2014 Kasım Anneleri

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrole gittik, Eren'in kulağında iltihap varmış, Dr küçük dili şişmiş deyip geniz etinden falan bahsetti. Tekrar antibiyotik verdi, 3 ay kontrol altında tutacak, geçmezse ameliyat falan dedi.Bütün gün Ağladım. Ameliyat kelimesini kafama çok taktım. Allah'ım dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum ama kendimi toparlayıpta iyi olamadım

Kızlar ya benim kız ağlarken katılıyo şiddetli agladıgında. Aklımı basımdan alıyor. Yine tır geömiş gibi oldum üzerimden. Uyumadan evvel yerde oynarken düştü ay bi agladı ki sormayın. Çok agladıgında oluyır sizde de oluyor mu

Merhaba kızlar Nasılsıniz.? Bugün moralim çok bozuldu poyraz bşy yemiyor. Dadanmış anne sütüne. Bana oyle geliyor kı büyümsi de durmuş.gibi. Neden boyle oldu? Ben mi abartıyorm?çok acemiyim çocuk konusunda. Akşam da avakadolu yoğurt yemş. Günlük olarak hergun öğlen çorba içerdi. Yemin ederim daha küçük old hallerini özledim, yazın onla gecrdiğmz zamanı arabasinda mutluydu,parkta mutluydu. Şimdi hiçbir yere sığmıyor. Bu arada poyraz üstü örtilnce uyumaz. Sizde var mı boyle bı durum? Yazın üst örtmedk
Şimdide ne kaptsam uykuları bölünüyor..

Kızıma yapmıştık aynı şeyı ama kıxım ayakta durabılıyordu tutunmadan. Oğlum henüz duramıyor. Daha zamanı var bakalım :)

Ne zamandır giremedim. Eşimle aram yok bu aralar. Beni surekli ailesinin yaninda azarliyo küçümsüyor. Ben calisan bir kadın değilim. 2 sene önceye kadar çalıştım kendi ayolyemzde .Şimdi bebeğime bakıyorum ama kocam sen buna hic su vermisinki zaten yok hiçyemk vermiyonki zatenn diyo. (Oda heergun cesitli corba yapan insanim)Yapan kötü mudr herzaman?

uyku tulumu oneririm kac kez gidip gelsim.yanina her gittgimde farkli poZisyonda asla.uatunde biraey durmuyor en.iyi çöZüm bu bence sabah 6da kalkacam ve yatmaya korkuyorum uyanacak diye odaya girdigiimi hisssetti gibi yanimda ve memede gercekten.anliyorum buradaki duurumdan cocugu uyumayan.anneler ikinci.cocuga daaha soguk gibi(tabi olursa da olur Allah verirse) uykusuzLuk reesmen psikolojisini bozuyor insanin sacma bir alinti oldu kusura bakma cevap yaZarken icimi dökmüşüm:)

Ah Ahhh

Teşekkür ederim. Uyku Tulumu var zaten üstünde. Ama bildğn penye yani çok kalın değil,yorganın çeyreği kalınlığında. Ikı aydr giyiyor bn üstüne başka bşy de örtmk istiyorum. Ama imkan yok hemen uyanıyo. Alşmamış o ne sanıyo

Bütün gün ağladın mi ah be adaşım en kötü Tarafından bakıp eğer ameliyat olacak dersek o kadar kolay bir ameliyat ki bak sen ben olsak ağrı çekeriz bizde günde 10 tane oluyordu nerden baksan.. hemde geniz eti bademcik kulak tüpü beraber gık demiyordu minikler üzülme hiç olumlu düşün canımızdan can onlar ama kendini hırpalama

Merhaba. Bende gece emzirmeyi bıraktıramadım. Kalkıyo bır kez memeye oyle bi saldırışı var ki. Gece beslenmesine gerek yok uyku önemli diyo dr lar
Ama nerde.. Poyraz halen biZm odada park yatağında yatıyo. Odasını ayrmadm ama yanımda yatrmaya da alıştırmadım. :):):

