririm kac kez gidip gelsim.yanina her gittgimde farkli poZisyonda asla.uatunde biraey durmuyor en.iyi çöZüm bu bence sabah 6da kalkacam ve yatmaya korkuyorum uyanacak diye odaya girdigiimi hisssetti gibi yanimda ve memede gercekten.anliyorum buradaki duurumdan cocugu uyumayan.anneler ikinci.cocuga daaha soguk gibi(tabi olursa da olur Allah verirse) uykusuzLuk reesmen psikolojisini bozuyor insaninsacma bir alinti oldu kusura bakma cevap yaZarken icimi dökmüşüm:)
Teşekkür ederim. Uyku Tulumu var zaten üstünde. Ama bildğn penye yani çok kalın değil,yorganın çeyreği kalınlığında. Ikı aydr giyiyor bn üstüne başka bşy de örtmk istiyorum. Ama imkan yok hemen uyanıyo. Alşmamış o ne sanıyouyku tulumu oneririm kac kez gidip gelsim.yanina her gittgimde farkli poZisyonda asla.uatunde biraey durmuyor en.iyi çöZüm bu bence sabah 6da kalkacam ve yatmaya korkuyorum uyanacak diye odaya girdigiimi hisssetti gibi yanimda ve memede gercekten.anliyorum buradaki duurumdan cocugu uyumayan.anneler ikinci.cocuga daaha soguk gibi(tabi olursa da olur Allah verirse) uykusuzLuk reesmen psikolojisini bozuyor insaninsacma bir alinti oldu kusura bakma cevap yaZarken icimi dökmüşüm:)
Bütün gün ağladın mi ah be adaşım en kötü Tarafından bakıp eğer ameliyat olacak dersek o kadar kolay bir ameliyat ki bak sen ben olsak ağrı çekeriz bizde günde 10 tane oluyordu nerden baksan.. hemde geniz eti bademcik kulak tüpü beraber gık demiyordu minikler üzülme hiç olumlu düşün canımızdan can onlar ama kendini hırpalamaKızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım
Merhaba. Bende gece emzirmeyi bıraktıramadım. Kalkıyo bır kez memeye oyle bi saldırışı var ki. Gece beslenmesine gerek yok uyku önemli diyo dr larKızlar bu aralar Emir yatağında yatmiyor. Gece boyu yanımızda.yerine koydugumda saniyesinde uyanıyor. Gece emzirmesini kesmeye çalışıyorum. gece 1 e dusurduk haftaya tamamen kesmeyi planlıyorum. Acaba ondan mi? Yoksa atak haftasımi basladi anlamadim ha kesintisiz uyumuyir gecenin bir vakti yatakta oturuyor. Napicam bilemiyorum. gece cizim yapmam gerekiyor ama neredeyse imkansiz....
sizin bebisler böyle şeyler yapiomu? Nasil idare ediyorsunuz?
çok ağladımı oluyor bi yerde okumuştum bende ne yapabilirim diye sanırım burdaki forumlardan birinde okumuştum.o sırada yüzüne üflemek gerekiyormuş ben yapıyorum irkilip kendine geliyor ses çıkararak ağlamaya başlıyor katıldığı zaman ses çıkarmadan ağlıyor gibi ya çok korkutuyor beni, kayınvalidemde götünü sık demişti valla o anda hem götünü sıkıp hem yüzüne üflüyorum kendine geliyorKızlar ya benim kız ağlarken katılıyo şiddetli agladıgında. Aklımı basımdan alıyor. Yine tır geömiş gibi oldum üzerimden. Uyumadan evvel yerde oynarken düştü ay bi agladı ki sormayın. Çok agladıgında oluyır sizde de oluyor mu
Yani formül mamayı bıraktın artık vermiyormusun onun yerine sütt.
Ben sabah kalktığında ve akşamları bazen yatarken veriyorum.tabii bide yemek yemek istemiyor aç kalmasın diye veriyorumm.
Mesela doktora ben gece beslemiyorum kalktığında uyutuyorum tekrar dediğimde eğer mama isterse ver demişti kilosu bira düşük olduğu için.8800 dü bir ay önce.
cuma aşısı var menenjit.o zaman ne kadar kilo almış öğrenicezzz
Ben sütü daha yeni yeni başladım.kahvaltıda vermeye başladım bardakla ama pek sevmiyor kaşıkla biraz veriyorum iştee.
Hanımlar biz suyu biberondan içiyoruz ama oyun oynuyor yerlere döküyor.alıştırma bardağı aldım iki tane farklı model ama onlarlada dökülüyor.kullanan varmı içinizde ve tavsiye verebileceğiniz.
Bizdede aynı sıkıntı var biberonu çevirip döküyor ayrıca yere sürüp akmasını sağlıyor gözden kaçırırsam tekrar ağzına alıyor bende damlatmayan suluk arıyorum yengem chicco almıştı ondada akıtma oluyordu nette bunu gördüm ama etrafımda satıcı olmadığı için bakamadım Eki Görüntüle 1712870
Kizlar biraz garip bi soru ama oglumu simdiyikadik ilk defa uyku tulumunu gece yatarkn giydirdim cok soguk da degil evim klima acik yani siz naler giydiriyrsnz icten ben herzamnki giydirdiklerimi giydrdim bide tulum giydi uzerinide cok kalin olmayn battaniye orttmkontrol ederimde terlemismi die yinede bilemedm
İkincimi aman Allahim Allah buna saglik sihhat versin ikinciyi yapamiycam ben
Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım
Ne zamandır giremedim. Eşimle aram yok bu aralar. Beni surekli ailesinin yaninda azarliyo küçümsüyor. Ben calisan bir kadın değilim. 2 sene önceye kadar çalıştım kendi ayolyemzde .Şimdi bebeğime bakıyorum ama kocam sen buna hic su vermisinki zaten yok hiçyemk vermiyonki zatenn diyo. (Oda heergun cesitli corba yapan insanim)Yapan kötü mudr herzaman?
cok gecmıs olsunKızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım
gunaydın arkadaslar
sonunda adet oldum
Allah'ım cok mutluym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?