saçlar aynı bebeklerin foto yüklemek istedim karışıklık oldu..Dün rutin kontrollerimizi de yaptırdık şükür...
Kardiyolojide yıktı ortalığı ya acaip huylanıyor farklı yerlerden farklı kişiden...
Susmadı doktor bakıp bitirene kadar...
Sonra göz kontrolüne gittik şükür orda da problem çıkmadı..
Kardiyoloji 4 yaşında tekrar çağırdı, göz doktoru da 6 ay sonra tekrar çağırdı..
Hava çok soğuk burda.. Kışın bebişlerle bir yere gitmek hele ki araban yoksa ne zor..
Montlar kalın kalın onlar bunalıyor sıkılıyor..
Şükür ki geçti gitti..
Sonra evimizde sıcak sıcak oturup oynadık oğluma yaaa : )
Eki Görüntüle 1711163 Eki Görüntüle 1711164
anammm amanin yalnız değilim tebrik ederim hayirlisiyla kucağımiza alırız inşaallahOyy hayrli olsun bende hamileyimm :)
Yalniz bu fikre alisamadim ağır geldi bana biraz sanki.... bi de minik kizlarimiz olsun ama dimi :)
Allah hayırlı vakitte isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşaallah dualariniza talibimcanım doğal akısına bırakmak en iyisi bence. bildigim kadarıyla anne açısından biraz yorucu oluyormus hamilelikte emzirmek ama iyi beslenirsen hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle. gerçekten hamileleri görünce çok duygulanıyorum ve resmen özeniyorum. Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin.
bulantı henüz yok gerçi ilkinde de olmamıştı başka sorunlar olmuştu kanamalar ve düşük riski gibi. inşaallah bu hamileliğimiz sorunsuz geçer. senin de gruba ilk yazisin sanırım sürpriz mi oldu sizde de :)
çok teşekkür ederim tecrübeli bi anneden destek almak güzel oldu ancak benim paşa hiç emzik yada biberon almadı emmeden de uyumuyor uyku eğitimi fln da denedim uyudu evet ama aglaya hickira iç çeke çeke öyle olunca başa sardik daha fena düşkün oldu. Ağız sütü oluşumu için doğum dan önce 10 gün ve yeni doğanin o sütten faydalanmasi için de doğduktan sonra 10 gün ilk bebegi emzirmemek gerekiyormuş. tâbi zaman neyi gösterir bilmiyorum. bebek 20 haftalikken vücut ona özel süt üretimi yapıyormus sütun tadı değişiyor yani belki abimiz o zaman kendisi vazgeçer diye de bir ihtimal var. nasip ne ise raziyiz hayirlisiylahayırlı olsun canım çok güzel bi duygu tekrar yaşamak Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. şu anda emziriyosun ama benim görüşüm bırakman çünkü artık büyüdüler rahatlıkla yiyip içiyorlar süt veya devam sütü içirebilirsin gece kalktığı zaman emzirme pozisyonunda tutup biberonu verebilirsin bende öyle yaptım, eğer hamileliğin sonuna kadar ilk çocuğunu emzirmeye devam edersen ikinci bebeğine ilk gelen ağız denilen yararlı sütten veremezsin bebeğin yararlanamayacak senin sütüne onun daha çok ihtiyacı olacak canım
hayırlı olsun tekrar :)
Ahh bu esler.. benim eşim De terfi sınavları peşinde kazanirsa 3 yil da yoğun bir egitim var ben de daha zaman var diyordum ammaaaa ce'eee oldu. Allah bilir bize kalsa daha ertelendi kismet böyle imis hayırla tamamlanır inşaallah
Valla samsung telefonu canım telefonun içinde vardı dedi bilmiyorum ki adını...
Ben de öyle basit sıradan bişi yükledim yüklemeden de bilinmiyor ki nasıl bir program...
Canım bizim de çıkmıştı aft olarak hem de bir kaç tane.. Doktorumuz bir karışım vermişti eczanede bize hazırlayıp verdiler ne olduğunu bilmiyorum inan ki bi tüpün içine koydu sonra bize verdi o çok iyi gelmişti.. Geçmiştir inşallah.. Geçmiş olsun..
Aaaa canımmmm...
Tebrik ederimmm..
Rabbim kucağında da göstersin inşallah...
Bir minik daha geliyor desene...
Ay ben eşimin okulu bitmeden, bebeğim biraz daha büyümeden göze alamıyorum ama nerde bir gebe görsem duygularım depreşiyor
Canımm ben ilk adımlarını yalpalaya yalpalaya atarken bile peşinde çok gezmedim..
Yürüyünce daha sıkıntılı diyorlardı ya bana aksine çok iyi geldi valla..
etrafta ona zarar verecek bişi yok zaten salıyorum gidiyo her yeri dolaşıyor geliyor hiç düşmeden sonra bir daha..
Böyle tur ata ata dolanıyor hem enerjisini atıyor hem yoruluyor..
Sesleniyorum yanıma geliyor..
Her dk peşinde olamayız ki zaten..
Bu konuda ben biraz daha rahatım sanırım : )
Ya güle güle kullan..
Gelsin de bi göster bakalım..
Ya 6 lı bile bana fazla gelir 4 lü felan da bulamadım benim tv odam çok büyük değil onu da koyarsam bize yürümeye yer kalmaz valla..
