2014 Kasım Anneleri

saçlar aynı bebeklerin foto yüklemek istedim karışıklık oldu..

Allah hayırlı vakitte isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşaallah dualariniza talibim

çok teşekkür ederim tecrübeli bi anneden destek almak güzel oldu ancak benim paşa hiç emzik yada biberon almadı emmeden de uyumuyor uyku eğitimi fln da denedim uyudu evet ama aglaya hickira iç çeke çeke öyle olunca başa sardik daha fena düşkün oldu. Ağız sütü oluşumu için doğum dan önce 10 gün ve yeni doğanin o sütten faydalanmasi için de doğduktan sonra 10 gün ilk bebegi emzirmemek gerekiyormuş. tâbi zaman neyi gösterir bilmiyorum. bebek 20 haftalikken vücut ona özel süt üretimi yapıyormus sütun tadı değişiyor yani belki abimiz o zaman kendisi vazgeçer diye de bir ihtimal var. nasip ne ise raziyiz hayirlisiyla

Ahh bu esler.. benim eşim De terfi sınavları peşinde kazanirsa 3 yil da yoğun bir egitim var ben de daha zaman var diyordum ammaaaa ce'eee oldu. Allah bilir bize kalsa daha ertelendi kismet böyle imis hayırla tamamlanır inşaallah
hayırlı vakitte sana da nasip olur inşaallah dogumdasim.

Banada Lazım bacım ama şöyle uygun bişey olsun çok Pahalı bişey alamam valla
Biz aldik ama oyle duruyo hic oturmuyo icinde pek memnunda kalmadim zaten terletiyo cocugu yanlis hatirlamiyosam baby2go galiba markasi cok unutkanim 500 tl isofixli biraz daha buyumesi gerek belki oturmasi icin acele etmeyin derim ben her cocuk farklidir gerci
Benimki kucakta bile rahat durmuyo uzun yolculuk yapamiyoruz

İnşaallah canım tecrübelerinize ihtiyacimız olacağı kesin

bizde almadik hala onerilere acigiz alanlar vardi sanki ama hatirlamiyorum kim ne aldi memnunmu

Siz ne Kadar'a aldınız çok Uçuk fiyatlar var valla 800 tl üzeri falan o kadar vermek istemiyorum ama iyi bişey de olsun istiyorum kaliteyi ucuza alabileceğim koltuk arıyorum
:)) bizde oyle arastırma yaptık açıkcası. ben 490 a aldım internetten.şimdi biraz daha yükselmiş fiyatları Tam ismi Heyner Capsula Multi Aero oto koltuğu. Heyner alman markasıymıs. koltuğu çok begendim ama benim kzıım biraz hareketli oldugu için oturtmakta zorlanıyoruz. oturdugunda ise hemen uyuyor

Eklentiler

• indir.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
saçlar aynı bebeklerin foto yüklemek istedim karışıklık oldu..Eki Görüntüle 1712330

Ay maşallah yavruya...
Evet canım gerçekten saçlar aynıymış : )
Rabbim esirgesin her yavruyu..

Artık nasip canım...
Ben de arası çok açılmasın, bu yoğun tempoya alışmışken tekrar yapayım isterdim ama burda yalnızım...
İki bebeğe birden bakacak kimse yok.. Eşimin okulu desen ben çocukla evde akşam 10 a kadar pertim çıkıyordu ev iş yemek vs.. Bu sebeplerden dolayı gözüm korkuyor..
Rabbim nasip etmiş vardır bir hayır ne güzel...
Doğumdaşız evet.. İnşallah 2 sene sonra felan ben de düşünüyorum sürpriz olmazsa : )
Benim rahimde de sıkıntı var ondan da çekiniyorum tekrar düşük olur mu diye..
Umut Aras ' ım güçlü çocukmuş yine iyi beklemiş 40 a kadar : )
Bunu sezaryen sırasında öğrendik yani..

İsofixlimi bu peki arkadas da cok memnundu bu markadan 5 yildr kullaniyormus

Günaydın cnmm.tencere tava saç kurutmayla oynamacalarr.oyuncaklarla işimiz yokk

Biz de mi öyleydik acaba ya...
Ben eskiden tüm oyuncaklarını önüne verirdim ama şimdi öyle yapmıyorum...
İçinden her gün bir tane seçiyorum bir ya da iki tane onlarla vakit geçiriyoruz..
Aslında ben ona eşlik edersem tüm oyuncaklarıyla çok güzel oynuyor..
Yalnız olunca diğerlerine sarıyor...
Nasıl da sarılmış saç kurutmaya yerim haa..
Bizim ki bi de vuuuuuu vuuuu diye dolana dolana elektrikli süpürgeyi arıyor buluyor evde : )

Bizim ki bebek Arabasının puseti arabada hep ona oturup yolculuk ediyor öyle oturup kemer takılmasına Alışık ama sığmıyor artık biraz kalın giydirsek kemerleri takamıyoruz bi bakayım bende nasıl bişey alalım

İsyan büyümüş kuzun
Nice mutlu yıllarınız olsun
Bizimde doğum günümüz yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…