çok ağladımı oluyor bi yerde okumuştum bende ne yapabilirim diye sanırım burdaki forumlardan birinde okumuştum.o sırada yüzüne üflemek gerekiyormuş ben yapıyorum irkilip kendine geliyor ses çıkararak ağlamaya başlıyor katıldığı zaman ses çıkarmadan ağlıyor gibi ya çok korkutuyor beni, kayınvalidemde götünü sık demişti valla o anda hem götünü sıkıp hem yüzüne üflüyorum kendine geliyor

Formül mama vermiyorum artık canım.. Aptamilin çocuk sütünü veriyorum.. (1 yaş üstü) O da devam sütü zaten..

Benim bebeğim de 4-5 gün öncesine kadar gece besleniyordu veriyordum yiyordu ama şükür yemiyor daha uyanıyor su veriyorum bi daha da uyanmıyor sabaha kadar sabah yiyor işte..

Biberonda veriyorum sütü canım..
Kahvaltısını da bulamaç şeklinde yediğinde onu sütle yapıyorum...

Hanımlar biz suyu biberondan içiyoruz ama oyun oynuyor yerlere döküyor.alıştırma bardağı aldım iki tane farklı model ama onlarlada dökülüyor.kullanan varmı içinizde ve tavsiye verebileceğiniz.

Canım inci arkdaaşımız da demiş sanırım...
Biz nerdeyse 1 ayı geçti alıştırma bardağıyla suyumuzu ıhlamurumuzu felan içiyoruz çok çabuk alıştı çok da memnunum bende..
Akıtma olayı yo kasla.. Çok sağlam.. Yere çok atıyor benim oğlum hiçbişi olmuyor...
bizim ki de bu..

Ven sıfır kol çıtçıtlı badisi onun üstüne uzun kol badi altına da bi eşofman ya da pijama giydiriyorum yani altı da üstü de tek kat öyle giydiriyorum uyku tulumunu..
Üstüne de bizim buralar çok soğuk diye yine ince bir yorgan örtüyorum..

İkincimi aman Allahim Allah buna saglik sihhat versin ikinciyi yapamiycam ben

O kadar net misin ya... Kardeşsiz kalmasın miniğin bence ikinciyi düşün daha sonra canım..

Canım çok geçmiş olsun...
Öyle iyi anlıyorum ki seni..
Oğlum daha 45 günlükken doktor alıştırarak da değil direk "pazartesi salı doluyorum diğer 3 günden birini seçin ameliyat olması lazım" demişti direk... Biz şoka girmiştik...
Gerçekten zor bir süreç ama böyle ağlama nolursun..
Bizim zamanımız istisnamız bile yoktu gün seçmiştik mecburen...
Rabbim sağlık şifa versin inşallah paşamıza gerek kalmaz inşallah canım benim..

Bebeğiniz için mi diyor bunları?
Erkekler öyle canım..
Benim oğlumun da bir ara iştahsız bir dönemi oldu hiç kilo almamıştı..
Eşim de "ya sen bakamıyorsun ya bakıcısı bakamıyor bu çocuğa napıyorsunuz" gibi söylenirdi hep her seferinde de ağzının payını verirdim..
Eminim ki bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten...
Lütfen anneliğini sorgulamasın mümkünse..
O zaman sen de ona babalığının sorumluluklarını hatırlat..
Bir kere al çorbasını ver önüne o yedirsin bakalım nasıl oluyor..
Canını sıkma lütfen...
Biz bişi demedikçe eşekliklerini anlamıyorlar..
Ha şunu da söylim lütfen ailesinin yanında seni azarlamasına müsade etme bu çok kırıcı bir şey..

cok gecmıs olsun

uzulme, cocuklar hasta olacaklar

gecer, duzelır sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…