Salıncağını da çıkardım odaya koydum çünkü..
Baya baya bildiğin oğlumun lunaparkı oldu : )
inşaallah Rabbim guc verirRabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yardım eden birileri varsa Yanınızda beraber büyür giderler inşallah
Biz aldik ama oyle duruyo hic oturmuyo icinde pek memnunda kalmadim zaten terletiyo cocugu yanlis hatirlamiyosam baby2go galiba markasi cok unutkanim 500 tl isofixli biraz daha buyumesi gerek belki oturmasi icin acele etmeyin derim ben her cocuk farklidir gerciBanada Lazım bacım ama şöyle uygun bişey olsun çok Pahalı bişey alamam valla
İnşaallah canım tecrübelerinize ihtiyacimız olacağı kesin@LeyLi92 M mengur
Hayırlı olsun yeni bebişleriniz sağlıkla kucagınıza alın inşallah. İki cocuk cok zor gercekten. Ben yanlız oldugum için 3.5 yaş arayla yaptım ama sanırım 1-2 yas daha mantıklı bizde tam anlamıyla harp var su an. Buyuk 4,5 yadında oyun kurma resim yapma derdinde, küçük onun herseyını dagıtma derdinde. Abla ittiriyor zarar verıyor gelmesin diye küçük daha cok intalasıp hırcınlasıyor. Beraber oynadıkları zaman cok guzel oynuyorlar ama genelde bi çekişme var. İkisini de idare etmesi çok zor çünkü ilgi alanları farklı şu an yaşlarından dolayı.
Siz bunları yaşamıcaksınız inşallah :)
bizde almadik hala onerilere acigiz alanlar vardi sanki ama hatirlamiyorum kim ne aldi memnunmu
:)) bizde oyle arastırma yaptık açıkcası. ben 490 a aldım internetten.şimdi biraz daha yükselmiş fiyatları Tam ismi Heyner Capsula Multi Aero oto koltuğu. Heyner alman markasıymıs. koltuğu çok begendim ama benim kzıım biraz hareketli oldugu için oturtmakta zorlanıyoruz. oturdugunda ise hemen uyuyorSiz ne Kadar'a aldınız çok Uçuk fiyatlar var valla 800 tl üzeri falan o kadar vermek istemiyorum ama iyi bişey de olsun istiyorum kaliteyi ucuza alabileceğim koltuk arıyorum
saçlar aynı bebeklerin foto yüklemek istedim karışıklık oldu..Eki Görüntüle 1712330
Ahh bu esler.. benim eşim De terfi sınavları peşinde kazanirsa 3 yil da yoğun bir egitim var ben de daha zaman var diyordum ammaaaa ce'eee oldu. Allah bilir bize kalsa daha ertelendi kismet böyle imis hayırla tamamlanır inşaallah
hayırlı vakitte sana da nasip olur inşaallah dogumdasim.
:)) bizde oyle arastırma yaptık açıkcası. ben 490 a aldım internetten.şimdi biraz daha yükselmiş fiyatları Tam ismi Heyner Capsula Multi Aero oto koltuğu. Heyner alman markasıymıs. koltuğu çok begendim ama benim kzıım biraz hareketli oldugu için oturtmakta zorlanıyoruz. oturdugunda ise hemen uyuyor
Günaydın cnmm.tencere tava saç kurutmayla oynamacalarr.oyuncaklarla işimiz yokkGünaydın hatunlar...
Nasılsınız?
Günaydın cnmm.tencere tava saç kurutmayla oynamacalarr.oyuncaklarla işimiz yokk
Bizim ki bebek Arabasının puseti arabada hep ona oturup yolculuk ediyor öyle oturup kemer takılmasına Alışık ama sığmıyor artık biraz kalın giydirsek kemerleri takamıyoruz bi bakayım bende nasıl bişey alalımBiz aldik ama oyle duruyo hic oturmuyo icinde pek memnunda kalmadim zaten terletiyo cocugu yanlis hatirlamiyosam baby2go galiba markasi cok unutkanim 500 tl isofixli biraz daha buyumesi gerek belki oturmasi icin acele etmeyin derim ben her cocuk farklidir gerci
Benimki kucakta bile rahat durmuyo uzun yolculuk yapamiyoruz
İsyan büyümüş kuzunDddEki Görüntüle 1690317
Eki Görüntüle 1690318 Eki Görüntüle 1690319 Eki Görüntüle 1690320 Eki Görüntüle 1690321 Eki Görüntüle 1690322 Eki Görüntüle 1690323
doğum günümü ve diş bulgurumuzu yaptık..
büyük aksiliklerde olsa çok güzel geçti..
pastamız gelirken rabada yuvarlandı..çok fena bir durumdu pasta gitti yanii..misafirler gelmeye başlamıştır..acil pastane arayısına girdij yeni bir pasta yaptrdık şükür yetişti 1 saat içinde..gerisi çok güzel geçti ama..sizlerede elimde olan fotolardan atayım dedim canlar..
oğluşum 1 yaşında artık
2 kutlama yaptık biri gündüz sadece kadınlar ve arkdaşlarım..
diğeride akşam erkekler aileler desem daha doğru..
gündüzki pastamız baya fazla gelince akşama küçük bir pasta aldık onu kestik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?